- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
olbaidhun #7979 üzenetére
Már rég beírtam volna a tipust...ha figyeltél, Wi-Fi-s témába nem szoktam bele vauzni.
De már többször említettem hogy nem használom a Wi-Fi-t, így nem is mérgelődök rajta.
Havi 1GB forgalmat bonyolíthatok a telón, e mellé minek Wi-Fi? Meg oké, értem én, hogy sokaknak ez fontos de próbálom elképzelni magam előtt a Wi-Fi-s szitukat... tételezzük fel hogy lenne. Itthon tuti nem használnám, mert itt a PC aminél nincs jobb a netezésre, és a sokat említett "jutyubra".Tehát itthon kilőve a Wi-Fi Arena-val. Ez kb. olyan mintha azt mondanám megnézek az Arena-n egy filmet, igaz itt a 100cm LCD, de jobb élmény lesz az Arena-n.Ha pedig elmegyek bárhová, maximum az email-ek letöltése lehet fontosabb dolog, amit esetleg megtennék, de ez nem Wi-Fi függő.
Ne sértődjetek meg, de roppantul kíváncsi lennék ki, és mikor használja a Wi-Fi-s "jutyubot". Mert azt látom, hogy mindenkinek hatalmas gondot jelent hogy 10p után megszakad, de nem tudom elképzelni a szitut hogy mikor lehet ez gond.
Mekibe nyakig mustáros kézzel van közületek olyan aki "jutyubozik"? Lehet pszichológiai eset vagyok, de nekem eszembe nem jutna. Buszon meg megint kilőve utazás közben...mert nincs Wi-Fi. Tehát el nem tudom képzelni hogy itt ebben a topikban, ahol minden hozzászólásban, minden Arena tualjdonos felhozza a Wi-Fi-s jutyub problémát, konkrétan mikor és hol használná ezt a funkciót a telefonban. Az az érzésem (kövezzetek meg ha nem így van
), hogy divattá vált ez a "Wi-Fi-s jutyub" és az ezzel kapcsolatos hibák megemlítése. Másra nem tudok gondolni így konkrétan. De majd elmondjátok, mert frankón kíváncsi vagyok! Lehet azért vagyok szkeptikus ezzel a funkcióval kapcsolatosan, mert 32 éves vagyok, és nem bohóckodnék még a jutyubbal se várakozás, se utazás közben, mert inkább kevésbé feltünően zenét hallgatnék. Mindezt Wi-Fi-től mentesen írtam, úgy hogy éjjel-nappal jutyubozhatnék a telón 1GB adatforgalommal. Ha jutyubot akarok nézni, egyszer majd hazaérek, és megnézem...félre ne értsetek, nézek én is jutyubot, amikor van időm. Szórakoztató. Nyáron 1x kipróbáltam a melóhelyemen milyen is a jutyub a telón (Wi-Fi nélkül itt is). Kipróbáltam, megnéztem, működött, talán 2 videót ha megnéztem. Majd bezártam a böngészőt, és azóta sem volt jutyub a telcsin megnyitva. Nem látom értelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest