Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsozsoooooo

    tag

    Sziasztok. Nekem még mindig megvan ez a telefon , 5 éve ezt használom, és továbbra is imádom. Mindig tökéletesen kiszolgált arra , amire kellett, nem szívesen cserélném le.
    Viszont nemrég meghalt a jack csatlakozóm, néha érintkezik, néha nem. Ezzel még együtt tudok élni, bluetooth fülhallgató haználatával.
    Amivel viszont már nem, az a GPS. Az is meghalt pár napja, legalábbis akkor vettem észre. A GPS antenna ott van a jack csatlakozónal? A kettőnek köze lehet egymáshoz?
    Próbáltam Blizzardking által javasolt megoldást, a gps.conf tartalmának megváltoztatásával, de semmi. GPS Tester -rel és GPS Lockerrel próbálkoztam, Satellite-k száma : In View: 22 , Use : 0 folyamatosan, derült ég alatt udvaron, fél óra után is.
    Amíg nem jelentkezett a probléma, 3 méteres accuracy-t produkált, nagyon pontos volt, imádtam használni.
    Egészen eddig RR volt rajta (7.1.1) évek óta. Most hogy előjött a hiba, megpróbáltam gyári visszaállítást, RR újraflashelést, új ROM rakását (Lineage OS 16.0) , midnegyiknel alapértelmezett gps conffal és az átírttal is. Persze próbáltam a Clear and update AGPS data-t is , és csak vártam, vártam.
    Tippre ez kuka. Az a baj, hogy enélkul mar nem használnám a telefont, kell a gps.
    Van még esetleg valami ötletetek a telefon megmentésére? Láttam a fejlesztői beállításoknal, "Tejles GNSS-mérés indítása" opciót esetleg onnan lehet talán megutdni adatokat, valaki használta már ezt ?
    Köszi, ha segítetek! (Bár lehet már senki se olvassa ezt :) )

    Zsozso

Új hozzászólás Aktív témák