- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raul227
aktív tag
nem létezik hogy azok a telok amiket nem 2013ban gyártottak ,mondjuk 2014ben azt is kiadták sárguló kijelzővel...tuti kaptak visszajelzést meg ugye sokan vitték a szervízbe...
-
Raul227
aktív tag
Nekem jó pár éve az LG shine is besz.rt a szélénél a ragasztas és utána volt samsung wave 2 azon is besargult és nem is érzékelte ott a nyomkodast. Most nagyon elbizonytalanitott h vegyek e g2őt...
-
Raul227
aktív tag
válasz
fery02 #59652 üzenetére
Köszi!
szerintetek fog esni az ára mostanában a G4 miatt?az 1+1 év gari pontosan mit takar?1 évig vihetem vissza a boltba és azon felül a 2.éven az lg hez kell vinni?és az hol van helyileg?tényleg laikus vagyok,sorry,gondolom csak lehet cserélni az akksit valahogy,az nem örök életű...jaj és tényleg,az optimus az mi?mármint a g2 van sima meg optimus?mi a különbség?vmit beszélt egy teloboltos..
-
Raul227
aktív tag
válasz
neo_xperia #59614 üzenetére
Hol lehet 70 - 80kozott venni full tartozékosat, és kérdés hogy ha besz.r az akksi hogy lehet cserélni, ha beépített? Ha jól tudom
-
Raul227
aktív tag
sziasztok most adtam el az s3am,és úgy gondoltam váltok g2re.gyorsabb,több memória stb.az s3on állandóan kilepett a messenger,ha world of tankoztam,remélem ezzel nem fog
meg az akksi is bekakált.látom kijött a g4 is,szerintetek 83900rol fog hamarosan esni kb 10ezret a g2?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Elektromos autók - motorok
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest