- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Egyet kell értenem az előttem szólókkal.
Az IC-s ötlet igen impresszív.Viszont az is igaz - amit szintén már említettek előttem - , hogy ma már sajnos az lenne az igazi "innováció" ha az akksik bírnák legalább 2-3 napig intenzív használat mellett is. Ami azt jelenti, hogy átlagos - hétköznapi - használat mellett elég lenne mondjuk csak 5 naponta töltőre rakni a telefont. Ez tovább csökkentené az amúgy is kevéssé jelentős töltőre durgás "problémáját".
Egyébként én tényleg nem ismertem még olyan embert, akinek bármi gondja is lett volna a töltő műszaki állapotával folyamatos használatból kifolyólag. Persze egyiküknek se volt 3-4 évnél tovább ugyan az a telefonja. És szerintem manapság sem szokás 4-5 évnél tovább ugyanazt a telefont - ergo ugyan azt a töltőt - használni. (tudom kivételek vannak)
Tehát továbbra sem érzem a probléma súlyát, ami indokolna egy ilyen fejlesztést.Tipikusan annak az esetnek a példája, mint hogy legyen 4-8 magos egy mobil CPU, meg 5-6-7-8 magos egy GPU. Lassan már Crysis-ozni lehet egy mobilon. Közben meg az akksi egy napot is alig bír ki. Érted mire célzok? Egy csomó jólhangzó fejlesztéssel állnak elő a gyártók, miközben az igazán szükséges újítások rendre elmaradnak.
De tény, hogy vonatokon, repülőn vagy reptéri váróban kifejezetten jó megoldásnak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest