Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bad Pritt

félisten

válasz Wlac #172 üzenetére

Az Aperture Desk Jobot lenyomtad Decken? Rövidke, de vicces kis demo a konzolhoz.

• Wlac

Ármester

válasz Wlac #154 üzenetére

2024 december

Vettem:
    - Steam Deck OLED
    - Divinity: Original Sin - Enhanced Edition Steam)
    - Balatro (Steam)
    - Return to Moria (Steam)

Végigjátszottam:
    - Actual Sunlight (PS Vita)
    - Peggle (Steam)
    - Stellar Blade (PS5)

A hó elején végigjtászottam PS Vitán az Actual Sunlightot, amit a PSProfiles szerint 7 év és 9 hónap volt, ami vicces, mert a játék amúgy körülbelül 1 óra tartalommal bír, de a számok nem hazudnak. Valóban 2017-ben játszottam vele először, de akkor nem jött be, és percek alatt elengedtem. Most sem tetszett különösebben, értem a témáját, de ebben a tematikában azért vannak sokkal jobb címek is a piacon.

Szintén a hónap elején lecsaptam egy refurbished Steam Deckre, így új taggal bővült a konzolgyűjteményem. Csak a hónap végén kaptam készhez, amikor sikerült egy jó kis betegséget is behúznom, úgyhogy sajnos nem volt olyan sok energiám még játszani vele. A touchpad tesztelgetése és tanulása gyanánt felraktam rá az idén megvettem Pegglét, és azzal a lendülettel végig is játszottam a játékot. Bejött, bár a modern rendszereken voltak már futtatásbeli gondok. Megvettem rá a Balatrót is, amivel nem sokat tudtam eddig játszani, mert a feleségem einstandolta a gépet, amikor látta, hogy hogy néz ki egy kör benne, és azóta is ő játszik vele.

A hónap sztárja egyértelműen a Stellar Blade volt. Szép volt, jó volt, de lehetett volna sokkal jobb is, és ahogy mentek az órák a játékba, úgy veszítettem el egyre jobban a lelkesedésem. Igaz, én minden felvehető biszbaszt és mellékküldetést próbáltam magamtól megcsinálni, úgyhogy nekem 52 óra volt a végigjátszás, ami bőven sok belőle. Majd egyszer lehet megcsinálom a többi befejezést is, de egyelőre elég volt.

Az utolsó napokban megvettem a Return to Moriát, mert az Epices változat macerásan működött a Decken, és beletoltam jó pár órát a haverokkal való játékba. Maga a Moria még nem kapott el, de jó volt nagyon ismét a PC-s haverokkal játszani.

• Wlac

Ármester

válasz Wlac #139 üzenetére

2024 november

Vettem:
    - Dead By Daylight (Steam) - igazából októberben vettem, csak lemaradt
    - Persona 4: The Golden (PS Vita)
    - Resistance: Burning Skies (PS Vita)
    - Uncharted: Golden Abbys (PS Vita)
    - Metal Gear Solid HD Collection (PS Vita)
    - Stellar Blade (PS5)
    - Spider-Man 2 (PS5)
    - Star Wars: Jedi Survivor (PS5)
    - Guild Wars Trilogy (Steam)

Végigjátszottam:
    - Just Cause 4 (PS5)
    - Hotline Miami (PS Vita)

A hónap a második felére sikerült elcsábulnom, és egyrészt egy fórumtársnak köszönhetően megszereznem jó pár PS Vita játékot, másrészt az Alzás BF akciók idén kivételesen jól jöttek, mert mind a Jedi Survivorre, mind a Spider-Man 2-re is vadásztam egy ideje. Ha már azok a kosárba kerültek, akkor beadtam a derekam TBT PS5 topikban végzett mellkampányának is, és megvettem a Stellar Blade-et, amit majdhogy használt lemez árán tudtam megszerezni. Ez nem feltétlen az akció mértékének köszönhető, szimplán ritka és drága a használt lemez.

A hónapban végigjátszottam PS VItán a Hotline Miamit, befejeztem a Just Cause 4 alapjátékot, valamint Über Lilith-et is eltakarítottam az útból. Ezen felül végre, négy év várakozás után belevettem magam a Cyberpunk 2077-be. Hát, öt óra után nem nagyon győzött még meg. Adok neki még esélyt, elvégre megvettem, de egyelőre hatalmas csalódás a játék. Azt hittem, hogy köröket fog verni az eddig játszott cyberpunk játékokra, de egyelőre csak annyit ért el, hogy kedvem legyen ismét Deus Exezni. Meglátjuk, hogy egy hónap múlva mit mondok.

Decemberre nincs konkrét tervem. Folytatom a Cyberpunkot, valamint valószínűleg a Stellar Blade-be fogok belekezdeni, illetve várom, hogy akciózzák a Just Cause 4 season pass-t.

• tboy93

nagyúr

válasz Wlac #139 üzenetére

PS2 király :C Bar en sem tudom mire használnám, gyűjtögető énem örülne neki.

• Wlac

Ármester

válasz Wlac #121 üzenetére

2024 október

Vettem:
    - Just Cause 3 season pass (PS4)
    - X-Men: Destiny (PS3)
    - Diablo IV: Vessel of Hatred (PS5)
    - Oxenfree (Switch)
    - Oxenfree II (Switch)
    - Gran Turismo 7 (PS5)
    +
    - PS Vita

Végigjátszottam:
    - Just Cause 3 (PS4)
    - Diablo IV: Vessel of Hatred (PS5)

Újabb hónap, újabb sejhaj csinálása a számból. Miután az előző hónap végén megírtam, hogy októberre egyedül Lilith lenyomása a program, belevetettem magam a Diablóba. Guide-okat néztem, rengeteget farmoltam és erősödtem, így újult önbizalommal mentem a harcba. Miután egy jobb horoggal ismét csúnyán kiütött, a feleségem úgy döntött, hogy beszáll segíteni. Együttes erővel estünk neki, és a sok küzdelem meghozta az eredményét: novemberben immár közös programunk lett, hogy lenyomjuk, miután mindkettőnket agyonvert. Az ötödik szezon amúgy is a végéhez közeledett, úgy döntöttem, hogy nem szívatom magam, a hatodikban majd újra megpróbálom. Eljött a Vessel of Hatred ideje, amit megvettem, végig is játszottam, és nagyon imádtam. És most jöhet Lilith...

Lement a Just Cause 3 is, amiről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. A másodikat is szerettem, de a közelébe se ér a 3-nak, egyszerűen mindenhol javítottak rajta. Egyedül a technikai oldalról tudok belekötni, mert bár szépen fut, de a PS4-es változat nem kapott tudtommal semmilyen Pro vagy PS5-ös ráncfelvarrást, és a töltési idők bizony nagyon hosszúak. A normál játék során nem zavaró, de ha valaki a 100%-ra megy, és a challenge-eket is meg akarja csinálni, akkor viszont nagyon sokat fogja bámulni a betöltő képernyőket, amikor folyamatosan újra kell próbálnia őket. Márpedig sok challenge bizony izzasztó tud lenni.

A harmadik rész után nem akartam belekezdeni a Just Cause 4-be, de annyira sok rossz dolgokat hallottam a játékról, hogy pár nap agyalás után végül letöltöttem. Nem tudtam, hogy a 3 után mit lehet benne annyira elrontani. Nos, teljesen jogosak a kritikák, valóban nincs olyan jó, mint az elődje. Az elején abba is akartam hagyni, aztán úgy voltam vele, hogy fuck it, dühből lenyomom, és menet közben egész megszerettem a játékot. Lassan be is fogom fejezni, és továbbra is vakarom a fejem rajta, de valamiért így is pozitívan gondolok rá.

A fentieken felül megvettem Switchre az Oxenfree két részét. Mobilon már próbáltam a játékot, de zavart az irányítás, viszont az 1 eurós akciót nem tudtam kihagyni. Lassan befejezem az első részt, éjszaka játszani meglepően borzongtató a számomra. Fene se gondolta volna...

A fenti játékokon felül három új hardver került a birtokomba. Egyrészt rendeltem végül egy PS Vitát, mert van még pár cím, amit be akarok fejezni rajta. Ez még a szüleimnél van, a hétvégén fogom felkapni, mert nem mertem még az új lakcímemre rendelni az Ebayről, annyira össze-vissza álltak a dolgok.

A PS Vitán felül egy másik Sony konzollal is gazdagabb lettem. Egy kollégám megkért, hogy javítsam meg a PS3-át (egy update után nem indult el, úgyhogy le kellett dúrni a HDD-t és újra rakni a rendszert), és amikor visszaadtam neki, egy PS2 Slimet vágott hozzám. Abszolút nem számítottam rá, de nagyon megörültem neki. Semmi nem járt hozzá, így össze kellett guberálnom mindenféle kábelt és perifériát, de immár működőképes állapotban van. Őszintén szólva nem tudom, hogy mire fogom használni, mert nem szeretem, ha porosodnak az eszközeim, de majd keresek neki valami célt.

A harmadik hardver, ami a hónapban a birtokomba került, egy Logitech G29(?)-es kormány szett. Soha nem voltam nagy autó játékos, de a kollégám odaadta, mert épp nem használja, én pedig gondoltam, hogy akkor egye fene, ha valamikor kipróbálom a híres GT-t, akkor most fogom. Meglepően nehezen sikerült felhajtanom egy lemezt, tegnap pedig össze is raktam a VR2-vel kiegészült rendszert, csak azért, hogy két perc után hiperventilálva dobjam le magamról a headsetet. Életemben másodjára voltam rosszul a VR-tól, pedig több száz órám van már benne, de valahogy nagyon nem esett jól ez. A VR a kontrollerrel kiegészülve tetszett, de igazából azon kaptam este magam, hogy simán a tévén játszok. Szeretném szeretni a rendszert, de valahogy nem kap el.

Novemberi tervek: Lilith lenyomása, Just Cause 4 befejezése (várok a season pass akcióra), valamint a Vita játékok vadászata. Pár hónapja még egész sok volt, de most valahogy senki nem hirdet, a digitális vásárlást pedig próbálom kerülni, főleg azért, mert már nincs akciózás a platformon.

• Wlac

Ármester

válasz Wlac #101 üzenetére

2024 szeptember

Vettem:
    - Rum & Gun (Steam)

Végigjátszottam:
    - Just Cause 2 (PS3)

Ebben a hónapban elég jó fiú voltam, és nem vettem meg minden hülyeséget, amit kinéztem. A wishlistem azért bővült...

A Rum & Gunt még a hónap elején vettem meg, amikor a Checkpoint podcastben Stöki emlegette. Még nem tudtam belekezdeni, mert hetek óta semmilyen Windowsos eszköz nincs a kezeim alatt, de ami késik, nem múlik.

PS3-on befejeztem a Just Cause 2-t, ami hiába a lizard brain etetésének a definíciója, nagyon élveztem. Sajnos PS3-on sokszor durván leesett a frame rate, ezért azt nagyon meg fogom nézni, hogy a folytatásokat minél simább változatban játszam. Azt láttam, hogy PS5-ön az Extra PS Plus-szal elérhető mindkettő, de nem néztem még utána annak, hogy kaptak-e 60 FPS patchet, vagy hogy van-e PS5-ös változatuk.

Jelenleg a Diablo 4-gyel játszok PS5-ön (Uber Lilith annyira hamar kinyír, hogy ezen felszívtam magam, és napok óta csak a karakterem építése és maxolása lebeg a szemem előtt), valamint a Diablo 3-mal PS3-on, mert... mert miért ne. :D

Switchen a Splatoon 2-vel szórakozok. A single player része nagyon aranyos, a multi pedig szintén tetszik. Még szerencsére egész könnyen találni online meccset, és nagyon tetszik, hogy semmiféle battlepass vagy mikrotranzakció nincs benne.

Egyébként letudtuk a költözést, a hónap második felében már netem is volt, és egyre közelebb érzem magam a Steam Deck megrendeléséhez. Nem tudom, hogy októberben össze fog-e jönni, de nagyon max karácsonyra szeretném, ha kézben lenne.

Októberi tervek? Lilith lenyomása. Semmi más.

• tboy93

nagyúr

válasz Wlac #101 üzenetére

A Killzone 3 es a Resistance 2-3 azok eleg jok, nemreg nyomtam vegig oket en is. A Resistance első resze ami nekem kicsit nyogvenyelos volt, de a sztori miatt erdemes lenyomni.

• Wlac

Ármester

válasz Wlac #96 üzenetére

2024 augusztus

Vettem:
    - Lair (PS3)
    - Pirates of the Carribean - At World’s End (PS3)
    - Haze (PS3)
    - Killzone 3 (PS3)
    - Resistance: Fall of Man (PS3)
    - Resistance 2 (PS3)
    - Resistance 3 (PS3)
    - Cyberpunk 2077 Ultimate Edition (PS5)

Végigjátszottam:
    - Lake (PS5)
    - Deadcraft (PS5)
    - Kingdom Rush (iOS)

Az előző hónap végén jeleztem, hogy megrendeltem néhány játékot, de mivel nem vettem még át őket, ezért azok majd csak augusztusban kerülnek elszámolásra.

Beszereztem egy rakat PS3 exkluzív játékot, amikre már régóta fájt a fogam. Vannak még kimaradt címek (pl. Killzone 2), de az augusztusom annyira hektikus volt (rengeteg munka, költözés, kocsi vásárlás stb), hogy nem tudtam még foglalkozni velük.

Játék téren mobilon a Kingdom Rush első részét nyomtam le, ha már Stöki annyit beszélt róla a Checkpointban, nagygépes cuccokra is inkább a hónap elején jutott időm, amikor végigjátszottam az előző hónapban elkezdett Deadcraftet, valamint öcsém unszolására a Lake-et.

A Deadcraft régóta birizgálta a fantáziámat, de sajnos csalódnom kellett benne. Nagyon jó játék lehetne, de nagyon mobilos. Nem lepődnék meg, ha lenne telefonos változata, vagy legalábbis arra kezdődött volna el a fejlesztés. A potenciál benne volt, ha egyszer lesz folytatás, remélem, hogy többet kihoznak belőle.

A Lake-kel az a helyzet, hogy már egyszer próbáltam tavaly, de nagyon nem jött be. Körülbelül 20 percet játszottam vele, de teljesen elvette a kedvem az, ahogy PS5-ön fut. A játék nem szép, de legalább szaggat, akadozik, nulla fizika van benne, olyan, mint egy assetekből összerakott fércmunka. Öcsém viszont szereti az ilyen hangulatú játékokat, ezért amikor nálam aludt pár napot, akkor együtt végignyomtuk. A véleményem nem változott, a játék egy "Miért éppen Alaszka?" hangulatra épülő fércmunka, aminem nem lett volna szabad így megjelennie.

A fentieken felül a Just Cause 2 pörgött PS3-on. Már a játék végén járok, szerintem egy héten belül le fogom nyomni. Utána valószínűleg a Cyberpunkba kezdek bele, mert a feleségemmel végre lenyomtuk az Edgerunners társsorozatot, és az nagyon meghozta a hangulatot hozzá.

• Wlac

Ármester

válasz Wlac #84 üzenetére

2024 július

Vettem:
    -

Végigjátszottam:
    - GTA: San Andreas Definitive Edition (PS5)

Olybá tűnhet, hogy jó fiú voltam a hónapban, de a "Vettem" címke alatti felsorolás hiánya senkit ne tévesszen meg, ugyanúgy folytattam a hadjáratot a pontjaim ellen, viszont a pakkot még nem vettem át, ezért majd csak az augsztushoz fogom írni őket.

Júliusban végigjátszottam a GTA San Andreast, valamint több régebbi játékot is elővettem ismét. Pörgött egy kicsit a Hogwart's Legacy és az A Plague Tale: Requiem, amikben begyűjöttem a maradék trófeákat, mert hát vér nem válik vízzé, valamint elég sokat Far Cry 6-oztam, ugyanis öcsémmel csináltuk a coop missionöket. A hónap végén elkezdtem a Deadcraft című játékkal játszani, ami nem különösebben jó, de mégis elvagyok vele. Nem volt kedvem új nagy játékba kezdeni, és ez tökéletes cím arra, hogy fél órákra leüljek a gép elé.

Augusztusra a tervem a nagy nemezisem, a God of War első részének a platinázása. A trófeák jelentős része megvan, viszont a pengés fal puszta említése is fájdalmas sebeket tép fel. De akkor is én leszek az erősebb kutya... :D

• Wlac

Ármester

válasz Wlac #80 üzenetére

2024 június

Vettem:
    - Beyond Good and Evil (Steam)
    - Splinter Cell: Chaos Theory (Steam)
    - GUN (Steam)
    - Psychonauts (Steam)
    - Zuma Deluxe (Steam)
    - Peggle Deluxe (Steam)
    - Prince of Persia: The Sands of Time (Steam)
    - Prince of Persia: Warrion Within (Steam)
    - Prince of Persia: The Two Thrones (Steam)
    - Prince of Persia: The Forgotten Sands (Steam)
    - Prince of Persia (Steam)
    - Splinter Cell (Steam)
    - Planet Zoo Deluxe (Steam)

Végigjátszottam:
    - Red Dead Redemption (PS5)

Ha már lúd, akkor legyen kövér, ezért júniusban ugrottam egy hasast a Steam Summer Sale-be. Ahogyan az előző hónapban jeleztem, elkezdtem építeni a régi kedvenceimből a Steam könyvtáram. Bár sok az elem, az én játékaim összesen nem kerültek annyiba, mint a feleségem akciós Planet Zoo-ja, emiatt nyugodtabban alszom. :D

Emellett befejeztem a Red Dead Redemptiont, Undead Nightmare-estül, mindenestül. Nagyon jó volt ennyi év után ismét játszani vele, de azért meglátszik a kora.

Jelenleg a GTA San Andreas pörög. Ugyan vannak technológiai hibái a felújításnak (főleg ingame fizikával kapcsolatos dolgok, de 30 óra alatt nem omlott össze a játék egyszer sem, és game breaking bug sem volt, szóval nem halálos azért), de így is nagyon élvezem. És továbbra is szemezek a Steam Deckkel...

• Wlac

Ármester

válasz Wlac #67 üzenetére

2024 május

Vettem:
    - Max Payne (Steam)
    - Marc Ecko’s Getting Up: Contents Under Pressure (Steam)

Végigjátszottam:
    - Resident Evil 2 (PS5)

Végre eljutottam odáig, hogy végigjátszam (kétszer) a Resident Evil 2-t. Szép volt, jó volt, azért néha nehéz is, de abszolút javaslom én is bárkinek, akit kicsit is érdekel, hogy tegyen vele egy próbát. A harmadik rész már telepítve, majd egyszer eljutok ahhoz is.

Emellett elkezdtem a Red Dead Redemption 1-et PS5-ön, ami még mindig nagyon szépen megállja a helyét, valamint lenyomtam az aktuális Diablo 4 szezont.

Beszereztem két régi kedvencem a Steamre. A hardverem ugyan nincs meg hozzájuk, de szépen lassan építgetem a 99 centes klasszikus játékokból a könyvtáramat, mert idén még tervezek egy Steam Decket beszerezni.

A Watch Dogs Legion pedig továbbra is pihen az SSD-n. Csak azért nem csengettyűzök a lakásban "shame shame" szavakat skandálva, mialatt magam előtt rugdosom a tokot, mert digitálisan van meg.

• Wlac

Ármester

válasz Wlac #53 üzenetére

2024 április

Vettem:
    - South Park: The Stick of Truth (Switch)
    - Deus Ex: The Fall (Steam)
    - Age of Empires: Definitive Edition (Steam)

Végigjátszottam:
    - Marvel’s Midnight Suns (PS5)
    - Dave the Diver (Steam)
    - Steelrising (PS5)

A hónap elején befejeztem a a Midnigh Suns-t, ami nagyon bejött, és mivel megtetszett a körökre osztott harc, Switchre megvettem a South Parkot, ami a mostani "vonatos" játékommá vált.
    Befejeztem a Dave the Divert is, ami szép volt, jó volt, de a harminc óra pont elég volt belőle. Gondolkodtam azon, hogy egy kicsit még fent hagyom a gépen, mivel jön egy újabb ingyenes DLC hozzá, de végül mégsem tartottam talonban.
    Steamre beszereztem a Deus Ex: The Fallt, ami anno mobilon bejött, valamint az Age of Empires első részét, amit pedig még a Pentium 1-es gépemen szerettem. Sose voltam jó stratéga, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a tutorial küldetésekből sikerült már egyet-egyet elbuknom, de a hangulat kárpótol.
    A hónap nagy játéka a Steelrising volt. A feleségem unszolására kezdtem bele, és pillanatok alatt lement. Nekem nagyon bejött, pedig se a Souls like stílus nem a kedvencem már (bajom nincs vele, csak ráuntam), sem a XVIII. századi Franciaországát nem szeretem. A játékra azonban határozottan pozitív élményként fogok visszagondolni, minden apróbb furasága ellenére.

És akkor a fekete leves. Két hónapja lement a Watch Dogs 2, és megvettem a Legiont. Most láttam elérkezettnek az időt, hogy elkezdjek játszani vele, de egyelőre nem térek magamhoz. Ennyire összeszedetlen, amatőr játékot nem láttam még a Ubisofttól, és ugyan még csak 3 órám van benne, elég erősen gondolkodok rajta, hogy hagyom az egészet a fenébe, hiába fizettem érte. Még adok neki egy kis esélyt, de nem értem, hogy ebben a formában hogyan kerülhetett kiadásra. Mivel random embereket irányítunk, ezért senkinek nincs karaktere, de legalább a hangok sem illenek hozzájuk, és ez olyan sokat levesz a játékélményből, hogy kifejezetten örülök, ha egy-egy operatorom elhull a harcmezőn, mert legalább nem kell többet őket néznem. Mondjuk a soron következő sem jobb, szóval... tényleg nem értem, hogy ki hagyta jóvá ezt a megvalósítást. Aztán meglátjuk, lehet hogy a következő hónapban azt írom, hogy túl lehet ezeken lépni, de egyelőre nagyon nagy kapufa számomra a Legion...

• tboy93

nagyúr

válasz Wlac #53 üzenetére

Az FC2-vel játszottam anno, de nem hagyott mély nyomot, nem vittem végig. A harmadik rész az tetszett azt végig játszottam. Persze ma már az sem lenne nagy szám. A hatodik résznek a hangulata az tetszett, az nem hogy tele van hibával. Elszórakoztam vele kb 35 órát, a stranger things crossover kifejezetten jó volt.

• Wlac

Ármester

válasz Wlac #45 üzenetére

2024 március

Vettem:
    - Red Dead Redemption (PS4)
    - Watch Dogs: Legion Gold (PS5)

Végigjátszottam:
    - Watch Dogs 2 (PS4)
    - Lara Croft and the Temple of Osiris (PS4)

A hónap fő játéka a Watch Dogs 2 volt, amit körülbelül annyira szerettem, amennyire vártam. A gameplay rendben volt, a szereplők egész jók voltak, és fura módon a 30 fps sem zavart. Nem kihagyhatatlan persze, de jól elvoltam vele.

A feleségemmel végigjátszottuk a Lara Croft and the Temple of Osirist. Egész jó lett volna, ha nem lenne egy nagyon durva grafikai bug benne. Ha valaki ezzel szeretne játszani, akkor ne PS5-ön tegye, ugyanis ez egyike annak a pár játéknak, aminél nem működik jól a visszafelé kompatibilitás, emiatt sokszor csíkozódik a képernyő. Nem saját kép, de így néz ki a hiba, és ahogy észrevettük, a játéktér magasságának a változásakor jön elő. Volt, hogy fél óráig nem láttuk, majd utána több boss fightot is ezzel a "szűrővel" kellett lenyomnunk.

A hónap elején sikerült lecsapnom egy lemezes Red Dead Redemption példányra, amire már régóta vadásztam, valamint a Watch Dogs 2 "maraton" alatt pont leakciózták a Watch Dogs: Legion Gold változatát is. Az alapjáték ugyan benne van a PS+ extrában, de a DLC-k is érdekelnek, azok pedig többe kerültek volna, mintha megveszem az egész pakkot egyben.

PS5-ön jelenleg a Marvel's Midnight Suns-szal játszok, aminek már a második felében járhatok. A core gameplay, azaz a körökre osztott harcok nagyon jók benne, a sztori is tetszik, viszont a küldetések közötti központban játszódó részek olyan szinten mozognak, mintha egy mobiljátékból emelték volna át őket. Azonban mindettől függetlenül is tetszik a játék, és a tervek szerint a napokban be is fejezem.

Switchen letettem a Zeldát, és újra elkezdtem a Dragon's Dogmát. Van esély arra, hogy el fogom engedni a játékot, mert sem a korábbi tizen órányi gameplay, sem a mostani pár órányi új játék nem tudott egyszerűen elkapni. Pedig papíron minden adott ahhoz, hogy imádjam a játékot, de valahogy mégsem vagyunk kompatibilisek.

tboy93: jó megfogalmazás, tényleg ez a frusztráltság írja le jól, hogy mit éreztünk mi is. Azt sajnálom, hogy a Far Cry 6 nem jött be neked, nálam ott van a 2 mellett a trónon. Mondjuk a 2-t se szeretik sokan, szóval lehet, hogy csak én vagyok fordítva bekötve. :D

• Wlac

Ármester

válasz Wlac #34 üzenetére

2024 február

Vettem:
    - Lara Croft and the Temple of Osiris (PS4)
    - Super Smash Bros Ultimate (Switch)
    - Helldivers II (PS5)
    - Watch Dogs 2 Gold (PS4)

Végigjátszottam:
    - A Plague Tale: Requiem (PS5)
    - The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch)
    - Dysmantle (iOS) Demon’s Souls (PS5)
    - Mars: War Logs (PS3)

Szerintem ez az első hónap cirka 4 éve, amióta részt veszek a New Game Blitzben, hogy azt csináltam, amit az előző bejegyzésben írtam. :D Végigjátszottam az A Plague Tale: Requiemet, ami teljesen lehengerelt. Nem csak a folytatásokban megszokott, patika mérlegen kimért újításokat hozta, hanem végig olyan érzésem volt, mintha kihagytam volna egy részt, és már a harmadik játékkal játszanék a szériából. Az utolsó órákig képes volt megújulni a mechanikák terén, és a sztori is végig nagyon erős volt. Kicsit elkapott a The Last of Us 2 érzés, amikor azt hittem, hogy már a végén járok, erre még jó pár óra tartalmat kaptam utána. Nálam bekerült az all time kedvencek közé.

Végigjátszottam a Breath of the Wildot is a Switchen, de az az igazság, hogy még mindig nem hagytam abba. A sztori lement, de még így is ezt veszem elő, mert mindig látok egy újabb dolgot a távolban, amit még meg akarok nézni. Szóval végigjátszottnak tekintem, és valószínűleg márciusban már nem fogom annyit nyomni, de még párszor biztosan elém fog kerülni.

Lement telefonon a Dysmantle, amit még tavaly januárban kezdtem el, és később majdnem be is fejeztem, csak a Switch miatt elveszítette a fókuszt a mobil gaming nálam, valamint PS3-on befejeztem a 2016-ban elkezdett Mars: War Logs-ot. Ez utóbbit szerettem, csak pont a PS4-re váltás miatt szüneteltettem egy kicsit. Nem kiemelkedő játék, és szerintem a legeleje a legerősebb része (legalábbis számomra, mert imádom a börtönből szabadulós tematikát), de határozottan jó élmény volt végig, eltekintve a difficulty spike-októl.

Megvettem kooperatív játék gyanánt a Lara Croft and the Temple of Osiris-t és a Super Smash Bros Ultimate-et. Az előbbi még várat magára, de ez utóbbival egész sokat nyomtuk. A Helldivers II kapcsán felültem én is a hype vonatra és megvettem nem sokkal a megjelenés után. Tetszik a játék, de mivel nincs fix csapatom hozzá, randomokkal nyomni pedig nagyon kétesélyes, ezért még nem tudott annyira behúzni. Viszont tény, hogy nagyon hangulatos. Ma reggel pedig megvettem a Watch Dogs 2-t, amire úgy emlékeztem, hogy benne van a PS Extra könyvtárban, de amikor pár hete le akartam tölteni, pofán csapott a valóság. Mától akciós, úgyhogy jó lesz egy kicsit open worldozni, az első részét nagyon szerettem.

Ja, és vettem egy olcsó Amazonos HDMI recordert, hogy tudjam rögzíteni a Switches játékokat is. Sokat agyaltam az elgato megoldásán is, de úgy voltam vele, hogy az hiába garantáltan király, ha 175 euróba kerül, ellenben a noname 25-be, úgyhogy tettem vele egy próbát. Nagyon bejött, ugyan csak 30 FPS-sel rögzíti a tartalmat, de a képe szép, és a Mario Kart alatt úgyis feleségem szentségelése kapja a főszerepet, nem a magasabb FPS. ;]

• tboy93

nagyúr

válasz Wlac #36 üzenetére

Amúgy sem árt egy kis szünet szerintem a 2 rész között, hogy ne égjen ki benne az ember.

• tboy93

nagyúr

válasz Wlac #34 üzenetére

Mindenképp jó hogy tolod a Botw-ot, szerintem az is nagy élmény, de utána a TOTK az még sokkal jobb lesz :K

• Bad Pritt

félisten

válasz Wlac #6 üzenetére

Képedhez: pont utolsó vétel volt tavaly év végén a Codename Panzers Phase I-II, mint régi nagy kedvencek. :D Melléjük megvettem a Songs of Conquestet, mint Heroes pótlék, ezek simán mennek a laposon.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés