Hirdetés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlaYazz
csendes tag
válasz
DroiDMester #35084 üzenetére
Koszi a probléma elmult
-
PlaYazz
csendes tag
A probléma megoldodott. Koszonom csak nem a hardve resettel, mert ott se kerte:// amugy ugy tudtam megcsinalni hogy amikor zarolva volt a teli, akkor elrontottam 3szor es kerdezte h elfelejtette? Arra ranyomtam, es akkor kerte a kodot, azert bossuanto sztem h a bealitasokba nem ajalja fel a kodot, meg eggyeltalan az hogy az erederi knock codot nem ismerte fel, nah min2 koszi a segitseget😊😊
-
PlaYazz
csendes tag
Hello
Meg mindigkene a segitseg ugyannis mint irtal par hsz-el ezelott nem tudom levenni a knock codot mert nem engedi, probaltam a gyari visszaalítast is, de ott is azt irja h nem eggyezik ,mi tévő legyek?
-
PlaYazz
csendes tag
válasz
Quqesz #35054 üzenetére
Az újraindítás nemsegített, már próbáltam, a biztonsági jelszót, meg nem tudom holl kell neki megadni, mert ott a képernyőn nincs :/
Azért köszi, más ötlet?Az még lehet h jelent valamit h 4.2.2 van, 20c, és a knock code, az az volt, hogy 2 helyen is dupla "kopp" volt, így sorba--> "Job felső2x" aztán "jobb alsó" aztán "bal alsó", majd "jobb alsó" megint
-
PlaYazz
csendes tag
Hello, Jóestét
Egy kérdésem lenne hozzátok, örülnék ha tudnátok segíteni.
Van egy "kis" problémám, ami annyi hogy kipróbáltam a "Knock code"-ot, a telefont szépen fel is oldja, de magát eszt a fajta zárolást nem tudom levenni, amikor leszeretném venni, akkor kéri a jelenlegit, ami rendbe is van, de hiába pötyögöm helyesen, aszt írja hogy :"A Knock code nem egyezik. Próbálja újra."
Nagyon kéne a segítség.Előre is Köszi
Üdv:Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Óra topik
- Asztrofotózás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Autós topik
- További aktív témák...
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- Tavaszi szünet - Samsung Galaxy S24 FE 256GB DUALSIM 2.5év! jótállás
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest