Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Fotók, videók mobillal
- Pici telefon, óriás akksival?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindthecrap
aktív tag
factory resetnél az sms-ek is törlődnek a belső memóriából?
-
mindthecrap
aktív tag
túlszámlázás témához: java nálam nem kérdez ha wifin vagyok, tehát opera mini és gugliörsz is egyből indul a beállított profillal. ha ez a wifi akkor azzal, ha a wap akkor azzal (első héten én is buktam ezzel párszáz forintot).
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
Lopottmotor #4936 üzenetére
az a baj, hogy egybe számol minde forgalmat a wifist is. én három hete nyúzok egy 100 megás csomagot, napi 3-4 gmail check, pár levélírás, sok olvasgatás (index, nb1.hu, stb), háromszor kellett a google maps is ott szaladtak a megabájtok, töltöttem fel egykét fotót flickr-re, de még nem léptem túl a keretet. ha nem akarsz stream-es dolgokat nézni akkor 150 mega havonta nagyon bőséges keret szerintem.
-
-
mindthecrap
aktív tag
ötlet java-s zenelejátszóra? mert a gyáritól én már besokalltam...
amúgy a java-s progik nálam is gyorsak, operában leheletfinom a görgetés. nem úgy a gyári böngészővel, ezt a fórumot pl nem tudtam használni mert nem tud betölteni egy egész oldalt. görgetnék le, pár komment után "elfogy" és csak az üres lap van aztán ahelyett, hogy töltené a többit refresh szerűen visszadob az elejére. máskor meg "a memória túl kevés".
de az opera pár apróság megszokása után világbajnok
-
mindthecrap
aktív tag
hát igen, szerintem valami ott nem kerek. nálam operával egy index főoldal "képek betöltése: rossz" beállítás mellett szokott 100kb körül lenni, képek nélkül 20-25. amit a pc betölt full képekkel, flashekkel stb sem lehet több szerintem fél megánál.
ma megvolt nekemis az első ébresztő-bug
7:33-ra volt beállítva, semmi. szerencsére negyed 9 körül felkeltem egy sms-re, erre 9:33-kor hirtelen felcsendül az ébresztőzeném, és kiírta hogy "ébresztés 7:33" vagy mi amit két órája kellett volna
-
mindthecrap
aktív tag
hello!
azért csak a rosszról beszélünk mert a jóról felesleges (hiszen az lenne az elvárás). Ilyen összetett készüléknél evidens, hogy vannak hibák, anomáliák, kidolgozatlan részek.
nagy általánosságban a teló nagyon jó, álomszép a kijelző, többnyire gördülékeny a kezelés. nagyon szépen szól a gyári füles, érzékeny a wifi, nekem a gps is nagyon jól működik. amit vártam azt tudja, email kliens is szuperál már, kamera bőven elégséges arra amire nekem kell (van dslr-em is), a videó nagyon jó. hívások, tárcsázás, sms írás meglepően egyszerű és magabiztos.
emellett szerintem eltörpül a gyenge zenelejátszó, nehézkes böngésző (opera ftw
) meg az a pár apróság. például számomra felesleges a youtube wifi arra ott a laptop, de van akinek fontos lehet. a problémák zöme szoftveres ezért joggal élhet bennünk a remény, hogy egy komoly hivatalos fw frissítés meghozhatja az áttörést.
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
viewdetails #4327 üzenetére
a mapmytracks-hez?
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
viewdetails #4315 üzenetére
shuffle van, körbezárt R betű
thx, ezt ki nem találtam volna bár jobban belegondolva talán R mint Random.Grafikus EQ nincs, de van egy csomó előredefiniált
a zömét végigzongoráztam de egyik sem az igazibelassulásra nem tudok mit mondani
hát nem is nagyon lehet, tudom hogy akármitől lehet, zavarhatja vmelyik szám bitrátája, egy hibás fájl bármi.nem azért van, mert neten keresztül ellenőriz le, és esetleg nem volt elérhető a szerverük?
hát rendszeresen próbálgatom, legutóbb 10 percre kint hagytam az erkélyen wifi meg 3g is ment de semmi. ugyanitt g.mapsnek 20mp a helymeghatározás és pár másodperc egy 300 kb-os műholdkép részlet is. kár mert használnám... a weboldaluk egyébként működik vígan de ott is csak azt szajkózza, hogy lépjek be telóról a használathoz.azért köszi
-
mindthecrap
aktív tag
ez az, köszi. már annyit nyomkodtam ezeket a profilokat hogy teljesen belezavarodtam a végére. (szerencse, hogy alig volt pénz a kártyámon amikor vettem, mert mindenhol a wap csomag volt alapértelmezett, azt mire mindenhol átállítottam le is szívta az egyenlegem). az umts-t használtam ezelőtt is az e-mailek miatt egy 100 megás csomagot, a wifi miatt az itt is elég lesz.
DjKoxi írtam privátot
-
mindthecrap
aktív tag
újabb apró kérdések merültek fel bennem a használat során
- működő tracking programot találtatok már rá? nekem a MapMyTracks bejelentkezés után kiírja, hogy "validating user akármi" és percekig se kép se hang (minden kattintásra reagál de nem történik semmi.)
- zene: gyönyörűen szól de ez a lejátszó horror. nálam is fennáll a belassulás hangerőnél, számok között néha 15-20mp kínos csend, néha nem is játssza le egymás után egy album számait. shuffle? grafikus eq? jó, utóbbi gondolom álom, pedig winampban összeállítottam a tökéletes eq beállítást a füleshez. zenéket multimédia képernyőről indítva horror lassulások.
- nagy nehezen belőttem a belső email klienst, be van állítva hogy wifit használjon, amikor elkezdi ellenőrizni az bejövő üziket használja is egy darabig aztán hopp, át is váltott umts-re kérdés nélkülmaga a kliens tetszik egyébként, a wifi is nagyon jó csak sétálsz pár percet az ablakok alatt és mindig van pár nem biztonságos hálózat
- ugyanez áll pl a google maps-re is hiába van aktív wifi hálózat meg sem kérdezi, hogy wifi vagy umts.Szoftver verzió: V10m
Eredetileg: gyári független
Akksi töltés alatt: nem
Memóriarekesz törlése után is fennáll: nem próbáltama boltban ahol a garit adták rá azt mondták ha lehet ne álljak neki otthon frissítgetni inkább vigyem be. ha valóban lesz ez a nagyobb szoftfrissítés azt még kivárom aztán beviszem hozzájuk. de gondolom a mostani szoftok sok változást nem hoznának pl a zenelejátszóban.
-
mindthecrap
aktív tag
ma még áll az ajánlat
ha valaki esetleg szeretne fillérekért utángyártott cuccokat (tok, akksi, kábel, folia stb) az Arénához priviben jelezzen. ez nem reklám, nem teszek rá hasznot csak hamár úgyis rendelek magamnak, fér még abba a borítékba.
-
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
ForRedGlory #4183 üzenetére
http://www.mylgarena.com/index.php?topic=725.0
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
ForRedGlory #4176 üzenetére
pesten hálistennek nagyon jó, a kapargatás óta 10-15mp alatt megvan az általában 30 méteres pontosság de az is csak a szoftver pesszimizmusa, 4-5 méteres pontossággal el szokta találni.
-
mindthecrap
aktív tag
ha valaki esetleg szeretne fillérekért utángyártott cuccokat (tok, akksi, kábel, folia stb) az Arénához priviben jelezzen. ez nem reklám, nem teszek rá hasznot csak hamár úgyis rendelek magamnak, fér még abba a borítékba.
-
mindthecrap
aktív tag
hát itt nemcsak egy rubrikaugrásról volt szó, konkrétan fél nap alatt lemerült a teló úgy hogy alig használtam, csak ez a komolyabb anyagmozgatás volt. jobban belegondolva nem olyan irreális a dolog, hiszen a kijelző is végigvilágította azt a bő fél-háromnegyed órát amíg másolgattam. az usb egyébként laptopos, nem tudom mennyit ad le, de az mp4emet normálisan töltötte. nem katasztrófa csak kicsit meglepett a dolog
-
mindthecrap
aktív tag
ma is tanultam valamit: az adattár mód két pofára zabálja az akksit
szerencsére nem minden nap másolok fel-le 3-4 gigát de azért durva főleg hoy állítólag tölt is közben.
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
papp0628 #4064 üzenetére
tudtam, hogy lecsapsz a magas labdára de nem beszélt rá engem senki. volt egy lehetőség, hogy áron alul vehettem egyet így adtam neki egy esélyt mert tetszik. ha meg nem sikerül eggyé válnunk pár hét alatt akkor veszek mást.
most éppen a zenék feljuttatásával szívok, wmp-rel szinkronizáltam először, az albumok id3 tagét teljesen véletlenszerűen érzékeli vagy sem a rendezésnél. olyan album is "ismeretlen előadó" ahol csutkára ki van töltve az id3 minden verziója. akkor töröltem minden zenét, usb le-fel, adattár módban felmásoltam a renitens albumot így jó volt. usb fel, felmásoltam még kb tizet, azóta zenelejátszó halott, csak végtelenségig "várjon". saját mappák/hangok esetében pedig végtelen ciklusba került a szoftver és maradt az aksi kivét...
a pocsék multitasking fáj még de ezt mondjuk tudtam előre. opera mini plusz zene nagyon kéne egyszerre, zene plusz gyári böngészővel is csináltam egy fagyit.
gps kapargatás után nagyon jó, aksi-t most direkt figyeltem, számomra erős átlagos használat (kollégák is nyomkodták meg végig kellett mutatni mindent) mellett szinte percre pontosan 48 órát húzott ki, ezt jónak érzem. fm transmitter pocsék, bt, wifi jó. qwerty nekem nem megy, mert hozzá vagyok szokva h ujjheggyel/körömsarkával gépelek céges pda-n, de a klasszikus numerikus nagyon jól használható. opera mini hozza a kötelezőt (csak az a fránya MT), gyári böngésző szokható. kamera, videó telóhoz bőven jó.
egyelőre ennyi 5 nap tapasztalata. a teló gyári független, szoft km900at_v10m
-
mindthecrap
aktív tag
hétfő óta én is arénás vagyok. hát egyelőre nem akarok elkiabálni semmit de lehet nem lesz hosszú barátság. egyelőre két nap kevés ítélni...
-
mindthecrap
aktív tag
ejj micsoda flame-et indítottam el
közben elszaladtam a Pólusba és jól megnyomkodtam szerencsére rá volt dugva a töltő is. meg akkor már megnéztem pár riválist is de a döntésem most már végleges.
még egy banális kérdés: a bejövő hívás hogy néz ki, azonnal aktív lesz a zöld/piros aztán vagy megnyomod véletlenül vagy nem?
ha mondjuk zsebből kell előkotorni...
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
papp0628 #3772 üzenetére
persze, az nekem nem katasztrófa talán csak az opera mini vs zenehallgatás dolog amit olvastam itt is hogy bajos és engem is zavar kicsit. symbiannak jobban örülnék de a nokiák samsungok zöme kiesett nálam ilyen-olyan okok miatt. az elsődleges célom a böngészés minél jobb kijelzőn, a folyamatos gmail elérés és a zenehallgatás (szabv jack felül). mindez jó anyagminőséggel és elviselhető méretben.
-
mindthecrap
aktív tag
hello. nálam is küszöbön a készülék beszerzése, addig is szeretnék kérdezni néhány apróságot (olvasGATtam vissza de az egész topikot nincs időm kiolvasni
.
a kérdéseim zenei jellegűek, pl mennyire szereti a szinkronizálást a legújabb WMP-rel? az mp4-emmel nagyon gördülékeny volt és megszoktam már. illetve mik a tapasztalatok third party fülesekkel? a tesztben jókat hallottam a gyáriról is...
más, a kijelzőtapicskolásban nem zavaró a fólia? mert találkoztam már más kijelzővel ami fóliásan pontatlan volt.
a telefon összességében nagyon tetszik, nagyjából ez amire várok évek óta. a nokia 5800 tetszett még de a külső egyértelműen az LG-hez döntötte a mérleget. a nokiát elég sokat nyomkodtam és túl műanyag ill túl vastag. nekem a telefon azért alapvetően használati tárgy is, nem akarom selyempárnán hordozni de a nokia nagyon ropogósnak tűnt. az arena-hoz kaptam egy té-s demót úgyhogy a fogását már nagyon ismerem
pont ideális, akkora mint a 6300-ám csak szélesebb. fontos érv volt még a 3.5 jack a tetején (emiatt szinte minden SE és a legtöbb Samsung kiesett
) hát előljáróban ennyit
üdv
és hogy belekotyogjak a kártyavitába is, normál SD-ből 4gb-os létezik ugyan de borzasztóan instabilak. valami filerendszer-trükközéssel csinálták de zsákutcának bizonyult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest