- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#41133696 #475 üzenetére
Saját magam kellett moddolnom, mert ami az adott hw-hez tartozott és WHQL volt folyamatosan fagyott. Szóval pont azért kellett moddoltat felraknom, mert az állítólagosan bevizsgált driver tette teljesen instabillá a rendszert. Ennyit ér a WHQL. Komolyan nem érdemes foglalkozni vele.
-
válasz
#41133696 #463 üzenetére
1-2. Én 1x válaszoltam (FSCD - Excel) kapásból lett 2 csillagom...
3. Sehol nem lengetik be Hack Tool-ként, csak mint írtam, van egy-két IT Impotens emberke, aki képtelen megbírkozni egy ilyen feladattal. Olvastam, amit írtál, pontosabban, amit linkeltél(pörfect inglis
) ott azt írja az impotens, hogy ha ilyen külső tools-al integrálod az SP1-et, akkor az SP2-öt(majd valamikor) már nem tudod... No comment.
4. Ezt nem tudom, miért nekem írtad...
5. Az EULA nem tér ki arra, hogy utólag a hivatalos SP csomaggal mit kezdjél... Senkit nem kötelez arra(pl engem, aki megvette a BOX Ultimate x64-et), hogy nem integrálhatom, az amúgy is ingyenes szervízcsomagot... Ez csak mesebeszéd, sokan ezzel riogatják a tapasztalatlan user-eket...
6. De tartalmaz (bár nem mindenki számára) fontos infót, csak azt "read-only" módban nem éred el(általában, pont ezért fizetsz), csak ha van előfizetésed, akkor viszont a füleden folyik ki az infó, annyit érsz el (ami nem is publikus sok esetben).
7. Kellemetlen, pont az írják le, hogy rt7 "izével" hogy kell integrálni az SP1-et...
8. Ööö, ezt megint nem értem, hogy számomra miért írtad...
9. Erre meg mit mondjak? Inkább semmit...
-
sladka_pani
senior tag
válasz
#41133696 #455 üzenetére
Akkor csak én nyomom pro szinten?
Hihi, vicceltem, pontosan tudom milyen érzés, de néha szét lehet barmolni "teszt"programokkal, amin ha uninstal látszólag segít is, gyomlálgatni utána már nincs kedvem, bár nálam hónapokig fut egy rendszer, sőt állítom, hogy amióta (2010 január) Win 7 fut itthon laptopon és asztalin is, még sose omlott össze a rendszer, mindig viszonylag jól működőt húztam újra. Valahogy mindig szeretem újra kezdeni, mikor már többet tudok és nem is bánom meg a friss rendszert. -
válasz
#41133696 #427 üzenetére
Ebben mi a hivatalos? Az, hogy egy IT impotens képtelen megoldani egy feladatot?
Én kiheréltem az SP1 offline telepítőjét és azzal rt7 izével tettem használhatóvá...Te tudod, hogy az egy MS alkalmazott? (min rendszerprogramozó nem pedig PR-os)
Nem mellesleg a PC World is leközölt egy cikket, hogy hogy kell integrálni az SP1-et, na melyik szoftvert javasolta?
Azért mert valamelyik agyoniskolázott SocialAnnswer, annyira "okos", hogy ilyen faxságokat leír, attól még nem kell elhinni, majd ha a Roger_C ezt írja nekem(volt szerencsém együtt dolgozni vele, egész más projecten), neki elhiszem... (kernel guru MS)
Addig is nyugodtan használd azt az rt7 akármit...
UI: Minden tiszteletem azoknak az embereknek, akik időt (és nem utolsó sorban pénzt ) áldoztak/áldoznak arra, hogy az MS "bugyraiban" elmerüljenek. DE, annyi zsírosseggű, csak a fizetésért dolgozó, level nullás pinokkióval hoz össze a sors(most szeretnék elnézést kérni, minden szakmabeli, hozzáértő emberkétől
, "akinek nem inge, ne vegye magára"), hogy az hihetetlen. Dől belőlük a faxság. Engem az ismert körökben Admin Terminator-nak becéznek... Nem véletlenül, szétrúgom (szó szerint) a zsíros potrohokat, avagy lábbal fogok kezet...
-
-
moonman
titán
válasz
#41133696 #443 üzenetére
van, általában a céges adatbázis-szerkesztő program, amikor kollégám is belép a fejlesztőbe anélkül, hogy szólna és licenctúllépés miatt kivág.
egyébként egyszer-kétszer mindenkinél előfordul, az még nem ok egy reinstallra.
ezt a youtube-os problémát nem tudom, de szerintem simán máshogy vannak beállítva az IE-k a különböző fiókokban. próbáld meg default-ra resetelni a biztonsági beállításokat IE-ben vagy egyéb böngészőben.
-
s.malacka
tag
válasz
#41133696 #424 üzenetére
Igen idegesítő,hogy fizetni kell Technet-ért miért nem oldják meg,hogy ha van egy eredeti verzióm akkor vagy a serial számmal vagy a coa matricáról a többi számmal le lehessen tölteni vagy ha már egyszer beregisztráltam a nevemre akkor azt a verziót engedélyezhetnék,hogy letöltsem ha végül is csak az sp1 a változás benne ami amúgy meg ingyenes és nem ultimate-t akarok professional helyett hanem profot sp1-el
Én a melóhelyen szedtem le a Technet-ről az sp1 32 és 64 bites ultimate-t aztán kiszedtem belőle az ei.cfg-ot igy bármelyik verziót lehet választani belőle és így tudom a professionalt használni amihez van a kulcsom. -
WonderCSabo
félisten
válasz
#41133696 #63 üzenetére
Ezt nem értem. Nem egyszerűbb a WUról, leszedni és automatán felrakni 100MB-ot, mint letölteni 2GB-ot és manuálisan installálni?
Szerk.: Jaa, hogy még nem jelent meg a WUn. Én várnék a helyedben, vagy újracsekkolnám, szvsz ez a frissítést egyáltalán nem olyan sürgős, mint Vista vagy XP SP1 volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest