- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért lett beteg mindkét gép? Nem egy a notin a scroll csak sokadik restartra, aztán egyik gépen sem látok egy bizonyos óra mellett futó programot csak ha az ikonra rábökök akkor előjön. Indokolatlan várakozások, lassú boot. Pár napja hipp hopp lebetegedtek. VOlt csontra fagyásom is asztalin. Ennyi elég h format, de kutya egy munka újrahúzni.
-
-
válasz
sladka_pani #381 üzenetére
Én rengeteget mert szoktam magára hagyni a gépet, 20 perc után moncsi off mert villanyszámlát generál.
Tudom valakinek ez nem gond.
-
SP1 óta hol működik hol nem a képernyőkímélő.
-
Mivel tegnap restart után ment éjfélig most volt az első igazi start. Egyesével az ikonok kínkeservesen. Ez biza lassulás de keményen. Ellenben pöccre feltelepült.
-
Tesóm rámír: újraindítsam azért? Közben gyilkolta a gépet, ez sem komplett azt csodálkozik h leáll minden programja random.
-
válasz
- = Zk = - #173 üzenetére
Aki használja annak biztos.
-
Noti is megette. Ámen!
-
Próbáltam és nem bootolt a szemét, pedig egyszerű kis program volt és jónak tűnt. Kiírta és semmi nem bootolt pedig úgy volt beállítva. Ha van öteleted a megoldásra és nem kell a CMD-ben pötyögni csak lemezt betenni meg ilyenek írd.
-
Zsír új rendszerre automata települ vagy sem? Mert nekem már jóideje műveli azt, hogy elindul a gép telepítés után és már 3 frissítést telepít majd azzal jön indítsam újra. Ez is ilyen lesz vagy megvárja még azt mondom telepíthető?
HA választható:
Mit ajánlasz friss installhoz? Első legyen az SP1 vagy driverek után eresszem rá? -
na most ugrik a majom a vízbe. Mit művel ha már több hónapos rendszerre küldöm rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Robot fűnyírók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest