- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Nekem nem ez a problémám, hanem az, hogy miért ez (lesz) az első, ami igazából azt hozza amit az első perctől (el)vártunk?
Persze még messze van a megjelenés, és bár a ND csapata egyfajta garancia a minőségre ez akkor csak 1 játék lesz és nem látom a garanciát a többi ilyen minőségére.
-
szasanyi
félisten
Igen, hasonlót már hallottam tőled. De a jelenlegi helyzet a konzolok esetében sem éppen rózsás. Ott miért nem brillíroz még a GCN, ha valóban olyan jó? Ott már ki van küszöbölve miden, a PC esetén hátrányként emlegetett körülmény (API, adatmásolás VRAM-ba, szb.). Mert végiggondolta azt is, hogy újabb VGA helyett talán egy PS3 -> PS4 váltást kéne megejteni, de emiatt (no meg a "gyenge" 17k+ játékárak mellett nem értékeltem jobb alternatívának.
-
szasanyi
félisten
Lesznek mindig olyan kereskedők, akik nem kapnak kódos Radeont. - lehetséges, bár itt inkább az lényeges milyen követhetetlen, kuplerájos ez a helyzet. Ezért aztán nem lehet tudni pontosan hol és mikor jár valóban és mikor nem. Ez szerintem elfogadhatatlan, de nem ugye a kereskedőknek akik ezt kihasználva "manőverezhetnek". és ekkor még finoman fogalmaztam.
Eddig is bosszantó volt, hogy sok pénzért több esetben nem hozzák a hw-ek az elvárt teljesítményt (mert mondjuk a szuper GCN mégsem olyan szuper és/vagy nincs kihasználva, esetleg éppen a driver nem jó, vagy csak szimplán elfelejtettek normális játékoptimalizálást végezni) így ez aztán tényleg hab a tortán.
De mindezek mellett azt kell mondjam: mi gamerek vagyunk a hülyék, hogy ezért ennyit és ennyiszer hajlandók vagyunk fizetni. Mert ők csak abból okulnának, ha ilyenek miatt azzal lennének megbüntetve, hogy sokkal kevesebben veszik meg a terméküket ami miatt nyilvánvaló visszaesést és bevételkiesést nem pedig még több profitot könyvelhetnének el. -
szasanyi
félisten
A kupon a legegyszerűbb megoldás. - a korábbi tapasztalatok valamint a mostani (semmilyennek sem mondható) infók alapján ezt kissé fals megállapítás. Miért tartod jobban ezt, mint pölö a regisztrációs verziót amivel nem lehetne visszaélni?
Megveszem és regelem azzal megkapom a játékokat. Nem regelem és nem kapok játékokat, de ez az én dolgom az én döntésem nem pedig más dönti el, hogy ami jár (!) és amit kifizettem (mert ez esetben kvázi benne van a VGA árában) azt megkapom-e vagy sem. -
szasanyi
félisten
Nem tudom, de nem aligha csörtéznek egymással a vevő érdekében.
Úgyis csak az a lényeg mind2nek: fizesd ki! Aztán már nem számítasz a legközelebbi vásárlásig (ezt gyakran példázza a garihoz való hozzáállás, az ügyintézés menete és ideje is)
juve600: de miért kellene, és miért úgy megy ez nálunk, hogy kelljen? Ez a lényeg!
-
szasanyi
félisten
Én megkérdeztem anno az iPON-t, és akkor azt mondták: ők sem kapták meg a nagykertől, ezért aztán én sem kaptam tőlük.
Ez egy vicc, már ne is haragudj... a vásárló kifizeti a a nem kevés, kereskedők által meghatározott vételárat, és nem kapja meg ami kellene, pedig JÁR. És amikor megkérdezi miért, és próbál utána járni akkor kiderül: az ok nem állapítható meg, mert mind2n (nagyker, kisker) egymásra mutogatnak. Amit előbb írtam szintén nem egyedi, és szintén felháborító: INGYEN JÁR a kártyához, de ha van is többször felár ellenében adják. Ez is mi? Ezek alapján Te ki tudod jelenteni azt, hogy itt minden rendben? Kétlem...
-
szasanyi
félisten
Bontatlan dobozt hogyan? Te bemész sk. és olyat kérsz, és ellenőrzöd fieztés előtt... de ha webshopból rendeljük akkor azt nem lehet tutira venni, csak utólag derül ki.
Ráadásul azt sem tudom, hogy az nem hátrány-e? Lehet, hogy külön kapják a kuponokat, amiket a nagykerben / kiskerben raknak bele a dobozba amihez az egyébként lezárt VGA dobozát fel kell bontani. Nemtom... de azt biztos tudom, hogy legfeljebb csak részletkérdés lehet de NEM ez a lényeg! A lényeg a hozzáállás és korrektség, ami esetenként nyilvánvalóan hiányzik.
Én most sehol sem láttam NS kupont Radeon kártyákhoz. Pár napja iPON feltüntette az egyik ASUS R9 280X DC2T kártyájánál de az 6k-val drágább volt (!) mint a másik uo. amihez nem volt. Így köszi, de nem is kell. -
szasanyi
félisten
Én a magam részéről szkeptikus vagyok, és nem értem miért pont nálunk ne adnák oda azt, amit mindenhol igen. Az AMD szvsz nem mutyizik, neki ebből igazán haszna nincs sőt, nekik éppen az a haszon ha emiatt jobban viszik / vinnék a termékeiket.
Aztán meg én konkrétan 2 db új, és persze drága HD7950-et is vettem anno amihez elvileg akkor is járt NS kupon, de az iPON nem adott egyik kártya mellé sem. Ellenben itt a PH!-s HA-n megvehettem külön, a nagykeres arcoktól a nekem megfelelő kuponokat.A fentiek valós tények, illetve olyan megállapítás ami kicsit sem megalapozatlan. Ezek alapján nem kell rosszindulat a feltételezésekhez.
-
szasanyi
félisten
Ha van katyvasz, akkor azt a nagykerek és a kiskerek közösem kavarták! Nem kelle sumákolni, pár ezresért sz@rozni és persze odaadni mindenhez, minden vevőnek ami jár! De hát ez a "jó magyar mentalitás" csak nem akar megváltozi... még ott sem, ahol egyébként nincsenek is rászorulva. Szomorú ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest