- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
Azt tegyük hozzá, hogy egy frissítés során nem feltétlen növekszik a program mérete, hanem régi fileokat is felülírhat. Tehát nem lesz annyival kevesebb helyed, amennyi frissítést letöltesz. Szerintem.
Nálam is felkúszott az sp1 és olyan érzésem van, hogy azóta jóval lassabban bootol.
-
Sweet Lou 6
addikt
Ha a telepített programjaidat, játékaidat egy másik partícióra tennéd, az nem lenne könnyebb megoldás (márha persze ragaszkodsz a 25 GB-os rendszerpartícióhoz)?
Mert pl. én nem spórolok semmin, teljes office 2007 fentvan, a rendszer up to date, mégis simán elférnék 25 GB-on (igaz, nem sok programot használok): -
sladka_pani
senior tag
Gondolom nekem jött, csak a másik tarajos kakas avatar tévesztett meg
Hát irigyellek, nekem alapból a 64bites Ultimate 14 gigát laptopon, 16-ot asztalin mindjárt ellopXP mód kell a fenének
Arra van a retro gépem
Nyelvi pakk viszont annál inkább, és azt is sokat megzabál, meg minden frissítés.
-
sladka_pani
senior tag
-
LW
őstag
Tyű, jól tolod.
Raid0val fűztem össze egy tömbbé két SSD-t, így 60as a rendszerpartícióm, 22 giga helyem van, ami sztem tökéletes tartalék és illik is (min 20%) üres területet hagyni.
Viszont ennél kisebb partíción megvesznék a helyért.Egy kis ON: Pár perce raktam fel a Service Packot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest