- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalmancsehi
csendes tag
Érdekes amit írsz, de nem teljesen értem. A nagyker az AMD-től rendeli a kódot, de a gyártópartnertől a kártyát magát? Nem tudom elképzelni, hogy a kártyát is az AMD-től rendelné a nagyker. Vagy csak elküldi a gyártóktól rendelt mennyiséget az AMD-nek, hogy legközelebb részt vehessen az akcióban?
A CHS, Expert, és Ramiris már régóta ott van a NSF promó oldalakon, ezt azt jelenti, hogy kellő mennyiséget rendelnek, nem? A kiskeres visszajelzésekből meg az látszik, senki nem rendel tőlük mert "nem vesznek részt", biztos van még más nagyker is. De akkor hova teszi ez a három nagyker a kártyáit???
Ha én lennék most kisker, tutira tőlük rendelnék, mert még ha nem is tudom a legolcsóbban adni a cuccot, nőne a forgalmam azokkal akik a játékok miatt is veszik a kártyákat!
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest