Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tboy93

nagyúr

válasz l.skywalker #188 üzenetére

Lol. Gondoltam rá, hogy költözés után majd a dolgozóban TV-re kötöm a mostani már lassan retro PC-m és akkor majd előveszek régebbi játékokat mint a Witcher 1 :D DA Origins-t is simán újráznám, anno nagyon szerettem.

• tboy93

nagyúr

válasz l.skywalker #165 üzenetére

Én 1-2 éve játszottam végig a szériát, a 3. rész még manapság is bugtenger. Többször úgy beakadtak a főküldetések hogy újra kellett őket játszani vagy teljes gép restart kellett :( PS5-ön

• ldave

félisten

válasz l.skywalker #162 üzenetére

Idén én a Lego Builder játékot vettem Switchre, de nagyon körülményes volt az irányítása, nehezen tudtam pár pályán pozicionálni a kockákat.

• l.skywalker

titán

válasz l.skywalker #152 üzenetére

2024. November

Vásárlás: -11
    • Warhammer 40,000 Darktide (Humble Choice - November)
    • Persona 4 Golden (Humble Choice - November)
    • Lamplighters League (Humble Choice - November)
    • Cassette Beasts (Humble Choice - November)
    • The Bookwalker: Thief of Tales (Humble Choice - November)
    • KarmaZoo (Humble Choice - November)
    • Hexarchy (Humble Choice - November)
    • Garden Life (Humble Choice - November)
    • LEGO Worlds (Nintendo Switch)
    • Kirby And The Forgotten Land (Nintendo Switch)
    • The Sinking City - Deluxe Edition (GOG)

Végigjátszások/Eladások: 3
    • The Lord of the Rings: Return to Moria (Steam)
    • Mafia: Definitive Edition (Steam)
    • Mafia 2: Definitive Edition (Steam)

Havi összes: -8
    Előző havi állás: -61
    Összesen: -69

A rengetegnek tűnő vásárlás ellenére aktív hónapom volt, mert végigjátszottam a LoTR: Return to Moria-t, ami teljesen meglepett, hogy mennyire nekem való játék, minden percét élveztem és hihetetlen, de kimaxoltam. Utána éppen ingyenes volt a Prime Gaming-en keresztül a Mafia Definitive Edition, gondoltam ez egy jel és elkezdtem a trilógiát Steam-en. Az első két rész nem túl hosszú, a történet a fő központi szál, sok egyebet nem lehet benne csinálni. Az első rész jobban tetszett, mint a második. A harmadikat is elkezdtem és most épp a vége felé tartok, de ez már decemberben fog csak megtörténni. Ami a vásárlásokat illeti, az akciós Humble Choice időszak utolsó előtti hónapja volt a novemberi, nem rossz címekkel, amiket nem akartam ott hagyni ill. a gyerekeknek vettem meg Switch-re a LEGO Worlds-t és magamnak karácsonyi ajándéknak a Kirby-t. Impulzus vásárlás volt GOG-ra a Sinking City, mert jó kuponnal be lehetett húzni 10€-ért a Deluxe verziót belőle. Remélem egyszer majd sorra is kerül. Továbbra is ez a tervem, hogy a lehető legtöbb sztori játékkal játszak.

• l.skywalker

titán

válasz l.skywalker #138 üzenetére

2024. Október

Vásárlás: -9
    • Dome Keeper (Humble Choice - October)
    • Jack Move (Humble Choice - October)
    • Jusant (Humble Choice - October)
    • McPixel 3 (Humble Choice - October)
    • Persona 5 Strikes (Humble Choice - October)
    • REMNANT II (Humble Choice - October)
    • Remnant Records (Humble Choice - October)
    • Station to Station (Humble Choice - October)
    • PHOGS! (Nintendo Switch)

Végigjátszások/Eladások: 1
    • Hoghwarts Legacy (Steam)

Előző havi állás: -53
    Összesen: -61

Jól alakult az október, már persze nem számokban (lásd fent) hanem élményekben. Nagyon élvezem, hogy a Destiny 2-ben már nem töltök el annyi időt, mint korábban - de ott is volt egy rövidebb időszak az új dungeon érkezésével, ami jóra sikerült és ráadásul elég jó környezetben is játszódik. De jó érzés újra single játékokkal játszani. A Hogwharts Legacy története magával ragadott, be is fejeztem a hónapban. A környezet, a világ, az egész HP univerzum nagyon nagy kedvencem és szerintem a játék nagyon jól elégíti ki azt a vágyat, hogy egyszer bejárhasd az iskolát és a környékét. Nem hittem volna, hogy ennyire részletes és ennyire aprólékos lesz, ráadásul seprűvel simán körbe lehetett repülni a kastélyt vagy akár leszállni a tornyokon, belső udvarokon. A gameplay is megfelelően kézre állt, a varázslás és a harcok is nagyon élvezetesek voltak. Pár side questet és az open world rész gyüjtögetős dolgait befejezetlenül hagytam, majd ha érkezik az új rész, előveszem újra és kicsit mászkálok még benne. És ha már végeztem egy játékkal a HP világból, egy másik könyves/filmes élményre vágytam. Még augusztusban vettem meg a LotR univerzumban játszódó Return to Moria játékot, amiről azon túl, hogy túlélő játék, sokat nem tudtam. Gondoltam elkezdem és meg-megnézem, de féltem, hogy túl nehéz lesz, főleg, hogy én csak egyedül egy Campaign világot terveztem játszani. A vége az lett, hogy októberben több mint 50 órát játszottam vele és épp kicsivel átcsúszva, novemberben végig is játszottam a sztorit, sőt - ami tőleg ritka - feloldottam az összes Steam-es achievementet is. Azóta pedig elkezdtem a Mafia: Definitive Edition-t ill. mellett játszok két kisebb játékkal is, a Builder Simulatorral és a Station to Stationnel.

Ja és a gyerekeknek meg kellett vennem a PHOGS!-t Switchre, hogy coopban nyomhassanak valamit :D

• l.skywalker

titán

válasz l.skywalker #104 üzenetére

2024. Szeptember

Vásárlás: -10
    • Astrea: Six-Sided Oracles (Humble Choice - September)
    • Coral Island (Humble Choice - September)
    • Infraspace (Humble Choice - September)
    • Lost Eidolons (Humble Choice - September)
    • Marvel's Guardians of the Galaxy (Humble Choice - September)
    • SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake (Humble Choice - September)
    • Stranded: Alien Dawn (Humble Choice - September)
    • You Suck at Parking - Complete Edition (Humble Choice - September)
    • Soulslinger: Envoy of Death (Steam)
    • Sven - Completely Screwed (Nintendo Switch)

Végigjátszások/Eladások: 0
    -

Havi összes: -10
    Előző havi állás: -43
    Összesen: -53

Beindult az iskola, a mindennapok mellett kevesebb idő jutott nyugodt játékra, így a már korábban megkezdett játékokkal szignifikánsan nem haladtam, ez alól egyedül a Hoghwarts Legacy a kivétel, mert ha épp nem a Destiny 2 épp záruló epizódjának maradékját próbáltam teljesíteni (néha ldave-vel :) ), akkor jórészt ezzel játszottam.

A Humble Choice szeptemberi kínálata is kielégítő volt számomra, hogy 6,5€-ért behúzzam őket, különösen a Guardians of the Galaxy érdekel, de persze nem tudom mikor jutok el oda, hogy ki is próbáljam. A Soulslinger impulzus vásárlás volt, ellenben a Sven - Completely Screwed egy számomra teljes meglepetés, mert utoljára ~20-25 éve játszottam ennek a játéknak az elődjével, a Sven Bømwøllen c. játékkal és azóta alig jutott eszembe, mígnem megláttam a Nintendo shop akciói között. Akkoriban ez a gyerekesen pajzán játék nagy népszerűségnek örvendett a testvéreim és a barátok között, le is töltöttem a Switch-re, de le is kellett törölnöm, hogy az én gyerekeim még ne játszanak vele :D

• Bad Pritt

félisten

válasz l.skywalker #109 üzenetére

Nekem a harc volt nagyon fura, hogy egy 4X játékban RTS-ként kezeled az egységeket, de valahogy nem érvényesült annyira látványosan a szokásos kő-papír-olló elv, viszont arra emlékszem, hogy szénné balanszolták a játékot, szóval most már tuti jobb. Viszont a Landsraad és CHOAM működés baromira tetszett. Lehet vissza is rakom, akkor játszottam vele utoljára, mikor még csak a kezdeti négy frakció volt. :D

• Bad Pritt

félisten

válasz l.skywalker #104 üzenetére

Battlefield 1 hihetetlen, milyen jó a mai napig. Idén platináztam PS-en, tök fasza kampányai vannak, majd pár tucat órát beleraktam megint a multiba, top fps minden szempontból és szerencsére rengetegen játsszák még mindig.

Spice Wars hogy tetszik nektek? Megvettem én is még jó másfél éve, de valahogy nem húzott be, pedig nagyon akartam szeretni. :(

• l.skywalker

titán

válasz l.skywalker #100 üzenetére

2024. Július

Vásárlás: -15
    • SIFU (Humble Choice - August)
    • High on Life (Humble Choice - August)
    • Gotham Knights (Humble Choice - August)
    • Blacktail (Humble Choice - August)
    • Astral Ascent (Humble Choice - August)
    • Diluvian Ultra (Humble Choice - August)
    • Universe for Sale (Humble Choice - August)
    • This Means Warp (Humble Choice - August)
    • The Lord of the Rings: Return to Moria (Steam)
    • Dune: Spice Wars - Ixian Edition (Steam)
    • Hogwarts Legacy: Digital Deluxe Edition (Steam)
    • Scythe (Steam)
    • Battlefield 1 Revolution (EA App)

Elővétel:
    • Harry Potter: Quidditch Champions (Steam)
    • Kingdom Come Deliverance 2 Gold Edition (Steam)

Végigjátszások/Eladások: +2
    • Olympic Go! Paris 2024 (Epic)
    • Death's Door (Netflix/iPad)

Havi összes: -13
    Előző havi állás: -30
    Összesen: -43

Amikkel játszottam a hónapban:
    Az olimpiás játékot végignyomtam amennyire játéknak lehet nevezni. Több szót nem érdemel, ebben a stílusban még mindig a Torino 2006 a verhetetlen.

A Netflix előfizetés mellé járnak a Netflix játékok mobil eszközökre, így jutott el hozzám a Death's Door. Ez whislisten volt nálam, de így gondoltam kipróbálom Switch kontrollerrel este az ágyban fekve. Elég hamar beszippantott, végig is zongoráztam rajta kicsivel több mint egy hónap alatt. A mozgása, a látvány és a sztori is nagyon aranyos és voltak részek ahol kellőképpen nehéz is volt. Nem szedtem össze mindent, a sztori lezártával le is töröltem, de kellemes emlék marad.

Amiket vettem a hónapban:
    Az egész szépen alakuló évemet úgy érzem teljesen taccsra vágtam ebben a hónapban. A Destiny 2 "szünetében" újra játszani akartam a BF1-el. Mivel Game Pass-om lejárt, amiben az EA Play volt, így meg kelltt hozzá vennem a játékot. Az elindítása eléggé macerás volt Game Pass után, de végül sikerült és kielégítette a vágyaimat.

A Humble Choice kínálata is igencsak megtetszett, ráadásul a fél éves kupon miatt nem akarom lemondani ha csak félig jó a kínálat, mert akkor bukom a kedvezményt, így bevállaltam. A Gotham Knights már megvolt, azt el akartam adni, de végül odaadtam egy ismerősnek.

Volt félretéve pénzem, amiből terveim szerint egy PS5- vettem volna később, de most, hogy a Pro megjelenését nagyon mondják és közben árat emelnek, felmérgeltem magam és inkább előrendeltem/megvettem olyan játékokat amikkel régóta szemezek. A Dune: Spice Wars-t is eddig Game Pass-on keresztül értem el PC-n, annak lejárata miatt a whislistre került, most az Ixian kiadást jó áron behúztam, ezt ldave-vel játszottuk 1-2 alkalommal, szerintem nagyon megéri. A filmes kötődés miatt a Return to Moria is a listán volt, most azt is jó áron adta a Steam és ha egy üzlet beindul, akkor már a Hogwarts Legacy is beugrott a kosárba. A Scythe-t pedig csak most látom, hogy megvettem, eskü. nem tudom hogy kerül oda :|

A Kingdom Come Deliverance 2 megjelenését már régóta várom. Kiderült, hogy csak jövő februárban jelenik végül meg, de erre is félretettem a pénzt és el is költöttem rá, de ha már Dűne és LotR játékos is vettem, akkor már előrendeltem a HP univerzum új Quidditch játékát is, habár ezt elsősorban a gyerekeknek. Konzolra akartam, de nincs Series se Pro gépünk, ezért csak PC-re jöhetett szóba.

Amikkel aktuálisan játszok:
    A Destiny 2 epizódjának harmadik felvonása is elkezdődött ezzel feloldódott az eddig zárolt rész ami a fejlődést illet, azzal foglalkoztam kicsit ill. mellette nagyon szerettem volna valami szimulátorral is játszani, ezért letöltöttem a Steam könyvtáramból a Builder Simulator-t és ott építgetek házakat. Még van hátra 2-3 szerződéses megbízás

• l.skywalker

titán

válasz l.skywalker #91 üzenetére

2024. Július

Vásárlás: -13
    • Forza Horizon 4 Ultimate Edition (MS Store)
    • Harry Potter for Kinect (Xbox360 Marketplace)
    • Fighters Uncaged (Xbox360 Marketplace)
    • Kung Fu Panda Showdown of Legendary Legends (Xbox360 Marketplace)
    • Mini Ninjas Adventures (Xbox360 Marketplace)
    • A Plague Tale: Requiem (Humble Choice Jul)
    • Figment 2: Creed Valley (Humble Choice Jul)
    • Ghostrunner 2 (Humble Choice Jul)
    • HYPERVIOLENT (Humble Choice Jul)
    • Heretic's Fork (Humble Choice Jul)
    • Starship Troopers: Terran Command (Humble Choice Jul)
    • Sticky Business (Humble Choice Jul)
    • Zoeti (Humble Choice Jul)

Végigjátszások/Eladások: +5
    • Bónusz: +3
    • En Garde! (GOG)
    • The Bluecoats: North & South (Steam)

Előző havi állás: -22
    Összesen: -30

Amikkel játszottam:
    Sok halaszthatatlan tényező okán szépen megugrottak a vásárlásaim ebben a hónapban. A Forza Horizon 4 kivezetése okán csak behúztam ezt, ha már az előző három rész is megvan. Az Xbox360 Marketplace is bezárt, előtte még átnéztem a teljes kínálatot, mert sok cím lett újra elérhető, ami korábban nem volt vagy a mi régiónkban nem és pár Kinectes címet még beszereztem. A Humble is megkuponozta az e-havi csomagot, ráadásul egy fél éves kuponnal, így az ottani felhozatalt is behúztam, a Plague Tale új része miatt azt mondom már megérte. Előző hónapban megvettem az En Garde! c. játékot, ami a vívás miatt nagyon érdekelt. Nagyon tetszett a sztori rész, végigmentem rajta becsülettel, de nem volt túl hosszú. Van még pár Arena amire vissza lehet menni, ezeket majd megejtem később. A Destiny 2-ben kicsit behúztam a féket, mert elértem egy XP limitet, ami fölött csak később nyílik ki pár további Season Pass rész, ezért random kértem egy játékot a Steam-től, ami a The Bluecoats: North & South lett. Na ez a játék minden tekintetben rossz, vagy inkább úgy mondanám, hogy gagyi. De szépen végigvittem az északi sereggel és legyőztem a délieket, habár nem volt benne nagy kihívás.

Amikkel játszok:
    A szokásos multis játékokon túl elkezdtem az olimpiai jegyében az Epic-en ingyen elérhető Olympics Go! Paris 2024 játéko, ami sajnos azon túl, hogy gagyi - egy mobiljáték, amit PC-re is portoltak, de ugyanúgy megvan benne minden ami miatt rosszak a mobiljátékok. Time limites dolgok, 2 érintéses irányítás stb. Régen ezek az olimpiai játékok jobbak voltak, nem? Tervezem, hogy előveszek régi játékokat amiket nem fejeztem be, pl. a Horizon Zero Dawn-t vagy ha már jön a második rész, újra végigviszem a Kingdom Come Deliverance-t, ezútal PC-n.

• l.skywalker

titán

válasz l.skywalker #77 üzenetére

2024. Május

Vásárlás: -5
    • Gloomhaven - Mercenaries Edition (Switch)
    • Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King (Switch)
    • Deliver Us Mars (Steam)
    • En Garde (Steam)
    • Werewolf: The Apocalypse - Earthblood Gaia Edition (EGS)

Végigjátszások/Eladások: 0
    • Destiny 2: The Final Shape DLC

Havi összes: -5
    Előző havi állás: -17
    Összesen: -22

A hónapban jelent meg a Destiny 2 legújabb (és talán a legutolsó) kiegészítője fél éves késéssel. A nyári launch önmagában nem jött "jókor", de a szokásos csapattal annak rendje és módja szerint megcsináltuk, megkövetelte a sztori. Nyilván új szezon, új tartalom - így hűen egy looter shooterhez, beindult a grindfeszt is, kicsit talán kevésbé szárazan, mint egy átlagos szezonban. Ez javarészt kitöltötte a játékokra fordítható időmet. Switch-re megvettem a klasszikus Disney játékok egyik csomagját, amiben a Lion King és az Aladdin van, a vonaton és az ágyban néha még játszottam az Aladdinnal, épp Jaffar-nál vagyok, PC-n valahogy ez könnyebbnek rémlett :D

A Gloomhaven kihagyghatatlan ajánlatnak tűnt, nagy rajongója vagyok - szeretném majd nyugodt hátradőlős időszakjaimban elővenni, erre talán megfelelő lesz a nyár. A Deliver Us Mars és az En Garde bundle bontásból hullott be hozzám. A Deliver Us Moon-nal még Game Pass-ban játszottam és nagyon tetszett, nem volt túl hosszú, de nekem hangulatos játék volt, így csomagáron megfelelő vételnek tűnt. Az En Garde pedig a vívás miatt volt egy ideje a kívánságlistámon, ha eljutok oda, hogy kipróbáljam - megérte :)

Az Epices Werewolf vásárlás abszolút impulzív volt, valaki elárazta és 114 forintért hullott be. Gazdagítja a gyűjteményt amit a gyerekeimre hagyok :D

• l.skywalker

titán

válasz l.skywalker #65 üzenetére

2024. Május

Vásárlás: -6
    • Handball Challenge 14 (Xbox360)
    • Minecraft Dungeons (PC Xbox)
    • Alien Rage (Xbox360)
    • Handball 16 (Xbox360)
    • Just Dance® 2015 (Xbox360)
    • The Excavation of Hob's Barrow (Steam)

Végigjátszások/Eladások: +4
    • Bónusz +1
    • Grand Theft Auto 4 (Xbox 360)
    • Gears of War 2 (Xbox 360)
    • Destiny 1 (Xbox One)

Havi összes: -2
    Előző havi állás: -15
    Összesen: -17

Izgalmasan telt az elmúlt hónap. Vásárlás szempontjából az a tény, hogy lejárt a Game Pass Ultimate előfizetésem (és nem tervezek újra előfizetni) kicsit megdobta a whislistem méretét, de erős vagyok és csak akkor veszek meg bármit is, ha az megfelelő akciót kapott. Így vettem meg a Minecraft Dungeonst, amihez a fullos DLC pakk már megvolt, csak eddig Game Pass-on keresztül értem el az alapjátékot. Ugyanakkor júliusban bezárja az MS az Xbox 360 marketplace-t és ennek megfelelően az első hulláma a bezárás előtt akcióknak elindult, ebben a hullámban főleg Kinect és olcsón elérhető egyedi játékokat fogok megvenni, a Just Dance-t kifejezetten a gyerekeknek vásároltam a nyári szünetben lehet majd táncikálni, a Handball játékokat a sport szeretete miatt magamnak, habár feltételezem nagyon szarok lesznek, az Alien Rage-t pedig miért ne alapon, ha már kemény 350 forint köztársasági kreditet kértek érte. A The Excavation of Hob's Barrow-t szintén párszáz forintért vettem, az volt az egyetlen játék a havi Humble Choice-ban ami érdekelt, de emiatt a teljes csomagra nem fizettem volna elő, szerencsére ilyenkor bontásokban meg lehet találni olcsón.

Játékkal játszós oldalon is meglepően intenzív volt a hónapom, mert 7 (!) év után befejeztem a GTA4-et, amit még Xbox360-on kezdtem el, majd annak lendületében ránéztem milyen játékok kerültek az Xbox fiókomra sorjában és a Gears of War második része volt a soros, ezért azt is rögtön kijátszottam. Mindkét játék alapvetően tetszett, nekem nem idegen a régi grafika, persze erősen látszik az, hogy nem mai játékok, de pont azért mert sok-sok év kimaradt, mindig nagy érdeklődéssel állok neki ilyen játékoknak, látva, hogy akkor mik voltak azok a gameplay megoldások, amiket ma már talán egyáltalán nem látni. Pl. vicces a Gears of War-ban, hogy onnan tudod, hogy fight jön, hogy egy természetes helyen is vannak olyan tereptárgyak elrendezve, amik mögé be lehet gugolni :D

Szintén Xbox-on befejeztem a Destiny 1 sztoriját. Nem mondom, hogy teljesen, maradtak post campaign küldetések, de azok erősen matchmakingesek már és nem tartoznak szorosan a történethez, nem tudom, hogy valaha fogok-e azokkal foglalkozni, de a sztorit végigjátszottam, amit terveztem.

Amikkel tervezem játszani:
    Jön a Destiny 2 utolsó (?) sztori kiegészítője június 4-én a "The Final Shape" - izgatottan várom, az feltehetően le fogja foglalni a következő hónapom nagyrészét, de ha nem PC mellett fogok ülni, haladok tovább a Stardew Valley-ban Switch-en. Szép komótosan haladok küldetésről-küldetésre, már van dinoaszuruszom, tudok dínótojásból dínómajonézt csinálni! :)

Ha véletlenül marad még némi szabaidőm, akkor az Xbox360 vonalon továbbhaladva vennék elő játékokat, amiket anno 6-7 éve vettem meg és még nem érintettem őket bottal sem :)

• l.skywalker

titán

válasz l.skywalker #61 üzenetére

2024. Április

Vásárlás: -3
    • Zombie Army Trilogy -3 (habár egy játékként vettem, de legyen három)

Végigjátszások/Eladások: +2
    • Bónusz +2 (márciusban elfelejtettem)

Havi összes: -1
    Előző havi állás: -14
    Összesen: -15

Az előző hónapban szinte csak statisztikai jelleggel kommenteltem, ennek egyik oka, hogy elszaladt velem az idő, a másik, hogy belefeledkeztem a Switch-en a Stardew Valley c. játékba. Valamivel több mint 1 hónap után már majdnem 100 órát raktam bele és még csak most oldottam fel olyan új területeket, amikkel szerintem még ugyanennyit el fogok tudni tölteni. Valószínűleg az is hozzátartozik, hogy lehetőleg teljesen autodidakt, a legkevesebb internetes segítség nélkül próbálom játszani, kifejezetten élvezem. Mellette szokás szerint zajlik a Destiny 2 épp aktuális szezonjának a második fele, amiben egy Tower Defense típusú activity érhető éppen el, ami az eddigi sémától pont annyira tér el, hogy kifejezetten élvezetes és megfelelő jutalom is jár érte. Viszont májusban lejár a Game Pass Ultimate előfizetésem (szerintem a Game Pass bevezetése óta folyamatos előfizető vagyok, persze minimális pénzért) és hosszas töprengés után arra jutottam, hogy nem fogom megújítani, mert annyira nem használom ki. Ezért elkezdtem a Diablo IV sztoriját, hogy május 7-ig befejezzem... de nem vagyok benne biztos, hogy sikerülni fog. Viszont olyan játékok kerültek fel a whislistemre, mint a Dune: Spice Wars, Snowrunner, Vampire Survivors, Power Wash simulator és a Stardew Valley Xbox One változata, mert ezekkel a játékokkal eddig már játszottam, némelyikkel egészen sokat, ellenben nem vettem még meg őket csak Game Pass-ban értem el.Viszont még mindig olcsóbbnak tűnik akciókban egyesével behúzni őket, mint fizetni a Game Pass-t. Aminél nem tudom átvinni a mentést máshova, azt megveszem valószínűleg ugyanúgy MS Store-ba, de pl. a Vampire Survivors-t Switch-re fogom és újrajátszom.

• l.skywalker

titán

válasz l.skywalker #39 üzenetére

2024. Március

Vásárlás: -18
    • Helldivers II (Steam)
    • Humble Choice March 2x (16 játék)
    • Dragon's Dogma: Dark Arisen (Switch)

Végigjátszások/Eladások: 11
    • Humble Choice March (11 játék)

Havi összes: -7
    Előző havi állás: -7
    Összesen: -14

• ldave

félisten

válasz l.skywalker #39 üzenetére

Hé, abban a heti egy nap Destiny-ben menünk kell legalább 2 aktuális dungeont, amíg ki nem esik nekem az exotic, majd pedig a farmolható heti dungeon endbosst kell addig kalapálni, amíg ő is kidobja az exoticot ;]

• l.skywalker

titán

válasz l.skywalker #32 üzenetére

2024. Február

Vásárlás: -5
    • Disney: Hercules (Steam)
    • There is No Light (Steam)
    • Snowtopia (Steam)
    • Mario vs. Donkey Kong (Nintendo Switch)
    • Stardew Valley (Nintendo Switch)

Végigjátszások: 3
    • Red Dead Redemption 2
    • Bónusz: 2

Havi összes: -2
    Előző havi állás: -5
    Összesen: -7

Végre befejeztem az RDR2-t. ~100 óra után jutottam el a sztori végére, a mellékdolgokba csak úgy ímmel-ámmal kóstoltam bele. Alapvetően én nagyon vártam, hogy játszak ezzel a játékkal, nagyon tetszik a világa és minden. A játék kezdetekor az irányítás nem nagyon állt kézre, de egy idő után meg tudtam szokni, még ha a vége felé is voltak érthetetlen mozdulatok vagy dolgok benne. A történet eleinte magával ragadott, de idővel kezdtem a karaktereket is megunni. Nekem túl sok volt benne az érzelmi döntés, eleinte élvezni nakartam az outlaw életet, de a játék idővel mindig olyan helyzetekbe sodort, hogy inkább jófiú legyek és a végén már erre törekedtem, amivel még nehezebbé tettem a dolgom. A történet - spoiler nélkül - kimenetele sem tetszett és a végére már a gunfight sem okozott túl nagy kihívást. A korbács pedig járna azokért a végeláthatatlan egymás mellett lovagolós monológokért, amikor irányítani kellett azért a karaktert, de elszakadni mást csinálni nem lehetett és csakazértsem rövidítették le az utat egy cinematic-val. Összességében nem tetszett, pedig rajongója vagyok a western-nek.

Megvettem a Disney: Hercules-t mert olcsón volt és még nem volt meg, nosztalgiának jó lesz ill. rászoktam, hogy bontásban bundli szökevényeket vadászok, amik tetszenek. Megvettem a There is no Light-ot és a Snowtopia-t az e havi chocie-ból, az utóbbit fel is raktam és szépen elkezdetm felépíteni a kis saját síparadicsomomat. A western mellett a téli sportok szerelmese is vagyok, nagyon élvezem a dolgot.

A hónap nagy eseménye volt kis kocka életemben, hogy egy Switch tulajdonosa lettem (OLED pontosan) és mellé megkaptam rögtön a most megjelent Mario vs. Donkey Kong-ot, amit el is kezdtem esténként egy világot végigviszek. Az élmény nagyon friss de látom már, hogy az "ágyban fekvős" világ kinyílt számomra, így a whislistem kisebb címeit már átpakoltam a Nintendo whislist-re. Tervben vannak az ismertebb platform címek beszerzése és végigjátszása, Mario-k, Zeldák stb. De mindent lépésről lépésre, ha az egyikkel végeztem, jöhet a következő vásárlás alapon. Na a nagy lóf@szt. Ezt már fel is rúgtam mert akciós volt a Stardew Valley, szóval Mario vs. King Kong után az lesz terítéken.

PC-n sokat játszottam még a Snowrunner játékkal, de nem igazán mondhatom, hogy az egy gyors sztori játék. 100+ óra után az első két nagyobb terület küldetéseit csináltam meg, élvezetem mert másfajta játékélmény, de azért nem az a játék amit mindig elővesz az ember. Ha nem esik ki a Game Pass-ból akkor sokáig ott lesz a gépen, ha épp vezetni támad kedvem.

A Destiny 2 nálam "A Játék", ahol most még 99 napig (június 4-ig) egy uborkaszezon zajlik, a következő nagyobb DLC (The Final Shape) eredetileg ma debütált volna, de eltolták addig és ennek a döntésnek megfelelően félig-meddig fogják tudni kitölteni a hirtelen meghoszabbodott szezon hátralevő részét. Egy-két tevékenységtől eltekintve leginkább a heti egyszeri belépés lesz részemről válhatóan a maximum amit a játékkal fogok törődni, így sok-sok időm jut másra.

• Bad Pritt

félisten

válasz l.skywalker #12 üzenetére

Pont most szedtem le. :D Elég masszív csomag ez is, baromi jó az új frakció.

• Bad Pritt

félisten

válasz l.skywalker #4 üzenetére

Én azért engedékeny voltam magammal szemben, úgy definiáltam a backlogot, hogy olyan játékok, amikért konkrétan pénzt adtam és nem értem legalább a sztori végére. Ha mindent belevennék Epic, GOG, Prime Gaming ingyenesektől előfizetéssel behúzott játékokig akkor valszeg nekem is négyszámjegyű lenne, sőt, ha beleveszem a friss szerzemény Miyoo Mini Plushoz adott tízezer retro játékot akkor meg öt. :D

GPU-t én sem újítottam meg így három év után, egész évben felesleges lenne, PS Plus Extra lejár áprilisban és abból is max Essential lesz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés