- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz
Bad Pritt #144 üzenetére
Le is írtam alatta.
(egy r-betűt lehagytam)
"F1 2010-et elcseréltem ismerőssel, PS3-on számomra nem tetszik az irányítás, 360-on sokkal-sokkal jobb."
PS3-on nagyon nem tetszenek a triggerek, más irányítás meg nem jön be. 360-on meg adottak a (számomra) tökéletes triggerek, ismerősnek megvolt 360-ra és belement a cserébe. 360-on mérföldekkel kényelmesebb nekem. Performance kb. azonos.
Az az igazság, hogy PS-eken nem szeretek autós játékokkal játszani a kontroller miatt. Emiatt nincs egy Gran Turismom se. Csak olyan tetszik amelyiken az X a gáz de az meg érintésérzékeny és nyomni kell mint a fene a full gázhoz. Amit meg most játszottam ki Ford Racing 2-3 és Off Road azon digitálisra kapcsolható az X, [], O és /\ gomb. PS1-en meg sose volt gondom ezzel mivel nincsenek analog akciógombok. -
ldave
félisten
válasz
Bad Pritt #118 üzenetére
Astro Bot tényleg remek játék, ha minden jól megy ma este én is befejezem, de a platina messze van, ahhoz még sokat kellene gyűjtögetnem, meglátom lesz-e kedvem. Amiben nekem kevesebb, mint egy Mario játék, az a karakter mozgása, Marioval nagyon sok extra dolgot lehet csinálni, pl. hátra szaltó magasra. Astro mozgása ilyen szempontból azért fapadosabb, de a pályadizájn az szerintem egyenértékű.
-
-
ldave
félisten
válasz
Bad Pritt #106 üzenetére
Milyen a System Shock PS-en? Ha jól tudom eléggé menü heavy a játék, kontrollerrel nem túl körülményes?
A Spice Wars nekem bejön, sokat változott egy év alatt. Kellően lassú a játékmenet, hogy nyugger tempóban élvezzem
Ami nem tetszik benne, az a harci végjáték, nagyon sokat kell támadni a főépületet, hogy végre elessen.
-
l.skywalker
titán
Szintén! Kevesebb bundle vásárlás mellett a backlog kurtítása, habár nálam az excel lassan 3ezer soros
De idén sorsolni fogok, hogy mi lesz a soron következő cím
Ja és májusban lejár a Game Pass Ultimate, aminek előfizetője vagyok az indulása óta és most jutottam el oda, hogy nem hosszabbítom meg és nem élek többet előfizetéses szolgáltatásokkal amíg a backlogommal nem törődtem eleget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest