Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Balazska15 #62299 üzenetére
Teszel te is 5.1.1-es xenonhd-val próbát? CM alapú lehet, de nem biztos, lényeg, hogy aosp, és 5.1. Annál több nem nagyon kell nekem. Na meg a speed
-
Balazska15
senior tag
Melyik a legfrissebb, de stabil, bugmentes CM amit ajánlanátok? Igazából teljesen meg vagyok elégedve a cloudy-val, de régen sok telefonomon CM-et használtam és ránéznék ezen a telón is..
Linket és tapasztalatokat kérhetek? Akku idő elég fontos lenne..
Cloudy 2.2-re full wipe-al mehet majd fel simán?
-
hard74
senior tag
válasz
norbert1998 #62294 üzenetére
.
-
norbert1998
nagyúr
XenonHD 5.1.1-et próbálok ki. Nekem az LG stock UI way too bonyolult. Letisztultségpárti vagyok.
-
castiels
addikt
válasz
extasymajom #62295 üzenetére
Igen voltam már ilyen üzletben ahol 3k-t kértek érte hogy beszerelik, de nem tudják biztosítani hogy befog vele kapcsolni, mert mondták hogy volt már olyan hogy ugyanígy vittek nekik ebay-ről rendelt kijelzőt és nem működött a bekapcsolásnál, de az nem lg volt.
-
extasymajom
aktív tag
válasz
castiels #62292 üzenetére
A Váci úti LG szervíz kb 28-30 ba cseréli az egész kijelzőt. ha jól tudom 6hó garit is vállal rá.
Külön nem fogják kicserélni neked a digitizert mert ultra szopás és igen macerás dolog. Ha magadnak megrendeled ebayről vagy más oldalról kb 12-13ezerből megvan a kijelzpő kerettel együtt. (kb 3-4hét mire megjön ingyen postával.) Ezt ingyen te magadnak ki tudod cserélni vagy elviszed valahova ahol nem fognak garanciát vállalni a beszerelésre sem de pár ezerből esetleg megcsinálják. Amiket az itthoni oldalakon látsz kijelzőket (jellemzően 20-25között) azok is kintről vannak. -
norbert1998
nagyúr
Kaptam hozzá egy rózsaszín QuickWindow tokot.
Valaki csere feketére?Mert ugyanis megjött,és repül fel egyelőre stock lolli, aztán majd meglesem a cmeket és hasonlókat is.
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Kijelző cserét hol a legérdemesebb megcsináltatni? Mennyi a reális ár érte? A kijlezőm nem tört be csak a panel, de így is sok helyen nem érzékel. Azt mondták hogy az egész kijelzőt cserélni kell.
-
beta
aktív tag
válasz
LilProphet90 #62287 üzenetére
Van nekem egy ilyen motomo femtokom, de finoman szolva hulladek a minosege. Senkinek nem ajanlom, meg 2 dollarert sem:
http://www.aliexpress.com/item/new-for-LG-G2-case-back-cover-motomo-G2-D802-Brushed-Aluminum-PC-Hard-case-Luxury/32364418947.html -
Bennedek
tag
Sziasztok!
Már egyszer kérdeztem, cloudy g2 3.3-ról van szó. Névjegyek app néha nem indul/kifagy. Üzenetek, óra app nem indul egyáltalán, ötlet?
-
-
LilProphet90
senior tag
válasz
pityaa23 #62286 üzenetére
Nekem tetszik ez a 0.3mm-es tok, jól simul és valamennyi védelmet is nyújt, sajnos önhibámon kívül leejtettem a telefont és a sarkára esett (fejmagasságból betonra), a tok szétjött valamennyire, a telón egy nagyon kicsit benyomás lett, szóval csodát nem jelent, de szerintem rosszabbul jártam volna nélküle.
Jómagam is berendeltem eBay-ről egy olyan Norbert1998 által linkelt fémtokot, kíváncsi leszek. Melegedés szempontjából nem hátrányosabb az ilyen tok? Bár Euphoria alatt lényegesen kevésbé melegszik, mint stock Lollin.
-
Danny365
őstag
válasz
norbert1998 #62278 üzenetére
Ha olyanra gondolsz, amit felettem linkeltek, akkor kis ellen vélemény: szerintem baromi ócska és rossz a tapintása. Egyszerűen nem jó kézbe venni, én ki is dobtam őket. Nillkin Frosted Shield ezerszer minőségibb.
-
Zsolto
őstag
válasz
Nekem van olyan, és imádom.
Ilyenem van. -
Naigen
aktív tag
válasz
Nekem teljesen jó volt, matt felületű, de a szélein fényes sima. Ezt stabilabban meg lehetett fogni, mint a teljes matt és kicsit érdes felületűt. Egy helyről rendeltem több színt is, mégis csak egy volt ilyen, ami nem teljes egészében matt. Kopástól bőven megvédi, igaz időnként kitakarítottam, mert az apró por bekúszott a telefon és a tok közé. Telón mondjuk rajta van a gyári fólia
-
Quqesz
nagyúr
válasz
norbert1998 #62276 üzenetére
Ez G3 tok. Ha fém, akkor itteni tapasztalat az antenna árnyékolás(ahogy előttem írták)
-
norbert1998
nagyúr
válasz
extasymajom #62279 üzenetére
Egyetértek. Sajnos a fekete tulaja ma írt csak vissza szombat óta, így a másikat vettem, a fehéret. Bár ő sem volt éppen a leggyorsabb kolléga.
-
extasymajom
aktív tag
válasz
Szerintem a feka a jo feherre. A piros feketet telon nez ki jol.
-
norbert1998
nagyúr
Valakinek van valamilyen tapasztalata ezekkel az ultravékony tokokkal? Nem a védelem a lényeg, csak a kopástól való.
-
válasz
norbert1998 #62276 üzenetére
Amennyiben fémből van, számíts gyengébb térerőre, GPS-vételre, egyéb rádiós képességek csökkenésére!
-
norbert1998
nagyúr
Szerintetek? Fehér telefonra?
-
Fredy02
tag
válasz
Milk_n_Coffe #62274 üzenetére
+1
-
Quqesz
nagyúr
válasz
norbert1998 #62261 üzenetére
Sztem a legjobb. Kb 15 van beprogizva,és viszi. Most tanítottam be neki a medion autós dvd lejátszót, minden müxik,bár volt amit 2x kellett betanítani,de jó lett!
-
kasata91
tag
Ezek a telekomosok miért 1-esével árulják azt a nyavalyás fliptokot?
-
g4mer
senior tag
Sziasztok. Azokhoz szól a kérdésem akik Vibert használnak.
Nektek nem panaszkodnak, hogy visszhangzik beszélgetés közben amit mondtok?
Nálam mindenki erre panaszkodik, ezért kipróbáltam én is, felhívtam egy másik telefon viberéről az enyémet, és tényleg visszhangzik, de ha lecsökkentem a hangerőt(kb majdnem leghalkabbra), akkor jó. Viszont így meg én alig hallom amit mások mondanak
Esetleg valakinek, akinél fennáll ez a probléma, sikerült megoldani?
-
válasz
Ezek a távirányító appok szerintem teljesen használhatatlanok.. (Cloudy G2 v3.3)
Ki-be kapcsolni, hangerő fel le, meg csatornaváltás, és nem (sokkal) több a tudásuk. A tanulása botrányosan rossz, legalábbis az én mini hifi készülékemhez. Vagy téveszt, vagy semmi hatás.Ezen távirányító app inkább egy játék gyerekeknek. A készülék eredeti gyári távirányítóját ránézés nélkül tudom használni, az appot nem, funkcionalitása, kényelme a béka sxxxx alatt..
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Gyári romról tudok nyilatkozni, teljesen használható. Lg, Samsung, Denon meg se kottyant neki. Annyi, hogy egyenesen a készülékre kell irányítani, nincs akkora lefedése, mint a gyári távirányítónak.
DH
-
válasz
Abszolút használható a távirányító, rengeteg előreprogramozott séma van, mindenféle márkával.
Plusz mivel hogy tanítható, gyakorlatilag mindent elvezérel (így még akár olyan eszközt is, amivel egyébként nem tudna mit kezdeni).Vannak remote app-ok cm12-re is, de azokkal nincs tapasztalatom.
-
norbert1998
nagyúr
a gép távirányítója mennyire normális? mennyire használható? a beolvasó mód? szóval, a tanulása más távrecsegőktől.
és mindez egy cm12-n vagy bármi máson, mennyire használható? vagy csak gyári( alapú)n?
-
Danny365
őstag
válasz
watador600 #62257 üzenetére
Mennyit esett? Szerintem már elég régóta 4k körül lehetett venni. És igen, a fehér érthetetlen módon tényleg 500 forint. Természetesen eredeti LG tokok.
-
watador600
senior tag
Sziasztok.
Telekomos webshopon megint lehet kapni a flip tokot akár feketébe is. Kérdésem, hogy gyári lg tok? Csak az ára miatt kérdezem, ennyit esett volna az ára?
A fehér meg 490 forint?
Valaki rendelt már? -
Tüske0614
aktív tag
Mahdi féle romot nexuson nem szerettem de G2- n szerintem bajnok . cloudyn tojást lehetett sütni ,de euphoria közel sem olyan meleg ! próbát megér
-
reap3r
aktív tag
Honnan szoktatok háttereket töltögetni? Kezdem unni az alapértelmezett G4 háttereket...
-
-
Mauzes
addikt
Hm, ez lehet az oka, mert tényleg elértem a 100%-ot. Csak nem értettem az üzenetet, mert egyrészt a böngészőben nem jött be semmi ilyen oldal (vagy csak anyira lassú volt, hogy nem történt semmi?), másrészt meg attól, hogy belassít a Voda, miért ne lennék hálózaton. Arról nem is beszélve, hogy elvielg tegnap volt számlazárás, akkor ma a hóforduló után miért jön fel ilyen üzenet...
-
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Miért van az, hogy pár napja folyton megjelenik a status bar-on egy ikon, amin a térerő jel van kérdőjellel, és azt mondja, hogy "Bejelentkezés a hálózatba, vodafone HU"? Ha rákattintok, akkor a böngészőt akarja megnyitni, de ott csak a kezdőoldal jön be, és nem csinál semmit.
-
batai15
félisten
válasz
firemanus82 #62242 üzenetére
Nem, egy éve kb.orvosi és pszichikai meg van. Fizikai parás mert kicsit hanyagoltam az edzést. De 12 nap alatt edzettem ahogy tudtam hátha sikerül.a héten megyek
-
Busterftw
nagyúr
válasz
vadászcsiga #62209 üzenetére
Nekem attol villogott ertesites nelkul is, amikor az Update Center-ben van app frissites, de mivel nem akartam felrakni csesztem ra. (naptar vagy notebook stb)
-
M1lkaa
csendes tag
Sziasztok!
LG G2 LS980 Unlocked amcsi verziót tervezek venni külföldről. Megoszló véleményeket olvasok azzal kapcsolatban, hogy kicsiny kis hazámban, Magyarországon ez jelent-e bármi problémát.
Valaki meg tudja erősíteni, hogy ezzel tudok csatlakozni a Telenor hálózatra, és mobilnetre? Vagy lesz-e bármi hátrányom az amcsi verzió miatt?
Köszi a válaszokat
M1lkaa -
jakne
csendes tag
válasz
Danny365 #62239 üzenetére
most ez van a képernyőn ha sokáig nyomom a lock gombot akkor újraindul a telefon de ugyan erre ugrik vissza próbáltam factory resetet de nem működik a lock + hangerő gomb
http://mobilarena.hu/dl/upc/2015-07/12/458075_pubh1qm2v9rctfpb_11734077_1002088409824178_1557467552_o_2.jpg -
jakne
csendes tag
senki se tudja mi a teendő ilyenkor?
nem szeretném/ nincs is nagyon pénzem most szervizbe vinni
-
extasymajom
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #62197 üzenetére
Mi bajod a z1el?
-
Hawaii2249
tag
Apple Earpods fülhallgatóval van valakinek tapasztalata? Gondolok itt arra, hogy normálisan kezeli a telefon, tudok vele hívást fogadni?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
akooos #62232 üzenetére
romoláshoz csak kernelcsere miatt kell, elvileg, de szerintem lehet cwm-ből is. mármint sonyn.
root apk leszed, indit gombnyom benne, kész. igaz, a cwm-hez tényleg kell gép. az még olyan 30 mp, max, és mehet a cfw.
ha meg nyitott a bl, gépre dug, cwm-es kernel flashelése, 20 mp és van rott és cwm is. romolás és kész.szóval most verseny volt
mondjuk eldszí telóm sose volt még
szarszung sgh-e250i->nokia 5130->nokia 500->xperia sp->xperia x8míg nem lesz g2.
-
akooos
veterán
válasz
norbert1998 #62229 üzenetére
Itt valamivel egyszerűbb, nem kell gépre dugni, ha ROM-olni akarsz.
Kell egy root-->2 perc
Kell egy twrp-->27 mp
És konkrétan kész. Nem kell bootloadert nyitni, zárni. Minden mehet onnan azonnal. Kernelek, ROM-ok, stb. -
batai15
félisten
válasz
norbert1998 #62229 üzenetére
semmi ujdonság nem lesz .
-
batai15
félisten
válasz
norbert1998 #62225 üzenetére
nem tudom sonyn hogy megy, de itt a kernel csere recovery zip telepítés -
A kdz is tök egyszerű - cse flash kell neked. -
batai15
félisten
én azt mindíg nézem.- és rá jövök hogy nincs rá kes. Na már most ha össze jön a tűzoltóság, el kell adjam a mi3at, oszt akkor később előfizura talán talán telik egy m9... vagy valami olcsóbb htc.
Most is azt mondom nekem az a telefonkéne, akkor lennék meg elégedve.
Az asense is egyre jobb. -
norbert1998
nagyúr
válasz
batai15 #62223 üzenetére
remélem is, de mindent tudnom kell. visszaállítás téglából, kernelcsere, stb.
macsek: LOL, szerinted is szar? Kicsit röhögtem a telekomba, mikor nem akart ébredni az edge
Aztán kézbefogtam és sirva fakadtam, mert azt hittem, elvágta a kezem xDD
Adj neki cm12-t. Ja, knox. szívás -
w333
félisten
válasz
batai15 #62223 üzenetére
Lassan lehet az lesz, telefonb*zi vagyok mostanában már az M9 -t nézem
(#62225) norbert1998
Nem rossz azért, egyáltalán nem ... egy iPhone 6 szintjét simán hozza ráadásul témázható is (gyorsan le is cseréltem Material Dark témára) anyaghasználat is meg minden jó, egyedül a multitasking ami gyenge szóval javításra szorul, mondhatnám azt is hogy unalmasan jó telefon
-
batai15
félisten
válasz
norbert1998 #62222 üzenetére
Nem bonyolult- root tprw oszt mehet a romolás-
W333 : kifizettél valamit,. ami egy dologba nagyon gyenge hagyuk már
hajisd el az a fost
-
norbert1998
nagyúr
válasz
batai15 #62217 üzenetére
nem vagyok ennyire fan. volt z1 meg z3c a listában, de azok a mai napig nem válaszoltak. ill. a z1-ről kiderült, hogy függő.
az meg milyen már, hogy hirdetek valamit és cseszek válaszolni? Egyelőre az én cuccomat kellene megvenni, nem?
Szóval így lett g2. Végülis, ez is jó. A vízállóságot bánom csak.
Meg hogy meg kell tanulnom használni ennek is a szoftverbuherálóit. SONY-n már megy minden. Csak 1,5 GHz-en hasít hugom telekomos M-je, ami stock 1 GHz-esMeg AOKP 4.4.4 van rajta. Például, de az X8, amit használok, az is 2.3.7-el megy custom kernelen, szintén telekomos.
Szóóval összefoglalók jó részletes átolvasása. -
jakne
csendes tag
sziasztok ma le akartam frissiteni barátnőm telefonját lollipop-ra de beragadt a firmware update-ba
ilyenkor mi a teendő?
a telefon soha nem volt rootolva se flash elve ls lg pc suiteval akartam frissíteni
köszi a segítséget -
w333
félisten
válasz
norbert1998 #62216 üzenetére
Sokkal gyorsabb és folyamatosabb lesz, N4 után is feltűnő volt a sebesség
-
batai15
félisten
válasz
norbert1998 #62216 üzenetére
z1 vagy valami? Vagy nem vagy ennyire fan?
-
batai15
félisten
válasz
norbert1998 #62214 üzenetére
Oszt meg utáltad a sonyt ? Vagy hogy lesz g2?
-
batai15
félisten
válasz
norbert1998 #62212 üzenetére
Nem. Bár én azt mondom szintén hogy cm12 meg cloudy.
-
batai15
félisten
válasz
norbert1998 #62204 üzenetére
miui nálam főzöttbe elég fos volt.
-
mouzrr
őstag
Lollin mindig beakad a kameraban az elfordulas, ujrainditas segit csak rajta hogy el tudjam forgatni. Mas hiba:barmilyen minosegben videozok, a keszitett video akadozik, van hogy 1 2 mpre beakad. A hang az megy kozben, tobb lejatszoval is probaltam, mindegyikkel ilyen. Mi lehet a gond?
-
leslien
nagyúr
Lg G4 International giveaway tessék lehet próbálkozni, nyereményjátek...
-
Quqesz
nagyúr
Üdv az olasz tengerpartról mindenkinek. A gps szépen idehozott egy jel eldobás nélkül!(volt pár alagut is,3sec alatt volt pozi ahogy kijöttem). Here jól mükszik. Kicsit meleg volt a hátlap,de kínai szindróma nuku.
-
Bennedek
tag
Sziasztok!
Újra itt. Írtam hogy a gyári 5.0.2 nem igazán működött úgy ahogy kell. Eldobálta hálózatot, wifit, beragadt sync ikon, legtobb program rosszul mukodott stb.
Erre felraktam a cloudyg2 3.3-at twrp-vel, mindent wipeoltam elotte. Valamit rosszul csináltam? Mert minden tökéletes csak a gyári alkalmazások(üzenet, névjegyek) csak minden tizedikre indulnak el. Egyébként pedig jónak tűnik ez a rom.(KK-ra kellett volna flashelni???)
Köszi a segítséget,
Benedek -
Laca0
addikt
válasz
firemanus82 #62199 üzenetére
Úgy látom, vissza kell térni kk-re.. Pedig már úgy megszoktam a lollit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Lézervágás, gravírozás
- Elite: Dangerous
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest