Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
egy furcsaság amit már régóta be akartam irni avagy megosztani:
nemtudom kinek tünt fel de ha jó ütemben nyomjátok meg pl a menü ikonját az ikon eltünik és animálva megnőve forogva alakul át a fömenüvé, ksiebb tesztelés után rájöttem h az a lényeg, h akkor kell lenyomni amikor kiléptek és még nem jelentek meg a gombok, de oda nyomtok, eddig nemtudom kinek tünt fel, biztos sokaknak, de lehet vki majd most látja először
meg kíváncsi vagyok h sw-től függetlenül így jöne-e elő mindenhol, esetleg vmely sw verzioban minden egyes rányomásnál animál-e.
kis érdekesség -
RaveForce
veterán
válasz
PókerFész^^ #19559 üzenetére
kitérdekel?
-
RaveForce
veterán
válasz
dani_model #19339 üzenetére
esetleg ha dobnál be egy képet róla ide, okosabbak lennénk
-
RaveForce
veterán
válasz
dani_model #19327 üzenetére
meglett az eredménye h erősen nyomkodtad biztos
ez kapacitív kijelző, semmi köze a történéseknek ahhoz milyen erősen nyomod, az a rezisztív ami erre érzékeny, a kapacitív az érintést érzékeli -
RaveForce
veterán
válasz
bizniszelek #19056 üzenetére
nagyon gagyi fülesekkel probálhattad akkor
vagy csak azok nem voltak intraaurálisak, én most egy koss-al hallgatom, és az azért leüti a gyárit, egyetlen bajom, h ha a jack ugy mozdul, akko belép a hivásnaploba aztán van h felis hivja az utso számot, mintha a gyárin megnyomnám a gombot...gondolom a 3eres jack csatlakozó átka, nade nehogymár ez így legyen megcsinálva, mer akko naon gáz
-
RaveForce
veterán
válasz
Radioactive #19047 üzenetére
-
RaveForce
veterán
válasz
dekanov #18501 üzenetére
majd akkor én.
amiket mi használunk FW-ek természetesen csak arenara jók, mivel eltérő a HW-es felépítése és a képernyő felbontása is a 2 telefonnak
ha független a telód, akkor leszedi magának a gyári progival a legfrisebb szoftot, ha tés, akk azthiszem csak a t által jóváhagyott és belenyult szoftot
kimenő mél szerver ügyben hivd a szolgáltaltod ügyfélszolgálatát , v a honalpjukon kutakodj
streaminget probáld meg másik routerrel, valamint mobilnettel is, ha ezek közül megy vmelyikkel, akkor a router lesz a mumus
ha kihagytam vmit szolj
-
RaveForce
veterán
válasz
b4ndee #18479 üzenetére
hát őszintén szólva felraktam, de szedtem is, ritka sivár és unalmas egy FW ez
a főmenü vmi csapnivalo a fekete fehér ikonokkal, ráadásul még a galéria ikonjába ennek ellenére szineket vittek WTF?!, nem valo ez egy 800*480as 16M-es kijelzőre
de az óra widget tetszik, vagány
az iRena-t éppen még tesztelgetem, elsőre az se tetszett,(btw a java inditásnál a logo mellett mi az a belefirkált vonal?? WTF?!) de pakolgattam, állítgattam, így már kicsit szebb, a sony betűtipus nagyon ottvan, de sztem a vége az lesz, h visszatérek a sasa21 által kérésemre összeállított FW-hez -
RaveForce
veterán
válasz
PókerFész^^ #18164 üzenetére
1809#*900# majd itt Factory Reset várd végig, és ujraindul a teló
-
RaveForce
veterán
válasz
PókerFész^^ #18162 üzenetére
directional pad
a fel-le-jobbra-balra, esetenként a közepén az ok tipusu alkalmatosság
-
RaveForce
veterán
válasz
KennyONE #17964 üzenetére
nm, ez azthittem h minden arena-usernek alap linknek számít
chocolate fw-vel kapcsoalatban pedig, tudod google a legjobb baratod: [chocolate fw képek]
-
RaveForce
veterán
válasz
Erdelyit #17958 üzenetére
hát kinek mi a tökéletes
nekem fontos, h a térerö indikátor pl ne legyen pirosas-sárgás, hnem csak zöldes, bántja a szemem az a piros-sárga szinkavalkád benne, szal nálam csak a full zöld térerö indikator játszik, ezenkívűl fontos nekem,h a be-kikapcs animációk a gyári s-class animáciok legyenek, bár a windows 7es hack animáciojával is megvoltam elégedve, de a crystal blue-s és a unknown useres is nekem nagyon nem tetszett.
fontos még h a főmenü mögött szép legyen a háttér, és az ikonok is stilusosak legyenekerről az oldalrol lenne az alap FW ami most fent van a sasa21 féle VADM_02, működésileg és a cserélendő dolgokon kívűl tökéletes
[képek]
és amit cserélni kéne az ugyanazon az oldalon lévő bavid féle MIBBA_02
[képek]
a következőket: teljes főmenü háttérrel álló és fekvő nézetben, feladatkezelő ikonjai, parancsikon képernyő ikonkészletenos ennyi lenne, számomra ez lenne a tökéletes kinézetű és működésű fw
illetve hazudtam, mert ha végre vki megtudná oldani, h a 4 kezdőképernyő háttere vmi frankó kép lenne az azért sokat dobna a telón
-
RaveForce
veterán
vki aki ért a firwareben a menü ikoncsomagok cseréjéhez jelkezhetne, van egy fw ami tökéletes lenne a menü ikonok kivételével, de azokat egy másik FW tartalmazza, így gondolom csak bizonyos fájlokat kikéne cserélni az egyikben a másikéra, aki vágja dobhatna pm-et
-
RaveForce
veterán
válasz
Erdelyit #17851 üzenetére
ahogy mondod pont úgyvolt
bár voltak ilyen fázisok h szétszedtem összeraktam, nemjó anyáztam, mégrosszabb, piszkáltam, fej falba, megint szét megint össze és tökéletes
vateráról egyébként kiszállítással együtt ~6500HUF
szervizes csávó aztmondta h anyagköltség 20000HUF+munkadíj, mondom lehet ezt olcsóbban is, mérnöknek tanulok vagy mifene -
RaveForce
veterán
vadm, f-es meg p-s szoftok voltak nekem tökéletesen mentek, gyári t-mobileossal sincs gond, a legujabb már tudja a wifin streaminget is, amivel nekem eladták az még nem tudta, én most az egyik kollega által gyártott vadm_02-t nyúzom amióta kicseréltem az érintökijelzőt
egyelőre tökéletes ez is
aki a képernyő beégés miatt aggódott: ne tegye
lehet ijesztően hangzik de a valóságban inkább csak egy érdekesség ami alig tűnik fel, minthogy egy zavaró dolog lenne
-
RaveForce
veterán
válasz
Soproni #17818 üzenetére
zárt oprendszer: csak java és flash cuccokat tudsz rárakni, bár utobbiakbol vmiért amik mentek viewtyn itt nemjok... magyarul se nem WinMo, se nem Android se nem Symbian. (meg nem OS X, web OS, meg maemo, mielőtt jönne véletlen ilyen kérdés is
) GT 500 egy gyengébb de kedvezőbb árú választás
-
RaveForce
veterán
válasz
risnos #17350 üzenetére
arra tudnál esetleg megoldást mondani,h miért lehet az, h feltelepítem, elinditom, elsö inditásnál autmatice megkerestetem vele a saját mappáját a telon, beállítok mindent ahogy irtad, a saját mappáját, mégegyszer menüböl a biztonság kedvéért, azt h beépitett GPS-t használja, meg az atlas zoomoutot, beállitom a narancs menüt, magyar nyelvet, teljesen pöpec minden, mutatta is utazás közben hol vagyok, aztán kiléptem és köv inditásnál egyszerüen befagy a kezdö képernyönél
a te általad irt elsö és második inditásnál kilépös modszernél a haramdszori inditásra egyszerüen csak a zöld nyil van meg az idö meg h no map data és a menü gombra kattolva semmit nem tesz :\fw: v10p win7 mod
-
RaveForce
veterán
válasz
Peti_KM900 #17355 üzenetére
ahhoz az uj felbontáshoz igazított tartalom is kéne
btw, pm-et nézz -
RaveForce
veterán
történt egy kis baleset... betört a kijelző. nem vágja esetleg valaki, h jó sztorival garanciában javítják.e v mennyibe kerül a csere?
-
RaveForce
veterán
válasz
wadindian #17071 üzenetére
ha beállitasz telkönyve képet vkihez, akkor kimenti a beállitott képet a képek-gyökérkönyvtárában, az eredetit amiröl beállitottad már nem lesz szükséged, de a frissen létrejöttre igen.
töltös trükk: telo kikapcs, töltöre felrak, bekapcs, lehúz, ja va gyorsul ~30-40%ot -
RaveForce
veterán
válasz
technoboy19 #17048 üzenetére
a kapcsolatoknál állítsd be h wi-fi-n keresztül csatlakozzanak a java alakalmazások a netre.
-
RaveForce
veterán
nekem viszont az lenne a kérdésem h h tudnám rábirni a telot blutyúkos webcamként valo használatra, mert a pcsuitben amig nincs csatlakoztatva látom az inaktiv gombját, aztán ha kábellell, ha kékfoggal van összekötve egyik modon se ajálnja fel, elolvastam az idevonatkozo sugo fájlt is de nem jutottam előrébb, esetleg vkinek megy?
-
RaveForce
veterán
válasz
Murdah #16570 üzenetére
szinte teljesen ugyanolyan mint az iphone
most te vagy iphone-t vagy arena-t nem tod mi hajtja. attól h mindakettő lapos és van kijelzö az elején, na meg még telefonálni is lehet vele, még nem "szinte teljesen ugyanolyan", motorháztető alatt elég csúnya előny van az iphone javára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest