-
Mobilarena
Aki folytatja a meddő Apple-Anroid vitát kitiltásban részesül!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz Den Hadnagy #772 üzenetére
`Dan Hadnagy`?
Csak nem Forrest Gump-bol szemelyesen?
Kedvenc filmem Az egyik legjobb amit valaha lattam.
`Now you wouldn’t believe me if I told you, but I could run like the wind blows. From that day on, if I was goin’ somewhere, I was runnin’!`
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Den Hadnagy #347 üzenetére
Az volt.
-
sicli
tag
válasz Den Hadnagy #323 üzenetére
Igen, elsők közt írtam le, hogy a cikkben nem kellett volna a véleményt nyomatékosítani, de ettől még nem lenne szabad kiakadni! Magyar mentalitás, már korábban leírtam, mindenki képes beleszólni mindenbe. A hentes ilyenkor átváltozik újságíróvá, ha valaki kommentel, akkor a másik jogásszá változik és úgy írja a jogszabályokat, ahogyan azokat logikusnak tartja, és még sorolhatnám! Ezért nem haladnak emberek a saját dolgaikkal, mert jobb mással foglalkozni
Amennyiben valamelyik termékemet szeretnéd megvenni, reggel 7-ig jelezd és aznap nálam lesz! Utána ráérünk egyeztetni, csak tudjam, hogy vegyem magamhoz.
-
Deller2010
tag
válasz Den Hadnagy #253 üzenetére
+1
"Egészséges öntudattal rendelkező ember úgysem arra alapozza egója stabilitását, hogy milyen telefonja van, meg ki mit mond róla. Nekem személy szerint nem adja be az iOS, nem is érdekel az Apple, ergo ha lenne egy ilyen Lenovóm, biztosan nem érdekelne, ki milyen véleménnyel van róla... (..)
Az viszont már valóban ciki, ha valaki egy ennyire hasonló vagy akár replika telóval akar jaszkarizni, hogy de király vagyok, mert iPhoneom van."Akkor idehaza még nagyon sokan nem egészségesek.
| regular IT guy |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest