- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
RenegadeC2
aktív tag
#2194: Flash alatt Viewty esetében nem azt értjük mint pl. egy SE, Moto stb. esetében. Persze ezt is meg kell buherálni, el kell érni a telefon fájlrendszerét, módosítani/másolni/felülírni. De itt nem olyan bonyolult, nem kell mindenféle hexadecimális kódokban turkálni.
Lehet persze ebben is mélyebbre túrni, új firmware-t felrakni stb, de ha csak témákat akarsz, ilyenekre nem lesz szükséged. A gyári állapot visszaállítása pedig kb. tíz perces folyamat.#2198: Nekem még mindig az a véleményem, hogy a képstabilizátor be van kapcsolva
Bocs
Ha 1000% hogy nincs, akkor tényleg szervíz.
-
Zeta25
csendes tag
Hello. Tud valaki olyan térképet a telóra amihez nem kell csatlakoznia a netre?
-
redman75
tag
Iso automata,800,400,200,100= NO VAKU !
-
Lavar
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #2189 üzenetére
Igen, gondoltam, hogy u.úgy fel kell majd rakni rá a TM-et.
Akkor értem, köszi. Szal ha gyári független, akkor nem kell bajlódni a flash-eléssel?
Vagy mindenféle képpen meg kell baszkurálnom, remekül le van írva, tudom, de én nem értek ehhez s még véletlenül se szeretném ha elrontanék benne valamit. -
R.O.L.A.N.D
csendes tag
rendben !
Jah igen, aki esetleg megvállna szeretett viewty-töl az kérem irjon privit (gari,doboz,ceruza,töltő,adatkábelfeltétel)
-
redman75
tag
csak a vakum működne már!
-
redman75
tag
DJMixTour könnyen kezelhető, grafikailag szép,szórakoztató ám könnyen felejthető játék! üdv-a többi is jó
-
redman75
tag
Ezeken a stabilizátoros dolgokon már túl vok! egyéb? csináltam gyáribeállvisszát is stb de semmi!
-
RenegadeC2
aktív tag
#2186: "független = flash-elt?" Ezt az összefüggést nem tudom hogy találtad ki. Semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz, kivéve ha nem gyári független a teló. De attól még hogy témákat tudj rárakni, ugyanúgy fel kell raknod rá egy pár cuccot, pl. Theme Managert, függő és független esetén is.
#2187: Ha véletlen bekapcsoltad a szoftveres képstabilizátort, akkor előfordulhat. Kapcsold be a kamerát és nyomd meg a billentyűzár gombját. Utána próbálj exponálni vaku támogatásával.
-
R.O.L.A.N.D
csendes tag
Nah megint érkeztek uj játékok !
Irdatlan chuk norrisos játék http://www.4shared.com/get/73563329/ee433e73/ChuckNorris.html;jsessionid=A54A0F2E115CE8B5B44285864AFF6A7C.dc90
http://www.4shared.com/get/73565863/43c4a254/Spooks.html
NA ERRÖL A JÁTÉK RÓL IRJATOK VÉLEMÉNYT LÉGYSZIVES: http://www.4shared.com/get/73802237/9a40c919/DJMixTour.html
http://www.4shared.com/get/73566937/2aa957d1/NBAProBasketball2009.html
http://www.4shared.com/get/73568460/21bdd257/NFL2009.html
-
redman75
tag
NA az van hogy nem működik a vaku! már mindenhogy állítottam de nem villan! van valami ötletetek? előre is köszönöm...
-
Lavar
aktív tag
Hali!
Egy ideje nézegetem ezt a telót, nagyon megtetszett. De feltétlenül kéne, hogy én tudjak rá témát/háttereket tenni, így az a kérdésem, hogy a független = flash-elt? Vagyis ha független telót veszek, akkor hazahozom és már rakhatom is rá a témákat ahogy kell? -
redman75
tag
Usb-vel összekötöd az sz-géppel,és az other mappába bemásolod az aktuális játékot,majd leválasztod a telót a gépről,és other mappából inditod a játékot! egyszerű
üdv...
-
Zeta25
csendes tag
Sziasztok. Megtudná mondani valaki h játékot h lehet feltenni lg ku990-re?
-
jooker82
nagyúr
válasz
HagaNRG #2179 üzenetére
Nem fog minden divx filmet lejátszani,xvidet meg végképp nem,de én pl igyis-ugyis átszoktam convertálni mert a letöltött filmeim v videoklippeim 4:3 asok és igy két fekete csik marad a telefon oldalán,mert a telefon 16:9 es.
Ezzel a telefonnal tényleg gérdemes fimet is nézni a hatalmas kijelzönek köszönhetöen,nameg kristáytiszta minőségben játsza le ha a méretet nem sajnálod.De egy 8 gigás kártyát már 5000 körül lehet kapni.
A pdf et én elég jól tudtam nézegetni,természetesen a word,excelt is viszi a txt-t nem.
Nameg ott vannak a jó kis érintős játékok. -
redman75
tag
megpróbálom
-
HagaNRG
őstag
Köszi szépen, kedves vagy!
Tehát bármilyen divx-xvid filmet le fog játszani, szabvány felbontásban, ugyanúgy, ahogy otthon megnézem a TV-n?
Játékok annyira nem érdekel, ebook visoznt igen.Gondolom PDF formátumos. Viszont ezeket még PC-n is nehézkes olvasgatni, így félek ekkora képernyőn, mobilon csak szenvedés lenne. (nyilván emberfüggő, van aki hagyományos, 2 colos mobilképernyőn is netezik).
A szememmel semmi gond, ettől nem félek, csak a kényelmetlenségtől, mert azért olvasható méretűre növelt oldalakat jobbra-balra, fel-le kell forgatni állandóan, ha PDF-s könyvet akarok olvasni.
Meg talán még a Word- Excel is jól jönne tanulás miatt néha, vonaton pl.mp3 hidegen hagy, van komoly lejátszóm, fényképező is.
Köszi! -
redman75
tag
R.O.L.A.N.D játékaid népszerűek! ha van még jöhet ilyen érintős! köszi
-
redman75
tag
Levált a gyári fóliám! tudna valaki 1 tökéletes tippet adni hogy rakjam rá a dobozban kapoott ajándékfóliát,hogy tuti jó legyen! köszi...
-
Herczi
senior tag
válasz
HagaNRG #2174 üzenetére
Én meg nem vettem meg ugyan, de már egy hónapja tervezem, csak sose alakultak úgy a dolgok. Na, de nem ez a lényeg.
Én azért választottam ezt a telefont, mert sok az úgymond "lyukas-időm", amikor nem tudok semmit se csinálnom, még is ott kell lennem. Ilyen időkre találták ki a film nézést, ami ugye mobillal nehézkes a kis képernyő miatt, viszont a Viewty hatalmas ablakkal rendelkezik. Nálam ez a fő érv. Aztán az 5mpx, a zene, a játékok, az ebook, esetleg mobil internet már csak hab a tortán. Na meg a másik érv, hogy viszonylag olcsó, nekem konkrétan 32 lesz készülék váltással.
-
HagaNRG
őstag
válasz
RenegadeC2 #2172 üzenetére
Köszi!
Hát, ha július óta ennyi, akkor hátha. LG telók azért nem tartják úgy az árukat, mint az a rfánya Motorola Z10 pl.
Egy valamit kérek csak, ti vagytok a Viewty tulajok- mondjátok meg nekem, mivel leszek előrébb, ha ilyen telefont veszek a mostani Sharp GX25-ömnél.
Mert vonz- azóta mióta kijött, már az első reklámokban is tátott szájjal néztem, micsoda szépség, de azon kívül, hogy gombok helyett ujjal lépkednék sorba a szokásos menüsorokon, nem nagyon vagyok benne biztos, hogy sokkal előrébb lennék, kiadott 60 ezer forint után.
Kamera OK, értem, hidegen hagy, a video talán még okés is lehet, néha jól jön végülis.Egyebek?
Navigáció ugye semmi esetre sem megoldható ebben?Hálás köszönet bármi tanácsért!
-
szamovar
tag
Sziasztok! Elmondanátok, hogy ki mekkora karival kezeli a gépet, melyik a legnagyobb, amit sikerült zökkenőmentesen kezelnetek?
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
HagaNRG #2171 üzenetére
Karácsonyra minden műszaki cikk esetében érdemes várni, nem csak telefonok esetében van így.
Vársz, aztán majd meglátod. De ha jól emlékszem már ez is akciós, nem hiszem hogy mostanában drasztikusan csökkenne az ára, na meg már kb. július óta ennyibe kerül. Persze a jövőbe én sem látok bele
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Nagyjából mindenhol 60 ezer most az a teló, ha jól látom.
Csak kérdezném azokat, akik benne vannak a dolgokban, hogy ez mennyire számít új és jó árnak?
Mert ha várható, hogy karácsonyra még esik egy kicsit, akkor addig nyugodtan várhatok, sőt talán még más telefonok ára is esik addig, ami szóba jöhet.Köszi szépen!
-
redman75
tag
Én nem találtam itt,de Ő (szifi69@gmail.com) is kereste pár hónapja! kérdezd meg Tőle ,lehet hogy már talált azóta vagy google! más tipp nincs ,vagy ami konkrétan érdekel esetleg ha lesz időm be scannelhetem neked! üdv
-
mexel
veterán
Közben a drivert megtaláltam, a divx kérdést úgy-ahogy megoldottam. Ha esetleg egy magyar nyelvű leírást tudna valaki azt megköszönném.
-
mexel
veterán
Még valami: Bármilyen avi-divx filmet ráteszek a telcsire, mindre azt írja, hogy nem támogatott. Elég sürgős lenne a dolog, mert ajándék lesz. Mit kellene csinálni?
-
mexel
veterán
Halihó! Vettem egy ilyen telcsit használtan, de sajnos nincs magyar nyelvű leírásom és driver cd-m. Nem tudna valaki segíteni abban, hogy feltenné valahová ISO-ban a gyári cd-t? Sőt, még ha lehetséges egy magyar nyelvű útmutatót is szeretnék hozzá pl pdf-ben vagy akármilyen formátumban ha tud valaki. Előre is köszönöm! (az iso pl. mehet a www.mammutmail.com-ra, nekem címezve, vagy a linkje beszúrva ide)
-
gooool
őstag
-
gooool
őstag
-
gooool
őstag
Helló!
Hát lehet ömlesztve megtekinteni a neveket és persze külön kimenő,bejövő és nem fogadott hívások megtekintésére van lehetőség.Azt kijelzi természetesen,hogy ki hívott,mikor és ha most jól emlékszem azt is,hogy mennyi időt beszéltetek,csak lusta vok lemenni a telóért.
Látom csoe már megelőzött,de ő is ugyanezt írta le. -
csoe
tag
Szia,
én a legmesszebb menőkig meg vagyok elégedve a híváslistájával: összes-kimenő-bejövő-nem fogadott alapján van csoportosítva, az összesnél nálam épp 95 db hívás van, egyszerű nézetben a név, dátum, időpont látszik, bővebb nézetben a telefonszám és az időtartam is.
Ennél több nem hiszem, hogy kell...
-
csirio
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyet készülök venni. Ami még nem derült ki még nekem, a hívásnaplója milyen részletes? Pl mint a Samsungokban csoportosítva hívottak mikor, mennyi ideig.. stb? Most K750-m van, ott nem túl részletes a híváslista. Előre is köszi! -
R.O.L.A.N.D
csendes tag
Még 3 játék:
http://myloadz.com/?d=42ABE77C1
http://myloadz.com/?d=8B7869E71
http://www.4shared.com/file/73229747/df906a32/BombSweeper.html
-
redman75
tag
tud valaki ilyet nagyon olcsón?
-
redman75
tag
nem sajnos én nem!
-
redman75
tag
KO08.09.19 C. igen erre voltam kiváncsi! használd egészséggel
-
gooool
őstag
válasz
redman75 #2145 üzenetére
Kösz a segítséget!
Nekem a hátlapra ez van írva: KO08.09.19 C.
remélem most jót írtam le,mert más dátumszerű dolgot nem találtam.UI: Hát rózsaszínben tényleg ronda,nekem ugye szürke van,de tetszik.Imádom ezt a telót csak még a szg-vel való kapcsolattal vannak még gondjaim.
-
redman75
tag
Semmi prestigge! a fekete legalább tekintélytparancsoló! ez szerintem kimondottan csúnya!
-
redman75
tag
ugyanúgy csak másold át! kijelölöd áthúzod és kész!
ha leveszed a hátlapot van belül egy dátum azt ird már le légyszi! köszi
-
Herczi
senior tag
Most figyeltem, hogy van már Rózaszínben is a T-mobilnál. Gyönyörűen nézhet ki, nem tudom, hányat adnak el belőle, a Viewty azért nem egy tipikus női telefon.
-
gooool
őstag
válasz
redman75 #2140 üzenetére
Oké!Vagyis ne a PC Suite-ban csináljam,hanem mintha pendrive-ot használnék.
Nekem a PC Suite verziója 2.0.1.15,ha erre gondoltál,ja és magyar nyelvű,pedig én a gyártó oldalán azt olvastam,hogy angol.Na mindegy így könnyebb kezelni a progit.UI:A képeket meg a zenéket hogy töltsem le a telóról a gépre?
Kösz a választ! -
redman75
tag
Milyen szoftverrel kaptad az ezüst viewty-t? érdekelne
-
redman75
tag
Használd simán külső meghajtóként,és csak egyszerűen húzd át(másold) át a gépedről a fájlt,vagy képet,zenét stb!
-
gooool
őstag
Helló!
Valaki megmondaná nekem,hogy hogy tok képet és zenét feltölteni a telóra?Sikerült felraknom a gépre a szoftvereit,de nem tom hol van az a rész ahol ezt lehet csinálni.
Kösz a választ! -
redman75
tag
ceruza tényleg felesleges,és zavaró hogy ott az oldalán lötyög,de rákelett jönnöm hogy az érintős játékoknál nagyobb teljesítményt lehet vele elérni ! tehát döntse el mindenki maga. üdv...
-
-
gooool
őstag
Örömmel és nagy megelégedéssel mondom,hogy tegnap végre meglett a teló
.Ezüst színben kaptam.Tényleg remek,20 perc alatt szinte teljesen kiismertem
.A kamera,az érintőkijelző és a zenelejátszó is tökéletesen megfelel az én igényeimnek.Tényleg jól össze van rakva,nem volt egy hangja sem amikor végignyomkodtam.
Én egyből megszerettem a Vjútit és ha valaki ezen gondolkodik nyugodtan vegye,ne keressen tovább. -
set79
csendes tag
Hy! Ti flash playerrel hogy álltok? Nekem netezésnél hiányolja. Átlinkel az adobe oldalára, de ott meg azt írja, hogy nincs kompatibilis flash player.
-
gyula_24
csendes tag
válasz
HagaNRG #2129 üzenetére
most néztem videót róla: http://www.youtube.com/watch?v=PdJ39exfWwE
itt közvetlen a telefon fölött van a tollmost nehéz lett volna egy kicsi lyukat csinálni neki és oda belecsúsztatni a tollat? tisztára felesleges most külön rakni..Amúgy nem tudja valaki hogy hol lehet hozzá bőrtokot kapni?
-
HagaNRG
őstag
válasz
gyula_24 #2128 üzenetére
csak beledughatós. Hogy máshogy lenne?
Viszont KG20 az miféle?
Most találkoztam vele először, látom azon windows van és 65 ezerrel nem sokkal drágább.
Talán jobb befektetés lenne az? Csak jobban variálhatóbb, szinte minden program kell, hogy legyen rá.Bár fene tudja, valahogy úgy érzem, ha itthon nincs olcsó-majdnem ingyenes mint külföldön-mobilnet és nincs benne GPS, akkor gyakorlatilag egy ilyen telefonnal semmivel sem leszek előrébb az 5 éves Sharpomnál.
-
gyula_24
csendes tag
Most akkor az érintő toll benne van a telóba valahol vagy külön mellékelik?
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
GSMline-nál 58ezer az ára, ha jól tudom.
Ez most a kapható legolcsóbb itthon?Köszi!
-
-
-
blueMerle
veterán
-
redman75
tag
erre gondolsz?
-
redman75
tag
Nem egyértelmű számomra hogy milyen előlapról beszélsz! dobj 1 linket vagy valami!?!?!?
-
tobias88
csendes tag
Én ennek a tesztnek köszönhetem a Viewty-m és teljesen elégedett vagyok vele!
F480 érintő képernyője amúgy jobb ennél? Mert a Viewtyé kicsit gyengusz, viszont w950é tetszik, de abban meg nincs kamera...(előlapot még lehet kapni olcsón az internetes kereskedő oldalakon, ha valaki nagyon keresné, 800ért lehet kapni 6 darabot [nem reklám, mert nem én adom el
])
Egy fontos kérdésem viszont lenne:
Akinek van tv kábele, az mondja már el légyszíves, hogy tudta működésre bírni! Mert nekem nem sikerült eddig
-
redman75
tag
jó árak csak kár hogy a postakőltség nagyon magas!
én azt javaslom mindenki a saját lakhelye kőrnyékén nézzen szét,hisz már szinte minden nagyobb városban van ilyen vagy hasonló áron!
-
jooker82
nagyúr
Hali!
http://blankmedia.atw.hu/
Innen rendeld,nekem már fél éves a 4 gigás és semmi baja,nem kell formázni se csak belerakod,lösz vele egy képet meg videot rá az usb re és 6 mappát rögtön csinál.3000 ft ot megér a 4 gigás.felülről a második.A telszámát a srácnak a infonál találod.Ja meg Cd dvd ket is itt találsz a legolcsóbban. Reklámot hallottak -
gooool
őstag
Helló!
Ma fogok venni egy ilyen telót és azt szeretném kérdezni,hogy ha később veszek bele egy memókarit,akkor milyen márkájút vegyek?És ha belerakom akkor csinál különböző mappákat a kártyán?(zenének,képnek,videónak)
Kösz a választ! -
ricsiv92
tag
Hali mindenkinek
Ma sikerült beszereznem egy ilyen gyönörüséget. Szerelem volt az elsö látásra.Esetleg van olyan hely, ahol java vagy flash alkalmazásokat tudnék hozzá letölteni?
Üdv. -
RenegadeC2
aktív tag
válasz
R.O.L.A.N.D #2111 üzenetére
Nem amerikai hanem UK
Regisztráció meg nem nagy menet: Innen van
-
R.O.L.A.N.D
csendes tag
Látom megfogott... ird meg privibe vagy a forumra az email cimed elküldöm rá !
(nem tudom máshogy megoldani mert regisztrálni kellet egy amerikai forumon, és hiába linkelembe..
Tehát mail... -
csoe
tag
válasz
R.O.L.A.N.D #2109 üzenetére
Most azonnal megírod, hogy honnan szedted, ééérteeeem???
pl.: data.hu
Miért kiabálsz?
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
máyköl
veterán
Jó ez a cucc! 5mp.el, micro- SD, Bluetooth, EDGE, 3,5G.
-
csoe
tag
Tudom, hogy kurva nagy király vagyok, de hogy mennyire, azt eddig magam sem sejtettem. Megtanultam rajta úgy SMSt írni, ABC-DEF-... billentyűzeten, hogy nem emelem fel az ujjam a képernyőről, csak többször nyomok oda neki. Egyre jobban szeretem ezt a telefont.
-
redman75
tag
egyetértek
rendben van a cucc!
-
gooool
őstag
Helló!
Egy ilyen telóra fájt a fogam egy ideje és most úgy néz ki végre megvehetem.Lenne pár kérdésem.Először is mindenhol magyar nyelvű a szoftver?Állítólag egész jó ez az érintőképernyős navigáció,tényleg kényelmes?Főleg zenét hallgatnék és kameráznék vele,úgyhogy mennyire jó a kapcsolat a számítógép és a Viewty között?(zene,kép fel és letöltés)
Bocs a sok kérdésért de körültekintőnek kell lennem.
Kösz a válaszokat! -
paprika
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2101 üzenetére
Köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG a Prada alapjait felhasználva készített egy jóval nagyobb tudású, érintésvezérelt telefont.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Autós topik
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest