- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Indiában szeretnek TV-zni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
sricsi91
csendes tag
Szerintetek mi lehet az oka, h ha meg akarok nyitni egy doc fájlt (Word), kiírja h nincs elég memória? Eleinte megnyitotta, de mostmár mindig ezt írja ki, pedig letöröltem minden zenét... Ötlet?
-
sricsi91
csendes tag
Nem tudja vki h a hívásinfók rész Adatmennyiség lapján az összes adatba beletartozik-e az internetforgalom is? Mert van 500 MB ingyen netforgalmam havonta és most 54 763 kb-on áll.
-
sricsi91
csendes tag
Nem tudja vki Windows media playerben (11es) hol kell albumartot keresni a zenékhez, mert asszem ettől függ h a telón lesz e a zenének képe.
-
sricsi91
csendes tag
Ha ez tényleg ilyen könnyen orvosolható az tök jó, mert 2500 Ft-ért már lehet kapni a Media Marktban Kingston microsd kártyát - remélem az jó bele.
De amm tv-kábelnek mi értelme? Egy mp4-es film tv-n azért nem hinném h túl jó minőségű lenne...
Ja és köszönöm a segítséget, meg mindenki másnak is!!! Jó h van ez a fórum, mert az eladók at csak az érdekli h megvegyem a telót, de utána hiába fordulok hozzájuk a problémáimmal, semmit se tudnak.
-
sricsi91
csendes tag
Ezekkel a beállításokkal konvertáltam mp4-et Any Video Converterrel: (ezeket egyik hozzászólásból szedtem)
Videó kódek: mpeg4
Videó méret: maradjon original (ha nem nagyobb 720x480-nál a forrás film)
Videó bitarány: 768 ( ez a max itt)
Videó képkocka: legyen a forrás film FPS-e (általában 24-25)Audió:
Audió kódek: aac
Audió bitarány: az eredeti bitarány legyen
Mintavételi arány: az eredeti bitarány legyen
Audió csatorna:2
Audió letiltás: No
A/V szinkronizáció: BasicA helyzet h a rövidebb, pár perces vidikre tökéletesen jó, de megpróbáltam egy 1,5 órás filmmel is, de az a telón szaggatott, ráadásul hang is csak néha volt. Mit csináljak másként? Vagy csak új fw lehet a megoldás? Bár nemtom lehet-e az enyémre, mert T-mobile-os a telóm...
Pedig tökre beleéltem magam mikor vettem a telfont h majd tudok rajta filmet nézni útközben, úgyhogy ez nekem most elég nagy csalódás. Mindenhol dicsőítették a telót, aztán gondoltam akkor jó lesz, ha már Aplle Iphone-ra nem tellik.... -
sricsi91
csendes tag
Az a helyzet, h úgy van elhelyezve a gép, h a hátuljához nagyon nehézkes hozzáférni...ha mondjuk vennék egy elosztót amit bedugnék, és akkor azzal használnám, szerinted úgy működne?
Amm. meg nem értem mi értelme a pc suitenak, ha 1x adattárként sokkal gyorsabb az árvitel...
-
sricsi91
csendes tag
Sikerült átállítanom adattár módra, de így meg nemigazán akar működni. Először felismerte a gép mint usb háttértár, majd újraindítás után működött amíg ki nem húztam. Azóta viszont nem akarja felismerni, azt írja hiba történt, meg hogy csatlakoztassam 2.0-s porthoz hogy gyorsabb legyen...de nekem a gépen csak két csatlakozó van elől, a hátulsókhoz meg nem férek hozzá.
De amúgy így tényleg gyorsabb lenne a fájlátvitel, úgyhogy jó lenne ha megtudnám csinálni valahogy...
-
sricsi91
csendes tag
válasz
d3tox1c #2350 üzenetére
Hát, feltelepítettem a PC suite-ot, és így amikor bedugom a telómat, kiírja, hogy várjon amíg az alkalmazás elindul a számítógépen...ilyen adattár-dolgot nem írt ki nekem.
Amíg meg nem volt felrakva a Pc suite, nem történt semmi, csak a gép felajánlotta h telepíti az új hardvert.Szedjem le a PC suite-ot v mit csináljak?
-
sricsi91
csendes tag
Még valami!
Érdemes letölteni új firmware-t a mylgarena.com-ról? Vki eltudná mondani milyen javításokat tartalmaz?Ja és biztonságos? Nem lesz használhatatlan a telóm ha vmit elbaltázok? És a garancia érvényét veszti ezzel?
Bocs a sok kérdésért!!
-
sricsi91
csendes tag
Sziasztok!
A héten vettem az Arenamat, nekem a legnagyobb gondom vele, hogy nagyon lassú a fájlátvitel...egy másfél órás filmet 2,5 óra alatt akar átvinni...ez normális? :S
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest