Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sladka_pani #450 üzenetére
Ezzel nekem az a bajom, hogy mire vissza áll a rendszer az napok kérdése. Mármint hogy belakjam, és ne le
-
moonman
titán
válasz
sladka_pani #450 üzenetére
lol...
-
törölt tag
válasz
sladka_pani #431 üzenetére
A srác örült hogy talált egy ilyen rt 7 izé progit és ezzel kajakra lehet integrálni meg tyű de faxa , mire írta az MS alkalmazott , hogy nem javasolja a használatát mert az egy Hack tool.
Kicsit olyan érzésem támadt min amikor anno nem volt elérhető az MSE magyar nyelven IE -n kivül mindennel le lehetett tölteni csak IE-vel nem . Aztán a kedves fórumozó írt egy levelet a magyar supportnak, hogy ő letöltötte , de mikor lesz magyar a válasz meg annyi volt, hogy jelenleg nem elérhető a régióban
-
törölt tag
válasz
sladka_pani #420 üzenetére
De letölt összesen 1,8GiB-ot, mert a mappában annyi lesz, mire elindul a telepítés. Szóval jóval többet, mint amit valójában kellene. Egyébként meg tök mindegy, hogy letölt-e annyit vagy sem. A lényeg, hogy a szükséges és leírt mennyiség többszörösét használja fel a vinyón.
moonman: Az OK, hogy az átlagfelhasználónak ez jó, de miért nem lehet választani? Engem a legkevésbé sem zavar, hogy minden új eszköznél drivert kér. A Win saját driverei egyébként is sokszor nem valóak semmire, mert vagy hibásak, vagy hiányosak. Szinte minden esetben fel kell raknia az embernek a gyártótól származó drivert ha az eszközét rendesen használni akarja. (XP alatt legyalultam az egész dllcache-st és drivercache-st, mert csak feleslegesen foglalja a helyet. Ott a WinSXS még nem volt éppen nagy, szóval nem érdekelt.)
-
pete_21
addikt
válasz
sladka_pani #420 üzenetére
Igen, én is néztem az adatforgalmat, és tényleg keveset töltött le, viszont a winyó dolgozott rendesen. Gondolom mentegette a dolgokat, meg csomagolgatott (ahogy te is írtad).
-
Franklin
addikt
válasz
sladka_pani #385 üzenetére
Csak aztán majd vigyázz a Sátántangóval, mert az 7.5 órás film... ;-)))
-
válasz
sladka_pani #381 üzenetére
Én rengeteget mert szoktam magára hagyni a gépet, 20 perc után moncsi off mert villanyszámlát generál.
Tudom valakinek ez nem gond.
-
BonFire
veterán
válasz
sladka_pani #338 üzenetére
Igen, neked szándékoztam. Kár, hogy kevés avatarból lehet válogatni. No mindegy.
A lényeg, ahogy mondtam, az én gépemen egy OEM W7 HP van. A legolcsóbb, amire futotta. 32 bit és nem tud "mindent". Ezek mellett az update-et is kézzel felügyelem, és vannak dolgok, amelyeket nem engedek települni neki, ha megkékül se. Mondok példákat. Feltelepítem az Office 2007-ből csak a Wordöt és kizárólag azt, mert csak arra van szükségem, telepítés végén pedig kipipálom, hogy nem, nem kérek frissítéseket. Erre nem telik bele 10 perc, és már ott is van kábé 250 MB lom, amit az Office-hoz akar telepíteni. Másnap-harmadnap újra összegereblyéz ugyanennyit. Ez már egy fél Giga. Jön a frissítés az Outlook levélszemétszűrőjéhez, de Outlook nincs a gépemen. Gmailt használok. Jön a frissítés az Internet Explorerhez, amit soha, ismétlem soha nem indítok el. Nem volt még rá okom.
Pár naponta értesít, hogy vannak frissítések, azokat átnézem, és egyesével engedem, hogy "ez jöhet", "ez nem jöhet". Így tudok jelentős tárterületet spórolni. Emellett van legális víruskergetőm és tűzfalam. De a tapasztalat azt mutatja, hogy soha nem a vírusokkal és a hekkerekkel van a baj, ha összeomlik a rendszer, hanem a user errorral. Amíg engedtem, hogy az automatikus frissítés garázdálkodjon, mindig betelt a lemez, és egy idő után az ember nekiáll "takarítani", helyet csinálni, jó szándékkal gyomlálni. Ilyenkor jó eséllyel összeborítja a rendszert. Velem ez már sokszor előfordult. Most nem hagyom eleve, hogy összeganézza a gépet a WU, és nem kényszerülök hozzá nem értő takarításra, aminek mindig sírás a vége.
Ezért elég nekem 25 Giga rendszerpartíció. Természetesen a D-n is vannak program fájlok, ott van a több. A C-re csak olyanokat rakok, amelyek kicsik, böngésző, médialejátszó, kodekek, illetve ami máshová nem is hajlandó települni. Azért ilyen kicsi a C-n a Program Files mappa. A D-n lévő több mint 10 Giga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest