- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Aki folytatja a meddő Apple-Anroid vitát kitiltásban részesül!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
"Látod milyen buta vagy"
-latod, MEGINT TE kezdted. En nem szemelyeskedek ellenben veled..Mibe trafaltal bele? Felhoztal 7 indokot, aminek majdnem a fele ostobasag volt, es en nem ertek hozza?
Mondtam, higyj amit akarsz, a Te velemenyed erdekel a legkevesbe, hisz tudod, az apple hanyatlikAmi az alairasomban van, azt TE irtad. Legalabbis a masodik felet..
Ohh persze 10 ev alatt semmit sem tanultam, am az azert erdekelne, hogy mit olloztam ki es honnan. Egy forras azert engem erdekelne, ha mar ilyen baromsagokkal vadolsz.Lealazol? Lol.. Oke. Inkabb magadat alazod le. Utoljara 8. Alt suliban hallottam ilyet...Sikeresen lealaztal most is. Majd ha egyszer felnott leszel es megkomolyodsz TE magad is nevetni fogsz a kommentjeiden
Menj aludni, azt hiszem mindenki jobban jar vele.
Amugy a szovegertes inkabb NEKED nem megy, ugyanis megkertelek arra, hogy a tovabbi vitat elkerulven ne szolj hozzam. Megint latszik, hogy ki eroszakoskodik, ki megy vitatkozni, ugye? En hozzad sem szoltam, erre te mar szemelyeskedsz, meg probalsz "lealazni"
[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
Igen, ugy kezdted. Ez igaz. Aztan amikor rakerdeztem, hogy miert vettel iPhone-t, ha ennyire nem szimpatikus a rendszer, akkor leirtal 7 negativumot (amibol 2-3-at seperc alatt megcafoltam es igazabol az a 7 inkabb csak 2 volt) valamint leirtad, hogy a meret miatt erre hogyan is reagaltal? Emlekszel ra? En igen..
Aztan kesobbiekben mar szemelyeskedtel. En nem hulyeztelek, nem kuldtelek pszichologushoz, nem butaztalak le teged, ellenben Te azt tetted: ugye ezekre is emlekszel?Az en hozzaertesemmel szerintem nincs gond, bar a TE kijelentesed, miszerint "az Apple hanyatlik" kicsit semfedi a valosagot es ordas nagy ostobasag.. Jah es a szovegkornyezet ugyanugy fikazo volt, mint a kommenteid nagy resze.
Az alairasommal nem beledkotok, hanem leirom azt amit TE mondtal. Gondolom kicsit kellemetlenul erint, sebaj..
Szoval megtanitottad, hogy az iOS8 egy bug halmaz, az Apple pedig hanyatlik. Ezek utan megkernelek ra (avagy "felszolitalak"- ugye emlekszel erre is-?), hogy inkabb ne szolj hozzam, mert megint TE kezdted a vitat, pont ugy, ahogy 2 napja. En hozzad sem szoltam ha nem tunt volna fel. Pontosabn azert, mert tudtam, hogy vita lenne. Nem ezert vagyok EN itt. Hogy TE miert vagy itt -mar megint-, azt a kommentedbol mar reg kiolvastuk...
-
Cyberpunk
félisten
Ki mondott itt olyat? Majd én lerendezem, csak mutasd meg!
Egyébként igazán rakhatnád offba azt, ami off. Márpedig ez az Apple vs mindenki az off itt szerintem.
Ha én kukacoskodom, akkor neked már kígyód van.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
alkatraz3000
senior tag
Én is hiszem, hogy sokan irigységből ugatjak le az iPhone-t , de nem általános jelenségről beszélünk. Nekem igazából a stabilitással nincsen problémam 8 eseten, 7-nel viszont volt bőven.
Eeeeeees dobperges: az én 6 plusom is elhajlott. Köszöni szépen jol van, majd egyszer megy cserére
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
Szelley
senior tag
Gyerekek...nem gondoltam volna hogy ilyen sz*r nap után még képes leszek nevetni, de tévedtem
Összefoglalnám r3dsnake kollega mondanivalóját:
1. Ha egy app sz*rul van megírva ios-en, akkor az a fejlesztő hibája...ha WP-n vagy droidon van sz*rul megírva, akkor sz*r a rendszer.
2. Az android sz*r. PONT. Ha lesz*rozzák az ios-t, az őt nem zavarja, mert ő tapasztalatból tudja, hogy nem az!Mindezek után, valaki legyen szíves és adjon nekem is abból a szerből amit r3dsnake fogyaszt!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Szoval eloszor feltetelezed, hogy szarom a penzt csillivilli cuccokra meggondolatlanul, de ha megmagyarazom, hogy nem igy van, azzal jossz, hogy felesleges ennyire odafigyelni az ertektartosagra. Tok logikus es kovetkezetes. Nem emiatt valasztottam iPhone-t, de ez is nyomos erv volt, a szoftver, az alkalmazasok, a tamogatas es okoszisztema mellett.
-
r3dsnake
nagyúr
Nekem senki nem mondta hogy felsokategoria, en sajat tapasztalatra hagyatkoztam. Nagyon is tudatosan vasarolok (az asztali pc-m vegleges configjat 3 ev alatt allitottam ossze.)
Minden eszkozomet ugy veszem hogy tudom, hogy ertektarto es kb. nulla raforditassal tudok valtani fentebb. Eddig bevalt. El nem tudod kepzelni milyen szinten vagyok fillerbaszo.
De koszonom a feltetelezest es szemelyeskedest. Akik divatbol vesznek barmilyen eszkozt, azokrol megvan a velemenyem (es rosszabb, mint amit a droidrol gondolok).
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Azt kihagytad, hogyha nem tetszik a frissítés, visszarakhatod az előző szoftvert, ami megfelel neked. Régebbi iphone-on meg kénytelen vagy együttélni az akadozós, crashelős, lagolós szoftverrel (ami butított is), és majd egyszer -talán- kijavítja az Őnagysága *meghajol* cég.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Den Hadnagy
senior tag
Dehogynem zavar, csak egyelőre etetik.
Ami azoknak tragikus, akik valóban a cikkben szereplő telefonról szeretnének bővebben tájékozódni. Mindig ez van, pláne ha a cikkíró is túlzásba esik."Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Den Hadnagy
senior tag
+1
Szimpatikus gondolkodásmód! Az objektivitás meg a racionalitás alapelv kellene hogy legyen egy többé-kevésbé szakmai fórum hozzászólásának megírásakor."Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Deller2010
tag
Törvényes = a reklámtörvény szerint se nem etikátlan, se ben törvénybe ütköző.
Legfeljebb neked nem tetszik.OLX-Jófogás 1 hete van 1 kézben.
Előtte az egyik egy Dél-Afrikai céghez, a másik meg egy norvéghoz (svédhez? - nem néztem utána most, bocs). tartozott. Tulajdonosilag közük nem volt egymáshoz.| regular IT guy |
-
Deller2010
tag
Nem a bírálatra reagáltam (azt csak a hsz-em elküldése után olvastam), hanem magára a teszt tartalmára.
Az összehasonlító reklámok teljesen törvényesek, amennyiben reprodukálható, dokumentált (hiteles) méréseken, számokon, eredményeken alapulnak és nem hazudnak - mint a "sima" reklám.
Nem fikáz itt senki senkit sem, csak közli a tényeket és a másikhoz képeset magát előnyösebb színben tünti fel. Nálunk még talán fura, de a nyugati világban ez bevált technika már rég.Talán meg fogsz lepődni, de pár héttel ezelött az OLX-Jófogás párosnak is volt összehasonlító reklámja. Melyik csinált ilyet a kettő közül szerinted?
| regular IT guy |
-
scuynat
csendes tag
"A bíráló elfelejtett objektív maradni, miszerint a cikk szerkezete profi munka, a tartalmával volt gondja, az pedig egyéni megítélés és nem minősíti a cikk íróját szakmailag!"
Teszem azt, írok egy cikket valami plug-in-hibrid autóról, követem a szokásos beosztást (külső, belső, milyen vezetni, összegzés, stb), de elfelejtem megemlíteni, hogy nem tölthető 230 V-os hálózatról, csak 400 V-ról (csak példa, nyilván nincs ilyen hülye autógyártó). Ez engem nem minősít, mert egyéni megítélés, hogy mit veszek bele a cikkbe?
-
tDr1v3r
veterán
Nekem az ujak anyaghasznalata nem tetszik, de a billentyuzet igen... igaz hogy az uj mechanika nyomaspontja mas, de a keycapek jobbak lettek szvsz.
Mas kerdes hogy nekem notebook nem kell Windows-al.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
doooo
veterán
Vezetés alatt remélem a zsebedben zavart, és nem azt nyomogattad miközben isten tudja mennyivel hajtottál...
És még kíváncsi lennék arra rengeteg szappantartó Samsungra.. 2014-ben debütált termékek közül nem tudok az Ace 4-en kívül ilyenről.. tényleg idegesítő ez a duma már manapság..
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
" Ezt nem szeretem, amikor valaki feltételezget! Kérdezz és válaszolok!"
Nem kérdezek,ne is válaszolj...Nekem elég ez a pár HSZ is...Nem égetnéd magad Suzukival...Mert szerinted ezzel a HSZ-szel nem égeted magad...
Természetesen,mivel az autóban nagyon igényes vagy,így szinte természetes,hogy telefonból is csak az Iphone jöhet szóba...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
joey04
titán
-
Parallaxis
addikt
Nekem a méret miatt van i5s, de ha hasonló külsővel és semmivel sem nagyobb méretben létezne erős hardverrel Android, akkor azt választanám az iOS sorozatos hibái miatt.
Duma..
Ott az Alpha, erős vas, Android, kis méret, mégse váltottál
(De ott a Sony Z3 Compact is.)--
Fr0z3n:
Senki nem mondta, hogy vegyél Samsungot, de nem ártana, ha nem akarnál belemagyarázni valamit az írásomba, amit nem volt szándékom közölni. Messze nem az Apple brand volt ugyanis a lényeg, hanem az ergonomikus kivitelezés, amit biza nem az érintőgombos és minden kezelőszervet rakjunk egy oldalra mozgalom fog jól megoldani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest