- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Nem kell benne egyetérteni. Mindenki máshogy látja, mindenkinek más a fontos.
Én is megvettem az S8+-t, pedig rohadtul nem ér ez sem annyit, mint amennyiért adják.
De ha várok még pár hónapot, akkor tuti Honor 9 lett volna belőle. Alsó hangon is fele annyiba kerül, és rosszabb a telefon? Abszolút nem. Felső kategóriás készülék, csak nincs teletömve tök felesleges hülyeségekkel.Fentebb nyilván nem az 50 ezres "csodákra" gondoltam, hanem pl. ilyesmi telókra. Egy S8 mennyivel ad többet dupla áron?
-
kchris78
veterán
Nagyon nagyon kivancsi vagyok itthon mennyien fogjak venni. Ha a statisztikai eloszlast nezzuk akkor ahogy lepegetunk felfele arban toredekere esik a vasarlo igeny az alsobb szintekhez kepest... Szerintem egy jopar keszulek be fog jonni, kirakjak fel misire a nepperek... Aztan ha nem akarjak majd hogy ott is maradjon az addig amig tenyleg elertektelenedik mert mar rendelheto lesz barkinek kenytelenek lesznek engedni az arbol.
En 7+-al el leszek addig amig az X ki nem jon szurkearas-AFAmentes aron... 8+-t vennek az most 250 korul mozog jo arasitva, az X-nek ez az ara kb 300 korul kell legyen. Egy plusz 50-est meg mar meger hogy X legyen. Vagy veszek hasznaltan attol akinek nem kell. Addigra meg lesz tapasztalat is hogy vannak e gondok vele. Azert a 7+-8+ eleg kiforrott tipusok mar...
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest