- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzz03
őstag
sracok!
global dev 6.12.29-es rom-on nincs meg a beallitasok menuben az a resz aminek egy kis haziko volt az ikonja (ha jol emlekszem) es 2 lehetoseg volt benne, megpedig (pontos nev nem ugrik be) az ikonok zarolasa, es es a torolt appok helyenek uresen hagyasa.
namost ez csak nalam nincs? vagy csak nem latom? :S
ugye most ha egy ikonra hosszan rabokok h arrebb raknam azt irja ki hogy: kezdokepernyo elrendezes zarolva van.
csak epp az a problema h ezt nem tudom kikapcsolni.
mer nincs meg a beallitasokba -
-
zzz03
őstag
Miuiszerviz-nek van valami hivatalos rendelesi ideje? Penteken 14.20korul dobtam neki emailt de meg semmi valasz. :S mar nagyon mocorog a kezem eustock rendeles gombon, h rendelek egy ujat mer nem birooom (mint vmi rossz gyerek..)
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
válasz xabolcs #12321 üzenetére
Dobtam miuiszerviznek egy emailt, mi nem jutottunk vele semmire. ugyanugy nem kapcsol be. akarmit csinaltunk vele. valami hw hiba lesz ez. kivancsi vagyok mit hoznak ki belöle szervizbe, ha eljut hozzajuk.
Ja es most egy lumia 640-et hasznalok...haaaat, uram szabaditsal meg töle minel elöbb...
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Mi flash latja(?) com3 port neven viszint flesselesnel ezzel elszall:
A fajlnev, konyvtarnev, vagy a kötetcimke szintaxisa nem megfelelö. (0x8007007b: Open programmer "MPRG*.hex"
-
zzz03
őstag
Kis SEGITSEGET kernek!
Global dev legfrisebb. zart bl.
Tökeletesen müködött a telefon.
Ujrainditottam, kikapcs gomb hosszan rabökes az ujrainditasra. ahogy kell forog a kis karika kep elsötetül de nem rezzent. semmi baj mondom bekapcsolom. igen am de azota meg se nyikkan, ha hosszan nyomom a bekapcsot semmi, ha hangerö le+ bekapcs semmi, hangerö fel+bekapcs semmi, mind 3 gomb nyomva tartasa semmi. töltöre dugom semmi.ez most mi ??????
szerk:
Gepre dugva:
Care Suite Emergency Connectivity ezt dobja fel.
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Reggeli szereles!
Hamarabb ment mint yt videokba. Kicsit megtoldottam egy plusz lepessel, megpedig: a kijelzöre racuppantottam egy ilyen kis korongot amivel ugye kiveszik a kijelzöt, igy miközbe "feszitettem" (nagy erö nem kellett hozza inkabb hatarozott mozdulat) szet a kesztnit, közbe tudtam emelni finoman a kijelzöt. Kb. 5 perc alatt ki is csereltem a hatlapot es össze is raktam.
Mostmar szep karcmentes! Ra is raktam a gyari szilikon tokot amit küldtek melle!
(minden benne volt a hatlapba a kepekkel ellentetbe, azaz hangerö gombok, bekapcs gomb, infra fedöje, vaku elötti, kamera elötti muanyag.) -
zzz03
őstag
sracok! szedett mar valaki szet redmi 3 PRO-t kozuletek?
hatlapot cserelnek es nem tiszta, hogy az ujjlenyomat olvasot, hogy lehet atrakni. az addig oke h yt video alapjan a szalag kabelt levalasztom es levettem a hatlapot. de ugye amin az ujjlenyomat olvaso van az az eredetibe ragaszta van? vagy csak atrakom a masik hatlapba szalag kabelt visszanyomom a helyre, majd felpattintom a hatlapot es oromboldogsag? ( a hatlap az kb nyers. belseje ures.)[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
válasz Viktor0610 #11806 üzenetére
akk 10% alatt jelez. de elozo romokba ez 20% v 15% korul mar jelzett ugye? vagy csak en emlekszem rosszul?
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
válasz Viktor0610 #11802 üzenetére
ok köszönöm!
en se taltam semmi allitasi lehetöseget. talam a következöbe javitjak. -
zzz03
őstag
global dev 6.9.22 az akkum 11% on van, de nem jelez az ertesitesi led pirossal, h tolteni kellene. ezt hol lehet ki/be kapcsolni? (toltore dugva vilagit ahogy kell)
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
-
zzz03
őstag
global dev frissites ment mindenkinek gond nelkul? nekem ez (6.9.22) se ill az elozo se (6.9.15) telepult rendesen. frissites nem sikerult. es ismet a 960mb-ot kell letoltenem, h sikeruljon...
-
zzz03
őstag
válasz Viktor0610 #11676 üzenetére
elhiszem, h jo es megvedi a telot, de akkor is csunya lesz tole es a fogasa se lesz jobb.
-
zzz03
őstag
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
zzz03
őstag
lehet ez mindig is igy volt, de csak most tunt fel a global dev 6.9.15-el, szoval:
belepek pl a chrome alkalmazasba es nyomok egy home gombot. nagyon gyorsan ledob a homeszkrinre ahogy kell, viszont ahogy atlep a chrome alkalmazasbol vagy akarmelyik masikbol az nem tetszik azaz igy kb lefele zarja be es mintha lefolyna de kb villamgyors de megis latom. ez igy volt mindig is? en mintha ilyen attunes mentes valtasra emlekeznek... -
zzz03
őstag
válasz Milestone2 #11641 üzenetére
koszonom! dobok is egy emailt.
-
zzz03
őstag
telefon tetjen a kamera koruli muanyagot lehet e cserelni? sikeresen leejtettem kb 1m magasbol es a sarkarol lepattant a festek. :S esetleg vane jelen kollega aki foglalkozik alkatreszekkel?
-
zzz03
őstag
válasz internetezoo #11595 üzenetére
megmarad minden. ugyanugy jartam ma. raengedtem a frissitest es maradt minden a helyen.
-
zzz03
őstag
válasz Milestone2 #11582 üzenetére
okes. koszi
-
zzz03
őstag
válasz Milestone2 #11580 üzenetére
ilyenkor minden adatom ill beallitasom megy a levesbe? kezdhetem elorol belakni a telot?
-
zzz03
őstag
global dev frissitette a hetit. ujrainditas utan kiirta h sikertelen a frissites. egy 20megas csomag volt most pedig letoltott 950megat az updater alkalmazas. akkor most az egesz romot ujrahuzza?
-
zzz03
őstag
olyan gondom lenne, hogy allandoan bedobalja ertesitesi savba a teleo, h: billentyuzet megvaltoztatasa. namost ezzel csak az a gond, h a telepitett alkalmazasoknal letiltottam az ertesiteset es tiltva is van. szoval hol nem kapcsoltam meg ki eme kecses ertesitot? :/
-
zzz03
őstag
válasz JoHn123 #11330 üzenetére
nalam a telefonalas jo. de hiaba irja h 4g v 3g vagy akarmi. gondol egyet es elszall a mobilnet. most adtam neki egy gyari beallitas visszaallitasat illetve lekertem a szolgaltatom mobilnet beallitasait es kezzel csinaltam egy uj hozzaferesi pontot. eddig mukodik a mobilnet is, de ki tudja meddig.
-
zzz03
őstag
na nekem ismet szarakodik a mobilnet. :S nagyon orulok neki. tegnap ment egesz nap, ma meg mar nem akar. de erdekes mer yt appbol meg siman nezem a videokat.
-
zzz03
őstag
válasz Occon adom #11278 üzenetére
beallitasok->rendszer alk.->telefon->tovabbi beall.->hivasazonosito
ez jol el van dugva(#11292) person
en is ugyan igy jartam 1-1 uveggel. azota nincs rajta semmi, es nem karcos meg. 2honapja biztos uveg nelkül van.
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
válasz Occon adom #11278 üzenetére
beallitasok -> SIM kartyak es mobil halozatok -> Telekom HU (nyilvan amilyen szolgaltatod van, de ez a legelsö pont) -> Preferalt halozattipus
-
zzz03
őstag
válasz Viktor0610 #11274 üzenetére
köszönöm szepen
-
zzz03
őstag
beallitottam az adatforgalmamat, korlat, napi fordulo stb. a kerdesem az lenne, hogy ezt hogy lehet torolni/kikapcsolni, olyan allapotra hozni mint amikor meg nem volt belepiszkalva? igazabol csak azert mert lehuzva az ertesitosavot ez is ott diszeleg...
-
zzz03
őstag
fentebbi cikk elso lepesei alapjan ugytunik megoldodott a mobilnet gondom. remelem tartos marad.
-
zzz03
őstag
hat asszem ma osszetorom ezt a telefont
tokjol megy minden a global devvel, csak epp ha kinyomom a wifit es atvalt mobilnetre max fel percet mukodik utana semmi. a nyilacska mozgolodik a terero mellett de bongeszes, whatsapp, viber nem megy. ( jo hulye voltam h megbabraltam a china stablet...)[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
válasz trebrona #11222 üzenetére
köszönöm!
közben atallitottam angolra es egyböl meglett.ezt a temat feltudod telepiteni te? vagy valaki?
http://en.miui.com/thread-326963-1-1.html
regisztraltam oda ahova irja de megis hibat dob: nem hivatalos forrasbol szarmazo tema nem tamogatott.
-
zzz03
őstag
Ismeretlen forrasokbol valo telepites engedelyezeset merre talalom? Global dev, legfrisebb.
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Jol elvagyok magammal!
global dev-et sikeresen felraktam a gep szerint. Azota a telefon nem indul el. Mi logo alul pöttyöl az android logo felett mintha bekapcsolna, de epp nem jut tovabb.
Ha lenyomom mind a 3 gombot egyszerre akkor pedig a telefon ikonja jön be es egy kabel hogy csatlakoztassam.
ötlet?
-
-
zzz03
őstag
imset megvan a com10 port de most:
flash all.bat -> ping target failed
flash all except data storage.bat -> cannot receive hello packeta ket lehetösegre ezek jönnek be.
eszközeleö latja a telefont, misuite latja a telefont....
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Se flashboot modba se downloadmodba nem tudom ratolni a global dev-et. (china stable miui8 van a telon)
Flashbootba azt dobja hogy nem lehet flesselni mivel zart a keszülek.
Downloadba egyszer latta com10 porton de akkor is elszallt valami hibaval, na de a nagyobb gond hogy azota mar nem is akarja latni.[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
jol indul a global dev telepitese... kell neki a .net 3.5 de a win 8 meg nem szeretne h felrakjam...
lehet meglesem 32bites win7-en... -
zzz03
őstag
Aki hasznalja a global developer romot annak hogy muzsikal?
China stable-röl valtanek, a valtas oka csak annyi lenne, hogy a google maps navigaljon magyarul, amugy teljesen meg vagyok elegedve a china stable-val (magyar nyelv hianya se zavar). Erdemes lenne atvaltani global devre?
Heti frissitesek gondolom kisebb bugfixek?
-
zzz03
őstag
Erre senkinek sincs otlete?
-
zzz03
őstag
GoogleMaps-ot, hogy lehet ravenni a magyar nyelvu navigalasra?
-
zzz03
őstag
Miui8 alatt nem lehet valahogy visszahozni a hangero csuszka helyett a 7-esben levo kor alaku ikont?
-
zzz03
őstag
Miui8 alatt be lehet allitani a fentrol lehuzhato menut olyan elrendezsbe mint ahogy a 7-esbe volt? Azaz 3x3 ikont elem dobjon?
Ja megvan
Miui 7 szebb volt mint a 8. Sztem....
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Jelentem gyari/stable kinai/angol romra csordogal lefele a miui 8. Updater bejelezte epp az iment. Ha valaki hasznalja meg ezzel rommal es nem jelzett neki akkor bokjon ra
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
6.x -es droidrol mit hallani? Lesz-e r3pro-ra? Nem mintha nem lennek megelegedve a mostani rendszerrel, csak kivancsisagbol kerdezem.
-
zzz03
őstag
Viszont most megakadtam.
Whatsapp. Ha hivnak es nem veszem fel sehol nem jelzi, h hivasom volt csak ha belepek az appba es atlapozok a calls fulre. Uzenet jelzessel nincs semmi gond csak a hivassal. Appba illetve a telefonon minden beallitva es engedelyezve. Otlet valakinek?[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Felmerult benne a kerdes, hogy csak en vagyok olyan elvetemult h kb 2 honap hasznalat utan is tokeletes a gyari kinai rom? (angolul hasznalom, gugli appokkal) es eddig nem latom ertelmet h miert is kellene lecserelnem. Miert lenne jo nekem mas rommal...
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Jötte egy kis update:
-
zzz03
őstag
BlitzWolf tolto qc3.0-ra (vagy 2,4A-ra) csatlakoztatva a telefon. 4% os akkurol 2o10p-et ir 100%-ra, Blitzwolf 2A kabellal.
Namost.
Ugyanez a töltö a telefonhoz kapott kabellal (gyari xiaomi nem eu stockos) 16%-ról 2o40p-et ir. Erdekes. Ennyivel jobb a masik kabel ezekszerint vagy nemszereti a töltöt a kabel.[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Eljott a toltes ideje. BlitzWolf tolto qc3.0-ra csatlakoztatva a telefon. 4% os akkurol 2o10p-et ir 100%-ra.
-
zzz03
őstag
válasz Viktor0610 #8616 üzenetére
Akko jol van, legalabb ezzel a toltovel nem raz meg a zaram! Nekem is boe.
-
zzz03
őstag
válasz Viktor0610 #8614 üzenetére
Nalam is kiirja de ugyanannyit ir. Mondjuk lehet qc3 mat nem is tudja aztan ugyanugy mind2 2a korul tolt.
-
zzz03
őstag
Megjott a BlitzWolf BW-S6 os toltom. Kerdesem annyi lenni melyikkel toltene gyorsabban a telo? QC3.0-as slot vagy a 2.4A-os?
-
zzz03
őstag
Kijelzö kinek mennyire karcolodik? Hogy viseli a mindennapok megprobaltatasit. Ma levettem az üveget rola, es nem akarok visszarakni se üveget se foliat ha nem muszaj.
-
zzz03
őstag
Na ujabb beragado app: uniplay services. 2 ora kijelzöidövel illetve a kijelzö idövel megegyezöt produkalo uniplay servicessel 11ora alatt 38%-ra merült a keszülek.
Ez megint mitöl ragadhatott be? mi indithatta el? -
zzz03
őstag
Viber es whatsapp hasznalatanal, ha bekattintok a szoveg dobozba azaz en szeretnek irni valakinek allandoan feldobja kis "ablakba" mint amikor van a vagolapon valami "paste" melle, hogy frequent phrases "ablakot"/lehetöseget.
Na itt a bibi az, hogy ez elkezdett zavarni.
Nem lehet ezt valahol kikapcsolni?Language&input-ba nem talalok ilyen lehetöseget gondolom valahol erre kellene keresnem mivel ez a frequent phrases olyasmi, hogy gyakori kifejezesek talan a szotarat akarja eröltetni, de az ki van kapcsolva mivel utalom ha helyettem rakja be a szavakat es belejavit. Ezert is vagyok tanacstalan, hogy merre keressem meg ezt a franya frequent phrases opciot.
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Igen arra gondolok.
Van mikor orakig nem merül 1%-ot se, maskor meg orankent 2-3%-ot is pedig hozza se nyulok.
Mobilnet, wifi mindig aktiv, hogy whatsapp es a viberen is elerhetö legyek illetve minden frissülhet a hatterben aminek epp kedve van.
De aztan lehet a diagramm a rossz, lehet nem is kellene nezegetnem.(Most epp 2ora 58min a kijelzö idöm es 16ora 49perce töltöttem a telot es 46%-on van.)
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Wakelock dolgora (nem engedi deep sleepbe a telefont valami) nincs semmi megoldas, ha nem buheralt a telefon?
Miui 7.5.1.0 (LAICNDE) Stable gyari kinai/angol rom van rajta.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- UHD filmek lejátszása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Valorant
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...