- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
babli
tag
Most találtuk meg egy fiók mélyén. Oda adtam a kisfiamnak játszani.
-
levente85
csendes tag
Sziasztok.
Volna egy olyan kerdesem, hogy csinaltam egy biztonsagi mentest a telefonomrol lg ku990i v10a szoftal, es most tettem egy mas szoftot ra tehat v10d es nem tudom a biztonsagi mentest viszatenni ra nem engedi vajon miert?
Elore is koszonom a valaszokat -
pach-adams
tag
Üdv mindenkinek!
Segítségért fordulok hozzátok!
A napokban került hozzám egy KU 990 és van egy picike baja.
Mégpedig annyi lenne hogy a fotó-videó-média gomb alatt a kis pöcök kihalt és csak is videózni tudok vele.
Hogyan tudnék videóról valami szoftveres módon átváltani fényképezésre?
Szétszedtem a telót és a kis pöcök amit mozgatna az a gomb nem volt a gépezetben.
Szóval még manuálisan sem tudom átváltani a dolgot.Válaszokat előre is köszönöm!
-
bengal5
csendes tag
nekem volt egy ilyen telóm, csak a gond volt. vele... de 2008 elején én tartottam magam az istennek, hogy 10 évesen érintős telóm volt
a gép nem érzékelte, ha rádugtam. játék nem volt rá túl sok jó, ami jó volt, ott meg a rossz érintőkijelző miatt alig érzékelte a nyomásomat. az érintője az egyik legrosszabb, amit életemben eddig tapasztaltam. a menüvel is néha ügyeskedni kell, hogy megnyíljon. remélem sikerült jó belátásra bírnom 1-2 embert, akit elvakít a telefon szépsége, és megvenné
-
Wild Carp
csendes tag
Kedves jack96!
LG KU990 Viewty-mon olyan betegség jött elő egy hete hogy a képernyő érintését nem érzékeli,viszont a gombok hibátlanul működnek.Sokszori bekapcsolások után néha megembereli magát és érzékeli az érintést ideig-óráig. . . Biztosra veszem hogy nem mechanikai baja van hanem a rendszere szarakodik.A dave51-nek ajánlott progit én is letöltöttem és meg tudom vele nyitni a telefon rendszermappáit.Mivel nálam ennél a pontnál meg is állt a tudomány,SEGÍTSÉGedet szeretném kérni a továbbiakban hogy mit hogyan "ókumláljak" annak érdekében hogy a rendszert komplett újra tudjam rakni,vagy legalábbis az érintő zavaros működését kijavítani!
Remélem fórumozol még és segítesz nekem!
-
atila4
senior tag
Hali! Apn-t hol kell állítani?
-
tasy18
csendes tag
hali mindenkinek!
van egy lg ku990 telóm és az lenne vele a probléma hogy bekapcsolom bejön az lg logo és utánna újraindúl! megnyomom a zöld gombot és a c gombot egyszerre és akkor kiad egy fehér hátteret és kiírja hogy emergency download így feltudom csatlakoztatni a gépre!de sehogy se akar sikerülni a szoftverfrissítés!
ha valaki tudna nekem segíteni benne azt nagyon megköszönném! -
jooker82
nagyúr
válasz
krisz12071 #4347 üzenetére
pont ezért lenne jó frissiteni,mert akkor viszakerülhetne teljesen gyári állapotba..Azt a telefont sose frissitettem,de ha visszább olvasol lehet le van irva,hogy miként lehet,v kérdezd meg Renegadec kollégát..
-
jooker82
nagyúr
válasz
krisz12071 #4345 üzenetére
Szerintem inkább pcsuittal frissitsd...
-
krisz12071
aktív tag
Hali!
Egy kis segítség kellene!
A telim a kamera módba váltásnál lefagy állandóan.Valahonnan lehet rá tenni kamera drivert? -
PiciKenny
senior tag
válasz
maxika2004 #4341 üzenetére
melyik szoftver van a telefonon? v10.d? vagy milyen?
-
Kbali
nagyúr
válasz
maxika2004 #4339 üzenetére
Szerintem a belső memóriához nem is férsz hozzá. Adattár módban biztosan nem.
-
maxika2004
őstag
válasz
PiciKenny #4340 üzenetére
sajna ugy sem jo..
na de mindegy nem érdekel a belső,
viszont a kölsőből 2 gb ost ismer fel.....
a 8 ast is, de ott azt mutatja tele van pedig üres... telo nem tudja formázni, mert csak azt irja egyfojtában hogy formázza.... pc n fat 32 vel probáltam ugy nem jo...van erre megoldás ????
-
PiciKenny
senior tag
válasz
maxika2004 #4339 üzenetére
asszem modem, és úgy a pc suit
-
maxika2004
őstag
az usb kapcsolatot adattárra kell tenni a belső memhez is vagy modemre ?
-
PiciKenny
senior tag
válasz
maxika2004 #4337 üzenetére
1. passzolom (talán restart segít)
2. azért nem találja mert hosszú a neve a programnak, egy bizonyos név karakter limit van a telefonban, ( pl. mp3 ami mittomén 30karaterből áll a neve, nem fogja látni mert hosszú, átnevezed akkor látja ) -
maxika2004
őstag
válasz
PiciKenny #4336 üzenetére
XP SP3 (frissitve)
+ LG PC Suite II
külön telo drivert nem tettem fel.... eddig...
most feltettem...
most azt irja hogy: hiba az átvitel müködése közben....
pillanatra felvillan egy ablak mintha másolná, fel is teszi az asztalra, de nem mükszik, és csak 0 kb-os........a másik gondom, hogy szedtem le jatékokat meg progikat, szotár stb....
egyik bajom hogy intézőszerüen nem jelenik meg sehol a teloban,
csak pl a játékok a java menüpont alatt vannak de csak kb fele mint amit feltettem.....
szóval ez a telefon memoja nekem nagyon kusza... -
PiciKenny
senior tag
válasz
maxika2004 #4335 üzenetére
driver fel van rakva minden? milyen rendszered van?
-
PiciKenny
senior tag
válasz
maxika2004 #4333 üzenetére
Mivel csatlakoztatod a telefont? usb vagy bt?
-
maxika2004
őstag
Hu de nemmegy semmi !
Feltettem a lg pc suitot...
ijen hibaüzit kaptam:" nem sikerült csatlakozni a mobilkészülékhez.Ellenőrizze a COM portot és csatlakozzon üres képernyővel.A többfunkcios müködés miatt az üres képernyő ellenére sem sikerült a csatlakozás "
a másik gondom, hogy szedtem le jatékokat meg progikat, szotár stb....
egyik bajom hogy intézőszerüen nem jelenik meg sehol a teloban,
csak pl a játékok a java menüpont alatt vannak de csak kb fele mint amit feltettem.....lécci segitsetek mit baltáztam el !
-
Kbali
nagyúr
válasz
maxika2004 #4330 üzenetére
Azt, hogy ingyenes és nem töltöget reklámokat közben az ingyenességért cserébe.
-
maxika2004
őstag
válasz
dreamcatcher #4327 üzenetére
.Ez mit takar a gameknél ? :
Free Ad-supported
-
maxika2004
őstag
Köszi mindkettőtöknek !!
Ez a felső a "G " betűs képzeld nekem is megvolt
a " jó kis játék " volt a hangsúlyos...Az a bizonyos első kettő akkor elvileg jó felbontásilag ugyi ?
szóval full képernyős ? -
PiciKenny
senior tag
válasz
dreamcatcher #4327 üzenetére
Parancsolj =)
-
dreamcatcher
csendes tag
válasz
maxika2004 #4326 üzenetére
pl ez?
Na de komolyan, a fenti link által hozott első két helyről régebben töltöttem le jó párat. Kis méretűek, és voltak közöttük színvonalasabbak is. (meg gagyibbak is) -
Kbali
nagyúr
válasz
maxika2004 #4321 üzenetére
PiciKenny-hez még annyit, hogy az LG oldaláról letölthetsz egy PCSuite nevű cuccot, de nem a legjobb (pl.: netkapcsolatot sehogyan sem sikerült anno összehoznom).
-
PiciKenny
senior tag
válasz
maxika2004 #4321 üzenetére
A telefon beállításainál kell az usb kapcsolatot adattárra rakni, így felismeri a rendszer a telefont és vígan másolhatsz rá, illetve le róla.
Jarokat felmásolod majd a telefonon elindítod -
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Ma vettem egy ilyen telót (KU990)
lécci segitsetek milyen progival lehet pc-vel összekötni ?
és honnan lehet letölteni?
Ha szedek le játékokat azt csak inditani kell vagy telepiteni is ?
...jar- okelöre is köszi !
-
PiciKenny
senior tag
Tiszteletem uraim!
Van valakinek egy "C"-s swje ku990ihez? (vodafonos) a telefon függetelen.
Esetleg egy Tmobilos? feltöltené valaki ha szépen megkérem? = )
Köszönöm előre is! -
jack96
csendes tag
Nem kell szervíz. Nekem tavaly volt ilyen problémám és valahogy megoldottam csak már nem emlékszem pontosan, de megpróbálhatom felidézni.
Ezeket tudnom kell: Milyen szoftvert telepítettél és honnan/mivel? LG USB modem driver telepítve van? LG KU990-ed van vagy KU990i-d?Szerintem azért nem érzékeli a telód mert legutoljára adatszolgáltatás módba raktad a szoftverfrissítés miatt. Van egy program amivel érzékelni fogja, legalábbis reméljük. Itt tudod letölteni + USB drivert is.
Ha letöltődött, csomagold ki, majd nyisd meg az EFS-t, az eszköztáron kattints az Explorerre, ekkor feljön egy ablak, ahol frissítés után megjelenik a telód neve, port szám stb. (ha nem akkor állítsd automata refreshre a feljövő ablak bal alsó sarkában). N akkor, ha megjelent a teló akor pipáld ki vastag fekete négyzetet és klikk connectre, de siess mert 5 másodpercenként frissít. Ha ez sikerült akkor megjelenik egy csomó mappa, amikhez egyelőre NE nyúlj.Ha válaszolsz a kérdéseimre, és ha idáig eljutottál akkor megpróbálok segíteni, csak az az egy gond van, hogy már töröltem azokat a fájljaimat amikkel hajdanán megjavítottam a telóm. Egyébként ha van időd akkor nézd meg a régebbi hozzászólásokat, mert én is sokat segítettem/nekem is sokat segítettek.
-
dave51
csendes tag
válasz
zsoltike777 #4317 üzenetére
Hát igen de nem érzékel sehogy sem és már mindekitöl kérdeztem meg probáltam mindent de semmi. most probáltam amit mondtál de a szervizesnek is valahogy fel kell tennie a szoftvert csak azt nem tudom h csinálja.de köszi mindent
-
zsoltike777
csendes tag
szerintem fordulj szervízbe vele, mert nálam is volt sárga képernyő és kiírta hogy frissítés, de nekem kb. 5 perc múlva bekapcsolt a telefon és jó volt. Próbáld reseteln a telefont vagy vannak programok amikkel meg tudod nyitni a telefon szoftverét és ki tudod cserélni azt, de szerintem azt csak akkor tudod ha érzékeli a pc.
-
dave51
csendes tag
válasz
zsoltike777 #4315 üzenetére
köszi de egyáltalán nem kapcsol be a telefon és nem kapcsolodik a géphez sem:Smitévő legyek??
-
dave51
csendes tag
Kérlek segítsetek!!!!
Az LG KU990-en csináltam 1 szoftver frissitést és a végén egy sárga képet adott mire a referers volt kiirva.gondoltam várok h beállítsa de 1 óra után már kezdet felhuzni!kezembe vettem a telefont és kikapcsolt, de már be nem akart:S kérlek segítsetek és hogy tudnám megoldani.válaszokat elörre is köszönöm! KÉRLEK SEGÍTSETEK + ha szoftver hiba lenne akkor h tudnám megcsinálni ha nem kapcsol be a telefon.
Mégegyszer köszönöm! -
dreamcatcher
csendes tag
válasz
zsoltike777 #4312 üzenetére
Sajna, az nincs
Nekem angliai O2-s a firmware.
-
zsoltike777
csendes tag
válasz
dreamcatcher #4311 üzenetére
Köszi, de ez sem segített. Egy magyar t-mobilos firmware-re lenne szükségem, nem tudsz eben segíteni??
-
dreamcatcher
csendes tag
válasz
zsoltike777 #4310 üzenetére
Beállítások > telefon beállítása > Gyári beállítások visszaállítása.
Ha ez nem elég, van egy ilyen lehetőség is:
3845#*990#
Itt a 8. menüpont a factory reset. Ez visszaállít mindent alapba. Nem tudom, mi a különbség a kettő között, mert eddig nem volt rá szükségem, és nem akartam mindent újra beállítani.
A fenti kóddal belépve a menübe, mást nem szabad piszkálni, mert ha nem tudja az ember, mit állít, el is tolhatja a telót! -
Database
tag
Sziasztok lenne egy ilyen telóm Lg KU990 lehet függetleníteni vagy a ROM ját frissíteni vagy valami? válaszokat előre is köszönöm
( Privátot hamarabb észreveszem )
-
-Ben-
veterán
Sziasztok!
Van egy LG KU990i mobilom és a napokban cseréltem SIM kártyát, de amikor újra bekapcsoltam akkor a kalibrálás fogadott. Ezzel nem is volt gond, követtem a keresztet az ujjammal, de minden kalibrálás végén kiírja, hogy érvénytelen és a telefon is kvázi használhatatlan, mert akárhova nyomok, csak az érintőpanel közepe és jobboldala működik. Ha baloldalt nyomogatom, akkor is. Szerintetek most mi van ? A kijelző nem romolhatott el egy sim csere miatt, viszont nem tudom beállítani a kalibrálást, mert nem azt csinálja , amit akarok....
Tudna valamelyikőtök segíteni ? Esetleg FW csere ?
-
jack96
csendes tag
nincsmit
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.