- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
sladka_pani #420 üzenetére
Igen, én is néztem az adatforgalmat, és tényleg keveset töltött le, viszont a winyó dolgozott rendesen. Gondolom mentegette a dolgokat, meg csomagolgatott (ahogy te is írtad).
-
pete_21
addikt
Köszi az infot!
Megnéztem a Lemezkarbantartóban (ott ugye a Rendszerfájlok törlésénél), és 0 byte-ot írt. Beírtam a parancssorba azt, amit írtál a hsz-ed végére, eldolgozott egy pár percig, 100%-nál dolgozott a legtöbbet. Így most a rendszerpartíciómon 19,3 Gb hely van, az SP1 backup file-ok törlése előtt alig 16 Gb, és SP1 telepítés előtt 16,5 Gb. Elég jól jártam, jól meg lett ez csinálva.
És szerinted honnan lett ennyi helyem? Az SP1 backup fájljai 1 Gb körül foglalnak, ha jól tudom. Nálam letörölte más, régebbi updatek biztonsági mentéseit is? -
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo #223 üzenetére
Nálam ilyen opció nincs a Lemezkarbantartóban. A parancssoros megoldással még nem szeretném törölni, még várok pár napot, hátha valami miatt le kéne törölni. Nem vagyok helyszűkében, szóval még elfér. Csak kíváncsi vagyok, hogy nálam is 1,5 Gb helyet foglal-e. Ha igen, akkor egy 800 Mb-ot felszabadított.
(#225) Attici: Kétszer is elírtad az egyelőre szót.
-
pete_21
addikt
Valaki meg tudja mondani, hogy a merevlemezen hol tárolódnak az SP1 ideiglenes fájljai?
-
pete_21
addikt
Feltettem én is az SP1-et. Nekem telepítésnél nem tekerte sokáig a winyót, viszont a letöltésnél már annál inkább (letöltés helyett/közben valamit nagyon alkotott).
hunfatal és azbest: Köszi a válaszokat! Akkor úgy látszik, az a probléma tényleg nem sok embert érintett. -
pete_21
addikt
Én azok véleményére vagyok kíváncsi, akiknek MSDNAA-s Win7-ük van. Az SP1 ugye tartalmazza a KB971033-es frissítést, ami meg lopottként érzékeli az MSDNAA-s licencet. SP1-nél is ez a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest