Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom120514
őstag
Amit írsz, ha megduplázod is elég lesz szerintem. Nekem pl. megy a Viber, email folyamatosan szinkronizál 3 fiókot, Chrome-ban kb. 90 lap van megnyitva (tudom, állat vagyok
), WiFi és adat folyamatosan megy, néha MindigTv, MiBand cuccok, Shazam, naptár alkalmazásban napi 20 emlékeztető nyüzsög, Telenor és mobilbank, Duolingo app. Játszani nem szoktam, a fentiekhez tökéletes ez a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch
- Kerékpársportok
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
Üzleti előfizetők hirdetései
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest