Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Üdv!
Az új telefonomhoz keresek jól szóló, kényelmes headsetet 5000 Ft-ig.
Nekem anno az Arena fülese jött be a legjobban. Ez mennyibe kerül?
Tapasztalatok szerint van 5k-ig nála jobb füles? -
Land
veterán
Üdv!
Engem az érdekelne, hogy ha egy T-Mobiles telefont függetlenít egy GSM bolt és rajtamarad a T-s szoftver, akkor azt szabad frissíteni a legújabb független szoftverre anélkül, hogy visszaálljon T-re a telefon?
-
Land
veterán
Ismertek olyan külföldi fórumot ahol LG telefonokkal foglalkoznak? Pl moddolják meg ilyenek? Felhasználók által csinált fórumra gondolok.
-
Land
veterán
-
Land
veterán
Használ valamelyikőtök iphone 2G-t? Egyik Arenás Iphonera akart váltani. Nem tudjátok véletlenül, hogy váltott-e?
-
Land
veterán
Üdv!
Szeretnék jó játékokat, jobb felbontásúakat kipróbálni Arenán. Tehát a nem 100*100 pixeles "csokákra" célzom. Akinek vannak jobb játékai, az írhatna nekem privit.
Land
-
Land
veterán
A format factory az őrületbe kerget. Esélytelen filmet néznem, mert 95%nál újrakezdi a folyamatot és így is 1 óráig tart. Tetű lassú:SSS
-
Land
veterán
Üdv!
Várnék jóféle csengőhangokat Arenára.
Egyelőre gyári hangokkal tolom, de szeretnék váltani, csak nincs ötletem. Ajánlatokat vagy közösben vagy privátban várom. THXLand
-
Land
veterán
válasz
Peti_KM900 #14560 üzenetére
Szerintem nagyon durván jó a bassusa... Legjobb fülesem idáig, pedig i8510,i8910,jet-nek sem szar a fülese.
-
Land
veterán
Ha valaki működésre bírta a Wetravelt, az rám írhatna. Ja és nekem nincs külső memóriakártyám még. Ez gond?
-
Land
veterán
Na lejött a VADm...(AMD_OEM.Z01 és 02)
+Lennvan E2 flash. Már csak fel kell rá rakni
-
Land
veterán
Valahogy nem tudom életre kelteni a sima usb módot. total commander nem látja:S
USb drivert feltettem.. -
Land
veterán
eladtam a Jetet és megvan a LG Arena Black-em!
Szoftververzió: KM900AT_V10h
Nem tudom, hogy ez jó-e vagy van-e ennél jobb szoftver.
Annyit már észrevettem, hogy a kamera lassan veszi a mozgást, csúszik a kép.
Valami jobb szoftver? Moddolt szoftverekről van valahol leírás, illetve valahova össze van gyűjtve? Tudom, hogy BL40-es ikonkészlet volt.
Land
-
Land
veterán
Még mindig cserélném Samsung Jet-emet LG KM900-ra!
-
Land
veterán
Üdv!
Azon vagyok, hogy Arenám legyen, de a Samsung s8000 Jetemet még nem tudtam eladni.
(Akt érdekel jelentkezzen, csere is jó lenne)
Lehet, hogy végül csak cserével tudom megoldani a dolgot. Tehát én adok Jetet, én kapok Arenát.
Esélyes, hogy ha ez lesz, akkor szürke Arena lesz. Nekem FEKETE kellene. Van köztetek olyan, aki elcserélné a Fekete Arenáját Szürkére?Land
-
Land
veterán
Független LG Arena, 1-2 hónapos, karcmentes van eladó valamelyikőtöknek?
-
Land
veterán
Üdv!
Telefonvásárlás előtt állok és 2db LG-t(illetve nokia 5800, samsung i900 omnia, samsung jet) néztem ki magamnak.
Arenat és a Viewty Smartot. Melyik a jobb? Van, aki használta mindkettőt? Fényképezésben milyenek?
Javas GPS program, használható navigációval, Magyarország térképpel létezik rá?
Még megvan a telefon azon hibája, hogy lefagy, újraindul, illetve nagyobb pdf fájlokat nem nyit meg? Tehát új szoftverek készülnek-e rá még. Illetve bármi szoftveres baja van-e még?
Válaszotokat előre is köszönöm!Land
-
Land
veterán
Üdv!
Utóbbi napokban nem követtem a fórumot. Létezik már nem bugos, nem fagyós, nem újraindulós (wifi problémamentes) rendszer Arenara? Samsung i8510 INNOV8-at vettem végül az Arena megbízhatatlansága miatt, de lehet, hogy a jövőben megfontolom ha egyszer jó szoftver lesz alá. Bár fényképezésben a jelenleginél nincs jobb telefon...
-
Land
veterán
Ja és LG honlapja szerint ebben Xenon vaku van... Igaz?
-
Land
veterán
Üdv!
Használtam a keresőt! De nem találtam választ. Van már jó E-Book olvasó a telefonra?
-
Land
veterán
Üdv!
Van Arenára valami MSN-szerű valami?
Melyik lett végül a legjobb Java-s GPS program a 8000+ hozzászólás között találhatók/ajánlottak között? -
Land
veterán
válasz
Gáborka017 #8187 üzenetére
Úgy legyen!
Még mindig 80%ban Arena a befutó.
Csak tényleg a zsáknyi hibás szoft helyett inkább 1et kellett volna csinálni, de JÓT!
-
Land
veterán
Állandóan azt látni, hogy minden ideírónak van velemi baja az Arenájával... Még a végén nem veszem meg, meg sok lesz vele a baj:SS Kár lenne.
-
Land
veterán
Valaki reagálhatna a fényképezős hozzászólásomra
Amúgy hírlik új frissítés? Illetve az ilyen jellegű híreket hol lehet megtalálni? Bízom az LG-ben, hogy egyszer lesz olyan frissítés, ami fullossá teszi a telót.
-
Land
veterán
Üdv!
Még mindig nem tudok a telefon fényképezős képességein kiigazodni.
Néztem rengeteg külföldi angol nyelvű tesztet. Feltételezem a kezdetek kezdetén csinálták azokat alap FW-vel. Van ahol viszonylag jó minőségű képeket készített a teszter. Volt olyan teszt, ahol mindegyik kép szar lett. Erre megláttam itt a hozzászólások között egy házi tesztet:
Arena vs Hyundai ((#2505) duvi hozzászólása)
Itt meglepően jó képeket csinált kinn az Arena. Benti nem volt túl jó, de vaku nélkül készültek. Ezt a minőségjavulást egy újabb Fw okozta? Tehát ilyen képet lehet elvárni egy most vásárolt Arenától? Sokat tipródok Arena vs INNOV8 között. Samu a fényképezés miatt, de ha Arena hozza, amit ebben a kompakttal összemért tesztben hozott, igazán felvállalható minőség és nem kell a drágább Samu. Nekem így megfelelne bőven...
Vélemény? -
Land
veterán
Még mindig nagy dilemmában vagyok...
Samsung i8510 INNOV8 vs Arena
Samu mellett szól: fényképezőrész, bővíthető rendszer(bár lehet h Arena alapdolgai elegendőek), wifi(jól működik?), GPS(offline módban milyen?)
Arena mellett:kinézet, kijelző, érintőképernyő, multimédia, ár, méret+amit kihagytam
Tehát, ha az Arenában életre kelthető a közlejövőben a wifi stabilan, ahogy kell, akkor Samu ezen előnye elveszik. Ha a GPS olyan szinten működésre bírható, hogy kirándulás közben 5 percre bekapcsolva az erdőben offline módban megmondja, hogy hol vagyok, már ezzel is elveszik Samu GPS előnye.
Marad a bővíthetőség, amit lehet, hogy ki sem használnék, mivel word, excel, txt, pdf-ek mennek rajta.Vélemény? Lesznek vajon javítva Arena gyengeségei? Ja és ha ezeket kijavítják, akkor marad a fényképezés(nincs fényképezőm), amiben INNOV8 a legjobb... Némely tesztben kompakt gépet ver meg. Arena viszont egyik tesztben nem rossz képet csinál, másik tesztelő kezében rosszat. Most akkor nappal,ügyesen is sokkal gyengébb a Samunál?
Köszi
-
Land
veterán
Jelenleg a V10P a legstabilabb rendszer? Várható még valami nagyobb javítás?
-
Land
veterán
válasz
viewdetails #7917 üzenetére
Volt szó "nagy szeptemberi" szoftverfrissítésről. Megtörtént? Lesz? Vagy felesleges, mert patent így is a cucc?
-
Land
veterán
Sziasztok!
1-2 hónapon belül szeretnék telefont venni és már régóta szemezgetek az Arénával, de rengeteg hibája van a fóruma szerint. Most tényleg ennyi a láma vagy ennyire megbízhatatlan lenne?
Nekem annyi lenne a lényeg, hogy amit tud azt tudja is megbízhatóan. Elvileg olvastam itt, hogy javas AGPS feltehető rá. Használható pl egy Bükki kirándulásra? FW frissítésekkel elvileg megoldható minden nyűge a telefonnak? Olvastam, hogy a telefonkönyve nem az igazi.
Ez szeretném egy telefonban: wifi, gps, ha elmegyek valahova jó képeket tudjak vele kattintani, pdf, office nézegetők, divx lejátszás stb.. Tehát, ami ma egy jóféle telefonban van.
Alternatívája a Samsung INNOV8, mert az baromi jól fényképez, symbian.. De sajna nyomógombosKöszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- Brave
- Trollok komolyan
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest