Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
"(Azaz csak szeretném, de nem nagyon terjed.
)"
Na vajon miért? Mert nincs rá igény. Azért nem terjed.
"Nem értem. Te kikapcsolod mikor töltőre dugod? "
Nem, nem erre gondoltam. A töltőt magát is be kell dugni a hálózatba, a "220-ba". Viszont amikor végzek a töltéssel, azzal a lendülettel kihúzom a töltőt is a konnektorból.
Ezt a vezeték nélküli esetében is meg kéne tenni, ha nem akarod, hogy továbbiakban is fogyasszon. És akkor megint ott vagyok, hogy valamit szintén "dugdosni-huzogatni" kell. -
Dany007
veterán
"És tényleg idegesítő ki be dugdosni. Egyszerűsíti az életed és kész. "
Elmondom neked mennyivel egyszerűbb.
A dokkolós töltőnél két kezedet kell használni, hogy el tudd venni a telefonod. Ennél a vez. nélküli fajtánál meg elég hozzá egy kéz.
Ennyi a különbség. De hogy ezt érdemi különbségnek nem nevezném az is biztos. Ha erre van pénz akkor hajrá"Te hogy képzeled el a vezeték nélküli töltőt? A zsebedben van a telefon és 10-20km-ről tölti vagy hogy?"
Egyenlőre sehogy. Vagy épp napelemmel. Sokkal sokkal hatékonyabb napelemmel. Ami mondjuk egy mezei irodai fénycsőből származó UV fénnyel is képes töltődni.
Mert a jelenlegi megoldásnak pont az a hátránya, hogy vezeték nélkülivel is vezetékhez vagy kötve. Így viszont semmi értelme. Hiszen okés, hogy leveszed róla a telefont és viszed is. De magát a készüléket bekapcsolva hagyod? Mert az attól még fogyaszt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest