Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiski
aktív tag
válasz
proly01 #14440 üzenetére
Küldtem pü-t, de bemásolom ide is:
"Amennyiben nem tudod letölteni 4shared-ről az fw-t, szívesen elküldöm neked e-mailben. Már csak azt kéne elárulnod, hogy az AMD_OEM.bin fájlt, vagy a 10_a250_oem_code.fls-t küldjem? (A szoftver ugyanaz, a frissítési eljárás más, utóbbi egyszerűbb)."üdv
-
namerke
tag
válasz
proly01 #13135 üzenetére
Nekem is ilyen krómozott csoda jutott, akkor lehet, hogy ezért nincsenek ilyen problémáim, mint a többségnek
Mindenesetre ébreszt, megy a wifi, beégés nincs, fagyás nincs... igazándiból jó minden, google maps is megtalálja hol vagyok.
Úgy látom azért vagyunk szép számmal akiknek nincs bajuk a telóval.
-
kiski
aktív tag
válasz
proly01 #13135 üzenetére
a rendőrség elvileg IMEI szám alapján pillanatok alatt megtalálja... Tőlem már 2 telefont loptak el, egyiknek se írtam fel az IMEI számát. Az egyik egy 70.000ft-os készülék volt (még a maga idejében). Ráadásul ha megtalálják, akkor követelheted a telefon árát, és ha kifizeti, akkor nem jelented fel. Én ezt csináltam, és tök jól jártam, mert vettem belőle egy másikat bnőmnek...
Amit mondani akarok ezzel: MINDIG írd le az IMEI számot, mert akkor hamar rábukkannak. -
zack
nagyúr
válasz
proly01 #13135 üzenetére
Részvétem!
Hogy lopták el?
Valószínű, hogy az újabb szériát már tisztességesen összerakják. Az is lehet hogy kifogtad. De az 5146mV tényleg über brutál!
Nekem is valami 4470mV környékén volt és azzal dobogós voltam. Szóval lehet valami új tipusú aksival adják, mert nálam miután kiírta hogy alacsony a töltöttség kb. 5 percen belül le is merült. Szóval ez a 48 perc nagyon kemény.
-
Dusee
őstag
válasz
proly01 #9783 üzenetére
félreértettél valamit, én nem neked címeztem azt a hsz-t, neked egy szóval se mondtam, hogy nemvagy az, és ahogy nézem sztomi se írta, tehát nem értem a felháborodásod okát
huhogo:
semmi probléma, a legjobbakkal is meg esik
akkor a kihangosítás is megy?
FR, mem.üritést azért csináltál?sztomi:
én se értem proly-t...
valamit magára vett úgy látszik -
-
Csizy
csendes tag
válasz
proly01 #3751 üzenetére
"23,(itt vannak a gondok)Elméletileg start menü ott futtatás "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\B2C_Client"<----ezt a fájlt kellene keresni ez egy rejtett dosszié ide be kell jutnod!!!!(nekem ez nem sikerült)"
Jaj édes istenkém!
Ezt a problémát már annyian emlegették!Hát senkinek nincs otthon Total commandere???Elindítod-(felül a fülön) beállítások-általános beállítások-(megjelenik egy ablak) képernyő beáll.-és jobb oldalt ott lesz,hogy : Látszik rejtett/system file-ezt kell csak beikszelni!
És már látsz is mindent!!! Remélem segítettem.Viszont valaki cserébe elárúlhatná,hogy melyik azaz fw amivel tutira tudok youtube-os videót nézni wifin.
-
Vovi1
aktív tag
válasz
proly01 #3751 üzenetére
Valószínűleg olyan XP beállításod van, hogy a rejtett fájlokat és könyvtárakat nem látod, ezért nem tudod a két tegnapelőtt már leirt dll-eket másolgatni. ( ha Vistád vagy win 7 van ezeket nem is javaslom - ott ez az alap beállítás biztonsági okok miatt), a felhasználó szinte semmit sem lát a szoftverből. Az XP is beállítható erre, de legegyszerűbb a total comander beállítása a rejtett fájlok, könyvtárakra. Ha más is dolgozik a gépeden, állítsd vissza, vagy jelszavazd, mert könnyű rendszerfájlokat is törölni vele. (igaz a Win azt nem engedi törölni ami használatban van, de lehet csúnya dolgokaz elkövetni így is.)
-
zack
nagyúr
válasz
proly01 #2945 üzenetére
Nem nevetséges...az aksi zárlatot azonnal meg tudják nézni, de az esetedben nem erről van szó. Ahhoz pedig hogy megnézzék terhelésre hogy reagál az aksi....biza idő kell.
duvi: Nem hinném hogy antennaként is funkcionálna. Vedd le és nézd meg a térerőt...
Nálam semmit se változik. Jó gagyi lenne ha a hátlap lenne az antenna.
Lopottmotor: Nem hinném hogy gyenge az aksija az Arena-nak.
Mihez képest? A többi telcsihez képest bőven jó, de persze a 10 nap készenléthez kaki, attól függ mihez viszonyítjuk. Nem csak ennél van így. Mindegyiknél.
-
viewdetails
addikt
válasz
proly01 #2697 üzenetére
Nekem 2-3 napot bír, nem nézek videót, nem hallgatok zenét, fotót használom, menüt bizergetem, telefonálok, sms-t írok, internetezek.
Cégnél a gépen USB kábel, ha tölteni kell, otthon a saját töltője, kocsiban meg egy 800 forintos töltő.Ja, és ha beszélgetek 1 órát, nem esik a töltöttség 3-ról 2-re, ha egy órát zenét hallgatok, akkor máris.
-
jooker82
nagyúr
válasz
proly01 #2687 üzenetére
nekem simán bir öt napot,napi 3-4 telefon,10 perc zene 10-15 perc video, egy két fotó.meg néha csak úgy játszadozok a menüvel.Tehát ez mondható egy átlagos használatnak. Ha csak telefonálnék egy hetet is birna.De általába nem várom meg mig lemegy egyesre,ha tudom h sokáig van 2 esen már rakom töltőre.
Este töltsdd fel reggel leveszed és nem hiszem h ne birná ki 2 napig. mégha többet is használod. -
Szeri63
tag
válasz
proly01 #2387 üzenetére
Az,hogy csak track ID alapján kezeli a zenéket, szerintem akkora hiba,hogy nem is volna szabad forgalomba hozni. Kb 1 órás zenehallgatás után nekem is nagy szüneteket kezd hagyni a számok között,majd le sem játsza a következö zenét,csak úgy ha pill. állj megnyom, majd újra lejátszás. Egyszer már volt szervízben szoft.friss.,de minden hibája megmaradt várom,hogy mikor dob ki az lg, vagy a tmobil új firmwaret. Amúgy bírom a telót,kár ezekért a hibákért. Ha nem fogják orvosolni,akkor repülni fog és vissza a SE-hoz.
Üdv mindenkinek. -
M.A.Z.
aktív tag
válasz
proly01 #2381 üzenetére
Nekem maxra töltve 4192-t ír...
Nem tudom, hogy vagytok vele, de az én telómat hazavágta ez a nagy meleg, vagy a másik lehetőség, hogy már a portugal V10B_03 se megbízható? Belassult az egész, remeg a kép, zenelejátszó nem bír elindulni (Várjon! felirat folyamatosan)...
-
M.W.H
aktív tag
-
M.W.H
aktív tag
válasz
proly01 #2293 üzenetére
hol van ez a szerviz menübe? aksis dolog?
Zack: hát mondjuk akkor veszem hasznát leginkább amikor deákrol elakarok sétálni nyugatihoz de foggalmam sincs merre kell menni. és kirajzolja holvagyok én hol a nyugati persze az utvonal szar de a többi utcában eltudok lavirozni könnyen.
"ellenöröket megkell verni" szeretném egyszer ha éjszakain teis fentlennélaztán menne a war a buszon
-
jooker82
nagyúr
válasz
proly01 #2303 üzenetére
Tehát beleraktad az arenába a sennheisert és azt mondod jobban szól? És miben,bassz magas?Ja meg egy linket légyszi honnan vehetek netről olyat. Vagy pl mm ből tudok venni?
köszi
Zack: bizony h jó. Nem tudom ezzel mit csináltak,de a viewtymba is ugyanez az aksi volt és mintha ez tovább birná Pedig 800x480 stb -
duvi
nagyúr
válasz
proly01 #2293 üzenetére
Szerintem ne frusztráld magad a szerviz menü értékeivel.
Úgy is minden lekérdezésnél csak egy viszonylagos értéket tud adni.
Csak az a fontos, hogy hány napig bírja egy feltöltéssel.
Ez erősen függ a médiák és hálózat használatától.
Ezért én azt tanácsolnám, hogy ha eléri az egyes szintet a töltés akkor tedd rá a töltőre mindenképpen.Az akksit azért teszteld le úgy, hogy feltöltöd maxra és csak az alapfunkciókat használod pár napig.(telefonálás, sms)
Ha nincs különösebb baja az akksinak akkor el kell mennie minimum 2-3 napig, de lehet 4 is kevés beszélgetéssel. Ha így is lemerül 1 nap alatt akkor gariban vidd vissza! -
zack
nagyúr
válasz
proly01 #2245 üzenetére
Vegyél egy autót v. motort, és akkor max. napi 1h lesz csak a zenehallgatás és a net.
Lehet én is BKV-val utaznék többbet használnám a netet...de így hogy mindenhová odaérek max. 20-30p belül, ez a veszély nem fenyeget hogy a nettől és a zenehallgatástól le fog merülni. -
DaveNo1
veterán
válasz
proly01 #2213 üzenetére
Itt továbbra is minden le van írva alaposan, nem igényel felsőfokú angol tudást, van fw list link benne, illetve olyan link is amit átvezet egy .cabos leíráshoz. A hozzászólások közt találsz .cab fájlokhoz linkeket, ahonnan le lehet tölteni, ehhez regisztrálni kell a fórumon. Nekem a V10B_02 szoftver van telefonon, rendesen működik.
-
Vovi1
aktív tag
válasz
proly01 #2205 üzenetére
Nem sikerült, de annyi cucc és egyedi beállítás van a telómben, hogy nincs kedvem újra szenvedni vele. Cab-ot már írtam át régen, végigolvastam a teljes szakirodalmat, fórumokat, megvan a gyári belső hardver leírás is - korábban valaki beírta - de valahogy elment a kedvem a módosítástól. Egyébként néha fagy, lelassul -tapasztalatom szerint akkor, ha sok a file, -kép - vagy kódolt filmek vannak rajta. Egy nem értelmezett, rosszul kódolt filmnél alapban kikapcsolt, csak szgéppel tudtam törölni a mozit.
Szerintem felesleges a tökéletes kép, 1500 fps stb, ez egérmozi. Szemüveggel is alig látom. 900-as fps bőven elég, DVD filmeket 900 Mb méretben kiváló minőségben nézek, kitűnő hanggal. Ami a fontos a képarány eltalálása, hogy ne torzítson, ne legyen sok fekete csík, illetve ne csússzon a hang. Komolyabb amerikai telefonoknak megfelelő kódolásokat alapban felismeri, nyilván azokra, arra a piacra van tervezve. Kipróbáltam többet, nagy a választék. Minden konvertáló prg elérhető a neten, nemrég valaki letolt, hogy ezek nem jogtiszták, hát innentől kezdve szenvedjen aki akar.
Nem kellene kinlódni egyedi beállításokkal, kell találni olyan fix értékeket ami megfelelő, minőségben és méretben, azzal kell tovább dolgozni. Próbaként 730 Mb avi filmet felkonvertáltam egy jobb minőségre, 890 Mb lett és élvezhetetlen.
Érdemes kipróbálni egy-egy HD, DVD ill konvertált film átírását. HD konvertálás dixv -en mp4-re elképesztő minőségű volt, ekkor döntöttem, hogy megtartom a telt. 127 Mb-ről 9 Mb-ra, kb 4-5 perc demó film.
-
Vovi1
aktív tag
válasz
proly01 #2200 üzenetére
Gondoltam, hogy tudod, de sokan nem. " Egy újszülöttnek minden vicc új..." - régi mondás a 60-as évekből, talán Kellér Dezsőtől.
Talán azért nem mindegy, mert az eredeti prg-k csak a cab-ot ismerték, az újabbak a kdz-t is. Valaki már írta, hogy a cab-nál az LG utilban szereplő eredeti dll eket kell használni, a kdz-nél a 2BC...exe programnál levőket kell visszamásolni. ( kipróbáltam, nekem így sem ment de ez más téma)
-
mrThomi
addikt
válasz
proly01 #2152 üzenetére
ennek igy kell lennie. leglábis nálam igy van, volt, se lesz
én inkább azt kérdezném, hogy aki szintén frissitete a telot nem jelentkeztek ilyen problémák?
1.volt egy kivágott képem ami pont stimmelt a képernyőzáron, teljesen beteritette a képet, msot meg visssza akartam teni ugyanazt de már kisebb volt a kijelzőn
2.hogyha közelebrol megnézem sötétben a telot picit vibrál a kijelző.pl akkor hogy ha kiodalom a bill.t, . nemtom h vmi köze van e a frissitéshez...
3. illetve észrevettem hogy csinál olyat is hogy a felső részeknél vannak azok a jelőlések(aksi,hálozati lefedetsgé stb..) nos ezeket látom nagyon halványan ha belépek pl a kamerába. ha közelebrol megnézem még az idöt is letom olvasni.... -
balszélső
csendes tag
válasz
proly01 #2060 üzenetére
A PC SUITET ne engedd frissiteni.Ha a telódon cab. van ,és kdz-re szeretnéd cserélní akkor cseréled le a2 dll-elt.Ez forditva is igaz.De ha cab-t cab-ra,vagy kdz kdz-re cserélsz akkor nem kell.!!!!!!!!!!!!! A PC SUITET ne engedd hogy frissitse magát.!!!!!!!. ez a HIBA.
-
zack
nagyúr
válasz
proly01 #2024 üzenetére
Van egy vastagon szedett zöld írás a linken...annak a végén van egy link. Azt a 2 fájlt szedd le, és azt másold be az LG utils könyvtárba, ne azokat amik a C:\ meghajtón vannak. Ha így sem megy, akkor írd felül a C:\ meghajtón levőkkel. Sajnos más ötletem nincs miért ír error-t.
-
zack
nagyúr
válasz
proly01 #2023 üzenetére
Minden európaiban van magyar. Eddig legalább is találtam mindegyikben. UNITED KINGDOM az tuti tartalmaz magyar nyelvet.
viewdetails: Én volt hogy elfelejtettem kiszedni a mem kártyát + SIM-et...nem lett semmi baja, rendesen megcsinálta, mintha nem lett volna benne.
cukorborso01: Lehet akkor mellényúltál választásban, mert ez egy zárt OP rendszeres teló. Háttérképek normálisan el sem férnének a sok ikontól ill. nem látnál amúgy se semmit belőle. Képernyőzárhoz, be és kikapcsoláshoz bejövő ill. kimenő hívásokhoz tudsz rendelni képet a kijlező beállításoknál.
-
Csizy
csendes tag
válasz
proly01 #2024 üzenetére
Hali proly01!
Rég nem voltam erre de most látom,h gondjaid vannak...ha ez megnyugtat nekem se segített normálisan senki!
De figyelj!ha van commandered az a legegyszerűbb ha beállítod,h mutassa a rejtett fájlokat aztán amit keresel meglesz a C:\documents and settings\all user\application data\LGMOBILEAX\B2C_client\ mindenhol azt írják,h másold át azt a két dll-t innen.
DE!!!!! Lehet hogy nem minden telefon egyforma (az enyém is Ts volt) de én 4 órát ültem felette mire rájöttem,h nekem nem kell a dll-eket átmásolni,csak úgy működött!!!
Erre figyelj oda mielőtt hülyét kapnál....Ja és nekem a .kdz-k se mennek csak a .cab-ok!!!!
Ha tudok segítek még...
-
zack
nagyúr
válasz
proly01 #2021 üzenetére
Tudsz te ha akarsz!
Ez az a bizonyos leírás!
Írj pü-t Athos83-nak és el fogja küldeni neked az általa magyarosított szöveget ami alapján könnyebb lesz megcsinálnod.Nekem nincs meg a magyarosított verzió, elküldeném én is.
Felesleges kapkodnod, mert igazán jó független nem T-s szoft még nem nagyon van, szóval nem vagy lecsúszva semmiről, bár tény, hogy a független szoft nagyobb mozgásteret ad a felhasználónak, mivel nincs "butítva".
Küzünk, hogy megtaláljuk a jelenlegiekből melyik lehet az igazi, több kevesebb sikerrel. -
zack
nagyúr
válasz
proly01 #2016 üzenetére
Ha ezt így reagálod le..akkor valóban HIBA bármivel is megkeresned engem.
Egy dolgot azért jó lenne ha megértenél. A szoft frissítés nem 2 mondatból áll, hanem 45 lépésből. Órákig tartana naponta többször leírni, mert senki sem képes visszaolvasni. Azt hozzáteszem, én sem tudok angolul, de megoldottam képek + a szöveg alapján. Talán 2 pont volt ahol segítségre szorultam. Egyébként senki nem mondta hogy nem kérhetsz segítséget. Csak te úgy várod el mindezt, hogy kinyomtatva magyarul házhoz vigye valaki, úgy, hogy sűrű elnézések közepette bocsánatodért esedezne az illető, hogy mert zavarni.
1 ujjadat sem mozdítottad meg a megoldásért, várod hogy a "sült galamb a szádba repüljön", ráadásul túlzottan személyeskedsz is ok nélkül.
A kereső pedig úgy működik mint a google...ha nem tudod használni sajnálom alap dolog. De tudod mit? Ezért is én vagyok a hibás. A kereső használatát se magyarázom el...mekkora egy szemét vagyok!Én beírtam hogy: "link" és láss csodát az öszes linkelt oldalt kidobja. Athos83 rég járt erre...ő fordította le, azt hiszem ez is megtalálható ebben a magyar nyelvű topikban. Mert ugye em azt vártam hogy az angol fórumot olvasd végig, hanem hogy ezt. Egyébként simán átnyálazható #2000 hsz. 2-3h alatt. De ha a lustaság fájna...ordítanál.
DaveNo1:
Wi-Fi+ youtube-ot nem tudom megnézni sajna Wi-Fi híjján. Az újításokat még nem néztem, csak rátettem a szoftot, és majd most fogom beállítgatni. Csak a playlist funkciót néztem eddig. Az müxik. Találtam PORTUGAL V10B_03 szoftot is, ha esetleg ez az V10M_02 kaki lenne az lesz a következő.
-
zack
nagyúr
válasz
proly01 #2012 üzenetére
Ezt nem hiszem el hogy ennyire bénák vagytok.
A türelmem nekem is véges, és ez a pillanat most jött el.
Csak a napokban 1000x lett leírva hogy tudod frissíteni, és milyen link alapján. Arról nem is beszélve hogy az elmúlt 500hsz-t ha visszaolvasnád, egész komoly tudást kaparnál össze magadnak a frissítésel kapcsolatban, mert jóformán csak erről volt szó és a video konvertálásról!
Meg egyébként is...fel vagyok háborodva, az olyan embereken akik megvették az Arena-t és olyan kérdésekkel bombáznak minket amit nem a #200 hsz. környékén kérdeztek utoljára, és nem is 1x volt téma, hanem max. 1-2 hete és ezen belül is sokszor, miért nem veszik a fáradtságot és olvassák át a fórumot elejétől a végéig???
Én eddig, bár túl sok szabadidővel nem rendelkezem, mindig átolvastam azokat a topikokat amik foglalkoztattak és amiből objektíven le tudtam szűrni a megfelelő konklúziót. Nem tudtam eldönteni hogy iPhone I900 Omnia vagy az Arena-t vegyem. Megoldás? Végig olvastam mind a három topikot! Eredmény? Omnia kiesett, mivel sokan szívtak vele a hardveres gondjai miatt, iPhone nagy esélyes volt, de kiesett mert az aksija nagyon kaki, és még 1 napot se bír ki készenlétben erősebb használat mellett, ez pedig döntő tényező nálam. Maradt az Arena, amiről szintén olvastam hideget meleget, de a három közül még mindig ez volt a nyerő a júzerek véleményei alapján.
HA ÉN EZT MEG TUDOM TENNI, MIVEL CSAK A SAJÁT TUDÁSBÁZISOMAT GYARAPÍTOM, TI MIÉRT NEM TUDJÁTOK MEGTENNI???
Te annyival vagy könnyebb helyzetben, hogy csak ezt a topikot kellene átolvasnod, és ez sem megy, nem csak neked, vannak még egy páran rajtad kívül is, akiknek fáradtság átolvasni egy olyan topikot amiből megismerhetnék a vélemények alapján, milyen telefont is vettek.De ott a kereső is a bal felső sarokban, amire már vagy 3x felhívtam a figyelmet, ha esetleg győz a lustaság és nem olvasod át a topikot, vagy éppen már átolvastad de egy bizonyos témakört még1x átolvasnál.
Mindenki:
Feltettem a V10M_02-öt és ezzel eddig nincs gond.
Müxik a lejátszási lista is.
Aki feltette a V10O-t, próbálja ki esetleg ezt.
-
-
duvi
nagyúr
válasz
proly01 #2007 üzenetére
Próbáld meg úgy, hogy a kontakt listáról csinálsz biztonsági mentést a külső memóriára.
Kommunikáció menüben: Nevek/Beállítások/Biztonsági mentés. Ezután feljön a Biztonsági mentés a külső memóriára. Ha minden jól sikerült, akkor a külső mem karin az Others mappában megtalálod a mentés file-t.
Frissítés után erről elvileg visszaállítja a kontakt listádat a teló memóriára.A filmeket, zenéket meg másold át adattár módban.
Ezután nekivághatsz szerintem a frissítésnek.Vkinek van még 5lete, hogy mit kéne/lehetne lementeni ezzel a manuális módszerrel?
-
zack
nagyúr
válasz
proly01 #1954 üzenetére
Igen. A telefonból minden elveszik. A memo kártyáról viszont nem. Szoft update után amúgy is kell egy factory reset-et csinálni.
A frissítéssel kapcsolatban olvass vissza. Kismilliószor le lett írva magyarul is, és linkelve is lett, ami angolul van. Mindenki az alapján csinálta. Te is nyugodtan csináld az alapján. -
zack
nagyúr
-
M.W.H
aktív tag
válasz
proly01 #1863 üzenetére
ez is olyan szerintem mint amikor halgatod a zenét az mp3 masrol lemerül a ceruzaelem kicsit pihenteted és még 20 percet birja utánna.
vagy mint notiknál ha terhelés alatt van az aksi akkor kissebb üzemidöt számol ki és ha leveszed a terhelést(10kilo cukor xD)rola akkor hosszabb üzemidöt jelent
-
zack
nagyúr
válasz
proly01 #1816 üzenetére
Mivel újonc, vagy, és sok itt az újonc, elmondom mi itt a módi a PH-n, amit mindenki próbál betartani.
Minden újoncnak, aki még nincs tisztában a szabályokkal:
1. Ha több hozzászólást küldenél, 5 percen belül lehetőséged van a hozzászólás módosítására, és nem lesz teleszemetelve a topik sok értelmetlen 1-2 szavas hsz-el, aminek lényegében semmi érelme. Vagy ha mindenképpen válaszolni akarsz nekik pár szóban, tedd meg 1 hozzászóláson belül.
2. Ha kérdéseket tesztek fel, nem kell ismételgetni 3 hsz-t követően, mert ettől még nem lesz előbb megválaszolva. Az első ember, aki felnéz a fórumra, úgyis segíteni fog, ha 1x lett feltéve a kérdés akkor is. Ha esetleg 1 napon belül nem érkezik rá válasz, érdemes még1x feltenni a kérdést, majd ha még mindig nem kapsz választ, esetleg pár nap múlva ismét fel lehet tenni. A lényeg hogy ne naponta többször. Türelem választ terem.
Tipp: érdemes lefekvés előtt feltenni a problémás kérdéseket, amik esetenként sürgősek, mert mire felkelsz, nagy valószinűséggel válaszolni fognak rá. Így egyik fő tulajdonságunk, a "türelmetlenség" is ki van küszöbölve.3. HASZNÁLD A KERESŐT! A topik használatához hozzátartozik (főleg újoncoknak, és új Arena tulajoknak!!) a bal felső sarokban található kereső. A kulcsszavakat oda beírva, és a keresést megnyomva, ki fogja adni a topikban fellelhető összes találatot amiből általában választ is kapsz a kérésedre.
Ha nincs válasz, vagy nem találod, tedd fel a kérdést nyugodtan, de ami ennek a lényege ne olyat, amit minden héten feltesz 2-3 fórumtag. -
duvi
nagyúr
válasz
proly01 #1804 üzenetére
proly01
-3G kikapcsolása:
Beállítások menüben: Kapcsolat/Hálózatválasztás/Hálózat tipúsa: csak GPRS
-Any video converter beállítás 720x480-ra:
Jobb felső lenyíló ablakban "Testreszabott MP4 film" -et kiválasztod.
Ennél be lehet állítani 720x480-at is. (1920x1080 a max)
Video kódek: mpeg4 legyen
Video képkocka arány: 24
A képarány megtartásához menj be a szerkesztés/Beállítások menübe.
Itt válaszd ki a "Video! fület.
Pipáld be a Video átméretezésnél a:
"Szélességhez igazítás"
"Nyújtás video méretre"
opciókat.zack és Mieza:
Az audio paramétereket leírnátok?
Kódek, bitrate, mintavételezési arány kéne.
Én aac+ 128/44Khz beállítással csináltam.mrThomi:
Részleteket nem tudok sajna, mert én nem használom.
Viszont szerintem nem a "eBuddy for iPhone " kell az Arenara.
Én az "eBuddy Mobile Messenger" verziót próbálnám ki.
Sajnos nincs benne az LG listában az Arena.
Viszont itt írják, hogy használják.
Itt találtam meg az Arenahoz való verziót. Remélem működik is. Sok sikert! -
zack
nagyúr
válasz
proly01 #1800 üzenetére
Én 1 nap alatt letéptem róla a fóliát, mert irritált.
Ma pont 3 hetes a telcsi, és 1db karc sincs rajta. Egyedileg bőrkabátból kiszabott bőrtokot használok, amit a csajom csinált, ebben tárolom, ha zsebre vágom.
Hozzátartozik, hogy a 1,5 éves K850i-met karcmentes állapotban adtam el, ami nagyban köszönhető ennek az egyedi bőrtoknak.
Az első és a hátsó fóliát eltettem a dobozába, biztos ami biztos.mrThomi:
Így kapom őket:
Dragonheart.1996.720p.HDDVD.DTS.x264
Se7en.1995.720p.BluRay.DTS.x264
Transporter.3.2008.1080p.BDRip.DTS.x264
True.Lies.1994.HDTV.x264.1080pHDDVD, és BluRay rip mindegyik. Méretileg 8-12GB között mozognak, minőségben teljesen megegyező szinten az eredeti minőséghez képest. Formátuma: mkv, az az Matroska video file.
-
mrThomi
addikt
-
-
Racecam
nagyúr
válasz
proly01 #1760 üzenetére
De miért veszne el?
Adattár mód és szépen áthúzod a gépre. Aztán csinálsz egy "biztonsági mentést" a PC Suite-tal. Frissítés után pedig visszamásolod. Hol itt a probléma?
Igen, ujjal bele lehet "húzni" a számokba.
Az aksi elég hamar lemerül, de kapcsold ki a 3G-t és használd az energiatakarékos módot. Nekem így kibír másfél napot, de én elég sok zenét hallgatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest