Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noda10
tag
Sziasztok!
Pár hete van ilyen telefonom, meg vagyok vele elégedve. Két dolog bosszantó csak.
Egyszer megnéztem, milyen ez a csendes mód, végül úgy voltam vele, hogy nem izgat. Azóta is azt jelzi, hogy bekapcsol éjszakára (ekkora állítottam be egyszer próbaképp). Ki akarom kapcsolni, minden lehetséges kapcsoló ki is van kapcsolva, ez mégis bekapcsol. Hogy lehet megszabadulni tőle?
Másik a LED jelzővel kapcsolatos. Lehet valahogy kalibrálni, hogy mely programokhoz, milyen színű legyen az értesítés? Néhol jól működik (viber lila, hívás -zöld, FB Pages - kék), de például valamiért a FB Messenger is zöld jelzést ad. Én például ez utóbbin kéket szeretnék, Gmailen pirosat, SMS-nél meg sárgát. Be lehet ezt állítani valahogy manuálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Prohardver app (nem hivatalos)
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Akciókamerák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest