- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaci3
csendes tag
Sziasztok.
10 napja vettem egy ilyen telefont, egy hétig használtam, addig csak pár idegesítő (már itt leírt) problémája volt. T-s, v10j-s szoftverrel vettem, megpróbáltam frissíteni az LG-s cuccokkal, fel is ajánlotta, aztán végül "szükségtelen frissítés"-el nem ment... Próbáltam az "update agent"-ben IMEI-t megadni, azt elfogadva v10d-t akart feltenni, arra meg nem "frissítettem".
Végül visszavittem a T-hez, ahol a szervizes se jutott vele semmire, ezért ment az LG szervizbe. Most várhatok 15 napot, kíváncsi leszek, mi lesz rajta, ha visszakapom. A legidegesítőbb az ébresztés teljes megbízhatatlansága, de néha-néha újraindult sms vagy hívásfogadáskor is.
Még nem mondtam le róla, de eddig ez a legrövidebb életű telefonom...A v10v-s szoftverben is trágya egyébként az ébresztés, mert akkor nem leszek sokkal előrébb?
Üdv: laci
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Monitor hiba topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazon Fire TV stick/box
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest