- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
kchris78 #100 üzenetére
" Hogy vajon tenyleg az 1000dollar netto vilagszerte mennyire fogja vissza a vasarlast"
Van aki már a nyolcas árát is sokalja, így biztos lesz olyan aki a tízért sem ad annyit, amennyit kérnek érte.
Miért nem vesznek az emberek iPhone 8-at?
Majd kiderül hogy azért nem fogy rendesen a nyolcas , mert az újat várják, vagy csak egyszerűen nem hozta azt a heteshez képest amit vártak.
-
<Lacy85>
addikt
Jó, hát nyilván vannak olyan esetek, amikor az ember a falat fejeli kínjában.
Mint itt tavasz környékén valamelyik hírnél. Az egyik itteni HÁZIGAZDA vitatkozott hosszasan valakivel, hogy milyen hülye volt, amiért S7-et vett, mert az 50 ezres Xiaomi majdnem, hogy jobb, mint a Samu.
Nem épp erre a kategóriára gondoltam."abszolut ertekben egy dohanyzashoz autohoz kepest toredek egy premium telo ar. Hat ezert is veszik sokan talan."
Én sem sajnáltam rá a pénzt, mert valóban rengeteget használom. És használni!!! szeretném, nem pedig vérnyomás növelőnek vettem.
(#89) HUTCHDB: Ez inkább a böngésző érdeme, nem a telefoné. Egy Chrome, vagy Brave nem fut ilyen simán S8-on sem.
-
joey04
titán
na igen, ezt is kifejtettem már, hogy lényegében ezt az eszközt használja a legtöbbet az ember az életében. ébredéstől estig. és teljesen mindegy, hogy mi a felhasználási mód, lehet az hc geek, sima üzleti, vagy agyhalott fb függő pokemon játékos, mind sokat fogja nyomogatni.
-
agabe
addikt
A hirek alapjan amennyire megy a gyartas iden nem lesz meg joarasitott X, szoval valamikor 2018 elso negyedeveben varhato szerintem a jobb ar, de 300ezer talan kicsit keves lesz...inkabb 320-330-ra tippelnek.
Amikor mar lesz kaphato akkor sem fog annyira esni az ara mint a 8-asokank es nem azert mert annyival jobb, hanem mert ujdonsag par dologban es ha jol is fog mukodni minden szempontbol akkor mindenki akar majd venni. Akinek nincs penze egyosszegben fuggetlenul vasarolni az a szolgaltatoknal (vagy akar pl. istyle-nal) veszi majd reszletre igy sok embernek lesz majd.
Hasznalt vasarlasnal nagyon kell majd figyelni, mert ha telekomos akkor az tilthato mikozben fuggetlennek tunik, igy ha nincs rola szamla abszolut felejtos barkitol venni barmennyiert ahogy a 8-asokkal is mar igy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Diablo IV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest