- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz
Guitar14 #159 üzenetére
2024 December:
Vásárlások -1
Sonic Generations (Xbox 360)
Végigjátszások 0
-
Eladások 0
-
[Havi: -1]
[2024 Összesen: -18]
Sonic Generations apróért felkerült marketplaccra, gyors meg is vettem, régóta kerestem normális áron.
Továbbá PS4-en végre rávetettem magam az Uncharted Remastered trilógiára, (sose játszottam velük) az első nagyon hamar lepörgött, elég jó volt de annyira nem ájultam el tőle mint vártam, viszont ultragyorsan utána végigvittem a második részt.... hát nem mostanában élveztem ennyire egy játék sztoriját és játékmenetét. Talán azt is mondanám, hogy top 10 kedvenc játékaim közé is beraknám,egyből rá is vetettem magam a harmadik részre. Majd ha azt végig nyomom csak akkor írok plusz pontot mert 1-et vontam le a trilógiára még.
Gyorsan majd be kell vásárolnom a 4. részt meg a Thieves End-et.
Továbbá a NFS Run-nal játszok 360-on és dühítő mert halott szerverekkel a menübe se tud belépni... ki kell húzni a netkábelt és akkor tudsz csak játszani vele. Miért nem vették a fáradtságot egy apró patch-re mielőtt lelőtték a szervereket? Tényleg ideje lenne helyrerakni ezeket már. (Mostanában ugye írnak petíciókat a játékok játszhatóságának megőrzéséről.) -
Guitar14
senior tag
válasz
Guitar14 #143 üzenetére
2024 November:
Vásárlások -2
F1 Pole Position (N64)
Ridge Racer Unbounded (Xbox 360)
Végigjátszások +1
Mario Kart Wii (Wii)
Resident Evil 1 Remake [GwG] (Xbox Series X)
Eladások 0
-
[2024 Összesen: -17]
Hónapban végigvittem a Mario Kart Wii-t és nagy büszkeségemre a Resi 1-et is (sajnos Gold-os játék így nem jár + pont)
Azért büszkeségemre mert csak 1x kellett gugliznom mert 2 órát kb. bolyongtam mire kiderült csak meg kellett volna nézni a kulcs másik oldalát....
Néha nagyon idegölő de a vége felé úgy elkapott a flow, hogy rendesen mosolyogtam a végén. Elő is kaptam újra a Resi Zero-t ahogy befejeztem.Vettem egy Japán narancs Gamecube-ot amit régiófüggetlenítettem és angol nyelvűre módosítottam. Ezzel is elvoltam egy ideig, és vettem 3 hibás N64-et (sose volt N64-em), gyors vettem is hozzá játékot tesztelésnek de egyik se műxik még sajnos. (van 2 táp, 2 kábel, 2 jumper pack de egyelőre semmi se megy semmivel, 2 újra van kondizva, végigmértem az összes lábát a CPU-nak meg a Reality Chipnek, kipucoltam 3x minden slot-ot videók alapján és még mindig semmi de majd még mélyebbre ásom magam, lehet újrakondozom én is őket, jó lenne 1-et kihozni belőlük ami működik.
De még lehet közelben keresek valakit akinek van gépe és odaadom neki a tápokat, jumper packeket és a játékot, hogy próbálja ki működő gépen. -
Guitar14
senior tag
válasz
Guitar14 #131 üzenetére
2024 Szeptember:
Vásárlások -1
F1 2010 (Xbox 360)
Végigjátszások +1
Ford Racing 3 (PS2)
Eladások +2
F1 2010 (PS3)
Alien Breed Trilogy (Xbox 360)
[Havi: +2]
[2024 Összesen: -16]
Végigjátszottam a Ford Racing 3-at, nem egy nagy szám játék, csak nosztalgia miatt szeretem én is, de a végére iszonyat nehéz lett, rendesen izzadtam az utolsó 6 versenyes bajnokságon. F1 2010-et elcseéltem ismerőssel, PS3-on számomra nem tetszik az irányítás, 360-on sokkal-sokkal jobb. -
Guitar14
senior tag
válasz
Guitar14 #113 üzenetére
2024 Szeptember:
Vásárlások 0
-
Végigjátszások 0
-
Eladások +2
Assassin's Creed (PS3)
GTA Liberty City Stories (PS2)
Játszani nem sok időm volt, egy rakat PS2 és PS3 kontrollert javítottam, apámnál segédkeztem házfelújításban és 2 hete folyamatosan dolgozok sürgős meló miatt hétvégén is. AC-t eladtam, nem az én világom még mindig, GTA LCS-t PS2 verzióját csak azért adtam el mert inkább beszereztem PSP-re. -
A GoW fasza. Én megvettem az összeset PS3-ra, végig is nyomtam őket, a 2. rész még platina is lett. Talán a 3. tetszett a legjobban, de az Ascension is jó. Azóta már eladtam a PS3-at, a GoW Collection-ök azok elég jó áron mentek el
A csúcs mondjuk a KillZone 1. része volt, azt egy huszasért sikerült tovább passzolnom (és 2e Ft-ért sikerült megvennem előtte 1 évvel).
-
Guitar14
senior tag
2024 Július:
Vásárlások -12
GTA Liberty City Stories (PSP)
GTA Vice City Stories (PSP)
God of War Chains of Olympus (PSP)
God of War Collection (PS3)
God of War Ascension (PS3)
Tempest (Xbox 360 Marketplace)
Alien Rage (Xbox 360 Marketplace)
Fruit Ninja Kinect (Xbox 360 Marketplace)
Wreckateer (Xbox 360 Marketplace)
Enemy Front (Xbox 360 Marketplace)
Worms 2 Armageddon (Xbox 360 Marketplace)
Dogfight 1942 (Xbox 360 Marketplace)
Végigjátszások 0
-
[Havi: -12]
Na ez a jó mínuszos hónap a 360 marketplace bezárása miatt. egész évbe nem volt ennyi mínuszom összesen.Persze javarészt filléres játékok voltak de akkor is.
Közbe meg sikerült egy jó áras piros PSP-t vásárolnom amihez be is vásároltam egyből kívánságlistás játékokat mert egész jó áron megy sok játék hozzá.
PS3-ra pedig felkerült a közelben egy GoW Collection brutál jó áron mert szakadt volt a borítója, nyilván rácsaptam, nyomtattam hozzá szép borítót úgyhogy jól mutat a polcon. Életembe most játszottam először GoW-al, eléggé tetszett. Vettem is mellé még kettőt. -
Guitar14
senior tag
2024 Június:
Vásárlások -3
Doom 3 (Xbox)
Worms 4 Mayhem (Xbox)
Residente Evil 5 (Xbox 360)
Végigjátszások +2
WarioWare Touched! (Nintendo DS)
Worms Open Warfare (Nintendo DS)
Eladások +3
Toca Touring Car Championship (PS1)
Killzone Shadow Fall (PS4)
Forza Motorsport 5 (Xbox One)
[2024 Összesen: -6]Csináltam egy kicsit pluszos hónapot, hogy kompenzáljam majd az e havi Xbox 360 Marketplace-es bevásárlásaimat.
Nintendo DS pörgött minden este így egész jól haladtam két játékkal. Worms Open Warfare 1-et senkinek se ajánlom, mint valami alpha kiadás: rossz menü, tele buggal, abszolút ostoba A.I. (sokszor csak 30 másodpercig áll és néz) fizika nulla, de azért csak végignyomtam ha már megvettem. Open Warfare 2-ben már minden betegséget javítottak így az már egy tökéletes játék.
Pár játékot eladtam és Xbox-ra pedig megvettem végre a Doom 3-at. Gyerekként vagy 10x kipörgettem PC-n de az Xbox-on a hardveres limitációk miatt kissé át vannak alakítva a pályák, több szoba van, kevesebb nagyobb terek így kicsit más élmény lenne végigjátszani. -
Guitar14
senior tag
2024 Május:
Vásárlások -2
Star Wars Jedi Knight II - Jedi Outcast (PC, GOG)
Mario Kart DS (Nintendo DS)
Végigjátszások 0
-
[Havi: -2]
[2024 Összesen: -8]
E hónapban is csak játszogatok mindenféle játékkal, valahogy nem sikerül befejezni egyet se, előbb utóbb vissza-vissza térek majd rájuk.
Két játék is véletlenül csúszott be, Jedi Knight akciós volt és rámtört a nosztalgia, a MarioKart DS-t már rég kerestem olcsón és kolléga talált nekem egy hibás DS-t Vinteden amihez járt, fillérekért. Megvettem, játék hibátlan angol és a gép is csak akksihibás. Win -
Guitar14
senior tag
2024 Április:
Vásárlások -3
F1 99 (PS1)
ToCA World Touring Cars (PS1)
TimeSplitters 2 (PS2)
Végigjátszások +1
Call of Duty Modern Warfare 2 '09 (Xbox 360)
Eladások +1
Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp (Switch)
[2024 Összesen: -6]
Ebben a hónapban sok minden pörgött hogy ha volt idő, PS1, PS2, Xbox 360, Xbox Series, Modern Warfare 2-t végignyomtam viszont Switch-en az Advance Wars 1+2 nagyon bejött de idővel elég hosszú idő volt egy pálya végigpörgetése és például ha valahová magammal vittem sose volt idő befejezni egy pályát így leraktam a játékot hónapokra, úgyhogy eladtam. -
Erdekelt, de frusztrált hogy az elején 1.5 órát alatt nem jutottam tul a dolgokon, majd a reddit segítségével rájöttem hogy azert, mert rossz sorrendben szedtem fel a cuccokat amiket eldobni nem lehet, item box még nem volt megnyitva, így az egyetlen megoldás a jatek ujrakezdese volt
Az ilyeneket a későbbiekben el akartam kerulni.
-
Guitar14
senior tag
(kicsit megkésve időhiány miatt én is leírom a bő Márciusi listámat)
2024 Március:
Vásárlások 0
-
Végigjátszások 0
-
[Havi: 0]
[2024 Összesen: -5]
Sűrű volt a hónap, elég sok konzol cucc jött szerelésre így sok otthoni szabadidő elment.
Ha meg volt időm játszani akkor a Toca Race Driver 1-et pörgettem Xbox-on. Annak meg sajnos elszállt a kínai komponens kábele egyik bekapcsolásnál úgyhogy most várom, hogy megjöjjön a 360 gyári komponens kábelem és arra forrasztom rá a classic csatlakozóját.tboy93:
Na nem gondoltam ilyen gyorsan lepörgeted a Resi 1-et. Mondjuk walktrough.al oké. Én direkt nem nézek segítő videókat, szeretek magam rájönni mindenre még ha emiatt bejárom a területet 3x is. Emiatt sokszor le is teszem pihenőkre de ha nekiállok akkor elég sokat pörgetem. -
Guitar14
senior tag
2024 Február:
Vásárlások -3
Kinect Sports (Xbox 360)
Rise of Nightmares (Xbox 360)
Forza Motorsport 5 (Xbox One)
Végigjátszások 0
-
[Havi: -3]
[2024 Összesen: -5]
Februárban több játékot kezdtem el meg nagyon ráfüggtünk régi csapattársakkal a PUBG-raígy nem volt semmilyen game-re idő befejezni. Viszont kaptam ajándékba a Kinect Sports-ot és a Rise Of Nightmares játékot kontrollerszerelésért (egy ládával kaptam javításra kontrollereket). Ez a Rise of Nightmares nagyon meglepett kinect-en. Egy FPS Resident Evil kb. full kinect irányítással. (még sétálás is úgy van, hogy előrelépek előre megy hátra akkor hátra és a vállammal fordulok, egész jól eltaláltak mindent).
Sajnos a sztori, a szinkron viszont eléggé erőltetett de az irányítás miatt eléggé élvezem.tboy93:
Fireteam Elite-tel én is nyomtam régen még a Gamepass-ba benne volt. Egy ideig élvezhető de a hentelde monotonitása eléggé kiégeti az embert. Majdnem írta, hogy jönnék én is ha nekiálltok csak láttamm már nincs benne a GP-ben.Lego Brawls-ról meg majd kérnék pár szót megéri-e. Nem vagyok egy Brawls játékot, de a Lego setting fog meg benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest