- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz <Lacy85> #105 üzenetére
Hát, az meg a másik hogy aki fun az több kütyüt kell vegyen - frissítsen... 2-3 éve még "elég volt" megvenni a telefont. Ma már csak vettem egy órát... Meg egy AirPods-ot . Nekem ez van bekattanva hogy szeretem ezeket, de hát a pénz az pénz, több kütyü amortizálódik az ember mellett. Ezek nélkül ebből a pénzből simán kijönne az X-re váltás.
-
macskea
őstag
Szerintem az arab számos sorozat teljesen meg fog szűnni, maradnak a római számok. Jövőre én egy dupla X utódra számítanék, egy ennek a frissítése, egy pedig talán egy egyszerűsített változat, ami árban közelebb van a mostani 8-8 Plus szériához. Az biztos, hogy az Apple árban újra el akar szakadni a konkurenciától, mert ha fenn szeretné tartani a premium telefon imázst, nem kerülhetnek a készülékei ugyan annyiba, mint egy random androidos csúcstelefon.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
HUTCHDB
nagyúr
Mar hogyne a telefone lenne, vagyis a samsunge, hiszen ez samsung bongeszo.
Talan egyeduli az androidosok kozott aki megtartotta a sajat bongeszojet, az a samsung..De befejezem az off-ot.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
kchris78
veterán
Ebben meg reszben egyet is tudok erteni.. abban mar nagyon nem aki az 50ezres kinai csodaval jon hogy annal minek jobbat venni (mint ahogy volt ra pelda). De ha ez a maniaja az embernek, es a masik: abszolut ertekben egy dohanyzashoz autohoz kepest toredek egy premium telo ar. Hat ezert is veszik sokan talan.
-
agabe
addikt
Olyan mint a luxusautok.
Nem eri meg, de aki megteheti venni fog.
30-100ezer kozott sokfele telo van aminek az arazashoz merten ahogy dragul ugy javul szinte minden teruleten a hasznalhatosaga.
100ezer folott viszont mar kezdenek csokkeni a kulonbsegek, es a vegen nagyon kicsi javulasert joval tobbet kell fizetni.
Jo esetben, mert van ami draga megsem jo hasznalni annyira mint egy esetleg olcsobb kozepkategorias keszuleket.
Azutan vannak egyeni preferenciak. Van akinek kamera a legfontosabb van akinek akksi ido, van akinek oprendszer vagy annak jo mukodese.
Csucsteloknal torekednek arra, hogy mindenbol a legjobb legyen bennuk, de ezt altalaban egyetlen vevo sem hasznalja ki teljes mertekben.
Eddig is megfigyelheto volt az arak folyamatos emelkedese a felso kategoria legtetejen, es most ezzel az X-el apple ujabb hatart lepett at. Megeri ? Jozanul osszehasonlitva mas keszulekekkel nem, de van akinek megis, mert nem csak jozan szenpontok szerint vasarolunk ha megvan hozza a fedezet.
Az autos peldara visszaterve megeri barmelyik 1-2millio euros szuper sportkocsi ? Nekunk tuti nem es megis veszik. Megeri 20millio helyett 40millioert venni egy felso kategorias autot ? Szerintem legtobbunknek meg az sem amikor 10millioert is igen szepet lehet vasarolni, es megis veszik a 20 meg a 40milliost is.
Az igaz, hogy itthon sokan 3-5millios aru uj atot sem tudnak megengedni meguknak, es hasznaltakbol vesznek 1millio alatt, de ez azert megiscsak amolyan first wolrd problem, hogy mennyiert vegyunk kocsit, vagy akar telefont csak eszre sem vesszuk, hogy igazabol jodolgunkban ilyen hulyesegekkel foglalkozunk es nem orulunk annak, hogy altalanossagban nem szenvedunk hianyt semmiben.
Aki akarja megveszi es kesz, aki meg nem az nem. Miert kellene ebben egyeterteni, hogy megeri-e ?[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
.Szaki.
addikt
Szerintem jövőre annyira el fognak terjedni a kávamentes telefonok, hogy eladhatatlan lenne a hagyományos kinézettel, de ez még nagyon messze van, előbb azt szeretném minél előbb megtudni, hogy milyen tartós használat közben a X.
"Logikátlan is lenne, ha ezt most kiadnák 440-ért, mint jubileumi, jövőre meg ugyan ezt megkapnád szériában 300-ért."
Egyébként lehet, hogy logikátlan lenne, de én ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ez lesz.
-
Szakiii
addikt