- iPhone topik
- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
<Lacy85>
addikt
Jó, hát nyilván vannak olyan esetek, amikor az ember a falat fejeli kínjában.
Mint itt tavasz környékén valamelyik hírnél. Az egyik itteni HÁZIGAZDA vitatkozott hosszasan valakivel, hogy milyen hülye volt, amiért S7-et vett, mert az 50 ezres Xiaomi majdnem, hogy jobb, mint a Samu.
Nem épp erre a kategóriára gondoltam."abszolut ertekben egy dohanyzashoz autohoz kepest toredek egy premium telo ar. Hat ezert is veszik sokan talan."
Én sem sajnáltam rá a pénzt, mert valóban rengeteget használom. És használni!!! szeretném, nem pedig vérnyomás növelőnek vettem.
(#89) HUTCHDB: Ez inkább a böngésző érdeme, nem a telefoné. Egy Chrome, vagy Brave nem fut ilyen simán S8-on sem.
-
<Lacy85>
addikt
Nem kell benne egyetérteni. Mindenki máshogy látja, mindenkinek más a fontos.
Én is megvettem az S8+-t, pedig rohadtul nem ér ez sem annyit, mint amennyiért adják.
De ha várok még pár hónapot, akkor tuti Honor 9 lett volna belőle. Alsó hangon is fele annyiba kerül, és rosszabb a telefon? Abszolút nem. Felső kategóriás készülék, csak nincs teletömve tök felesleges hülyeségekkel.Fentebb nyilván nem az 50 ezres "csodákra" gondoltam, hanem pl. ilyesmi telókra. Egy S8 mennyivel ad többet dupla áron?
-
<Lacy85>
addikt
"Jóval többet nyújt minden tekintetben egy drága készülék mint egy olcsóbb, így arra nem lehetsz büszke, hogy nem költesz rá sokat."
Néhány parasztvakító fícsört leszámítva miben ad akkora pluszt egy 300 ezres telefon a 100 ezreshez képest?
Kicsit gyorsabb? Vagy egy kicsit jobb a kamerája? Rögtön megérte a háromszoros árat. -
<Lacy85>
addikt
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #44 üzenetére
Erődemonstráció? De kinek, vagy minek?
A telefon felét a konkurencia gyártja, a design-t meg már megkapod az utolsó dzsunka kínai gyártótól is. Az X meg még a kanyarban sincs. -
-
<Lacy85>
addikt
Én is azon agyaltam, hogy mire ez elérhető lesz, már befut egy adag jövő évi flagship is.
Ez a megéri / nem éri meg kérdés szerintem tök 8, ha almáról van szó, mert akinek nem kell más márka, az úgyis megveszi.
Szerintem már akkor sem érte meg a telefon, amikor bemutatták. Többet nem tud, mint a konkurensek (inkább még jóval kevesebbet is), de legalább ~másfélszer annyiba kerül. De akinek csak iPhone jöhet szóba, az pont tesz rá magasról. -
<Lacy85>
addikt
Almát ismerve jövőre is marad a mostani design. Ha meg a full screen kell, ott az X jó drágán.
Ha csak nagyon durván vissza nem esnek az eladások (amik mondjuk már most szépen lejtmenetben vannak), akkor marad a régi forma.
Logikátlan is lenne, ha ezt most kiadnák 440-ért, mint jubileumi, jövőre meg ugyan ezt megkapnád szériában 300-ért.
Azzal a lendülettel ki is végeznék az X-et.
Mire tényleg fel tudják pörgetni a gyártást, le is lehetne állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged