Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
válasz
SsPL711 #18098 üzenetére
Jó tudni, hogy ezekben a telefonokban csak GPS utánzat működik, nem alkalmasak rendszeres navigálásra. Programok sem igen vannak hozzá. Az AGPS a hálózat segítségével pozicionál, folyamatos kapcsolatot igényel, körzetváltásnál kiakadhat. A telefonos GPS célja a Geotagging felírása a képekhez. Van néhány kiváló elemző cikk erről a fórumon, érdemes utána nézni.
A legegyszerűbb MIO célgépem a speciális sokcsatornás vevőjével, 400 MHz procival minden tekintetben üti, sebesség, pontosság, műholdak megtalálása, megtartása, Amígó prg-vel, márciusi térképekkel, ingyen. Igazi navi programok csak célgépeken futnak, ide sorolom a PNA-kat is. Az ifonra írt Tom-Tom, vagy IGO nem java alapú, ráadásul csak okostelefonokon futnak. A GW620 1 perc alatt 5 műholdat talált, az Aréna egyet sem. Nem erre való, multimédiára van kihegyezve, ott verhetetlen.
-
risnos
tag
válasz
SsPL711 #18098 üzenetére
Több javás navit használtam már Arénán- kocsiban is elfogadható a WeTravel- -ám nem IGO! Azért nem teljesen reménytelen offline GPS-ként. Pestiek (és környékiek) próbálkozhatnak az Egérúttal-adatforgalom fejében. De onlin naviban (fizetős) több jó lehetőség is kínálkozik. Az amAze5.0 a legolcsóbb (27 eu/év+ adatforgalom). De itt legalább nagyon frissek a térképek. Már többször elmondtam:-sajna a gyors változások eléréséhez az online javás navikkal tudunk igazán hozzáférni, de ez nincs ingyen.A zárt oprendszerű Aréna szépen dolgozik (korlátok között persze) az on- és offline navigációs programokkal. Türelem és leleményesség kérdése. Napi szinten e téren használni? Ebben nem tudnék igazán nyilatkozni. De PNA-val sem mindig fenékig tejfel e művelet.
-
haxxika
senior tag
válasz
SsPL711 #18099 üzenetére
Én ezzel tisztában is vagyok. Múlthéten az egyik telefonos ismerősöm mondta, hogy ha szervizben csinálják a mobilt akk a frissitések is rákerülnek amik kijavitják a hibákat, vagyis nem olyan mintha innen letölteném pl. a v10p-t és feldobnám. De amint megjön a mobil biztosan rárakok vmi mást
-
spykedd
tag
válasz
SsPL711 #18101 üzenetére
Nekem pont energiatakarékos módban jött elő a beégés, viszont csak a v10p és moddolt változataival. Sőt az orosz v10p moddal hidegben még erősebben és gyakrabban fordult elő.
Saphancs: nekem is volt ilyen problémám, többször próbáltam feltenni és egyszer csak sikerült. Lehet h 1 teló + gép újraindítás megoldja.
-
Vovi1
aktív tag
válasz
SsPL711 #18033 üzenetére
2009 májusi problémám volt ez. Asus és Asrock alaplapokkal veszhet össze, USB eltérés miatt (jellemzően a BIOS csak az USB 2-őt ismeri). A megoldás PCI-os USB panel volt. De az alaplap a PC-suitot ismerte, csak a közvetlen kábelkapcsolatot nem! Sokat írtunk róla annó.
Egyébként az előző problémára az a megoldás, hogy csak az eredeti kábelt szabad használni, toldás nélkül! Valamint csak a hátsó USB -be szabad dugni! Lényeges a zsinór belső ellenállása, az előlapi USB-k meg rendszerint további elektronikán keresztül csatlakoznak a külvilágra. USB padról sem üzemel, csak tölt.
Ez a telefon finom műszer, nem szabad erőszakolni.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
SsPL711 #18029 üzenetére
Történetesen nekem se volt jó fél évig, se xp-n se win7 alatt, és abszolút nem vagyok hülye kisgyerek. Próbáltam drivereket, PCi-os bővítőkártyát, külső olvasót, sehogy se ment. Én ráhagytam az egészet. Most már persze működik, miután cseréltem a 3éves konfigom. Szal erős gyanús hogy nála hardveres probléma lesz..
Az Arena egy vicces telefon, vannak véletlenszerűen nem működő dolgai(wifi, ébresztő), de az hogy valakinek nem megy sehogy sem win7 alatt még nem feltétlen a user a hibás, kár valakit ezért lehurrogni.
.
whiteland: Próbáld ki más gépen, vagy laptopon. Ha ott működik akkor nálad, azaz az alaplappal lesz probléma.
-
iistii
tag
válasz
SsPL711 #17689 üzenetére
Hali!!
Nemtudom, hogy milyen helyen laksz, de ha nagyobb városba mondjuk bérházak közelébe (tehát ahol sokan vannak körülötted), akkor SOHA ne használj, csak MAC cím szűrést... kb 5 perc alatt fel lehet törni, mivel a MAC címet bárki megtudja változtatni (még windows alatt is) pár kattintással, az meg hogy megszerezze a MAC címedet meg igazán semmibe nem kerül 1 linuxxal... tényleg csak a te érdekedbe inkább legyen lassabb a net de biztonságosabb(#17713) Tamás34:
Persze hogy rá lehet rakni, csak nem biztos, hogy egészséges ugy bevinni szervízbe, amúgy semmi gáz nekem se Trés szoft van rajta -
haxxika
senior tag
válasz
SsPL711 #17367 üzenetére
Nekem is ezt csinálta v10f-el de mondjuk én akárhogy tartottam megkérdezte mer a koliban az ágy alá rakom be a mobilt
Csak most vmi baja van, egyáltalán nem akar ébreszteni, nem azt csinálja mint a v10b_02-vel hogy felsül, hanem egyszerűen nem érzékeli hogy 6:15 van... Simán továbbmegy az ébresztés, illetve a videofelvételnél nem vesz fel hangot, akárhogy van, most még mindig v10f van rajta de nemtudom mire rakjam át ha szükséges, tudtok segiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Apple TV eladó
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest