- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Aki folytatja a meddő Apple-Anroid vitát kitiltásban részesül!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferni
őstag
Üdv.
Erre a telómra keresek gyári átlátszó műanyag tokot, amit adtak hozzá.
Nekem ez bevált nagyon, de sajnos kéne egy új.
Nem tudjátok Magyarországról lehetne-e rendelni vagy marad az Ebay?
Vagy nincs valakinek egy ilyenje, aki nem használta és megválna tőle?
[link]
Vmi ilyesmi járt hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Mzombi
aktív tag
Eladóvá vált az S90A-m (32 GB), akit érdekel, írjon ide, vagy PÜ-t.
-
Mzombi
aktív tag
Én is már régen vettem és jó is nagyon, bár mostanában lassult kicsit és gyorsabban merül, de szerintem egy teljes csupaszítással és az appok újratelepítésével ez vissza fog állni.
Az egyetlen számomra érthetetlen dolog: néha a zsebemben bekapcsol a vaku...Nekem végig van frissítve, 5.0.2-es verzión fut, nem gondolom hogy kapunk majd további frissítéseket rá.
A gyári műanyag tok engem zavart, eBayről rendeltem pár száz Ft-t szilikon tokot, én azt jobban szeretem (jobb a tapintása és nem csúszik).
Amit mindenkinek ajánlanék: üvegfólia! Számomra sajnos egy pofára ejtés után derült ki, hogy milyen hasznos lehet egy üvegfólia, így keresztben berepedt a kijelző (szerencsére csak egy csík és semmilyen hibát nem okoz - ugyanúgy érzékel minden ponton minden tapintást), azóta tettem rá ilyen fóliát és szuper. -
ferni
őstag
Rég nem írt ide senki.
Azóta használom a telefont és nagyon megszerettem.
Nekem 32GB, 2 GB RAMos verzió van (Champagne).
Sok rosszat nem tudok róla írni, szinte semmit.
Aki tud ilyet szerezni 45-50k körül bátran megveheti.
Ja és a gyárilag hozzáadott műanyag tok meg zseniálisan jó.Vki nem tudja meddig lehet felfrissíteni a teló szoftverét gyárilag a rendszerfrissítéssel?
[ Szerkesztve ]
-
Mzombi
aktív tag
ha valaki venne ilyen telefont (enyémet), írjon
-
ferni
őstag
Nem érzékeli a telefon a Sim kártyámat akármit csinálok vele, vmikor azt se látja hogy beleraktam vmit, amikor meg esetleg érzékelné nem megy fel a hálózatra.
Térerőnél nem mutat semmit meg egy kis X van ott a sarkánál.Vmi tipp?
Az segíthetne ha felfrissíteném rajta a 4.4es Androidot?[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
Üdv, úgy néz ki szerencsém lesz egy ilyen készülékhez, Gold, 32 GBos verzióhoz elég durván jó áron.
Valami alap tippek, tanácsok a telóhoz?
Mire kell odafigyelni? -
bucihost
senior tag
Jogos a kérdés.
Sok zene, Sok kép. Ez még elférne a belső tárhelyen bőven, viszont!
- 1-2 szerver management app
Konkrétan egy 2 dedikált szerverről van szó, amin 6-7 virtuális gép fut. A Gépeken vannak olyan adatok, amikről biztonsági mentést készítek napi szinten (egy 3.gépre). Viszont annak olyan fontosabb dolgok amiket (muszáj) telefonon is tárolok. Erre azért van szükség, mert ha bármi probléma lépne fel és pl úton vagyok (nem mindig hordok magammal laptopot) akkor azonnal elérhetők ezek a mentések telefonról is, és akár azonnal vissza / tovább küldhető / szinkronizálható.
-
bucihost
senior tag
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. osztottam, szoroztam. Nagyon tetszik a telefon! De a bővíthetőség hiányát szem előtt tartva, Lenovo vonalon maradva P70 re esett a döntés. Viszont késöbbiekben mindenképp be kell szereznem egy s90-et....
-
haris
őstag
válasz bucihost #920 üzenetére
Szia!
A lányomnak vettem októberben ilyen telefont.
Azóta gyakorlatilag 24órában megy, újraindítva nem volt, és fagyni sem fagyott.Amire ő használja:
- Facebook (pipa)
- Viber (pipa)- BBM- 2 email cím- böngészés
- Zenehallgatás (mp3 és youtube)
- Fényképezés (folyamatosan első vagy hátső kamerával)- 1-2 szerver management appSzinte ugyanarra használja mint te szeretnéd, de eddig nem hallottam tőle panaszt, hogy valami ne menne.
Ha találsz valahol eladót, szerintem vágj bele, szerintem tuti kis készülék. -
Mzombi
aktív tag
válasz bucihost #920 üzenetére
Hello!
Nekem nincs fent a FB és a BBM app, de a többit használom én is (sőt még sok más mindent) és nekem még összesen 1-2szer fagyott csak ki a telefon, akkor is ha már 14-15%-on volt az akku. Szerintem stabilnak mondható, nekem egyedül a BT-szal van gondom (nem ismeri fel semmilyen eszköz)
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Napokban tervezek telefont venni. Ez a lenovo nagyon tetszik, de olvastam róla hideget-meleget és nem tudok dönteni.
A kérdésem az lenne, hogy ez a melegedés és fagyás mennyire jellemző / zavaró?Amire én használnám:
- Facebook
- Viber
- BBM
- 2 email cím
- böngészés
- Zenehallgatás
- Fényképezés
- 1-2 szerver management app -
ferni
őstag
Annyit tudok csak róla, hogy Lenovo S90, több infóm nincs.
Arra tuti rákérdezek, hogy ez 32 Gigás, mert ahogy olvastam vannak 16 gigàsak is.Amúgy olvastam az akksija nem a legjobb, egy nagyon akksi igényes játék pl hamar leszívja a telefont? Pl a Summoners War ilyen game.
[ Szerkesztve ]
-
Mzombi
aktív tag
Hello!
Ha az S90-A-t tudod megvenni ennyiért, az megéri, főleg ha garancia is van még rá. A másik két készüléket nem ismerem.
Azonban javaslok hozzá egy üvegfóliát és egy tokot is (nem a gyári műanyagot
Pont ma néztem, h 90e alatt újat nem nagyon lehet kapni, szépen tartja egyelőre az árát... -
ferni
őstag
Üdv
Lenne lehetőségem hozzájutni egy ilyesfajta készülékhez elég jó áron (55-60).
Az lenne a kérdésem, hogy tudjátok ezt ajánlani, vannak hiányosságai?
Két másik Lenovo is szóbajöhet, az S860, S850, ha esetleg arról tudna-e valaki mesélni hogy ezek közül melyik lehetne a legjobb azt megköszönném.Jelenleg egy Samsung Galaxy Ace 4et nyüstölök és nagyon elégedett vagyok ezzel is.
[ Szerkesztve ]
-
Mzombi
aktív tag
Tudja valaki, hogy hol lehet eredeti kijelzőt venni ehhez a telefonhoz és ki is cseréltetni?m
-
tukacsakos9
csendes tag
válasz tukacsakos9 #913 üzenetére
olvastam és megoldva
-
tukacsakos9
csendes tag
És ezt a lefagyós dolgot lehet házilag orvosolni, mert a menyasszonyom telója is reggel óta lenovo logót mutat? Így most a csonka héten nem szeretném elküldeni szervízbe, mert az ki tudja mikor ér vissza.nem értek az androidhoz, világ életembe lumia okostelóm volt és a kijelző betörésen kívül semmi baj nincs vele
-
Sayuar
senior tag
Hogy a lencse zörgés mennyire "normális".... ilyen alapon minden telefonnak zörögnie kellene? Ne már ...
Én teljesen megnyugodtam: visszavittem a boltba mivel 1 nap után úgy lefagyott ki-be kapcsolást követően, hogy a lenovo logó bejött, és kész....6 órán keresztül ez volt.
Olvastam itt, hogy nyalókával megoldódik ez a probléma. Sajnos nem vagyok loli párti, mivel egy LG G2 minire ráküldtem a nyalókát, és lassabb lett.
2 hónapja WP 640-em van, 1x se nem akadt meg, semmilyen hiba nem jött elő. -
Vovi1
aktív tag
A Bt "bekapcsoló" gomb mellett van 3 pötty, ott tudod a kézi keresést, az átnevezést és a beérkező fájlokat megjeleníteni. Egyébként automatikusan keresni kezd, ha a Bt képernyőn maradsz. A megtalált eszközöket is lehet konfigurálni. Pl, MW600-as Bt fülhallgatónál állítható, hogy a telefon hangja, vagy/és a média is megszólaljon.
Nem kapcsolódik WIN8-as tablethez sem Bt-vel. !!!!??????
Megjött hozzá az edzettüveg képernyő védő, de mivel a bőr tok is megjött és már használom, valamelyik feleslegessé vált.
[ Szerkesztve ]
-
Vovi1
aktív tag
Igen, BT. Más androiddal pl iNew V3, SGS III vagy Win. Nokia 830, 630 az autóm ( ASTRA J) azonnal felismeri és kommunikál. Pl a Here+ GPS prg. az autón keresztül beszélget, ha mondani akar valamit lehalkítja a rádiót stb.
A szülinapos IGO az jól működik, de csak a telón. Azért nem értem, mert jó az asztali gép BT-vel, a Samsung gyári BT hangszóróval is, valamint az okosórával is korrekt (Alcatel). -
Vovi1
aktív tag
Most jött egy Android biztonsági frissítés a kütyüre. több, mint 30Mb.
Változatlanul nincs OTG és nem kommunikál az autómal, a betyárja. Csak azért tartom, mert kaptam egy okosórát és más Androidos teló nincs most itthon.
-
gabor907
tag
-
gabor907
tag
Hello
Gyakran elfelejt lezárni a kijelző... nem tudom miért egyszerűen csak nem zár le... erre valami megoldás, vagy valakinek hasonló probléma?
előre is köszi a válaszokat!
core
-
Mzombi
aktív tag
a Bluetooth beállításokat hol találhatom? Hiába kapcsolom be, nem látja semmilyen készülék a telefont :/
Bekapcsolom a BT-t és így is szürke (inaktív) a BT ikon az értesítési sávban...[ Szerkesztve ]
-
Norbi21
senior tag
Na tegnap én is észrevettem az általatok is említett, felső hangszóró körüli zörgést, pedig azt hittem én megúszom
-
Mzombi
aktív tag
válasz Sebobayern #891 üzenetére
-
Mzombi
aktív tag
válasz Sebobayern #889 üzenetére
hova kellett vinned (bár remélem nem lesz rá szükségem)?
-
Sebobayern
csendes tag
Készen van a telefon. 4 munkanap volt a javitás. Azt mondták a szervizben, hogy sotfware-s gond volt.
5.0 androiddal adták vissza, amikor bemenent akkor 4.4 volt rajta. -
Sebobayern
csendes tag
Nem néztem a factory resetet. Olvastam, itt, hogy az nem segitett, bevittem 5 munkanapot mondtak, szóval elméletben szerdán készen lesz.
-
Norbi21
senior tag
válasz Sebobayern #886 üzenetére
Nekem speciel ezt eljátszotta 2. nap. Factory resettel nullára hozva nem volt gond. Ez még 4.4-el volt, azóta megtörtént 5.0-ra a frissítés, és kifogástalan, nem tudom van-e esetleg összefüggés.
-
Sebobayern
csendes tag
A lenovo logonál megfagy és annyi. A menü bejön, de olvastam itt a forumba, hogy mással is elöfordult ugyan ez a hiba és nem segitett a factory reset sem. A telo 20 napja van meg, de eddig müködött. A fórumtársnál 30 napot szervizelték a telefont, remélem nem fog addig tartani.
-
Mzombi
aktív tag
válasz Sebobayern #884 üzenetére
ejj, az nem jó :/
Bekapcsoló + hangerő gomb egyszerre nyomva tartva 6-8 mp-igre sem reagál? Mióta van meg a telefon? -
Sebobayern
csendes tag
A telefon ma lemerült, de többet már nem kapcsol be.
Holnap irány szerviz -
Mzombi
aktív tag
nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon hiányzik egy értesítő led, vagy bármi megoldás, ami mutatja, ha kapok valamit a telefonra...
-
Mzombi
aktív tag
azt hittem jött egy alaprendszer frissítés, erre "csak" az android biztonsági frissítés jött meg
Ha jól sejtem ez a készülék nem valószínű, hogy megkapja majd a Marshmallow-t. Vagy van másnak esetleg vmi infója? -
kiazol281
újonc
Pàr hete tulajdonosa vagyok eme készüléknek eddig senmi probléma vele .Valaki tapasztalta hogy a kamera környékén valami furi hang hallatszik mintha talan kis müanyag csörögne???
-
Norbi21
senior tag
válasz Sebobayern #874 üzenetére
Elsőre nekem sem . Egyébként rátettem az 5.0-át, azóta kifogástalanul működik, lehet ez egy célzás volt a frissítésre
-
Sebobayern
csendes tag
Tegnap kézhez vettem a telefont és eddig minden rendben van vele.
Olvastam itt, hogy nem kapcsolt be, de nálam ilyen gond nem volt. -
Norbi21
senior tag
Hard Reset hogy működik a telón? Nekem is előjött egy fórumtárs korábbi problémája, bekapcsolás, megakad a lenovo logónál. Hosszas kikapcsoló gomb után csak újraindul, és megakad. Az a vicc, hogy délelőtt még működött tökéletesen, piszkálva nem lett rajta semmi
[ Szerkesztve ]
-
Norbi21
senior tag
Szerintem rosszul sejted . beállítások/értesítési központ/értesítési sáv ikonjainak beállítása. Egyébként nagyon pöpec a teló, az általatok említett zörgést még nem tapasztaltam. Amit én nem találok, hogy akármilyen pötyögésnél (messenger, böngészés, sima sms) mindig rezeg a telefon, ezt ki lehet valahol szedni?
-
Mzombi
aktív tag
jól sejtem, hogy az értesítő sáv lehúzása utáni "menü panel" elemeit nem lehet módosítani (nyilván mókolás nélkül, tehát stock rendszerrel)?
[ Szerkesztve ]
-
Mzombi
aktív tag
teljesen egyetértek mindennel, a zörgést azt hittem, hogy csak én hallom, de "megnyugtat", hogy nem én ejtettem le, csináltam vele vmit.
Szerintem a töltés egyáltalán nem lassú (kb. most töltöm 3-4-szer).
Az értesítő led mellett a gombok világítása is hiányzik este nekem.
Az egy gombos zárás és a kijelző lenti részének húzására feloldás tetszik.
Kíváncsi vagyok meddig frissítik majd a rendszert rajta (lesz-e vajon 6.0). -
Sayuar
senior tag
Tapasztalatok fél nap használat után:
- annyira nem melegszik, minthogy ezzel érdemes lenne foglalkozni
- nagyon kényelmes, kézre áll
- a kamera közepesen jó, egy bizonyos pontig élvezhetően nagyítható a kép
- hang minőség renden van
- 10-12 másodperc alatt GPS jelet talál
- az összeszerelés minősége nagyon jó
- a hangszórós zenehallgatásnál (~80% fölött) már érezni a torzítást, leginkább a mély tartományban
- a fekete "nagyon fekete"
- a telefon nagyon könnyű, észre sem veszem, hogy nálam van
- a hátlapvédő műanyag és a 2 kijelzővédő fólia szép gesztus
- nincs dupla koppintásos feloldás, helyette elhúzással vagy gombbal lehet aktív állapotba hozni
- hiányzik az értesítő led, de ez nagyon
- valami zörgést lehet hallani a készülék felső részéből. Mivel kettő is volt a kezemben (és mind a 2 ezt csinálta) így típusbetegségre gondolok. Ha leteszed az asztalra, hallani lehet.
- lassan töltődik ? (bár csak az első töltésen van túl)
- a legnagyobb fájdalom: gyorsan merül az akkuÖsszességében jó készülék, ha a hibáival (értesítő led, zörgés, gyenge akku) együtt tudsz élni, akkor szeretni lehet.
-
Sayuar
senior tag
kis helyreigazítás:
Megjött a Lenovo S90. Feltelepítettem az "IGO szülinapp"-ot a Play-ből...és nem talál műholdat.
Ezt követően egy torrent oldalról leszedtem egy "IGO Basarsoft" verziót, és azzal 11mp alatt műholdat talált az S90.
Lehet, hogy a P70-el (MTK socket) semmi baj se nem volt... és a "szülinapp" verzióval van/volt valami gond? A választ már nem tudom meg. -
Norbi21
senior tag
Ma rendeltem meg én is edigitaltól, kíváncsi vagyok winphone után milyen lesz, kinézetre és tudásra bejön
-
Mzombi
aktív tag
válasz Sebobayern #846 üzenetére
Én N4-ről váltottam (edigi akcióban) és eddig nem bántam meg, sőt! Igaz, van pár dolog, ami nem tetszik, de majd csak találok rá megoldást, vagy hátha javitják majd Lolli frissítéssel...
-
Sebobayern
csendes tag
Jelenleg lg optimus g-t használok. Ez a telo több mint 2 éves és nem nagyon használok gps-t, de multkor használtam és 5-6 perc alatt talált jelet szabadtéren. Ennél már csak jobb lehet.
-
Sayuar
senior tag
válasz Sebobayern #846 üzenetére
Én pár napig teszteltem egy P70-est. Nagyon jó telefon, de a GPS vétel egy vicc.
A kérdés már csak az, hogy az MTK socket miatt van, vagy a GLONASS hiányára vezethető vissza.A cikkben azt írják, hogy az S90 glonass műholdakat is lát, ami azért érdekes, mert a hivatalos oldalon [link] illetve a gsmarenán [link], de még itt [link] is azt írják, hogy csak A-GPS-t lát.
[ Szerkesztve ]
-
Sebobayern
csendes tag
Ma lattam ezt a telefont az edigitalban 60-ert akciosan annyiert nem tünik rossz vételnek. Eddig a honor 4c-t akartam venni, de holnap megkell néznem élöben is.
Itt a fórumban nem sok értelmes hozzászólás van a teloval kapcsolatban. -
Vovi1
aktív tag
Windows helyett néhány napra visszatértem a droidhoz, borzasztóan furcsa volt. Az S90 droidhoz képest gyors, szépen frissítette magát. Rendeltem is hozzá minőségi bőr tokot keletről, de szerintem mire ideér visszaállok a 830-ra.
Kamera gyengébb, hang, videó kép lejátszás hasonló, talán gyorsabban jön elő. Kijelző megegyezik, Amoled. Telefonálni lehet vele... stb.
Ami alapban gond: az autóm nem ismeri fel a Bt-t, nem kommunikálnak. (Inew V3 és a Nokia igen!) Nincs OTG ???? vagy nem találom, ez a legnagyobb gondom a Win-nel is. Gyorsabban merül. Furcsa másfél év Win. után látni a Play összes programját tele zavaró reklámmal. Egyenlőre ennyi a bosszankodásból.
Összességében elegáns, szép telefon, a másolósdi meg hülyeség.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
edigitalban 60k 10.11-ig (vasárnapig)
-
Guseppe
tag
válasz konigjanos #842 üzenetére
Sajna nem tudom. Végül nem ezt vettem. Elég halott ez a topic.
[ Szerkesztve ]
"Tekintsd meg istennek cselekedeteit, mert kicsoda teheti egyenessé amit Ő görbévé tett!" Gattaca
-
konigjanos
senior tag
Üdv az uraknak! AC szabványú wifi-t tud a készülék?
-
Guseppe
tag
Tervezgettem telefon vásárolni és kövezzetek meg, de a sok kiállított telefon közül ez tetszett. Soha nem hallottam előtte róla, egy bevásárlóközpontban nézegettem a telefonokat és ez tetszett a legjobban. Egyértelműen tiszta iphone koppintás, de akkor is jó. Kényelmes a fogása, baromi szép a kijelző szóval jó készülék. Az meg, hogy ki mit mond rá, hogy iphone koppintás stb, nagy ívben tojok.
Mondjuk jobban örültem volna a HW egy kicsit erősebb, akkor sem zavart volna, ha emelte volna az árat, mind1. Így legalább nem annyira vészes az ára. Az almás készülékek soha nem vonzottak, és ha nagyon belenyúlnék a zsebembe még vehetnék is egyet, de egyszerűen nem érzem, hogy megérné 240E kifizetni egy telefonért. Bátyámnak iphone 6-van, tuti hogy le fog fikázni az új telefonommal, de ez van. Nem befolyásolt semmi és senki. A boltban hosszasan nyomkodtam, nem tapasztaltam laggolást. Láttam, hogy memóriában hozza az általam elvárt minimum 2GB-ot, háttértárban pedig a 32GB-ot, szóval tudásában megfelelő. A kamera képességek a youtube-on látottak szerint semmivel sem rosszabb, mint más hasonló árú készülék esetében, szóval rendeltem is egyet. Holnap vehetem át, no majd meglátjuk...[ Szerkesztve ]
"Tekintsd meg istennek cselekedeteit, mert kicsoda teheti egyenessé amit Ő görbévé tett!" Gattaca
-
Fricibácsi
tag
válasz Deller2010 #839 üzenetére
Átnéztem, de nem találtam ilyen beállítást. Nekem 5.0.1 van, valamelyik Lenovo fórumban olvastam, hogy Nyalókára váltás után eltüntek a Kitkatben megszokott ficsörök
-
Deller2010
tag
válasz Fricibácsi #837 üzenetére
P70-ben van dupla kopp 4.4.4 alatt... Hogy aztan az 5.0-ban/5.1-ben is megmarad-e (meg nem jott ki hozza), jo kerdes?
Settings >> legfelul a "System" helyett a "Feature" fulet valaszd >> Screen off gestures (legfelso menupont) >> Knock to light (legfelso menupont): ON.
Nektek hogy nez ki a Beallitasok (Settings) menu?| regular IT guy |
-
kabalapasika
tag
válasz Fricibácsi #837 üzenetére
Köszi! Átgondolom...
-
Fricibácsi
tag
válasz kabalapasika #836 üzenetére
Nem zaklatsz, örülök, ha segíthetek
Noti led nincs rajta, sajnos, és az androidos gombok se világítanak. Duplakopp sincs rajta ( vagy nem vettem észre), viszont van olyan funkció, ha a kijelző alsó szélén végighúzod az ujjad feléled és van egy "egyujjas zárás" widget, azzal ki tudod kapcsolni.Használom őket és jól működnek. -
kabalapasika
tag
válasz Fricibácsi #835 üzenetére
Az európait vennem....notification led van rajta és minden program tudja hasznalni?P70-nel ugy olvastam csak 2-ő program root nélkül!Dupla koppos ébresztés van rajta?
Tényleg nem akarlak zaklatni -
Fricibácsi
tag
válasz kabalapasika #834 üzenetére
Három napja van nálam egy Sisley, túl sok tapasztalatom nincs. Beszédhang jó, csengőhang brutális és mivel alul van a hangszóró, az asztalra téve se halkul. A wi-fire adnék 5-ből 4 pontot, de stabilan tartja, nem dobálja. A GPS teszt applikáción pillanatok alatt talál jelet, élesben nem próbáltam, úgy tudom veszi a Glonass jeleit is.
Nekem S90-A tipus van, ez az európai, ( -U a kinai ) tudja az összes frekvenciát amire szükséged lehet. A kínai változat a B20-at nem tudja, ez vidéken használatos 4G. -
kabalapasika
tag
válasz Fricibácsi #833 üzenetére
Köszi a választ!A naponta töltés nem zavar...csak kompromisszum mentesen kibirjon egy napot az aksi!Igazábol a beszéd és csengőhang erejére a wifi vétel erőségére és a mobil hálózatok kezelésésére (telekom) valamint a gps vételre lennék kivácsi!
-
Fricibácsi
tag
válasz kabalapasika #832 üzenetére
A P70-es akkuidejéről zengenek ódákat, az S90-et naponta töltőre kell rakni. Viszont az Amoled színei valami elképesztőek!
-
kabalapasika
tag
Sziasztok!Ennyire jó a telefon,hogy ilyen kevés felhasználói hozzászólás van!?Lenovo p70 es az S90 között vacilálok...Van bosszantó hibája a készüléknek?
-
Fricibácsi
tag
Sziasztok!
Most került hozzám ilyen készülék, kezdem belakni, egyenlőre minden szép és jó! A Lenovo honlapján említik, hogy a készüléken előre telepítve van egy Guvera aplikáció, korlátlan zeneletöltéssel, de én sehol nem találom. Ráraktam a Lenovo Music progit is, de nem tökéletes, ( az előző Vibe X-emen tökéletes volt és magyar ) ráadásul olyan dolgokhoz kér és kap hozzáférést, amit nem is értek.( pl SMS küldés ) A készüléken már Lollipop fut. Ha tudtok segítsetek egy jó online zeneletöltő progival ami kipróbált és jó működik. -
BrOnZ
tag
Nem tudom, megoldódott-e, nekem hasonló gondom volt, a hard reset sem segített. Irány vissza szerviz, egy hónap idegbaj és teljes belsőrész csere oldotta meg a gondot. Akku, doboz, kijelző maradt, a többi csere. Azóta kiválóan működik, és OTA-n lejött rá az Android v5.0.2 is.
--=<[BrOnZ]>=--
-
Sippy22
tag
Sziasztok! Valaki próbált már a Lenovo S90-U (Unicon) készülékére Lenovo S90-A ROM-ot telepíteni??? Kíváncsi lennék az eredményre!!! Több helyen olvastam, van ahol azt írták nem kompatibilis van ahol azt, hogy működik!!! Ha valaki próbálta, vagy van olyan ismerőse aki már próbálta, írjon!!! Köszönöm!
A katona nem azért van, hogy szúrjon, hanem hogy senki ne szúrhasson!
-
Hajós01
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy problémám. Kikapcsoltam a telót majd azonnal visszakapcsoltam volna,de csak a Lenovo logót mutatja,és onnan tovább nem csinál semmit,teljesen lefagyott. Se kikapcsolni nem tudom mert magától visszakapcsol de csak újra és újra a logóig jut. Valami ötlet????
Jobb csapba sz.rni,mint sz.rba csapni
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Van egy ismerősöm aki egy ilyen telefont venne. Arra szeretnélek Titeket kérni, hogy legyetek szívesek írjátok meg, hogy mik ennek a készüléknek az erősségei, és a hibái!
Köszönöm szépen! -
törölt tag
válasz osztraksajt #822 üzenetére
Igen.
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
OTAn tegnap este megjött a Lolipop! Kétszáz megával kevesebb ramot használ!
-
Sippy22
tag
válasz robi1979 #818 üzenetére
Szia!
Előre szólok, hogy még nincs a kezembe a telefon (úton van, jelenleg Hollandiában)! Ha Kínából rendeled, akkor valamelyik Web áruházból rendeld (szerintem) Geekbuy, Pandawill, Lightinthebox stb. Nézd meg EZT az oldalt és döntsd el! A Lenovo S90A és az S90U az amelyik működik nálunk probléma nélkül! Az 1 GB-os verziót ne is nézd, mert azért turbózták fel 2-re, mivel a felhasználóknak kevés volt, nem használhatatlan, de mindenki a 2GB-os verziót ajánlja! Nem tudom mit szeretnél ezzel a GIFT (ajándék) dologgal, de ezzel nem vered át a NAV-ot, akár azt is ráirathatod, hogy örökség, vagy Szuvenyír akkor is fizetni fogsz (az esetek 80-90 %-ában), tehát a GIFT felirat teljesen felesleges! Nézd meg a magyar posta oldalán a VÁM díjakat, ott van, hogy mikor mennyit kell fizetned, ha megfogják az ellenőrzésen (csak tudd, az ellenőrzés szúrópróba szerűen zajlik, de már egyre sűrűbb és röntgent is bevetnek, sőt a dobozt is felbonthatják)! Tehát ha lenyilatkozod, hogy egy 50 $-os telefon van benne, de ők ezt másképp látják, hát megszabnak egy "gondolt" árat és az után fizettetik ki veled az ÁFÁT és/vagy a VÁMOT!!!A katona nem azért van, hogy szúrjon, hanem hogy senki ne szúrhasson!
-
robi1979
aktív tag
Sziasztok!
Szemezgetek az S90-el, kérdésem hogy honnan érdemes most ezt a kis kütyüt beszerezni és hány féle típus létezik ebből ami gond nélkül működik Magyarországon? Etotalkon 1+16Gb-s változat van ami "U"-s, Geekbuyon van 2+16Gb-s változat de ez 60$-al drágább...Ebayről már többször rendeltem de ezek az oldalak eddig kimaradtak az életemből. Van olyan lehetőség valahol hogy "GIFT"-ként adják föl? Etotalkon elvileg van valami "gift bag package", ez lenne az? Emellé jár gyári Lenovós doboz is? 1 és 2Gb-s belső ramosok között akkora a különbség hogy megéri a +60$? Jelenleg egy Motorola Razor Maxx-ot nyúzok kb 2 éve, ezt cserélném.
Esetleg tudnátok olyat ajánlani a kínaiak közül (főleg Lenovo) aminek van TV kimenete és OTG képes USB-je kb 3000es akkuval? A Razr MAXX ezeket tudja, jó lenne ha a következő készülékem is tudná mert már hozzá szoktam.
-
-
hunaqua
addikt
válasz #27813376 #810 üzenetére
Alapvetően ezt nem is értem.Ez nem olcsó kategória még Kínában sem.Számomra még egy alsó kategóriás telefonnál is elvárható lenne minimum a led.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
-
hunaqua
addikt
Bocsánat,ha volt róla szó.
Azt látom,hogy a "tapi" gombok nem világítanak,de értesítő led az van?SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Sippy22
tag
válasz #31631410 #803 üzenetére
Bocsi, nem olvastam, hogy ezt már megcsináltad! Ha jól értem azt szeretnéd előhozni, amely (kikapcsolt állapotban, Hangerő fel folyamatosan, majd folyamatosan bekapcs gomb, amíg elő nem bújik a menü)! Ez sem fog segíteni, viszont ha ezt letöltöd és telepíted, akkor elméletileg jó lesz! Sok sikert, szólj ha sikerült!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Sippy22
tag
válasz #31631410 #803 üzenetére
Szia! Nincs még meg a telefonom, de megpróbálok segíteni! Valószínűleg egy "Factory reset" gyári visszaállítás, elegendő lesz! Van a Youtube-on egy videó, itt a link remélem segít, ha pedig nem akkor böngészünk tovább! Azt tudnod kell, hogy a gyári visszaállítás mindent töröl a telódról és az eredeti állapotot állítja vissza, úgyhogy, ha van valami Űberfontos a telón először mentsd le!!!
-
törölt tag
szia!
oriási problémám lenne!
vettem egy ilyen telefont ( S90 - U 2gb ram=16gb rom ).
az elozo emberke sorban kitorolte a neki nem tetszo alkalmazásokat...koztuk a security -t is... azota bal felul kis zold robot,s az also sávban nagyobb: "security problem" felirat virit... gyari beallitasokat menubol megcsinaltam,nem segitett... kétgombos reset hogyan mukodik? play-rol letoltott security alkalmazas nem segitett... tok hulye vagyok a telefonhoz,sajnos .ezert fordulok hozzatok. lehet,h nem lett volna szabad megvenni ezt a kinai verziot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest