Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
fityere
üzenetére
A pulse után az aréna sebességben nagy visszalépés lesz... Nameg abban hogy felmászol a marketre és szedsz amit akarsz...
Itt nincs ilyen, be kell érned azzal ami alapból rajta van, + a java dolgok, amit a telefon nem mindig tud elfogadható sebességgel futtatni...
Multimédiában viszont kiemelkedő ez a masina.
-Én erről váltottam pulse-ra, tudom mit beszélek.- -
fityere
senior tag
Sziasztok
Én most szeretnék egy ilyen telót. Megéri vagy sok a gond vele? Tudom egyik mobil sem tökéletes.
Nekem Pulse van de nem jött be az android ezért akarom lecserélni vagy erre vagy nokia 5800
Várom a véleményeket.
Előre is köszönöm. -
freaghill
őstag
Köszi szépen

Amúgy lenne még egy kérdésem.. Ha én telepíteném a telefonomra a VADM_3-at és valami gondja lenne a telefonnak, akkor nem tudnám bevinni szervizbe, mert nem az eredeti szoftver van rajta? Vagy garancia függő?

-
Maxtreme
addikt
Srácok
Nálam van valami gebasz, vagy ebből a VADM_03-as Fw-ből ki lett szedve a 3D-s képgaléria?
Ugyanis itt nem működik. Nem mintha annyira hiányozna, csak feltűnt. -
zsolx
tag
Egy kérésem lenne.
Nem tudom ki csinálja(ta) a VADM_03-at de nekem lenne 2 kérésem.
Nagyon szép összességében az egész, de az akku töltöttség nekem nem teljesen egyértelmű. Jó lenne valami láthatóbb ikon.
A másik, menük mögötti csíkos hátteret ki lehetne cserélni valami egyszínűre, egy kicsit zavaró.
Amúgy nagyon profi munka, köszönet érte!
-
sasa21
csendes tag
válasz
Reaper_009
üzenetére
Kőszőnőm mindenkinek a nagyszerü vissza jelzéseket. SZIVESEN!!!
- a Keylock szagatás feloldáskor az ilyen mert a srác aki irta igy tudta megcsinálni.
És kőszőnet érte Dre@m -nek mert ő készitette.- a másik az is sajna igy van megirva mert nem lehet kivenni a HTC óra hátterét ez szerintem azért van mert szinváltos.(ha rá tapizol átváltozik világos kékre a szine)
- még 1 hiba látom ezt még nem vettétek észre.

nagyon kicsik az ikonok sms-nél,hivásnál,stb... -
freaghill
őstag
Fel lehet menni a készülékkel otthon msn-re?

-
freaghill
őstag
válasz
Reaper_009
üzenetére
Bandit: Mit értesz hamar alatt? Télleg nem annyira zavaró?
-
Reaper_009
csendes tag
TP-LINK-es routerem van, nemtom hogy az jó-e hozzá egyáltalán, de ha jó akkor hogyan állítsam be és mit?
Maxtreme: Én sem tudtam, kiállítani a teljes keretet. Szerintem ez alapból benne van a firmware-ben és nem lehet kiállítani, de erről a VADM_03 készítőjét kell megkérdezni.
-
Bavid
senior tag
válasz
freaghill
üzenetére
Egyértelműen feleslegesnek tartottam, mivel kb 2 hét után mikor előjött, már mondták hogy szokott ilyen lenni, és nem is nagyon zavart, ill. hamar elmúlik. A villódzás általában új fw felrakása vagy factory reset után jön elő, beégés meg hirtelen hőmérséklet változáskor.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Reaper_009
üzenetére
Igen, a szaggatás nálam is megvan

De ettől függetlenül tényleg korrekt és igényes munka
1 javaslat:
Azt nem tudod megcsinálni hogy az óra kikapcsolása esetén eltűnjön maga az óra kerete is, és ne csak az idő kijelzés?
-
freaghill
őstag
Hali!
Lenne 2 kérdésem....
1. Honnan lehet letölteni a VADM_3-at?
2. Csak a T-nél vásárolt mobilokkal vannak gondok? Itt gondolok kép berezgésére

-
Reaper_009
csendes tag
Felraktam a VADM_03-at a telefonomra, és nagyon jó kis firmware.
Tapasztalatok:
- Gyors, stabil, tetszetős kinézet.
- Az internet is nagyon jól megy rajta.
- Viszont, mikor kikapcsolom a billentyűzárat a képernyővédő akadozva tűnik el. (De ez nem zavar engem amúgy
).Amúgy lenne egy olyan kérdésem, hogy a youtube az FW-től vagy router-től függ, hogy lejáccik-e videót?
Köszönöm Sasa-nak a nagyszerű FW-t.

-
spykedd
tag
válasz
Reaper_009
üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom, töltsd le az lg oldaláról a legújabb drivert, avval nekem sikerült megoldani a problémát.
Maxtreme: a 3G-t így tudod kikapcsolni: belállítások -> kapcsolat -> hálózatválasztás -> hálózat típusa -> GSM 850/900/1800
-
Maxtreme
addikt
Srácok lenne egy kérdésem.
Felraktam ezt a VADM_03-as FW-t (nagy nagy köszönet a készítőnek
) az lenne a problémám hogy a 3G-t valamiért nem sikerül inaktiválnom. Akárhogy kapcsolgatom, a sarokban mindig látszik a kis 3G-s felirat. (ugye ennél UTMS-re kell tenni? Mert az alap szoftnál ha jól rémlik GPRS volt a neve. Viszont itt ilyen nincs, helyette az előbb említett mod van) -
Matthu
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném frissíteni az Arenám mert valami gond van a szoftverral. Lassú, sokszor nem érzékeli az érintést és a hívást sem tudom felvenni. A probléma, hogy macet használok. Macen tudom frissíteni?
-
Reaper_009
csendes tag
válasz
Reaper_009
üzenetére
Helló.
Tegnap megoldottam, a flash loader utility telepítését, és már majdnem sikerült az LG_utils-al a firmware-t kibontani, csak jött megint egy hiba :S:S:S . a H menüpontot kiválasztom, beírom a két fájl elérési útját, de aztán minden próbálkozásnál azt írja ki, hogy "failed open merged file. Where is your image to download into phone?" Ha valaki tud segíteni, azt előre is köszönöm.

-
Ronin-
senior tag
ez a vadm_03 az eredeti, vagy csak egy itteni fórumozó módosította a sima vadm_00 -át és átnevezte 03-ra ?
-
KennyONE
aktív tag
válasz
Reaper_009
üzenetére
Nekem is Win7 ultimate-m van és rendszergazdaként kell futtatni,úgy menni fog!

-
Turbobacsi
senior tag
válasz
Reaper_009
üzenetére
1 tipp: rendszergazdaként futtatni?
-
Reaper_009
csendes tag
Helló!
Segítség kéne. Windows 7 32-bites Ultimate-em van és ha az E2 Flastoolnál fel akarom rakni a Flash Loader Utility-t azt írja ki hozzáférés megtagadva. Miért van ez?
A választ előre is köszi.
-
bbenec
tag
Akkor nekem is mákom van, mert soha nem vibrál az Arénám. (5,5 hónapos) Viszont nekem nem jön be a tipi-tapi kijelző

-
gombi01
tag
sziasztok!
ha vkit érdekel T-s függő Aréna 1,5 év garival akkor szóljon priviben 35eFt.
üdv
-
KennyONE
aktív tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Tényleg mázlista vagy...Nagyon kevés az ilyen jól működő arena

freaghill: Kitől kérdezted?Mert ha tőlem akkor 2 hónapos.
-
freaghill
őstag
Miért, neked mióta van meg az Arena?
-
Turbobacsi
senior tag
qrva mákom lehet mert az enyém nem vibrál, nem ég be, teszi a dolgát, imádom...
-
KennyONE
aktív tag
-
Tamás34
senior tag
Szia! Nekem iszonyatosan vibrált ami elég idegesítő volt! Ráadásul ez már a második LG Arénám volt ( az elsőnek is ez volt a hibája )a T-Mobiltól! Ma visszavittem kivertem a balhét és 50.000ft-ért visszavásárolták! LG szervizben is járt kicserélték a kijelzőt de semmi, elegem lett belőle! LG emberke mondta hogy előbb vagy utóbb mindig vibrálni fog! Nagyon szerettem, vettem helyette Samsung Omnia II-őt, biztos hogy ez se tökéletes, de tökéletes telefon nincs! Mivel már nem vagyok Arénás így búcsúzom tőletek sajnálom mert nagyon jó társaság volt itt, sziasztok!

-
Bavid
senior tag
-
Tamás34
senior tag
válasz
KennyONE
üzenetére
Szia! Ahogy megígértem! Vissza kaptam tegnap a telómat a szervizből és két óra múlva ugyanúgy elkezdett vibrálni a képernyő pedig kijelzőt cseréltek! Nevetséges hogy ez már a második Lg Arénám aminek vibrál a kijelzője és mind a kettő T-Mobilos! Azt mondták hogy egy hónapon belül ha kétszer ugyanazzal a hibával viszem vissza akkor kicserélik a telefont! Elfogom vinni, megint fogok kapni egyet, és ez így fog menni amíg ki nem fogok egy jót! V10v szoft van rajta és nem akarnak mást rárakni! Vidd szervizbe te is! Helló!
-
proly01
őstag
Fel szeretném tenni a VADM_02 őt...valaki leírná a véleményét róla ill. hogy megbízható e?
Előre is THX
-
freaghill
őstag
Jó, de ez mit jelent, ez a V10h? Ez egy op. rendszer v mi?:s Bocs a hülye kérdésért..:S

Jah, és ha valaki vett mostanába ilyen készüléket, akkor az jelentkezzen, hogy hol mert én is szeretnék, csak se vodefone-nál se telenornál se T-nél nem kapható....:s

-
freaghill
őstag
Hali!
Bocs a hülye kérdésért de mik ezek a VADM_3 V10h stb? Kössz a választ

Most kaptam egy levelet, hogy:
Sajnos az Ön által kívánságlistára tett LG KM900/SL Triband kész.+ hál. töltő+1db akku (1000 mAh,Li-Ion)+sztereó headset+USB kábel+CD,ezüst (LG KM900/SL #SILVER) forgalmazását a Magyar Telekom Nyrt. megszüntette.
Kérjük, látogasson el hozzánk és válogasson termékeink közül. -
KennyONE
aktív tag
Most beszéltem a gsm-es csajjal hogy mi hogy lenne a telóval,és nem sok jóval kecsegtetett...Azt mondta hogy full képernyő kicserélés ami mellesleg 1 hónap,és csere telefont nem tudnak adni így nem tudom hogy milyen telefonom lesz...

Még egyenlőre el kéne jutni a 11.-kerületbe és ott megnéznék,csak hát nincs rá időm hogy a 17.kerületből bebumlizzak...
-
bandes11
csendes tag
Azt tudja vki mit jelent az h SOCKET LEZÁRVA? Akkor irja ki amikor mms-t akarok küldeni.
-
tikodi
tag
Nálam rettentő lassú a java a telefonon, nincs olyan játék amit felrakok az ne szaggatna, nyomtam neki FR-et is, de ugyan az, valami ötlet? Amugy más minden működik normálisan.
V10h van rajta, előtte ami volt nem bajlódtam ilyenekkel, nem tudom azon jo volt e. -
bbenec
tag
Hello!
Pár hónap után rájöttem, hogy nem nekem való ez az érintőképernyős dolog

Van egy fekete Arénám, a kezdetektől kemény műanyag tokban van és képernyővédő fóliával, így az állapota mondhatni tökéletes. November végéig garanciális.
Ki mennyit ajánlana érte?
-
dussy
őstag
válasz
dr.gumimaci
üzenetére
Hasonló jelenség van nálam is, de csak néha...
Nálam a 10-19-es sorig csinálja, de leginkább a 10-14ig.
-
dr.gumimaci
csendes tag
Üdv!
Egy kis problémám adódott az arénámal. Észrevettem,hogy fektetett helyzetben amikor az összes menü ikont mutatja a teló,akkor balról a második függöleges sor bármelyik ikonjára tapicskolva nem reagál az érintésre.
A szervizmenü kijelzőteszt is hasonló eredményre jutott az 5-9 mezőnek csak a felső 1/3-a érzékel a 10-14 mezőnek pedig az alsó kb. fele érzékel a kösztes rész halott.
Mi lehet a megoldása a dolognak?
Lehet vele valamit kezdeni?
Aki tud segitsen eme problema megoldásában.
KÖSZI!!! -
proly01
őstag
Bocsi hülye vagyok!Megtaláltam a rezgés kikapcsolását ugyanúgy van mint a többinél csak nem találtam elsőre!

Viszont most meg van egy olyan problémám hogy eltünt a kocka mögötti háttér és helyette csak egy nagy fehérség van
Ez előfordult másnál is vagy csak nálam ill. le lehet e venni teljesen az órát róla?Mármint a kezdőképernyőről mert így sokminden a háttérképből nem látszik...THX -
proly01
őstag
Sasa!
Nem tudom a te moodolt VADM_03 ad van fent és köszi nagyon jó eddig...viszont tudnál segíteni abban,hogyan tudom a rezgést kikapcsolni az érintésnél?Minden egyes érintésnél rezeg és ki szeretném kapcsolni,de sehol se találom...
ill. a másik dolog hogy melegedést tapasztalok a teló hátulján amit eddig még ős régen talán a V10M_02 nél vettem észre azóta nem...az aku hője 41C ami nem túl biztató

Tapasztalt valaki esetleg még ilyet rajtam kívül?A segítséget a rezgéshez előre is THX

-
sarandicsaba
csendes tag
nekem el se indítja ja meg egy olyan problémám lenne hogy nem tudnak azonnal elérni hanem sms-be kapok üzenetet hogy hívtak ez mért van ? mit tedek ?
-
risnos
tag
Amikor beírod az utcanevet, az Opciókban válaszd ki a Keresés közel-t, s amikor kidobja az utca nevét a None sor alá (van amikor több találatot is), tapi rá a megfelelő utcanévre aztán már megy is vissza a térkép megjelenítésre- és mutatja is a kék nyilat és a távolságadatot jobbra fent- és a térképet is- ha zöld lesz a pötty.
Az aMaze v 5.2 demó változata van fent nekem. Ez is egy magyar nyelvű hangos navi lenne, de fizetős és online. Az alapverzió önmagában online helyzetmeghatározásra alkalmas (mint az eredeti Google Maps) . Sajna 27 euro/év a használata és plusz az adatforgalom (térképek letöltése). Amikor még nem volt fizetős és minden működött , nekem nagyon tetszett.
A Nav4all-t igazából nem próbáltam ki (mert az is online-már fizetős és regelni kell egyből).
Offline-módban, hangos navinak így csak a WeTravel marad nekünk.
-
dussy
őstag
válasz
sarandicsaba
üzenetére
WeTravel-re keress rá a fórumban.
-
sarandicsaba
csendes tag
hali navigációs programot tud valaki mutatni amihez nem kell net meg ha magyar az se hátrány thx
-
dussy
őstag
Most rakom fel a VADM_03-at - köszönet érte Sasának!

Risnos kitartó segítségével sikerült a WeTravelt életre keltenem, de némi problémába akadtam.
Ha navigálni akarok megadom a várost, majd felugrik a következő oldal, ahol az utca nevét kéne bevinni... Nos, itt megragadok, nem engedi a bevitelt...Az Amaze GPS-t használja vki? Vagy a Nav4All-t?
-
JMarco
csendes tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Hali!
Az Omnia egyébként rezisztív, tehát inkább stylussal, mint ujjal vezérelhető, de azért ujjal is lehet, ennek amúgy szebb a kijelzője, de napsütésben néha nem lehet olvasni, de multimédiában jobb az omniánál valamennyire. Ez a mobil nem annyira stabil,de nagyon szerethető, sok extra van benne.
@zsolx: Van egy jó hírem, most néztem, a videók hangját is átjátsza az fm transmitter
-
zsolx
tag
Egy kis megerősítés kellene. Jól gondolom hogy a videóhang transmitteren keresztül nem megy, csak zenéknél működik?
-
sBc
aktív tag
Hali!
Kicsit kopott független fekete Arénámat, félév bolti garanciával dobozában eladom: 30.000 forintért. Képek. -
KennyONE
aktív tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Erre is van offline GPS program,de az azért nem közelíti meg az IGO szintjét,de használható.Hát igen,el kell dönteni hogy mire használnád mert ha multimédiára akkor ezt ajánlom,de ha nem szeretnél itt a java cuccokkal sz*rakodni és szereted a nyitot rendszer előnyeit akkor meg az Omnia-t.
-
KennyONE
aktív tag
válasz
cellpeti
üzenetére
A wifi-je nagyon jó,de csak bizonyos routereknél.Támogatja a titkosítást,az összes fajtát asszem.Nagyon szép képeket csinál,de inkább csak napfényben, a LED vaku sötétben segít de a fénye 1 méternél tovább nem megy...Ha automatikus fényerőre teszed akkor jól olvasható,de ha fényerő maximumon van akkor nem igazán,ezért érdemesebb 2-3-ra tenni a fényerejét a képernyőnek.
-
KennyONE
aktív tag
válasz
*Tinkerbell*
üzenetére
[itt] érhető el az sw.Képet meg tudok küldeni mail-ben bárkinek aki kíváncsi rá.
-
cellpeti
nagyúr
Mennyire jó a Wifi-je a telónak? Támogatja a WEP,WPA,WPA2 titkosításokat?
Szép képeket csinál? Olvastam,hogy LED vakuja van! Napsütésbe jól látható a kijelzője?
-
dussy
őstag
A WiFi-t hogyan kell beállítani?
Engedélyeztem a routerben a telefon MAC adressét, sikerül is csatlakozni, de nem tudok böngészni, se videót nézni, semmit...
Köszi -
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Nagyon jó ez a teló. Tetszik. Lehet rá progikat feltenni?
-
KennyONE
aktív tag
válasz
*Tinkerbell*
üzenetére
Nekem most moddolt V10P-m van fenn,itt is tapasztalom a képernyőbeégést,de eddig nem fagyott le meg semmi ilyesmi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Videószerkesztés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest