- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attix82
addikt
válasz
atti_2010 #15 üzenetére
Ami hozzám befut VGA mind bontatlan VGA, de kupon nincs bennük ( észre lehet venni ha a gyári ragasztás fel lett nyitva) ...kivéve ha fel van tüntetve, hogy BF4 jár.
Szerintem MO-ra alapból nem érkeznek kuponnal a VGAk, ha kilopkodnák (nagykerek alapból) akkor nagyon telített lenne a netes "használt" piac...de nincs elhalmozva ezekkel a játékokkal.
Sőt a single playereseket nem is nagyon vásárolnák meg
-
TomiLi
addikt
válasz
atti_2010 #23 üzenetére
Már be is kérdeztem egy-két üzletben.. Kíváncsi vagyok milyen választ kapok, ha kapok...
Most több üzletben is a Dual-X Sapphire R9-280X nagyon jó áron van.... (nem kaptam érte lóvét...
)
Szasanyi: jogos.... csak magamból indultam ki...
Az alap probléma tényleg az, hogy ez az egész akció átláthatatlan. Most van akció, vagy sem?
Hülye megoldás ez a dobozba rakjuk a kupont, pont ezért, mert az akció elején (vagy aki pofátlan egészen a végéig / vagy tényleg bent ragadt valamelyik termék....) hivatkozhatnak arra, hogy "ááá ez még egy tavalyi szállítmány"... stb.
A zöldeknél - legalábbis tapasztalat alapján - kitűzték az időpontot, és a fiókból előveszik a kupont...
Az Aqua-ban nem volt még az akció elején kupon, mert nem érkezett meg a pakk, e-mailben küldték a kódot.... hoppá....lehet így is... Korrekt. (ez sem reklám, csak a rossz tapasztalatok mellett szerencsére vannak jók is)Zotya84 no problem... nekem most szerencsém van, mert nem kell mennem sehova és megy a légkondi...
(#39) juve600 sajnos így van ahogy mondod. Én is azért mertem elkezdeni feszegetni a témát, mert nem találom sehol sem a vga-knál a webshopok-ban a Never Settle akciót feltüntetve. Holott már zajlik egy ideje a mostani hír kibővítésről szól a választható játékokat illetően....
-
atti_2010
nagyúr
válasz
atti_2010 #18 üzenetére
Amúgy itt már az AMD kellene lépjen de nem perelheti be a fél világot mert lopnak, az emberek tudnának tenni ellene ha a felbontott dobozokat automatikusan visszaküldenék.
Zotya84
Nincs is miről vitázni, lehet egy nem akciós hardvert sóztak rád, eddig kb. 5000 BF4 akciós terméket valamint 19.000 Never Settle akciósat adtunk el reklamáció nélkül, mind bontatlan volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest