Új hozzászólás Aktív témák

• joekajoeka

tag

válasz ToniSoprano #37676 üzenetére

Hat ne haragudj, de engem nem erdekel, hogy mas gyarto milyen problemaval kuzd. En nem mas gyartonak adtam oda penzem hanem az LG-nek.
    Itt nincs mit szepiteni a helyzeten.

Bootloop + kijelzo problema.
    Gyakorlatilag egy hulladek.

Nekem 2 honapja csereltek a bootloop miatt az alaplapot. Ezt meg le tudom nyelni, de azt, hogy a kijelzot ra 2 hetre egy ocsmany JDI kijelzore csereltek aminek a minosege rosszabb mint egy 40.000 forintos keszulok-e azt mar nem tudom lenyelni.
    Mi a baja?:
    Csikos (digitizer), a feher az mocskos feher, szintelen, nincs eleg fenyero, betekintesi szog rosszabb mint az eredetin.
    Mielott 2015 novembereben megvettem volna a telefon, rengeteg tesztet vegigneztem, es a kijelzo merete + minosege miatt is vettem meg a telefont.
    Az eredeti LGD kijelzo 1 ev utan beeg, es kicserelik egy sokkal sokkal rosszabb minosegure (JDI). En nem ezt a minoseget valasztatom/vettem meg. Atb@sztak magyaran megmondva.
    Aki azota tollem velemenyt kert, hogy milyen telefont vegyen mindenkit elhajtottam mas marka iranyaba (samsung, iphone, huawei).
    Lebeszeltem embereket LG monitor-rol, TV-rol, telefon-rol.
    Es meg epp azert is megtartot en a telefont, hogy minden nap mikor kezembe veszem emlekeztessen arra, hogy hogy atb@szott az LG.
    Felesegemnek most vettem egy Huawei Y6II Compact keszuleket, mit ad a fenvalo az nem csikos, a feher az feher, 4x kevesebbe kerul!
    Oda jutottam hogy szegyenlem elovenni a telefont mert ha leteszem egy 40.000 forintos telefon melle kirohognek hogy milyen "csucs" a G4 kijelzoje (komolyan).
    Egy kis bootloop emlekezteto:
    fogadni merek akarmibe, hogy az LG semmit sem javitott a gyartason, es lassan a cserelt 2016-os alaplapok is elkezdenek meghalni, de mar senkinek sem lessz garanciaja. Csak turelem.

Kellemes ünnepet mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák