- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abysmal
aktív tag
"És szerintem manapság sem szokás 4-5 évnél tovább ugyanazt a telefont (...) használni. (tudom kivételek vannak)"
Nyáron lesz 5. éves a k800i-m
, van a családban használatban még egy 4 éves w300i és valami 5 évnél is idősebb Motorola is, amiben még Bluetooth sincs. 30-40 év fölött nagyon sok ember van úgy vele, hogy jó neki a mostani telefon, nem akar újat. Mondjuk cserélném már, csak várok egy jó árú és külsőben/belsőben rendben lévő WP7-es telefonra.
ergo ugyan azt a töltőt - haszálni.
Az EUs töltő egységesítés célja úgy tudom, hogy az volt, hogy egy idő után ne legyen kötelező töltőt rakni a dobozokba töltőt, mert már úgyis lesz mindenkinek otthon belőle-->környezetvédelemAmúgy a csatlakozó kopását én sem veszem komoly problémának, csak hoztam rá a példát, hogy azért simán előfordulhat, ha nem 1-2 év egy telefon/töltő élettartama. Egyértelmű, hogy nem ezért fog/nem fog elterjedni a vezeték nélküli töltés.
Az IC-s mellé egy másik példa: Ha nincs rajta egyéb töltőcsatlakozó, a 3,5-ös jack se lenne rajta (helyette bluetooth), akkor létrehozható lenne olyan teljesen zárt burkolatú telefon, ami így akár lehetne teljesen vízálló, mert nem lenne hol befolyjon a víz a készülékbe. (bár nem tudom, hogy a mostani vízálló telefonoknál hol szokott beszivárogni, de gondolom a csatlakozók gyenge pontnak számítanak)
Arra, hogy kéne végre rendes méretű aksi pedig egy hatalmas +1, de csak nem akarnak ilyeneket rakni a telefonokba. A WP7 és az iPhone az optimalizáltsága (?) miatt kevesebbet fogyaszt, de ezt nem arra használják fel, hogy hosszabb legyen az üzemidő, hanem csak gyengébb, olcsóbb aksit raknak beléjük. Nézem, hogy a Lumiákba csak 1300-1400mAh-ás aksit raknak, így pedig csak 1-2 napig bírják, mint a droidok az 1700-2000mAh-ás aksikkal. A nagyobb aksikat beletehetnék ezekbe a WP7-es telefonokba és rögtön 2-3 napot bírnának.
-
vicze
félisten
Hát nem a töltő évi 100Ft-os standby fogyasztása fog csődbe vinni.Amíg a gyártók nem építik a készülékeikbe addig nem fog terjedni, és eddig csak a Palm használta sajna. De talán úgy néz ki, hogy idén lesz belőle valami és több készülékbe is belekerül. Duracellel HTC és Samsung is kötött megállapodást CES-en, most LG is mutatott be, így remélem lesz belőle valami.
Most nem azért, de egy 2 magos iPhone-ra/digitális asszisztensre van igény, erre meg nincs?
Igény arra van, aminek van marketingje, ennek még nincs. -
axioma
veterán
Milestone 2-t en lazan egy kezzel teszem fel, veszem le. Pedig az iphone-hoz hasonlo rendszeru a bolcsoje (az asztali es az autos is). Ennel nekem nem nyujtana tobbet egy nem passzentos vezetek nelkuli. Igazan azt se ertem, hogy videohivasnal es sms-irasnal (nem miniatur kepernyoju telefonoknal) miert elony az allo helyzet, mert kb. ezt tudja, hogy forgathatod is rajta.
-
vicze
félisten
Jó de ha nekem meg ér mondjuk egy 10-est -1 kész, akkor had szeressem már.
(Azaz csak szeretném, de nem nagyon terjed.)
Amíg megmarad az alap lehetőség is addig nem kell siránkozni, csak pluszt kapsz.Nem értem. Te kikapcsolod mikor töltőre dugod? Ugyan annyi árammal tölti mint a sima töltő, ilyen hátrányod nem származik.
Amúgy pont a napelemnek alacsony a hatásfoka még ahhoz, hogy hatékonyan töltse telót. -
vicze
félisten
Nem kell beledugni semmibe, csak rárakod, és tölt. Pont az a lényege hogy semmit nem kell sehova dugni. (Jó a dokkolót az áramba nyilván)
És tényleg idegesítő ki be dugdosni. Egyszerűsíti az életed és kész. Én örülnék, ha nem kéne reggelente a dokkolóból "kirángatni", csak rárakom valamire azt csá. Pusztán csak kényelmi eszköz erről szól az egész.Amúgy a legjobb felhasználása ennek mikor csak egy sima lap van, ami a töltő maga, és annyi eszközt pakolsz rá amennyit akarsz és mindent tölti kábelezés nélkül.
Te hogy képzeled el a vezeték nélküli töltőt? A zsebedben van a telefon és 10-20km-ről tölti vagy hogy?
-
petipetya
nagyúr
Igenis van értelme. Például egy irodában napközben töltik a telefont, és mikor el kell hagyni a helyiséget akkor nem kell folyton ki-behúzni a kábelt a telefonból. Emellett ha töltés alatt áll és csörög (vagy bármi olyan történik amit meg kell rajta nézni), akkor nagyon kényelmes kézbe venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest