- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noda10
tag
Sziasztok!
Pár hete van ilyen telefonom, meg vagyok vele elégedve. Két dolog bosszantó csak.
Egyszer megnéztem, milyen ez a csendes mód, végül úgy voltam vele, hogy nem izgat. Azóta is azt jelzi, hogy bekapcsol éjszakára (ekkora állítottam be egyszer próbaképp). Ki akarom kapcsolni, minden lehetséges kapcsoló ki is van kapcsolva, ez mégis bekapcsol. Hogy lehet megszabadulni tőle?
Másik a LED jelzővel kapcsolatos. Lehet valahogy kalibrálni, hogy mely programokhoz, milyen színű legyen az értesítés? Néhol jól működik (viber lila, hívás -zöld, FB Pages - kék), de például valamiért a FB Messenger is zöld jelzést ad. Én például ez utóbbin kéket szeretnék, Gmailen pirosat, SMS-nél meg sárgát. Be lehet ezt állítani valahogy manuálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Home server / házi szerver építése
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Stellar Blade
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest