- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Aki folytatja a meddő Apple-Anroid vitát kitiltásban részesül!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor907
tag
-
Vovi1
aktív tag
Most jött egy Android biztonsági frissítés a kütyüre. több, mint 30Mb.
Változatlanul nincs OTG és nem kommunikál az autómal, a betyárja. Csak azért tartom, mert kaptam egy okosórát és más Androidos teló nincs most itthon.
-
Vovi1
aktív tag
Igen, BT. Más androiddal pl iNew V3, SGS III vagy Win. Nokia 830, 630 az autóm ( ASTRA J) azonnal felismeri és kommunikál. Pl a Here+ GPS prg. az autón keresztül beszélget, ha mondani akar valamit lehalkítja a rádiót stb.
A szülinapos IGO az jól működik, de csak a telón. Azért nem értem, mert jó az asztali gép BT-vel, a Samsung gyári BT hangszóróval is, valamint az okosórával is korrekt (Alcatel). -
Vovi1
aktív tag
A Bt "bekapcsoló" gomb mellett van 3 pötty, ott tudod a kézi keresést, az átnevezést és a beérkező fájlokat megjeleníteni. Egyébként automatikusan keresni kezd, ha a Bt képernyőn maradsz. A megtalált eszközöket is lehet konfigurálni. Pl, MW600-as Bt fülhallgatónál állítható, hogy a telefon hangja, vagy/és a média is megszólaljon.
Nem kapcsolódik WIN8-as tablethez sem Bt-vel. !!!!??????
Megjött hozzá az edzettüveg képernyő védő, de mivel a bőr tok is megjött és már használom, valamelyik feleslegessé vált.
[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
Hogy a lencse zörgés mennyire "normális".... ilyen alapon minden telefonnak zörögnie kellene? Ne már ...
Én teljesen megnyugodtam: visszavittem a boltba mivel 1 nap után úgy lefagyott ki-be kapcsolást követően, hogy a lenovo logó bejött, és kész....6 órán keresztül ez volt.
Olvastam itt, hogy nyalókával megoldódik ez a probléma. Sajnos nem vagyok loli párti, mivel egy LG G2 minire ráküldtem a nyalókát, és lassabb lett.
2 hónapja WP 640-em van, 1x se nem akadt meg, semmilyen hiba nem jött elő. -
tukacsakos9
csendes tag
És ezt a lefagyós dolgot lehet házilag orvosolni, mert a menyasszonyom telója is reggel óta lenovo logót mutat? Így most a csonka héten nem szeretném elküldeni szervízbe, mert az ki tudja mikor ér vissza.nem értek az androidhoz, világ életembe lumia okostelóm volt és a kijelző betörésen kívül semmi baj nincs vele
-
tukacsakos9
csendes tag
válasz tukacsakos9 #913 üzenetére
olvastam és megoldva
-
Mzombi
aktív tag
Tudja valaki, hogy hol lehet eredeti kijelzőt venni ehhez a telefonhoz és ki is cseréltetni?m
-
ferni
őstag
Üdv
Lenne lehetőségem hozzájutni egy ilyesfajta készülékhez elég jó áron (55-60).
Az lenne a kérdésem, hogy tudjátok ezt ajánlani, vannak hiányosságai?
Két másik Lenovo is szóbajöhet, az S860, S850, ha esetleg arról tudna-e valaki mesélni hogy ezek közül melyik lehetne a legjobb azt megköszönném.Jelenleg egy Samsung Galaxy Ace 4et nyüstölök és nagyon elégedett vagyok ezzel is.
[ Szerkesztve ]
-
Mzombi
aktív tag
Hello!
Ha az S90-A-t tudod megvenni ennyiért, az megéri, főleg ha garancia is van még rá. A másik két készüléket nem ismerem.
Azonban javaslok hozzá egy üvegfóliát és egy tokot is (nem a gyári műanyagot
Pont ma néztem, h 90e alatt újat nem nagyon lehet kapni, szépen tartja egyelőre az árát... -
ferni
őstag
Annyit tudok csak róla, hogy Lenovo S90, több infóm nincs.
Arra tuti rákérdezek, hogy ez 32 Gigás, mert ahogy olvastam vannak 16 gigàsak is.Amúgy olvastam az akksija nem a legjobb, egy nagyon akksi igényes játék pl hamar leszívja a telefont? Pl a Summoners War ilyen game.
[ Szerkesztve ]
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Napokban tervezek telefont venni. Ez a lenovo nagyon tetszik, de olvastam róla hideget-meleget és nem tudok dönteni.
A kérdésem az lenne, hogy ez a melegedés és fagyás mennyire jellemző / zavaró?Amire én használnám:
- Facebook
- Viber
- BBM
- 2 email cím
- böngészés
- Zenehallgatás
- Fényképezés
- 1-2 szerver management app -
Mzombi
aktív tag
válasz bucihost #920 üzenetére
Hello!
Nekem nincs fent a FB és a BBM app, de a többit használom én is (sőt még sok más mindent) és nekem még összesen 1-2szer fagyott csak ki a telefon, akkor is ha már 14-15%-on volt az akku. Szerintem stabilnak mondható, nekem egyedül a BT-szal van gondom (nem ismeri fel semmilyen eszköz)
-
haris
őstag
válasz bucihost #920 üzenetére
Szia!
A lányomnak vettem októberben ilyen telefont.
Azóta gyakorlatilag 24órában megy, újraindítva nem volt, és fagyni sem fagyott.Amire ő használja:
- Facebook (pipa)
- Viber (pipa)- BBM- 2 email cím- böngészés
- Zenehallgatás (mp3 és youtube)
- Fényképezés (folyamatosan első vagy hátső kamerával)- 1-2 szerver management appSzinte ugyanarra használja mint te szeretnéd, de eddig nem hallottam tőle panaszt, hogy valami ne menne.
Ha találsz valahol eladót, szerintem vágj bele, szerintem tuti kis készülék. -
bucihost
senior tag
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. osztottam, szoroztam. Nagyon tetszik a telefon! De a bővíthetőség hiányát szem előtt tartva, Lenovo vonalon maradva P70 re esett a döntés. Viszont késöbbiekben mindenképp be kell szereznem egy s90-et....
-
bucihost
senior tag
Jogos a kérdés.
Sok zene, Sok kép. Ez még elférne a belső tárhelyen bőven, viszont!
- 1-2 szerver management app
Konkrétan egy 2 dedikált szerverről van szó, amin 6-7 virtuális gép fut. A Gépeken vannak olyan adatok, amikről biztonsági mentést készítek napi szinten (egy 3.gépre). Viszont annak olyan fontosabb dolgok amiket (muszáj) telefonon is tárolok. Erre azért van szükség, mert ha bármi probléma lépne fel és pl úton vagyok (nem mindig hordok magammal laptopot) akkor azonnal elérhetők ezek a mentések telefonról is, és akár azonnal vissza / tovább küldhető / szinkronizálható.
-
ferni
őstag
Üdv, úgy néz ki szerencsém lesz egy ilyen készülékhez, Gold, 32 GBos verzióhoz elég durván jó áron.
Valami alap tippek, tanácsok a telóhoz?
Mire kell odafigyelni? -
ferni
őstag
Nem érzékeli a telefon a Sim kártyámat akármit csinálok vele, vmikor azt se látja hogy beleraktam vmit, amikor meg esetleg érzékelné nem megy fel a hálózatra.
Térerőnél nem mutat semmit meg egy kis X van ott a sarkánál.Vmi tipp?
Az segíthetne ha felfrissíteném rajta a 4.4es Androidot?[ Szerkesztve ]
-
Mzombi
aktív tag
ha valaki venne ilyen telefont (enyémet), írjon
-
ferni
őstag
Rég nem írt ide senki.
Azóta használom a telefont és nagyon megszerettem.
Nekem 32GB, 2 GB RAMos verzió van (Champagne).
Sok rosszat nem tudok róla írni, szinte semmit.
Aki tud ilyet szerezni 45-50k körül bátran megveheti.
Ja és a gyárilag hozzáadott műanyag tok meg zseniálisan jó.Vki nem tudja meddig lehet felfrissíteni a teló szoftverét gyárilag a rendszerfrissítéssel?
[ Szerkesztve ]
-
Mzombi
aktív tag
Én is már régen vettem és jó is nagyon, bár mostanában lassult kicsit és gyorsabban merül, de szerintem egy teljes csupaszítással és az appok újratelepítésével ez vissza fog állni.
Az egyetlen számomra érthetetlen dolog: néha a zsebemben bekapcsol a vaku...Nekem végig van frissítve, 5.0.2-es verzión fut, nem gondolom hogy kapunk majd további frissítéseket rá.
A gyári műanyag tok engem zavart, eBayről rendeltem pár száz Ft-t szilikon tokot, én azt jobban szeretem (jobb a tapintása és nem csúszik).
Amit mindenkinek ajánlanék: üvegfólia! Számomra sajnos egy pofára ejtés után derült ki, hogy milyen hasznos lehet egy üvegfólia, így keresztben berepedt a kijelző (szerencsére csak egy csík és semmilyen hibát nem okoz - ugyanúgy érzékel minden ponton minden tapintást), azóta tettem rá ilyen fóliát és szuper. -
Mzombi
aktív tag
Eladóvá vált az S90A-m (32 GB), akit érdekel, írjon ide, vagy PÜ-t.
-
ferni
őstag
Üdv.
Erre a telómra keresek gyári átlátszó műanyag tokot, amit adtak hozzá.
Nekem ez bevált nagyon, de sajnos kéne egy új.
Nem tudjátok Magyarországról lehetne-e rendelni vagy marad az Ebay?
Vagy nincs valakinek egy ilyenje, aki nem használta és megválna tőle?
[link]
Vmi ilyesmi járt hozzá.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest