Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz olbaidhun #7979 üzenetére

Már rég beírtam volna a tipust...ha figyeltél, Wi-Fi-s témába nem szoktam bele vauzni. ;) De már többször említettem hogy nem használom a Wi-Fi-t, így nem is mérgelődök rajta.
    Havi 1GB forgalmat bonyolíthatok a telón, e mellé minek Wi-Fi? Meg oké, értem én, hogy sokaknak ez fontos de próbálom elképzelni magam előtt a Wi-Fi-s szitukat... tételezzük fel hogy lenne. Itthon tuti nem használnám, mert itt a PC aminél nincs jobb a netezésre, és a sokat említett "jutyubra".Tehát itthon kilőve a Wi-Fi Arena-val. Ez kb. olyan mintha azt mondanám megnézek az Arena-n egy filmet, igaz itt a 100cm LCD, de jobb élmény lesz az Arena-n. :DDD Ha pedig elmegyek bárhová, maximum az email-ek letöltése lehet fontosabb dolog, amit esetleg megtennék, de ez nem Wi-Fi függő.

Ne sértődjetek meg, de roppantul kíváncsi lennék ki, és mikor használja a Wi-Fi-s "jutyubot". Mert azt látom, hogy mindenkinek hatalmas gondot jelent hogy 10p után megszakad, de nem tudom elképzelni a szitut hogy mikor lehet ez gond. :B Mekibe nyakig mustáros kézzel van közületek olyan aki "jutyubozik"? Lehet pszichológiai eset vagyok, de nekem eszembe nem jutna. Buszon meg megint kilőve utazás közben...mert nincs Wi-Fi. Tehát el nem tudom képzelni hogy itt ebben a topikban, ahol minden hozzászólásban, minden Arena tualjdonos felhozza a Wi-Fi-s jutyub problémát, konkrétan mikor és hol használná ezt a funkciót a telefonban. Az az érzésem (kövezzetek meg ha nem így van ;] ), hogy divattá vált ez a "Wi-Fi-s jutyub" és az ezzel kapcsolatos hibák megemlítése. Másra nem tudok gondolni így konkrétan. De majd elmondjátok, mert frankón kíváncsi vagyok! Lehet azért vagyok szkeptikus ezzel a funkcióval kapcsolatosan, mert 32 éves vagyok, és nem bohóckodnék még a jutyubbal se várakozás, se utazás közben, mert inkább kevésbé feltünően zenét hallgatnék. Mindezt Wi-Fi-től mentesen írtam, úgy hogy éjjel-nappal jutyubozhatnék a telón 1GB adatforgalommal. Ha jutyubot akarok nézni, egyszer majd hazaérek, és megnézem...félre ne értsetek, nézek én is jutyubot, amikor van időm. Szórakoztató. Nyáron 1x kipróbáltam a melóhelyemen milyen is a jutyub a telón (Wi-Fi nélkül itt is). Kipróbáltam, megnéztem, működött, talán 2 videót ha megnéztem. Majd bezártam a böngészőt, és azóta sem volt jutyub a telcsin megnyitva. Nem látom értelmét. :U :B

• sztomi89

tag

válasz olbaidhun #7979 üzenetére

Küldtem privátot.
    Asus routerrel volt már vmi életjel. De TP-Linkkel meg "csak" pufferel :(

Új hozzászólás Aktív témák