Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
Helloztok
Lenne egy olyan problémám, hogy beállítok valami csengőhangnak, de az max. hangerőn recseg. Régebben a VADM-al ezt nem csinálta.
Láttam, a szerviz menüben hogy van lehetőség ennek állítására, de konkrétan nem tudom, melyik az amelyik ezt állítja. Ebben kérnék segítséget.
Előre is köszönöm
Üdv:
Fooler -
Fooler89
őstag
válasz
$lim*$hady #19621 üzenetére
Nézd meg az első hszt! Ott megtalálod a LG arena FAQ is. Nagyon jó kis írás.
-
Fooler89
őstag
válasz
Sorcery #19619 üzenetére
"50 misiért"
Azaz 50 millióért?
Amúgy multimédiában elég erős ez a telefon. Zene nagyon jó, kamera bizonyos határokkal használható. De ez nem egy okos telefon.
Androidról meg ahogy olvastam a fentebb linket oldalon, a legtöbb ember már túladott ezen a telón, nem hiszem, hogy lesz de ha lesz is akkor olyan jó lenne.
Sajnos gyenge ez a proci.Ha most vennék telót 30k körül, én egy samsung i900-at vennék, majd rá tennék egy sector's szoftott. video
-
Fooler89
őstag
WeTravel-ben beállítom az uticélt és ezt a hibaüzit dobja ki. "Follow the arrows. No current segment."
Mi a hiba? -
Fooler89
őstag
WeTravel-hez kicsi segítség
Először is telepítés a wetravel.jad fálj-al ha hitelesítés sikertelen hibaüzenettett kaptál akkor állítsd 2009-re vissza a dátumot!
A térképet pedig a wetravel/map-ból mindent át kell másolni a wetravel/maps/akarmi*-be.
Ugyanebbe a mappába be kell másolni mappástól az Atlases.
wetravel/atlases átmásol ->wetravel/maps/akarmi/atlasesTelepítés után ne indítsátok el, ha csak nem engedélyeztettek neki olvasási jogot. (különben órákig kattintgathattok az OK gombra. Ezt a Java->alkalmazások->wetravel->engedélyek beállítása-> mindig engedjen. (mindegyikhez)
Elindítod megvárod míg megkeresi a root mappát -> leokézod->utána menü->beállítások->GPS->belső gps (JSR-179)*akármi lehet hungary vagy amit csak szeretnél.
Többi információ megtalálható itt is.
[link]Engem az érdekelne, hogy lehet megcsinálni a 0.9.12-et? Mert ebben nincs nekem ékezetes betű.
A másik, hogy lehet eltüntetni a d-padot?
Memkártyán lassabb mintha a telóra tenném? -
Fooler89
őstag
Valaki ismer olyan helyett ahol szilikon tokot (LG CCR-200) és CCL-240 bőr tokot be lehet szerezni? Természetesen barátságos árra gondolok.
-
Fooler89
őstag
Én egy valamit nem értek pedig vissza-vissza olvastam.
Felraktam a leírás szerint a V10P_00-át de szeretnék modolt fw-t felrakni.
Akkor én most leszedhetek egy VADM fw-t és feltelepíthetem vagy ennek a VADM-nak muszáj V10P-nek lennie.Vagy az egészet félre értettem és a VADM az nem egy módosítás hanem egy fw verzió?
-
Fooler89
őstag
Először is, meg van az arénám. Frissítve a leírás szerint. Viszont az időformátumot szeretném beállítani és azonnal újraindul a telefon.
Olvasgatom, hogy léteznek moddolt szoftok de a kérdésem az lenne, hogy miben tudnak ezek többet?
-
Fooler89
őstag
válasz
sirszevenap #17778 üzenetére
Ha jól tudom, ezt a Mobilarena forumán nem szabad kifejteni.
-
Fooler89
őstag
Sziasztok!
Olvasgatok erről a telefonról és nagyon tetszik.
Viszont nem élném bele magam, hogyha élőben nem jön be.Ezért kérdezem, hogy tud valaki, egy olyan helyet ahol ezt élőben meg lehetne nyomkodni? Gyálhoz közel legyen vagy legalábbis pesti déli részén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest