- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Aki folytatja a meddő Apple-Anroid vitát kitiltásban részesül!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Parallaxis #715 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy jailbreak esetében a Cydia-ból lehet telepíteni tweakeket, ami egy ellenőrzött store, működő csomagokkal, tehát itt sem kell összevissza gányolni, és 1-1 tweaket bármikor vissza lehet vonni nyom nélkül. Funfact: az iCloud a jailbreakes módosításokat is továbbviszi a mentésben, tehát ha az új telót újra jailbrekeled, még a jailbreakes tweakjeid mentései is meglesznek.
-
r3dsnake
nagyúr
Nálam köze nem volt a marketingnek ahhoz, hogy iPhone-t választottam. Amiatt választottam ezt, amiket 15 oldal óta sorolok érvekként.
Jakuu: Teljes átfedés van az X86 alapú OSX gépek közt, azt viszel át cakk-pakk, amit akarsz. A PowerPC-s alkalmazások a Snow Leopardig futottak. Ha jól van összerakva a hackli, működnie kell a time machine-nek azon is. De ez már megint gányolás kategória.
-
r3dsnake
nagyúr
Nem ezt mondtam, de megint kiforgatod.
Keeperv85: Ahol fontosak az adatok ott eleve alap dolog, ha van backup szerveren, másik vinyón, felhőben, akárhol, ahonnan egy kattintással vissza lehet húzni mindent. Én is 3 helyre backupolom a fotóimat, és VAN RÁ built in módszer windows-on és osx-en is (linuxon nem tudom, de tuti ott is). A fájlok nem rendszerspecifikusak és bárhova visszaállíthatóak.
Jakuu: Értelemszerűen nem driverekkel és egyéb hardverspecifikus dolgokkal együtt, az nem kerülhető ki. Bár OSX-en igen.
-
r3dsnake
nagyúr
Leírtam már párszor. Ha egy készülékre letöltöd a másik teló mentését az egyedüli különbséget az imei számban fogod találni. MINDEN 100%-ig tökéletesen ugyanaz lesz a sorozatszámokon kívül. Kb. úgy képzeld el, mint egy tükrözött RAID kötetet.
Jakuu: Tehát, aki iPhone-t vásárol az technikai analfabéta? Arra nem gondolsz, hogy egy normális, megbízható telefont szeretnének? Én régen JB-ztem (iOS 5 környékén), azonban mára már feleslegessé vált, mert mindent megoldott az Apple, amire szükségem volt, out of the box.
-
r3dsnake
nagyúr
Jó vegyünk egy szőkepicsát. Szőkepicsa bekapcsolja az iPhone-t, bejelentkezik és ennyi. Semmit nem kell beállítania, van mentése mindenről automatikusan, ha vesz új telót egy év múlva bejelentkezik újra és minden letöltődik ugyanúgy. De nem akarok sztereotípiákba belemenni, az emberek 90%-a ennyit ért hozzá nemtől, kortól, bármi mástól függetlenül. It just works, nem kell bajlódni vele, megveszi és menni fog 100%-osan.
Ellenben droidon...
Keeperv85: Mindenki aki iOS-t használ, van mentése by default. Droidon meg egy nagy katyvasz, és nem fogja megérteni XY átlagjúzer, hogy az androidos telójáról miért nem tud menteni az androidos telójára, amikor a rendszer ugyanaz (ha a márka nem is).
-
r3dsnake
nagyúr
Ne egy techfórum felhasználóiból indulj már ki, hogy meg tudják oldani, ha akarják. Az iCloud mindenki számára érthető, egyértelmű és egyszerű. Továbbra sem tudtok olyan megoldást mondani, ami még csak a közelébe is érne.
gyurkikrisz: Nem volt kérdés a 679-ben, mire kéne válaszolnom?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #681 üzenetére
Nem is tettél fel kérdést.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #679 üzenetére
És hány oldalt kell várni, hogy nektek is legyen érvetek pl. a buzizásra?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Keeperv85 #673 üzenetére
Tehát továbbra sincs iCloud szintű, minőségű és funkcionalitású megoldás. Pont, ahogyan amit 500 hsz-szel ezelőtt írtam, és meg lett magyarázva, hogy az nem úgy van. Pedig de.
Jakuu: Es most felesleges azzal jonni, hogy root vagy sem, hiszen Jailbreak is van a vilagon
Köze sincs egymásnak a két dologhoz egyrészt, másrészt nem felesleges, mivel átlagjúzer nem fog rootolni (ahogyan jailbreakelni sem).
-
r3dsnake
nagyúr
Csak az enyém mögött vannak érvek is, míg ti egy színről vitatkoztok.
Keeperv85: Eszemben sincs váltani más márkára, míg a droidosok nagy része kb. fél évente vándorol, mert feltételezi a másik gyártó majd használhatóbb telefont ad droiddal. Nálunk nem életszerű a kérdés, míg a droidosok közt teljesen alap dolog, hogy váltanak más márkára. Nekik van szopás kilátásban.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Keeperv85 #667 üzenetére
Továbbra sem érted a fogalmát, hogy OS szintről beszélünk. iOS-nél úgy hurcibálod a mentéseket iPhone, iPad és iPod Touch között, ahogy akarod, míg droidnál ha a gyártó cseszik megcsinálni a mentési lehetőséget, akkor egyrészt márkán belül sem tudod, de ha meg is csinálja, másik tök ugyanolyan verziószámú droidra sem tudsz költözni. Ami vicces.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Keeperv85 #658 üzenetére
Ne erőltesd. Nincs megoldás rá, szóval kár ezt magyarázni. A gyártó saját megoldásaival meg nem mész semmire másik telón. Ráadásul igénytelen ez a másolósdi meg exportálós megoldás. Nálunk semmit nem kell csinálni, mégis mindig up-to-date biztonsági mentésed van mindenről a felhőben.
-
r3dsnake
nagyúr
Hogy jön ide bármilyen gyártóspecifikus alkalmazás? Én egy szóval nem említettem ilyet. A store-os appokról beszélek, hogy lehetne rendes mentés, és működnie is kell különböző típusok között is. Mivel third party megoldással működik is. Csak a gugli leszarja és nem foglalkozik vele. Ami gáz.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #610 üzenetére
Nem csak az. Olvass vissza.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #601 üzenetére
Leirtam parszor mi a bajom vele.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
#32839680 #585 üzenetére
1 masodperc megvaltoztatni a hatteret feherre. Itt legalabb egysegesek az ikonok formai, nem olyan szedett-vedett osszehanyas, mint droidon. Semmi egyseg nincs a rendszerben.
Lacy8: MicroSD-s tabletomba se tettem kartyat, mert felesleges es utalom a felosztott tarhelyet, es azt, amilyen szarul kezeli a droid alkalmazasok telepitesenel.
-
r3dsnake
nagyúr
Ha 15-20 megát foglal egy képed szerkesztés után valamit nagyon rosszul csinálsz, mert a DSLR-ből kieső tömörítetlen RAW fájljaim is 10 megásak tömörítetlenül.
Képeket mutogatni telón külön élmény lehet. Mi inkább visszük az AppleTV-t (ami elfér zsebben kb.), rádugjuk TV-re és azt nézünk nagyképernyőn telóról kiküldve, amit akarunk. De továbbra is ott a felhő, és ha normális tömörítést alkalmaznál 2megánál nem foglalna többet a kép 100%-os minőségen 2048px-re lekonvertálva. Az melyik telefon kijelzőjére nem elég? De oké, számodra van haszna. Én meg tudok egy csomó kényelmesebb megoldást, ahogy számomra van. Ráadásul ha annyira képeket akarnék mutogatni ott a laptop is.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
almoska84 #573 üzenetére
Zseniálisan meg tudjátok ragadni a lényeget. A kedvenc színeim a lila/piros árnyalatai. Direkt ilyen, és direkt van szanaszét blur-özve, mert imádom a blur-t. A lockscreen-es hátterem (ami EZ) van szanaszét mosva a homescreenre.
morgyi: Mert mi az akadálya, hogy valaki totál másmilyen színű vagy mintájú képet tegyen be? Szoktam plain black-et is használni. A blur meg nem kötelező, direkt én mostam szét képszerkesztőkkel, mert NEKEM így tetszik.
Érvek?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Keeperv85 #567 üzenetére
1gigás mobilnetet használok 500 megás spotify csomaggal. A zenét mobilnetről hallgatom, a filmeket meg értelemszerűen wifiről, ha pl. utazom valakihez. De tervezem a visszaváltást Dominora, mert ugyanennyibe jönnék ki havonta 5gigával. Telefonálni nem szoktam.
Örülök, hogy sikerül mindig megragadni a lényeget. Ha megmagyarázok valamit, sikerül belekötni valami teljesen irreleváns dologba, aminek semmi köze a témához.
00KID: Ha nagyon kell valahova videoanyag, körülbelül 20 anime részt gond nélkül fel tudok másolni. Vittem már magammal ennyit, bele se néztem csak 1-2 részbe. Appokkal meg nincs gond, láthatod hogy így is tele van szarva a telóm bőségesen alkalmazásokkal, és így is van helyem.
Hozzátenném, 32gb-os i4S-ről váltottam 16gb-os i5S-re. Régen volt értelme a nagy tárhelynek, spotify mellett viszont bőségesen elég. Úgyis csak zenékkel nyomtam tele. A memkártyás bővíthetőséget pedig megmagyaráztam párszor miért problémás. Lásd fentebb.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Freiherr #557 üzenetére
Ez. most. komoly?
"Poweruser,akinek nincs a telóján zene,meg film,pfff.."
HOGY függ össze? Igen, saját filmszervert üzemeltetek itthon magamnak, realtime lekonvertálja a filmeket különböző minőségre az adott netkapcsolathoz igazodva, egy kattintással elérek a telón több száz giga tartalmat.
Zenére Spotify-t használok, ott meg 30 millió zenéből kiválasztom, amihez kedvem van.
Ha 64 gigás szifonom lenne, filmet és zenét akkor sem tartanék rajta, mert sokkal kényelmesebb módja is. Arról nem is beszélve, hogy filmnél ott folytathatom bármelyik másik eszközön, ahol abbahagytam, bármelyik böngészőből vagy dedikált appból működik, zenénél pedig szintén áttudom dobni a streamet asztali gépre. Ha hazaérek és zenét hallgattam a telón, egy katt és szól tovább a gépen ugyanonnan.
De másolgatni biztos sokkal jobb.
80 telepített alkalmazás van fenn amúgy, gameboy emulátor is, 2 gigás játékok, amihez Logitech kontrollert használok. Egy rakás hálózati, hálózatfelderítő app (Fing, SSH, Remote Desktop, VNC, WakeOnLan), Kb. 15 fotós app. Ha valaki ragaszkodik hozzá írok teljes app listát, vagy screenshotolok.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #550 üzenetére
Ez olyan, mint az emmc-t hasonlítanád az SSD-hez.
00KID: 80K? +50dolcsi szokott lenni a nagyobb tárhely, ráadásul jelen esetben nem duplázás van hanem a 32-es árában kapod a 64-est.
A nexusokban és még csomó másik droidban sincs bővítési lehetőség. Ráadásul egy memkártya bármikor eltávolítható, míg a belső flashből nem fog kiolvasni senki semmit.
-
-
r3dsnake
nagyúr
Én legalább alátámasztottam érvekkel, miért szar. A AC wifinek semmi köze a 2,4ghz-hez.
802.11ac only specifies operation in the 5 GHz band. Operation in the 2.4 GHz band is specified by 802.11n. 2,4ghz-en nagyobb sávszél MIMO-s eszközzel érhető el (mutli input, multi output). Ezeket elvétve támogatja 1-2 üzleti kategóriájú gép, de telefonoknál nincs ilyen.
-
r3dsnake
nagyúr
Elavult technológiával nem szokásuk foglalkozni, pl. mint a 2,4ghz. Inkább egy fasza ac-s wifit tesznek az eszközeikbe, csak győzd kiszolgálni azt a sávszélt otthoni eszközzel. Amúgy nagyon tetszenek az érvied sorozatosan. Én tényekkel, példákkal és háttértudással alátámasztom a gondolataimat, te meg benyögsz 1-2 gifet, mémet meg leszólást. És még te jössz azzal, hogy nincsenek érveim...
Te is mutathatnál esetleg néhányat.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Keeperv85 #517 üzenetére
És ez törvényszerűen mindenhol így van, hogy a hotspotok a legalacsonyabb csatornánk mennek mi? Nekem is volt már olyan, hogy felmászott adott wifire a laptop, de az iPhone nem. Főleg az ilyen KFC-s szaroknál. És nem a sávszél fogy el az interferencia során, hanem a komplett stabilitása a kapcsolatnak. Ha egyáltalán felmászik. Azt is érdemes figyelembevenni, hogy az Apple eszközök nem tudnak 40mh-es wifire csatlakozni 2,4ghz-en, ha nem szórnak 20mhz-et is. 40mhz-es channel width kizárólag 5ghz-en érthető el Apple-nél.
-
r3dsnake
nagyúr
És az angry birds high score-odat? A hívás listátad? Vagy az ikonjaid sorrendjét az összes appal és azoknak a beállításaival?
Leírjam mégegyszer? Adott egy iPhone, amit backupolsz felhőbe. Majd lecseréled egy másik iPhone-ra, amit restore-olsz felhőből. Az egyedüli különbség a két telefon között a serial lesz. Mindent PONTOSAN ONNAN fogsz folytatni, ahol abbahagytad. Még a megkezdtedd emailedet is, a megnyitott alkalmazásaidat és a kimásolt tartalmakat.
Keeperv85: Továbbra sem érted. Egy USA modell felheteőleg FIZIKAILAG képtelen felmenni 12-es és 13-as csatornára. Mint ahogy egy Amazon Kindle is. Attól még otthon beállíthatod erre a csatira a wifidet, sőt auto módban simán pakolhatja erre a router, mivel az alsóbb csatornák foglaltak lesznek zsúfoltabb környezetben.
Jakuu: Tökmindegy hány ghz, ehhez semmi köze. Minden csatornán nem tud sugározni. Egy SSID-hez egy csatorna és annak a plusz upper vagy lower 40mhz-es channeljei tartoznak, ami +/-5 csatorna átfogását jelenti.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Keeperv85 #497 üzenetére
Csupán az alkalmazásaid. Teljes levelezéssel, bankszámla/bankkártya adatokkal, jelszavakkal, belépéssel mindenhova. A backup a bejelentkezéseket is továbbviszi.
no more: Az ujjlenyomatot helyben tárolja (az alaplaphoz van rendelve a home gomb, nem is cserélhető.), de ha kilátogatsz amcsiba ígyis-úgyis vesznek tőled ujjlenyomatot. Addig meg mit kezdenének vele?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Keeperv85 #487 üzenetére
Nem húzza vissza az alkalmazások beállításait ugyanazon az eszközön sem. Hiába állítod, kipróbáltam nem egyszer, mivel volt szervizelve a droidos eszközöm és semmilyen mentést nem lehetett visszahúzni UGYANARRA a készülékre gyári beállítás visszaállítása után. De fentebb is írták a topicban mások, hogy ez nem így működik.
"This feature requires that you have already backed up your data with your Google account and that the app also uses the backup service. Some apps may not back up and restore all data."
Az a some app körülbelül egy app sem. EZ pedig nagyon user-friendly megoldás.
Valamint:
"Settings -> Backup & reset -> Back up my data and Automatic restore options work fine. It uses Google's own servers to save a list of apps installed on your phone. After a factory reset once you sign in with the same Google account, it gives you an option to restore those apps."List of apps, nem az appok mentései. Az appokat felteszi újra, de üresen. Pontosan, ahogy fentebb más is írta, és ahogyan én is tapasztaltam több eszközön is.
-
r3dsnake
nagyúr
Ki akar vezetekkel meg iTunes-szal bajlodni? Wifin dragndrop belehuzom valamelyik fajlkezelobe a fajlt, onnantol meg ahhoz tarsitom, amihez akarom. Es inkabb ne legyen bovithetoseg mint android modra hogy nem lehet telepiteni default sd-re, vagy ha igen az app egy resze tovabbra is a belso tarhelyre kerul. Ugyanolyan toredezett hulye megoldas, mint az egesz rendszer.
-
r3dsnake
nagyúr
Igen. Az iPhone 6-nál bevezetett focuspixel óta konkrétan nem látod mikor állít élességet. Eléteszed a kezed és éles. Elveszed és a mögötte lévő rész az. Ráadásul nem "akadósan" vált fókuszt, hanem áthúzza. Videózás közben teljesen mozifilmes hatása van.
s4tch: Gányolva/rootolva ki lehet szedni backupot amit nem tudsz átvinni gyártók közt. Gól.
-
r3dsnake
nagyúr
Évek óta nem indítottam el iTunes-t (Macem lenne, használnám, de PC-n szar), mégis másolgatok gép-teló közt, vezeték nélkül, bárhol, böngészőből.
iCloud-hoz hasonló mentési lehetőség nincs droidra. Nincs backup.
"TouchID: mesterségesen generált kereslet:"
Sosem próbáltad."A Sonyk fizikai gombjával sokkal gyorsabban megy ugyanez."
És mennyi idő alatt talál fókuszt?"tájékozódj, ezt rengeteg droid tudja."
Nem tudja."Egyébként már tudsz fájlt csatolni válasz e-mailhez, vagy azt úgy kell, hogy elkezded a mailt telefonon, majd macen csatolod a fájlt?"
Bárhonnan bármit. Még dropboxról/onedrive-ról is közvetlenül. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #417 üzenetére
Összeszedtem egy csomó érvet, csak leszarta mindenki. Minek erőlködjek akkor?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #410 üzenetére
"Androidon is van egyseges dizajnelv, nem ertem mit dobalozol ezzel a kifejezessel. Materialnak hivjak."
Csak nem használja senki. A többi meg hülyeség. Nem is próbálsz meg belelátni a dologba.
-
r3dsnake
nagyúr
Külső programok nem fognak ilyen lehetőségeket biztosítani, mint az Apple eszközök közti átjárás.
A google accounts csak a rendszer beállításait viszi át, az alkmazásaid, játékmentésid, fotóidat nem.
Android Device Explorer: Nem lockol ID-t telóhoz. (Újraromolják és használják tovább.)
A többinél meg elismerted, hogy nincs.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
#70516736 #391 üzenetére
Tehát valószínűleg a miui része. Amúgy soha nem szutykoznék le egy Xiaomit. Az egyedüli gyártó, amelyiknél látok igényességet meg minőséget a droidosok közül. Ha lesz valaha droidom az Xiaomi lesz (és ismerőseimnek is mindig azt ajánlom, aki nem akar iPhone árban szánni telóra.)
Ennyit az elvakultságról... Sőt, pár napja vitatkoztam egy ismerősömmel a facebook falamon, mert megosztottam, hogy a Xiaomi jön fel és a Samsung megy lefelé, hogy pár éven belül simán átfogja venni a vezetést a Xiaomi és drukkolok is nekik!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Deller2010 #365 üzenetére
Stabil, nem kell bezárogatni alkalmazásokat, nekem több hetes/hónapos uptime-jaim szoktak lenni anélkül, hogy bármit is bezárnék. Nincsenek vírusok, nincsenek ellenőrizetlen forrásból feltelepülő alkalmazások. A frissítéseket 4 évig kapja a telefon, azon a napon, amelyikre a főmodell is. Nincs várakozás, nincs az, hogy ez a modell majd talán megkapja fél év múlva, talán nem. Ott van Over the air az a frissítés a legfrissebb modellre, ami a 4 évvel azelőttire is.Ökoszisztéma:
Teljes átjárás OSX/PC között iTunes-on keresztül. Telón látod az iTunes library-t, lejátszhatod helyben, vagy távolról. Ha hívásod jön, kicseng a maced, iPaded is. Ha be akarod kapcsolni a hotspotot a telódon, a Macen/iPaden csak rámész és van neted. Nem kell zsebből előtúrni, nem kell jelszót beírni, csak egy katt és a zsebedből ott a net bármelyik másik eszközödön. Ha elkezdesz egy doksit írni, egy mailt írni, vagy csak megnyitni egy böngészőablakot, az tökéletesen ugyanazt mutatja a másik eszközödön is, pontosan onnan.iCloud:
Teljes backup a teljes rendszedről automatikusan 24 óránként. Nem csak bizonyos dolgokat visz át, hanem mindent, minden alkalmazás összes beállításával és wifi jelszavakkal. Konkrétan úgy cserélhetsz telefont, hogy egyedül az imei és szériaszámban látsz majd különbséget a régi és az új között.Find My iPhone:
A telefon ID-ja a serialhoz kerül lockolásra. Ha ellopják NINCS RÁ MÓD, hogy használni tudja valaki valaha azt a telefont. Onnantól tégla, kuka, csak az eredeti tulajdonos tudja életre kelteni.Alkalmazások:
Egységes dizájn irányelv és felépítés. A játékok sokszor elsőként vagy egyedüliként jönnek iOS-re, többek közt olyan címek, mint a Bioshock, Vainglory, Infinity Blade. Ott a gamecenter egységes achivementekhez és versenyzéshez a barátokkal. Ráadásul profi zenei appok vannak rá, olyan neves szoftver és/vagy szintetizátor készítőktől, mint a Traktor, Korg, Yamaha. Ingyenesen kapsz teljes irodai és videovágó csomagot az Appletől.TouchID:
Nem kell végighúzni az ujjad rajta, észre sem veszed, hogy ott van. Csak megnyomod a home gombot lezárt telónál és a rendszerben vagy. Ugyanígy lockolhatóak az alkalmazások az ujjlenyomattal, lehet fizetni, és AppStore-ban hitelesíteni magad.Kamera:
Lezárt telefonról körülbelül egy másodperc alatt tudok kamerát bekapcsolni és éles használható képet lőni. Mindenféle beállítás nélkül, alapból jól fog exponálni. Van némi fogalmam a fotózásról, de az iPhone kamerájának szoftvere és működése még mindig lenyűgöz. Nagy gépek nem találnak ilyen gyorsan fókuszt és helyes expozíciót. A 120/240fps is kuriózum.Privacy:
Androiddal ellentétben itt nem a telepítéskor kér engedélyt az alkalmazás, hanem használat közben. Az alábbi kategórákon belül EGYESÉVEL testre tudod szabni, hogy melyik alkalmazás mihez férjen hozzá:
- Helymeghatározás
- Névjegyek
- Események
- Emlékeztetők
- Fotók
- Bluetooth
- Mikrofon
- Kamera
- HealthKit
- HomeKit
- Motion szenzor
- Twitter
- Facebook
Ha valamelyiket nem engedélyezed, attól még működik tovább az alkalmazás ugyanúgy, csak az adott erőforráshoz nem tud hozzáférni. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #347 üzenetére
Az volt.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #342 üzenetére
Irtam epp eleg ervet, csak nem foglalkozott vele senki.
-
r3dsnake
nagyúr
Ha iSheep kifejezessel ram celoztal, ezzel nem ertek egyet. Soha nem allnek sorba, nem villognel a telommal, nem vennek reszletre csak azert hogy azt lassak megtehetem. Sot, a legrondabb iPhone ever a jelenlegi szeria, es baromsagnak tartom a 4.7"-os tepsi meretet. Ennek ellenere, nemigazan van hasznalhato alternativaja.
-
r3dsnake
nagyúr
Szoval eloszor feltetelezed, hogy szarom a penzt csillivilli cuccokra meggondolatlanul, de ha megmagyarazom, hogy nem igy van, azzal jossz, hogy felesleges ennyire odafigyelni az ertektartosagra. Tok logikus es kovetkezetes. Nem emiatt valasztottam iPhone-t, de ez is nyomos erv volt, a szoftver, az alkalmazasok, a tamogatas es okoszisztema mellett.
-
r3dsnake
nagyúr
Nekem senki nem mondta hogy felsokategoria, en sajat tapasztalatra hagyatkoztam. Nagyon is tudatosan vasarolok (az asztali pc-m vegleges configjat 3 ev alatt allitottam ossze.)
Minden eszkozomet ugy veszem hogy tudom, hogy ertektarto es kb. nulla raforditassal tudok valtani fentebb. Eddig bevalt. El nem tudod kepzelni milyen szinten vagyok fillerbaszo.
De koszonom a feltetelezest es szemelyeskedest. Akik divatbol vesznek barmilyen eszkozt, azokrol megvan a velemenyem (es rosszabb, mint amit a droidrol gondolok).
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #320 üzenetére
Engem nem zavar, ha leszarozod, eleg ha en tudom tapasztalatbol, hogy nem az.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Csapoati #301 üzenetére
Ez a 11. iPhoneom (110ert vettem bontatlanul az 5S), ket es fel ev utan 20e haszonnal tudnek kiszallni belole, minden telomon kerestem szinte, vagy araban valtottam fentebb. Ez is lehetetlen lenne droidnal, Wp-nel mert nem tartjak az arukat. Nekem nem kerul semmibe
igy az iPhone, mert pluszban vagyok igy is. -
r3dsnake
nagyúr
Jon iOS-re a here, de van ingyen offline sygic. Latom tovabbra sem ertitek, hogy az android alapbol is szar, de az alkalmazasok miatt meg plane. Nincs egyseges dizajn iranyelv, atgondolatlan katyvasz az egesz. Olyat meg hogy sikerult levenni az egeszbol, hogyha a facebook app szar akkor az egesz platform? Egyetlen peldat tudtam csak, ami szarul van megirva, a tobbi appnal egyseges dizajn es mukodes van.
-
r3dsnake
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest