- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanpec
senior tag
válasz
Dominó85 #697 üzenetére
Szia
Amelyikről mostanában szó van.
Link:http://www.needrom.com/download/lenovo-k50-t5-android-5-0-row-modded/De azon gondolkodom lehet ez normális mert az előző romok(nexus,carbon stb) kérték az engedélyt a roaming adatforgalomhoz. Igaz ezeknél se értettem, hogy miért, mert nem hagytam el a saját hálózatot.
A roamingot lehet most az adatbarangolás jelenti, mert roaming adatforgalom engedélyezést nem találom ennél a romnál.
Ezért kérdezem mi a helyzet másoknál, találkoztak-e már hasonlóval?
Előre is köszi
-
yanpec
senior tag
-
keyman
tag
-
gorkmc
tag
válasz
Dominó85 #569 üzenetére
Pontosan azt tettem amit Dominó85 javasolt. Felraktam a TWRP-t és minden működik is ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Köszönöm az útmutatást!
Ennek köszönhetően 3 ROM-ot teszteltem is. Ez alapján szeretném felhívni a figyelmeteket erre a Lenovo K50-T5 ROM-ra.
Eddigi tapasztalataim vele:
- Multilanguage (100% magyar nyelv benne. Egyetlen kínai pálcikával sem találkoztam benne)
- Lollipop 5.0
- Rooted
- Kínai appok nincsenek benne
- GAPPS-ből Gmail, Google, Térkép, Youtube, Play benne van
- Sok hasznos program van benne, ami letörölhető ha mégse kell. Bootolás után 10.36GB szabad belső tárhely marad. (akár ez lehetne a hazánkba szánt Lenovo K3 Note sw :-) )
- Wifi / Dual SIM / Bluetooth / GPS (szobából is látta a műholdakat) működik
- Dolby Atmos
- Értesítési napló
- Képernyő színegyensúly beállítás
- System update OTA updater
- Notification LED működik
- Az összes Lenovo jópofa trükk működik (dupla koppos bekapcsolás, -v, -o bekapcsolás, "széles érintés")
- Éjszakai mód működik
- Repülőgép módban is ébreszt (ma reggel tesztelve :-) )
- Ha a fejlesztői lehetőségeknél az "Ablakanimáció mérete", "Áttűnési animáció mérete" és az "Animáció léptéke" 0.5x -re van állítva, akkor közelítőleg olyan gyors lesz, mint a Nexus rom. -
gorkmc
tag
válasz
Dominó85 #567 üzenetére
És életre kelt! Köszönöm a segítségeket !!!
(Nem mertem a Recoveryn kívül mást is bepipálni nehogy még nagyobb bajd csináljak, inkább megkérdeztem a hozzáértőket)Ha ki szeretnék próbálni más ROM-okat is akkor biztos ami biztos először rakjam fel a CWM-et és utána flashelhetek Flashtoolal ha az az install módja? Vagy egy flashtoolos install felülírja a CWM-et?
(inkább kérdezek, mintsem újra téglát gyártsak :-)
-
gorkmc
tag
válasz
Dominó85 #513 üzenetére
Kérlek adjatok tanácsot, hogy mit vesztek akkor, ha nem kezdek bele a ROM-ok cserélgetésébe? A fórumot olvasva még nincs meg a "No1." ROM. Viszont olyan telefon kéne ami megbízhatóan működik. Az az érzésem, hogy az A7000 stabil jó szoftverrel. Viszont a K3 Note pedig ígéretesebb, mert egyszer csak lesz hozzá tuti szoftver, a hardvere pedig erősebb mint az A7000-é.
Nekem nem baj ha a fényképezőgép része nem vetekszik egy tükörreflexes gépével. Viszont pl. az értesítési LED fontos és hogy napfénynél is jól olvasható legyen, gyors GPS és stabil legyen.
Vegyek A7000-t vagy vegyek K3 Note-t és várjam meg a No1. ROM-ot addig pedig használjam a gyárival angolul? -
kovjoe
aktív tag
válasz
Dominó85 #479 üzenetére
A Xiaomi nem foglalkozik az mtkval állítás biztos nem állja meg a helyét, most jött ki a redmi note2, abban is mtk proci van, a miui honlapján, eleve külön letöltési rész van az mtks telefonokhoz. Nálam a vibeui_v2.8_1532_ltt_lemonade rom fut, lassan két hete - azt a két napnyi kitérőt kivéve, amíg a nexus ment - az ébresztőt valamiért kilövi, de egyénként meg vagyok elégedve.
-
xoortes1978
tag
válasz
Dominó85 #469 üzenetére
leszedtem a Ringtone Maker-t es csinaltam vele egy sajat csengohangot. A listaban nem latszik, viszont az app alol be lehet allitani csengohangnak es mukodik is. A led-em tovabbra sem villog, de a forum szerint a tobbieknek sem. Mondjuk ez annyira nem zavart mint a bena csengohangok.
-
Dzsolo
senior tag
válasz
Dominó85 #456 üzenetére
Pedig kicsit bizonytalan vagyok
Ez az a Nexus ROM?
Mikor elkezdtem a leírásodban található link alapján megpróbálni rootolni akkor a vírusirtóm egyfolytában zaklatott, úgyhogy fel is adtam. -
Dzsolo
senior tag
válasz
Dominó85 #454 üzenetére
Nincs kedvem téglát csinálni belőle.(Életembe nem csináltam) Rájöttem, hogy eddig hiányozhatott a Lenovo USB driver a gépemről, most feltelepítettem. Egy link jó lenne a romhoz, illetve ha leszedtem akkor a flash tool ban a download fülnél a második sorba (scatter-loading file) behúzom a ROM ot? megnyomom a Download feliratot és várok mint a rootnál?
-
run4fun
tag
válasz
Dominó85 #441 üzenetére
Várjuk a képeket!
Ha netán beválik a dolog, akkor már cserélem is le a Carbon Lite romot.
3 napja használom, az észrevehető issue-k:
- notification led nem világít töltésen kívül
- nem lehet átállítani, hogy ne az sd kártyára telepítse az appokatViszont a fogyasztásban jelentős csökkenést veszek észre a 1512-es VibeUI-hoz képest. Azzal nap végére eljutottam 40-45%ig, míg ezzel olyan 62-64%, nagyjából ugyanolyan mértékű használatnál.
-
Iped
csendes tag
-
krisi047
senior tag
válasz
Dominó85 #358 üzenetére
Próbáltam, nem jött be. Megfelelő verziójú Gapps-ot kellett keresni, és ment. Használja valaki a gyári developer romokat? Nekem a 1530-ban, fel is ajánlja a 31-re való frissítést, de nem sikerül. Mintha azt íná, hogy az update.zip-et tegyem a memóriakártyára, de azt nem találom a telefonon. Valami ötlet? 1530-on pl. a Facebook Messenger is folyamatosan összeomlik, hátha javították.
-
gaga1
tag
válasz
Dominó85 #345 üzenetére
Kepek alapjan talaltam fura eltereseket.
Pl. hatlap jobb felso reszen talan hangszoro nyilas? Talaltam olyat amin nincs.Pedig K3 Note a hirdetes. Az adatok megegyeznek. Olyat is lattam hogy ez a nyilas egyiken kicsit jobban a szelen volt a hatlapnak. Nem celom a remhirterjesztes,de en is ilyen telefont szeretnek majd venni. Es inkabb kerdezek elotte. -
-
-
cs.lev
tag
válasz
Dominó85 #248 üzenetére
Koszi,
Akkor dobnal egy linket a te modszeredrol!
Neztem a blogodat rola, ugyhvolt hogy lesz egy leiras, miegymas, de nem talaltam!
csak en vagyok hulye, vagy eleg az az egy link amit valahol megosztottal, hogy hogyan kell recovery-t telepiteni aztan kesz?Needrom-rol az AOSP romot 5.0.2 androiddal probaltad mar? vagy valaki mas probalta mar?
-
Turcy086
tag
válasz
Dominó85 #243 üzenetére
Ez a szarkép-nemszarkép témával úgy vagyok, hogy mindenki döntse el.
Azt mindenki tudja, hogy telefonnal akár egy S6-ossal vagy szifonnal sem tudsz csinálni hogy mondjuk fotosopolni tudd pixel szinten komolyabban. Nem arra van és kész, ebbe kár vitázni.
Nekem jók a K3 képek és punktum :-) Vagyis amire nekem kell, arra jóóóó -
Turcy086
tag
válasz
Dominó85 #235 üzenetére
Én itt vagyok :-)
Nekem egyenlőre marad a Sensation ROM, nagyon bevállt. Amire nekem kell, arra jó. Android 5.0 de stabil, nincs vele semmi bajom. Egy bugot se vettem észre.
Kamera képeket lőjjek? Most nyílika selyemakác(tudom anno is igértem képet, de utána majdnem tégláztam így ki is ment a fejemből)
Sajnálom amúgy, hogy nem jött be (még) az 5.1.1-es rendszeres AOSP -
Dominó85
addikt
válasz
Dominó85 #232 üzenetére
Újabb észrevételek:
- a kamerával valamit csinálhattak a srácok, mert a "gyári" apk szebb képeket lő, mint a Camera FV-5 (fizus verzió)Van egy fajta alap zaj az egész képen, de egyáltalán nem zavaró. Főleg annak tükrében, hogy a képeket most lőttem 19:30 körül, felhős időben.
- negatívum viszont, hogy valamiért az aplikációk csak akkor indulnak el azonnal és villámgyorsan, ha a memóriában vannak!
- Ha nincsenek benne, akkor kínos 6-7 másodperceket is hezitál a rendszer!Még érdekesebb, hogy nem mindegyik apk csinálja ezt! Tanácstalan vagyok. Valami hip-hop, másik meg kop-kop idő mire elindul.
-
-
lacca80
csendes tag
válasz
Dominó85 #170 üzenetére
Helló!
Végre újra működik a k3-asomEgy ismerős ismerőse teló szervizes, és életre keltette nekem egy karton sörért
Most angol menüs amit kb 2 nap használat után vettem észre, lehet hogy nem is zavar az angolA fájóbb pont, hogy nincs playáruház gondolom gapps hiánya. Viszont cserébe ugyan van sok kínai alkalmazás, viszont az öröm, hogy most bírja az aksi, az eddigi napi3 töltés helyett 1 max 2.
Megpróbáltam letölteni a drive megosztásról a cuccokat de nem jött le. De egyenlőre gyűjtöm a bátorságot lehet, nem piszkálom használom inkább így. -
Turcy086
tag
válasz
Dominó85 #196 üzenetére
etotalk oldalról tavaly ilyenkor vettem doogee dg800 telefonomat, teljesen korrektek voltak.
Évforduló miatt ingyen 5 napos dhl postát kaptam, vasárnap megrendeltem, pénteken vámkezeléssel mindennel nálam volt.
Egy gondom volt, hogy a promócióba benne volt a root is, de végül nem volt rootolva, másnapra viszont megcsináltam. Nem is írtam supportnak, nem foglalkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest