Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bavid
senior tag
Na emberek, eljött ez a pillanat is 20.000. hozzászólás! Megtisztelve érzem magam, hogy az enyém lehetett! Sok dolog történt ebben a topikban, sok dolgot tanultam a telefonról, sok jó megoldást köszönhetek a fórumozóknak! Minden kedves új betévedőnek tudom javasolni a FAQ-t melyet olbaidhun állított össze. Köszönet neki is! Aki esetleg most gondolkodik ilyen telefon vásárlásán, sajnos azt kell tanácsolnom ne tegye. Mindenhol 50.000 környéki árért kapható, ennyiért sajnos már nem éri meg. Nem azt mondom, hogy nem jó telefon, sok apró hibája mellett abszolút szerethető, mindenből van benne, csak kevés. És igen, nem egy új model, nincs igazán már támogatása, nem lesz új szoftver rá. Én is lassan új telefont keresek magamnak, de mindenképpen megtartom őt is, az olyan hasznos funkciók miatt, ami sok csúcsmodelben sincs benne (pl. fm transmitter). Na ennyi lett volna, további jó fórumozást mindenkinek!
-
fiktív1
tag
válasz
mocsokuszi #19998 üzenetére
Mocsokuszi!
Légyszi olvasd el az 1. hozzászólást, valamint a FAQ-ot. Rengeteget dolgoztak rajta a topiktársak. Nézd meg, benne van a részletes válasz a kérdésedre! -
mocsokuszi
csendes tag
Valaki tudna abban segíteni, hogy mivé konvertáljak a gépemet vidokat, hogy azt átküldve az arena is lejátsz normális felbontásban?
Választ előre is köszi.
-
JustSimple
tag
válasz
szadayjuci #19996 üzenetére
Szia!
A válasz egyszerű:
Mert van beépített tartalma is a telefonnak! Nagyon sok mp3 dallam van a telefonra telepítve, meg pár kép. Azokat is törölted?Mondjuk ezt az adatmennyiséget én sem találom reálisnak. Szólj ha találtál valamit!
-
szadayjuci
csendes tag
Sziasztok!
Megcsináltam mindent,amit mondtatok,Factory reset,töredezettség mentesítés,stb...Most semmi más nincs rajta,mint 2. szám, készülék multimédiamemóriája mégis 735. MB.-ot mutat.....miért??
-
karell25
csendes tag
Sziasztok, nekem van egy Arénám, független, azért választottam, mert nagyon megtetszett, és nekem bőven elég a tudása, viszont van egy problémám vele, mégpedig az, hogy az éríntőképernyő felső része nem működik, először csak egyszer kétszer csinálta, mostanság viszont egyáltalán nem megy. Ez egyéni eset lehet, vagy volt már olyan aki találkozott ezzel a hibajelenséggel?
-
b4ndee
csendes tag
mivel nincs flash, így beágyazott flash tartalmat nem jelenít meg. A weboldalon lévő YouTube videó pl. ilyen.
a telefonon lévő filmek nézésére tökéletesen alkalmas a gyári lejátszó, zenehallgatásra szintén.
teljesen fölösleges java-s média lejátszókkal szenvedni
1. úgysem működik megfelelően
2. ronda pixeles, soha nem fog 480*800-ban futni egyik sem.Netes videó nézésre ott a YouTube. Akár a gyári böngészőben, akár Opera miniben ráböksz, szépen megnyitja, és tűrhető minőségben lejátsza külön alkalmazásban, a beágyazott vdeókról viszont le kell mondani, ez a telefon nem az a kategória.
-
kerez
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?...most vettem egy KM900-at és ha netezek nem tudom lejátszani
a You Tube filmeket a honlapon.Ha felveszek AVI filmet azt szépen lejátsza de a neten nem indulnak el a kisfilmek,bemutatók. Töltötem le mobil Média Player progit a telcsire,
de nem csinál semmit......vagy kell valamilyen progi hozzá?Előre is köszi a válaszokat! :
-
TheSaurus62
tag
Letöltöttem a Nimbuzz javás verzióját az Arenámra (Skype, Facebook, stb. hozzáférés reményében), a telepítés csodálatosan könnyed és gyors volt, mint minden az Arenán, de aztán kérte a felhasználónevet és a jelszót. Billentyűzetet viszont nem adott hozzá, csak a Java-alkalmazásoknál megszokott Navipad/Numpad panelt. Mit lehet ilyenkor csinálni?
-
Someballs
tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy erős használat mellett reális e az egy nap alatti lemerülés?
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám a telóval. Néha, mikor úgy teszem le a telefont pl. az asztalra, hogy egy kicsit jobban megrázkódik, akkor a telefon egyik pillanatról a másikra lekapcsol, mintha kivenném az aksit, miközben be van kapcsolva. Párszor már volt, hogy a zsebembe is lekapcsolt. Mi lehet a baja? Pár hónapja csinálja, azt hittem rendbe jön, de már kezd idegesítő lenni. Körülbelül március környékén már volt szervizben, akkor hangszórót cseréltek benne, azóta csinálja. Lehetséges, hogy valamit rosszul raktak össze benne? Előre is köszi a segítséget. -
b4ndee
csendes tag
Végre találtam GD880 kdz firmware-t
Megpróbálom ráhúzni az Arena-ra.Szerintetek fog működni? ^^
a felbontás miatt agódom csak..Ha igen, az komoly sebességnövekedéssel járna szvsz.
-
anubys1984
aktív tag
válasz
dekelea #19982 üzenetére
Szerintem nem normális, hogy így viselkedik egy éritôkijelzôs készülék. Cirka fél éve vettem egy akkor két éves, használt iPod-ot, én is mindennap használom, ahogy az elôzô tulaj is, és nekem semmi gondom nincs vele semmilyen szinten.
Ez után a tapasztalat után erôteljesen meggondolom, hogy Arena-ba ruházzam-e a pénzem. Persze lehet egyedi hiba, de ha a szervizesek nem voltak meglepôdve, az nem jó jel.
-
dekelea
tag
válasz
#02650368 #19981 üzenetére
Azt hiszem hogy ezeket sok-sok érintős készüléknél el lehetne mondani!Sőt, egy modellen belül is vannak jobb és rosszabb példányok!Minél bonyolultabb egy készülék, annál több meghibásodás fordulhat elő!Nekem néhány napja van ARENA-m, eddig minden ok, néha 1-2 pillanatra lefagy, de nagyobb baja nincs eddig, pedig nyúzom rendesen!Netes fórumokon, teszteken is a jó vélemények vannak többségben, persze előfordulhatnak hibák akárhol!
Egyedüli dolog ami nem tetszik, hogy lassú a wifi rajta, lassan tölt az oldal(a samsung monte-nál pl sokkal jobb a net), illetve youtube-nál videolejátszásnál valamiért azt irja ki, hogy elérte az alkalmazások maximális számát!Na ez mitől lehet? -
rankesz
veterán
Sziasztok!
Most készülök elcserélni egy telefont egy ilyen Arénára. Mik a teló rejtett hibái? Mire figyeljek oda átvételkor?
-
olcsii
aktív tag
válasz
JustSimple #19977 üzenetére
köszönöm szépen. ez nem jó
-
.Ádám.
csendes tag
sziasztok!
mit jelent az hogy "érvénytelen típushiba"? mostanába mikor filmet szeretnék felrakni a telefonomra mindig ezt írja ki! a válaszokta előre is köszönöm
-
dekelea
tag
válasz
JustSimple #19969 üzenetére
HALI!Ez az Opera mini csak ugy tudja telepíteni magát, hogy telefonról lép internet kapcsolatba? nem lehet netről oylan verziót letölteni, amit csak telepíteni kell és a telefonról már nem akar netre menni?THX!
Másik:be lehet e azt állítani, hogy csak wifi kapcsolatban menjen fel a netre?
THX! -
olcsii
aktív tag
sziasztok!
Az arénám kijelzőének a teteje nem reagál. Már pár napja.
Hardveres baja lehet, vagy szoftverfrísítéssel orvosolható?
Előre is köszönöm. -
anubys1984
aktív tag
válasz
TheSaurus62 #19971 üzenetére
Totál másról.
Konkrétan Nokia 2610-et használok most. -
.Ádám.
csendes tag
sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy lehet azt megcsinálni h mindent a telefonra mentsen, mert bevan állítva hogy 'elsődleges tárolás-->készülék', a zenéket a készülékre menti de a filmeket már a memoriakártyára, és ha kiszedem a memoriakártyát akkor meg azt írja ki hogy 'érvénytelen típushiba'! a válaszokat előre is köszönöm
-
TheSaurus62
tag
válasz
anubys1984 #19970 üzenetére
Miről váltasz? Az se mindegy, főleg, ha sokéves beidegződés van már a kezedben.
-
anubys1984
aktív tag
Gondolkozom telefoncserén, mivel a jelenlegi nem egy mai darab, és idônként már kezd rakoncátlankodni.
Az egyik kiszemelt áldozat az Arena. Érdeklôdnék, hogy hosszútávú megbízhatóság terén hogy teljesít a készülék?
Neten újonnan 50 ezer környékén láttam. Ez mennyire reális ár érte mostanság? -
dekelea
tag
válasz
JustSimple #19965 üzenetére
Ok, THX!És akkor ezeket a java cuccokat hogyan telepítem fel???
-
RiZool
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a fülhallgatót mikor kihuztam egyszer a telóbol ott maradt a kis jel és ugy érzékeli mintha belenne dugva a füles. se nem csörög hangosan se nem ébreszt se semmi. csak fülessel tudok bármiféle hangot kicsikarni a telóból. factory reset nem segitett. Tegyek fel uj szoftot ? esetleg ez megoldhatja? ötlet?
köszi
-
JustSimple
tag
válasz
dekelea #19964 üzenetére
Szia!
Szerintem jól döntöttél, de ha nem tetszik, akkor is el tudod majd cserélni másra, de ne tedd
Kötelező javás programok:
Alkalmazások:
- Opera Mini
- eBuddyJátékok:
- Million Dollar Poker
- Platinum MahjongEzek szinte megunhatatlanok
Nekem más nagyon nincs fent, még pár játék, de azok nem méltóak említésre, mert nem olyan kiemelkedőek, mint a fent elmondottak.
-
dekelea
tag
Köszönöm szépen a válaszokat, eldőlt, Arena lesz! Összehasonlító tesztekben sem igazán tudják megmondani h melyik a jobb, úgy gondolom h egyéni szimpátia dönthet, nálam az LG javára, ha meg mégsem jön be 1 az 1-ben el tudom cserélni -remélhetőleg- Omniára!(de nem szeretném)
Alap telepített JAVA alkalmazásokkal jól elmennek a dolgok rajta, vagy érdemes e valamit/valamiket tenni rá plusszba amitől még jobb lesz?Ha érdemes, egy körrel arról is felhomályosítást kérnék h pontosan hogy lehet, mert sose csináltam még ilyet!
KÖSZI!ÜDV mindenkinek!
-
JustSimple
tag
válasz
Gattsu #19960 üzenetére
Egy jobb PC-n 20 perc alatt bármilyen filmet át lehet konvertálni a telefonra. Jó-jó, tudom, kényelmesebb lenne, ha azonnal lejátszhatnám, de nem vesz el annyi időt, hogy ezért az omniát válasszam.
Mint mondtad, nem ujjra tervezték, tehát mégsem olyan könnyű a kezelgetése.
Zárt op.rendszer meg nálam nem igazán hátrányNos, én elmondtam az én szemszögemből az előnyöket, neked is van saját, tehát talán könnyebb lesz döntenie az illetőnek
-
JustSimple
tag
válasz
mocsokuszi #19961 üzenetére
Üdv,
Na látod én ezt nem is ismertem
Sajnos én ebben nem tudok segíteni akkor, majd talán valaki más -
mocsokuszi
csendes tag
válasz
JustSimple #19958 üzenetére
Szia,
köszi. Pandorával már képeket, zenéket visszahoztam. De nincs valami olyan progi, hogy az sms-ek visszajöjjenek?
-
Gattsu
tag
Egyébként én pont omniáról gondolkodok cserében arénára. De én tudok beszélni az omniáról.... Filmben kiváló, szemben az arénával, ahol konvertálni kell, mert nem sok formátumot visz, itt akár leszedek torrentről (természetesen telefonnal, mivel van rá kliens) egy dvdripet, azt ki tudom csomagolni rar-al(természetesen rar tömörítő is van) és akadás mentesen megnéznem. A kameráját nem igazán használtam, mivel annyi a beállítás, hogy elveszek közöttük. SPB mobile shellel egyáltalán nincs szükség stylusra és ha felrak az ember egy omnia lite billentyűzetet, akkor az sms írás is gyerekjáték. A menü villámgyors, megfelelő rom mellett. A problémám azzal van, hogy lehetne nagyobb és szebb a kijelző és lehetne még ujjbarátibb az egész(hiába nem kell stylus, sose lesz olyan, mint egy arena, vagy bármilyen ujjra tervezett készülék). A másik gondom, hogy túl sokat buherálom és sokszor annyira elveszi a szabadidőm és néha annyira el lehet rontani, hogy hívást sem lehet róla indítani, mivel ha már hozzányúlok, akkor mindenbe belepiszkálok és ha nem érek a dolgom végére, ki tudja milyen állapotban van. Na ezek miatt gondolkodok váltásban. Nekem a hívás, a megbízhatóság, minimális szinten a zene és egy kis játék kell egy telefonhoz. A másik óriási eltérés egyébként abban van, hogy az aréna fém, nem karcolódik, nehezen törik, míg a samsung csak műanyag. Nálam ez is szempont.
-
JustSimple
tag
válasz
dekelea #19953 üzenetére
LG Arena.
Régen mikor szemeztem vele ( az omniával ), sokat tanakodtam, és nem hiszem, hogy többet tudna nyújtani, mint az LG... Meg a stylus... Á kiborulok tőleAzt hiszem konkrét előnyöket nem fogok tudni felmutatni, mert nem ismerem a telefont, szerintem olvass róla többet, mert lehet, hogy a te igényeidet inkább az omnia szolgálná ki!
Ha zene, film és képkészítés a cél, akkor erősen javallom az LG-t.
Az omnia mit tud? -
JustSimple
tag
válasz
mocsokuszi #19952 üzenetére
Szia!
Ha egyszer formáztad, akkor az adatok eltűntek. Sajnos nem winchester van benne..
.
-
JustSimple
tag
válasz
Gattsu #19950 üzenetére
Szia, nos nézzük:
- Akksiidő : Fél óra zenével, fél óra telefonálással, fél óra játékkal ki kellene bírnia a két napot is, de a második napon szerintem már töltened kéne, főleg, ha régi és gyenge az akksija.
- Az ébresztő tökéletesen működik, lassan fél éves lesz a telóm, párszor már lefagyott, de legtöbbször akkor fordul elő, ha mondjuk játszol valamin és gépre csatlakoztatod, szóval a PC meghülyíti! Reset közben lefagyásról még csak nem is olvastam!
Buherálás nélkül szerintem meg leszel vele elégedve!
Remélem segítettem valamicskét...
-
dekelea
tag
HALI!Újra dilemma!Lg arena vagy Samsung i900 omnia???Árban egyforma(használtan), nem tudok dönteni!jah, LG-re van még pár hónap gari!THX a segítséget!ÜDV!
-
mocsokuszi
csendes tag
Sziasztok,
abban szeretném asegítségeteket kérni, hogy leformáztam az arenámat és ugye minden sms, kék stb eltűnt. Van arra mód, hogy vissza tudjam hozni?
Köszi
-
TheSaurus62
tag
Lehet, hogy rosszul kerestem, de olyat nem találtam sehol, hogy lehet-e az Arenán testreszabni a képernyőzárat, tehát megjeleníteni rajta pl. a napi teendőket, afféle Agenda-nézetben? Ehhez már hozzászoktam a régi telefonomon, és jól jönne.
-
Gattsu
tag
Heló
Gondolkozom egy Aréna vételén. Van sok ajánlat, független, hibátlan állapot, összes tartozék, stb. Viszont már szinte egyiken sincs garancia. Azt szeretném kérdezni, hogy bár szétnéztem az oldalon és ovlastam, hogy az ébresztő nem működik, a kijelző meghalt, a reset közben lefagyott, stb stb. De most ezek tipikus hibák, vagy csak ritkán jönnek elő? Mennyire megbízható a készülék? Nem akarom agyonhasználni, nekem csak 1-2 kép készítésére, zenehallgatásra (napi max fél óra), telefonálásra (ez is max fél óra/nap) és java játékokra kellene. Ezekre stabil, vagy buherálás nélkül is KÖNNYEN elszáll a telefon? Plusz még egy olyan kérdés, hogy a felsorolt igényekkel kb mennyit bírna az akksi? -
Tüske0614
aktív tag
Kicsit visszaolvastam és nem nagyon tudnak V10 P vel filmet nézni a telefonon ! valakinek van ilyen tapasztalata mert mondjuk az egy 1 éves hsz volt.. köszi ha irtok
-
imree
csendes tag
Hay mindenkinek!
Kérdésem az lenne,h lehetséges növelni a telefon hangszórójának a hang erejét úgy ,mint a lg ku 990 a service menübe a hangerősség skálának az értékeinek a megváltoztatásával???
-
kicsitoth93
csendes tag
mind2töknek köszönöm szépen a segítséget! A fórumban valóban megtaláltam amit kerestem!
-
Tüske0614
aktív tag
Sziasztok hát ezzel a video átalakitással nekem is gondom van pedig előtte nem volt semmi baj simán müködöd ... amit megadtatok az egyik hszben azt is kipróbáltam de semmi .. nem megy ismeretlen és nem lejátszható -t ir ki
-
Atti0925
tag
válasz
kicsitoth93 #19942 üzenetére
Ha megnézed ugyanaz a file,akkor gondolom tök mindegy melyiket töltöd le.Ha meg többet akarsz tudni róla:a jobb felső sarokban van a kereső,ha a topikban keresel,akkor kiírja a összes hozzászólást,amiben benne van a crystal blue szó(értelemszerűen ezt írod be)
-
Xaels
félisten
válasz
kicsitoth93 #19942 üzenetére
-
kicsitoth93
csendes tag
valaki válaszoljon legyen szives
-
Atti0925
tag
válasz
dekelea #19940 üzenetére
Nem lehet egy kategóriába rakni őket.A samu kisebb felbontású kijelzővel,kisebb kamerával,ugyanúgy saját zárt op rendszerrel rendelkezik,a többit nem néztem.
Mire akarod használni?
Ha meg tudsz barátkozni az arena kissé bosszantó sajátosságaival,akkor az LG.
Érdemben csak az arenáról tudok nyilatkozni,ha nem nézzük a zárt op rendszerből adódó hibáit,akkor jó kis telefon. -
dekelea
tag
HALI!Azt szeretném kérdezni, hogy LG ARENA vagy Samsung s5620 MONTE???THX Használtan, de garival venném mindkettőt!
-
kicsitoth93
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy ezen az oldalon ugye rengeteg FW van összegyűjtve.Van sok fw ahol több link is meg van adva. Azok közül melyiket kell letölteni? vagy mind2-t? Mert l én a crystal blue fw-t szeretném feltenni! Van valakinek ezzel valami jó/rossz tapasztalata? És pl ott is 2 link van. Melyiket szedjem le? Előre is köszönöm! Üdv
-
manka66
csendes tag
válasz
JustSimple #19936 üzenetére
Már csináltam Factory Resetet is,teljesen üres a telefon,megcsináltam,amit mondtál,akkor is tele van a telefon,legalábbis azt mutatja....7,3 GB tele,de mivel??? Teljesen üres...
-
JustSimple
tag
válasz
manka66 #19933 üzenetére
Csatlakoztasd a telefont a géphez adattár módban, nyomd ki az automatikus indítás ablakát, majd keresd meg saját gépben a telefonmemória partícióját, jobb egér, tulajdonságok,
WinXP-nél:
-> Eszközök fül, Hibaellenőrzés, Ellenőrzés
WinVista,7:
-> Hasonló beállításXP előtt ülök ...
A lényeg, hogy futtass le egy lemezellenőrzést a telefonodon!
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok. A következő problémám lenne. Használok egy Arenát, amin igénybe vettem egy Activesync szervert, majd mivel már nem volt rá szükségem töröltem, ám ennek következtében törölte az összes contactom és a naptárbejegyzésem is. Kérdésem a következő lenne, mivel a szerveren nincsenek meg az adatok, szerintetek megoldható-e valahogy, hogy legalább a naptárbejegyzéseket valahogy visszahozni a készüléken, akár szervízmenüből, akár máshogy. Énse tartom valószínűnek, de az elkeseredettség kérdezteti ezt velem. Előre is köszönöm
-
b4ndee
csendes tag
Azon gondolkodtam, vajon rá lehetne-e húzni a GD880 (mini) firmware-t a KM900-ra.
Kerestem, de sehol sem találtam olyat aki már próbálta volna, pedig lényegesen jobb a Mini Fw-je, sokat dobna az Arena-n.Szerintetek?
-
manka66
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem egy filmet (1,01 GB),és szokás szerint át akartam tenni a telefonra.Azt írta ki,hogy az E: lemezmeghajtó megtelt,tegyen be másikat...két-három játék,pár fénykép,és két kis rövid videó van rajta...Hogy lehetséges ez???
-
TheSaurus62
tag
Hölgyek, Urak!
Tegnap valóban szert tettem a telefonra, és egyik ájulatból a másikba estem. A WinMo 6.1 alá pesszimalizált, 400 MHz-s LG KS20-am nagyságrenddel tűnik lassúbbnak ennél a kis csodánál. Az otthoni WiFit az Arena kb 5 mp alatt beazonosította, csatlakozott, és a saját böngészőjével is kellemesen tudtam nézelődni. (A KS20 kb. 15-20 mp alatt csatlakozik, a beépített IE szóra sem érdemes, az Opera Mini tűrhető rajta.)
Videót nézni, zenét hallgatni még nem próbáltam, de majd jön az is.
Az lesz majd a szép, amikor már nem a körmöm sarkával próbálom kezelni, és nem keresem a stylust a sarkában... -
imree
csendes tag
Hay mindenkinek!
Olyan problémám lenne,h T-mobilos legújabb sw van fenn az lg arenámon és szeretém ezt egy független sw-re cserélni .
Tudnátok nekem olyat ajánlani ami tuti működik?
Nem szeretnék modolt sw feltenni rá csak is a gyári függetlennek az sw-t.
Nah már kérdésem másik fele az,h az enyém függetlenítve volt,de mivel pc suitak hála mikor frissítettem a legújabb sw-re ez a kártyafüggetlenség ugrott és T-s menüs lett a teló előtte független menüs votl és persze független kértyás. asszem KM900 V10h volt rajta,de ezen nem tudtam mp3-ba érintésre bárhova beletekerni csak ha lenyomva tartottam a léptetés gombot ami nagyon gány volt ezért az egyért akartam frissíteni és ráfaragtam
igaz msotm ár tudok érintésre beletekerni
ha tudtok valami megoldást problémámra szívesen meghallgatnám azt
-
Xaels
félisten
10p Fel lett rakva végül, de W7 64bit-hez külön kellett USB drivert szednem a telefonhoz. Ami hiba megmaradt, hogy piszok lassú a zenelejátszó néha 5-6mp-et is várni kell pl. egy hangerőnövelésre. Ez mitől van? Vagy tudtok olyan fw-t amivel ez nem jön elő?
-
Incognito
senior tag
válasz
JustSimple #19907 üzenetére
Nekem így sem játsza le a videókat
A dekodoló kodeket a programmal együtt telepíted?
Egyáltalán azt nem értem, hogy miért nem jó a program KM900-as beállításait használni, és azt miért nem játsza le... -
TheSaurus62
tag
Úgy néz ki, ma én is hozzájutok egy Arenához. (A (LG) KS20-amat cserélem le, meguntam, hogy állandóan bütykölöm (WinMo, ugye, lehet...).) Rengeteg hasznos infót szedtem itt össze, igaz, egy hete csak a fórumot olvasom, meg a teszteket, de valahogy nem találtam másikat, ami ennyire tetszene.
Ha meglesz a gép, rögtön jövök, és megkérdezem, hogy kell szoftvert frissíteni.
-
Xaels
félisten
Sziasztok.
Egy éve vettem XXLGSM-nél a telefont és most jutottam odáig, hogy szoftvert szeretnék rajta frissíteni. Az 1. hsz-ben leírtak jól működnek W7 64bit alatt vagy azóta van annál egyszerűbb és megbízhatóbb megoldás? Illetve a legfrissebb vagy inkább legstabilabb független magyar nyelvet is támogató rom melyik?Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
Frequence
tag
Hy!
Még csak pár hete van nálam az arénám, eddig minden nagyon tetszik benne, kivéve egy két apróságot (pl a kedvencek oldalon a kirakott képekre nem lehet nagyítani, csak a galériábol...) viszont arra még nem jöttem rá hogy hogyan lehet kikapcsolni fotózáskor az exponáló hangot, ugyanis minden profilban hangosan exponál...
Tudna valaki segíteni? -
Bavid
senior tag
válasz
Tityahome #19922 üzenetére
Ezzel önmagad cáfoltad, tehát az operával tényleg nem leeht lejátszani youtube videókat. Szóval igazunk volt. Am. töltős trükk tényleg király szval megbocsátunk
Én is észrevettem valamit nemrég, eléggé szégyeltem is magam, mivel majd. 1 év után jöttem rá hogy a telefon tud lassított és gyorsított felvételt csinálni.
-
fiktív1
tag
V10P, legújabb Opera mini.
-Sokadik próbálkozásra elindult, de ez akkor is a gyári böngésző. A töltős trükkért azóta is mélységes hálám, valamivel tűrhetőbb a sebesség! -
Tityahome
aktív tag
Sziasztok!
Valószínűleg nem emlékszik rám senki mert régebben csak egy két hozzászólásom volt a fórumban inkább csak napi szinten olvasom (kb fél éve) az egészet! Ha esetleg segít valakinek én voltam az az emberke aki a "töltős trükköt" anno először leírta a fórumban...de nem is ez a lényeg.
Azért írok most megint mert már idegesít az a dolog hogy sokan átkozzák a telefont hogy ilyen rossz meg olyan rossz (tisztelet a kivételnek) pedig még arra sem veszik a fáradtságot hogy igazából kiismerjék a készüléket!
Nem mondom hogy egy teljesen hibátlan készülék de most döbbentem rá hogy olyan alap dolgokat nem ismertek a készülékben (és itt megint megjegyzem hogy akinek nem inge...) amikre én azt hittem hogy ,,ááá...hisz ezt mindenki tudja!"
Nem akarok senkit kiosztani csak szeretnék megint segíteni egy kicsit abban hogy hogyan szeressétek meg ezt a szerintem rossznak egyáltalán nem nevezhető készüléket.
Az előbb volt az a kérdés hogy operában hogyan lehet youtube videót lejátszani és itt kapásból ketten vagy hárman írták azt hogy nem lehet pedig hiszitek vagy nem...LEHET!
Klikkelj rá a videóra és a telefon fel fogja ajánlani hogy csatlakozik a tököm tudja hova...na itt nyomj egy nemet és akkor megint fel fog valami hülyeséget ajánlani ott meg nyomj egy igent és LÁSSS...!
Remélem ez a segítség is lesz olyan nagy szám mint anno a "töltős trükk"!Arra rá jött már valaki hogy miért jobb egy kicsit a WADM firmware mint a többi?
-
JustSimple
tag
válasz
Erdelyit #19916 üzenetére
Hát igen, az egyik, hogy a mérete jóval kisebb lesz a videónak. A másik szempont pedig az, hogy elhanyagolható az a különbség, amit a sztereó nyújt, én legalábbis így tapasztaltam filmnézés közben.
Ez csak egy ajánlott opció, ha valakinek sztereó kell, úgyis azt fogja használni
-
Erdelyit
tag
válasz
Turbobacsi #19035 üzenetére
Én még itt vagyok, és nincs különösebb bajom még a telefonnal.
Már csak ritkán nézek be ide, mert mindig ujabb Arena tulajok tűnnek fel ugyanazokkal a problémákkal, amit már régen kiveséztünk, csak rá kellene keresni.
Igazából egy gyári, de nagyon stabil szoftverre várunk sokan, amit valószínűleg valaki csak megcsinál. Nekem van egy ötletem, csak időm nincs összehozni. -
.Ádám.
csendes tag
válasz
JustSimple #19907 üzenetére
szia!
köszönöm szépen a segítséged, így már faxa minden!
-
persil
nagyúr
Opera Mini 4.2 van a telón és elméletileg minden működik, de a youtube videóknál azt írja, hogy nem támogatott típus és így el sem indítja. Kérdés, hogy másik operával működne-e rendesen, esetleg másik böngészővel próbálkozzak?
Szoft.: v10p_00Másik kérdés, hogy az opera ikonját ki lehet-e valahogyan tenni a parancsikonos oldalra?Ű
Előre is köszi.
-
M.913
csendes tag
Hello!
érdeklődni szeretnék,hogy a km900 arenára rá lehet-e tölteni a facebook-ot.
köszi -
JustSimple
tag
válasz
.Ádám. #19905 üzenetére
Szia!
Rossz beállításokat használtál!
Format Factory-t használsz?
Ha nem, akkor szedd le, ha igen, akkor a következő beállításokat kell használnod és tuti jó lesz!- Mindent, MP4
Csak a következő beállításokat kell megadnod, amit nem említettem az mind maradhat alapon!Videóméret: 720x576
Képsebesség: 30 FPS
Bitarány: 512Hangcsatorna: 1, mono
Hang: 192 ( nem tudom pontosan milyen szám van itt, ehhez közelit keress )Remélem segíthettem!
Peace -
iceman1988
tag
válasz
tommyka_-_16 #19903 üzenetére
Nem vagy egyedül! Mostanában én is szívok vele rendesen. Azt kezdte el nekem csinálni, hogy a térerőt dobálja össze-vissza, megszakítja a hívásokat, ha a hívásokat megszakította akkor volt már példa hogy olyan szinten lefagyott a készülék, hogy az akkut kellett kivennem mert semmire sem reagált. A legújabb tünet hogy a kijelző vibrál. Ezalatt azt értem, hogy a háttérvilágítás vibrál, de néha ezalatt az ikonok is furcsák. Az meg, hogy a képernyőzár képe foltokban ott marad már nem is említem mert már megszoktam. Nekem is most már sokadszor van a szervizben mivel már ott tartok, hogy szinte használhatatlan a telefon. Hozzáteszem a képernyővibrálást akkor kezdte amikor hétfőn bementem a készülékért a szervizbe, hazajöttem majd akkor vettem észre, hogy valami nincsen rendben.Véleményem szerint a te problémáidat orvosolná egy szoftverfrissítés, ha nem is minden probléma tűnne el de nagy része megszűnne.
Igazság szerint én is azért vettem meg (nincs 1 éve) mert mindenhol csupa pozitív véleményt olvastam róla. De most már ott tartok, hogy ha meg tudják csinálni akkor marad, ha nem akkor csere. -
.Ádám.
csendes tag
Tiszteletem!
letöltöttem egy filmet,átkonvertáltam,rátettem a telefonomra és még mindig nemjó! azt írja ki h nem támogatott! mi lehet a baj?mit kéne még tennem?segítségeteket előre is köszönöm!
-
Ap3x89
aktív tag
nincs valakinek eladó arena fülese? pesten megvenném ha akadna az szóljon privátban!
-
tommyka_-_16
csendes tag
Hát nem tudom ki hogy van vele de én a mai napig bánom hogy az n95 8gb-at lecseréltem az arenára.
Kezdjük ott hogy már rögtön az első nap baja volt...a kijelzőn valami oknél fogva az alap kijelző mögött ott marad a képernyőzár körvonala szép fényesen vibrál irtó szép látvány mondhatom, zenelejátszóba ha az albumokhoz akarok lépni elfehéredik a kép és marad a jó öreg szedjük ki az akksit mert lefagyott a teló, megnyomom a menüt erre behozza a tárcsázást vagy a kamerát, vagy a parancsikon kijelzőn megnyomom az üzeneteket és bejön a kamera(csak ugy mondom h az 1ik a bel felsőbe a másik a jobb alsó sarokba van) meg egyéb ilyen apróságok de a legnagyobb kedvenc amikor ő ugy dönt hogy feloldja a képernyő zárat és a kimenő hívásokba elkezdi hívni a legutolsó hívásomat....
nem tudom ki hogy van vele de én ennél sz*aarabb telóval nem talákoztam. Pont azért volt csere mert annyira agyon sztárolták h milyen jó teló az n95 8gb meg ilyen olyan bajokkal küzd. Nálam pont fordítva alakult mert a nokia tökéletesen működött az lg meg többször jár szervízbe mint a zsebembe ( most van ott 8adszorra)
de jön a felmentés és érkezik az n97em végre -
zsiga78
csendes tag
Sziasztok
Olyan problémám lenne a kicsikével (lg arena) hogy olykor olykor ha csörög a telefon nem kapcsolódik be a képernyő és nem tudok semmit se csinálni vele. Sötét marad az egész, se fel venni se se semmit nem lehet csinálni.Mivel lehetne orvosolni ezt a problémát. zsiga78@freemail.hu ra írjatok légy szives.
Köszi előre is
-
Genzi
csendes tag
válasz
[HUN]LeslieG #19898 üzenetére
Szia! Bocsi hogy eddig nem válaszoltam!
Szoftverfrissítésben én se vagyok olyan profi, párszor csináltam, és csak egy 20 éves szőke lány vagyokde úgy látom neked is sikerült megoldani
igazán nincs mit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest