Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz vicze #7 üzenetére

"(Azaz csak szeretném, de nem nagyon terjed. :()"

Na vajon miért? Mert nincs rá igény. Azért nem terjed.

"Nem értem. Te kikapcsolod mikor töltőre dugod? "

Nem, nem erre gondoltam. A töltőt magát is be kell dugni a hálózatba, a "220-ba". Viszont amikor végzek a töltéssel, azzal a lendülettel kihúzom a töltőt is a konnektorból.
    Ezt a vezeték nélküli esetében is meg kéne tenni, ha nem akarod, hogy továbbiakban is fogyasszon. És akkor megint ott vagyok, hogy valamit szintén "dugdosni-huzogatni" kell.

• Dany007

veterán

válasz vicze #5 üzenetére

"És tényleg idegesítő ki be dugdosni. Egyszerűsíti az életed és kész. "

Elmondom neked mennyivel egyszerűbb. :) A dokkolós töltőnél két kezedet kell használni, hogy el tudd venni a telefonod. Ennél a vez. nélküli fajtánál meg elég hozzá egy kéz.
    Ennyi a különbség. De hogy ezt érdemi különbségnek nem nevezném az is biztos. Ha erre van pénz akkor hajrá :)

"Te hogy képzeled el a vezeték nélküli töltőt? A zsebedben van a telefon és 10-20km-ről tölti vagy hogy?"

Egyenlőre sehogy. Vagy épp napelemmel. Sokkal sokkal hatékonyabb napelemmel. Ami mondjuk egy mezei irodai fénycsőből származó UV fénnyel is képes töltődni.
    Mert a jelenlegi megoldásnak pont az a hátránya, hogy vezeték nélkülivel is vezetékhez vagy kötve. Így viszont semmi értelme. Hiszen okés, hogy leveszed róla a telefont és viszed is. De magát a készüléket bekapcsolva hagyod? Mert az attól még fogyaszt...

Új hozzászólás Aktív témák