-
Mobilarena
Aki folytatja a meddő Apple-Anroid vitát kitiltásban részesül!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
De. MINDENT ugyanúgy kapsz vissza, kontaktoktól kedve az appok mentésén át az ikonok elrendezéséig bármit. Még a böngésző megnyitott lapjait is.
Mielőtt jönne, MIUI közel ugyanezt tudja.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
Mindketten ultimate igazságnak, ténynek akarják beállítani a véleményüket. Lehet nálam van a gond, de én ezt kicsit gáznak érzem...
(#668) Jakuu: Ezt magyarul is leírhatnád.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
Úgy buzizod az iOS-t (aminek az ikonjaitól én is hányok btw) és elegánsozod a HTC-t (ami pont tetszik nekem) mintha egy alapigazság lenne amiben mindenki egyetért csak pár különc van. Pedig hopp, az eladások nem erről árulkodnak...
(#664) Keeperv85: Oké. Egy Samsung-nál, HTC-nél vagy Xiaomi-n kívül bárkinél meg tudod azt oldani hogy az online profilodba bejelentkezés után a felhőben tárolt mentésed alapján mindent ugyanúgy tölt vissza mint ahogy volt az előző telefonodon? Ja, hogy annyira azért nem ugyanaz...
Szép és jó dolog hogy vannak megoldások a backupra Androidon, de az annyira geeky szinten van hogy a felhasználók elég kis töredéke használja ki.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz r3dsnake #653 üzenetére
Butaság volt ilyen meddő vitát folytatnod. Én simán kiszálltam volna az első érvek leírása után... a másik fél vagy elfogadja a tapasztalataid vagy szarik rá. Szerintem egyik opció se kiáltott volna vitáért.
De ezen az iOS szarozáson még mindig csak röhögni tudok. De nem is azon, hanem inkább hogy ilyen butthurt szinten megy... nem hazudtoljátok meg a nemzetiséget srácok.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Imádom amikor szubjektív dolgokat kijelentenek ultimate érvként, okosságként... látszik hogy vannak mentalitásbeli különbségek. Kb. ugyanaz a szint mint az Android szarozása.
Csináljátok még a műsort azért, kérve könyörgök menjetek le még szánalmasabb szintre! Ezt mindkét félnek írom...
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz r3dsnake #294 üzenetére
Spotify se jó, offline-ra a zenéket vagy szenvedve szinkronizálja le (neki se áll letölteni, pedig van hely, egy albummal napok óta szarakodok), vagy nem tölti be az albumképet. És hónapok óta ilyen...
Az android meg nem szar. Attól hogy neked nem szimpatikus vagy egyszer megégetted magad vele még nem lesz rossz... ne felejtesd el hogy mennyi telefonon fut az és mennyien sírnak miatta.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Graphics #168 üzenetére
De ez tényleg másolat. Komolyan nem értem hogy miért véded...
Nagyon érdekes hogy ők is tudtak eredeti formatervet kitalálni. De most mégis miért hasonlít az iPhone 6-ra az S90? Mert azt akarták... nem is értem hogy ez miért nem egyértelmű sokaknak.
-
tDr1v3r
veterán
Nekem az ujak anyaghasznalata nem tetszik, de a billentyuzet igen... igaz hogy az uj mechanika nyomaspontja mas, de a keycapek jobbak lettek szvsz.
Mas kerdes hogy nekem notebook nem kell Windows-al.
-
tDr1v3r
veterán
És akkor egy ilyen cég gyárt ThinkPad-eket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest