- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Rejtvény. Mi van a képen???
-
kchris78
veterán
válasz
<Lacy85> #105 üzenetére
Hát, az meg a másik hogy aki fun az több kütyüt kell vegyen - frissítsen... 2-3 éve még "elég volt" megvenni a telefont. Ma már csak vettem egy órát... Meg egy AirPods-ot
. Nekem ez van bekattanva hogy szeretem ezeket, de hát a pénz az pénz, több kütyü amortizálódik az ember mellett. Ezek nélkül ebből a pénzből simán kijönne az X-re váltás.
-
-
macskea
őstag
Szerintem az arab számos sorozat teljesen meg fog szűnni, maradnak a római számok. Jövőre én egy dupla X utódra számítanék, egy ennek a frissítése, egy pedig talán egy egyszerűsített változat, ami árban közelebb van a mostani 8-8 Plus szériához. Az biztos, hogy az Apple árban újra el akar szakadni a konkurenciától, mert ha fenn szeretné tartani a premium telefon imázst, nem kerülhetnek a készülékei ugyan annyiba, mint egy random androidos csúcstelefon.
-
agabe
addikt
Mind a ketto igaz. Varjak az ujat, es nem is hozott olyan sokat 7-eshez kepest a 8-as, igy nem csoda, ha inkabb 7-eseket veszik olcsobban ha kb. ugyanazt nyujtja (es nagyjabol ugyanugy nez ki). Legtobb embert nem erdekli az erosebb hardver (ha nem latszik a mukodesen) meg a Qi toltes sem annyira fontos nekik ezek szerint (eddig sem hianyoltak), igy ha sporolni akarnak akkor veszik a 7-eseket (tobb is fogy mint 8-asbol) ha meg a legjobbat akarjak akkor megvarjak a 10-est ( bar mint tudjuk alig jobb mint a 8plus csak a kijelzoarany a mai trendeket koveti es amoled, meg a kicsit jobb zoom kamera es a face id ).
Talan a kedvezobb meret is az X fele billenti a merleget a plushoz kepest igy osszessegeben 4 tulajdonsag miatt vehetik inkabb azt.
Nem tudni mennyire lesz jo a gesztusvezerles a home gomb helyett, de valoszinuleg jovore mar nem lesz home gomb egyik uj iphone-on sem, szoval annyira rossz csak nem lehet. -
Ricardo
titán
válasz
kchris78 #100 üzenetére
" Hogy vajon tenyleg az 1000dollar netto vilagszerte mennyire fogja vissza a vasarlast"
Van aki már a nyolcas árát is sokalja, így biztos lesz olyan aki a tízért sem ad annyit, amennyit kérnek érte.
Miért nem vesznek az emberek iPhone 8-at?
Majd kiderül hogy azért nem fogy rendesen a nyolcas , mert az újat várják, vagy csak egyszerűen nem hozta azt a heteshez képest amit vártak.
-
kchris78
veterán
Mar nem sok hija van es kiderul. En is nagyon kivancsi vagyok. Hogy vajon tenyleg az 1000dollar netto vilagszerte mennyire fogja vissza a vasarlast... plusz a masik az hogy a geekeket kiveve nem az 1 eves frissitesi ciklus az altalanos. Talan meg akkor se ha kavamentes es FaceIDs tipusrol tortenne a valtas.
-
Ricardo
titán
válasz
vilmose33 #91 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy fog szerepelni. A 8-as gyártását csökkentették.
Részben azért, mert vannak akik a tizesre várnak, de sokan vannak akik inkább a hetesre frissítenének.
Plusz ahogy olvasom a hetesről sem túl sokan akarnak váltani.
-
balgab84
aktív tag
Az x egy kategoria lett, vagy csak jubileumi, es jovore mar csak a ket telo lesz, normal es plus meretben????
-
janeszgol
félisten
válasz
noPublicFG #94 üzenetére
Igen, de én ez alapján írtam: link
-
joey04
titán
válasz
ProEvoFan #88 üzenetére
mindenki felhoz egy pici előnyt. picit gyorsabb, picit jobb, picit stabilabb, picit jobb a kamera, picit szebb a kijelző, picit jobb a böngészés, picit ez, picit az, és a végén ott tartunk, hogy ezeket összeadva egy sokkal jobb felhasználói élményt kapunk. de mondok mást. márkán belül maradva egy samsung note 8 is köröket ver pl egy tab s3-ra, vagyis egy snapi 820, 4gb ram pároshoz képest a 835, 6gb ram párosa is nagyon is észrevehető előrelépést nyújt. hát még egy középkategóriához képest. és igen, többek között böngészésben. mert az egy dolog, hogy érezhetően gyorsabban tölti be az oldalakat, de pl egy tab s3-on még tölt az oldal és ahogy belescrollozok, néha megakad mert még tölt a háttérben, note-on meg vaj sima. és újra. nem, ez önmagában nem ér + 200k-t, de ha a rengeteg ilyen mindennapi apróságot összeadom, úgy már igen. ettől még az olcsóbb is lehet legalább olyan jó vétel, nem arról van szó, hogy olcsó, akkor szar és használhatatlan, csak hogy egy felsőkategóriás készülék általában bizony jobb annyival, mint amennyivel drágább. aztán ekkor kell dönteni, hogy valaki akar-e és/vagy tud-e ennyi pénzt erre költeni. de attól még egyik választás sem rossz, és egyiktől sem leszel több, mint bárki más. ha olcsót vettél, nem lehetsz büszke magadra, hogy mennyivel okosabb voltál, mint aki 300-ért vett telefont, és aki 300-ért vett, az sem lehet lenéző, hogy a másiknak szar van. Itt egyetlen esetben írható egyértelműen a hülyeség számlájára a drága készülék megvétele, ha nem férne bele a keretbe és hitelt vesznek fel, vagy hétköznapi dolgokban nélkülöznek miatta.
-
-
<Lacy85>
addikt
Jó, hát nyilván vannak olyan esetek, amikor az ember a falat fejeli kínjában.
Mint itt tavasz környékén valamelyik hírnél. Az egyik itteni HÁZIGAZDA vitatkozott hosszasan valakivel, hogy milyen hülye volt, amiért S7-et vett, mert az 50 ezres Xiaomi majdnem, hogy jobb, mint a Samu.
Nem épp erre a kategóriára gondoltam."abszolut ertekben egy dohanyzashoz autohoz kepest toredek egy premium telo ar. Hat ezert is veszik sokan talan."
Én sem sajnáltam rá a pénzt, mert valóban rengeteget használom. És használni!!! szeretném, nem pedig vérnyomás növelőnek vettem.
(#89) HUTCHDB: Ez inkább a böngésző érdeme, nem a telefoné. Egy Chrome, vagy Brave nem fut ilyen simán S8-on sem.
-
vilmose33
őstag
Nem érdemes még megvenni szerintem, nagy a kapkodás a gyártás körül. Kiváncs vagyok menyire inteligens az arcfelismerés, mivel szemüveges vagyok.
-
kchris78
veterán
Ebben meg reszben egyet is tudok erteni.. abban mar nagyon nem aki az 50ezres kinai csodaval jon hogy annal minek jobbat venni (mint ahogy volt ra pelda). De ha ez a maniaja az embernek, es a masik: abszolut ertekben egy dohanyzashoz autohoz kepest toredek egy premium telo ar. Hat ezert is veszik sokan talan.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
tomboy0013 #86 üzenetére
Nem ebbe a topikba tartozik, de ha már belekezdtél, neked van/volt mind a két készüléked?
Én teszteltem mindkettőt, és ...na azért tudjuk már, hogy melyiknek hol a helye. -
<Lacy85>
addikt
Nem kell benne egyetérteni. Mindenki máshogy látja, mindenkinek más a fontos.
Én is megvettem az S8+-t, pedig rohadtul nem ér ez sem annyit, mint amennyiért adják.
De ha várok még pár hónapot, akkor tuti Honor 9 lett volna belőle. Alsó hangon is fele annyiba kerül, és rosszabb a telefon? Abszolút nem. Felső kategóriás készülék, csak nincs teletömve tök felesleges hülyeségekkel.Fentebb nyilván nem az 50 ezres "csodákra" gondoltam, hanem pl. ilyesmi telókra. Egy S8 mennyivel ad többet dupla áron?
-
agabe
addikt
Olyan mint a luxusautok.
Nem eri meg, de aki megteheti venni fog.
30-100ezer kozott sokfele telo van aminek az arazashoz merten ahogy dragul ugy javul szinte minden teruleten a hasznalhatosaga.
100ezer folott viszont mar kezdenek csokkeni a kulonbsegek, es a vegen nagyon kicsi javulasert joval tobbet kell fizetni.
Jo esetben, mert van ami draga megsem jo hasznalni annyira mint egy esetleg olcsobb kozepkategorias keszuleket.
Azutan vannak egyeni preferenciak. Van akinek kamera a legfontosabb van akinek akksi ido, van akinek oprendszer vagy annak jo mukodese.
Csucsteloknal torekednek arra, hogy mindenbol a legjobb legyen bennuk, de ezt altalaban egyetlen vevo sem hasznalja ki teljes mertekben.
Eddig is megfigyelheto volt az arak folyamatos emelkedese a felso kategoria legtetejen, es most ezzel az X-el apple ujabb hatart lepett at. Megeri ? Jozanul osszehasonlitva mas keszulekekkel nem, de van akinek megis, mert nem csak jozan szenpontok szerint vasarolunk ha megvan hozza a fedezet.
Az autos peldara visszaterve megeri barmelyik 1-2millio euros szuper sportkocsi ? Nekunk tuti nem es megis veszik. Megeri 20millio helyett 40millioert venni egy felso kategorias autot ? Szerintem legtobbunknek meg az sem amikor 10millioert is igen szepet lehet vasarolni, es megis veszik a 20 meg a 40milliost is.
Az igaz, hogy itthon sokan 3-5millios aru uj atot sem tudnak megengedni meguknak, es hasznaltakbol vesznek 1millio alatt, de ez azert megiscsak amolyan first wolrd problem, hogy mennyiert vegyunk kocsit, vagy akar telefont csak eszre sem vesszuk, hogy igazabol jodolgunkban ilyen hulyesegekkel foglalkozunk es nem orulunk annak, hogy altalanossagban nem szenvedunk hianyt semmiben.
Aki akarja megveszi es kesz, aki meg nem az nem. Miert kellene ebben egyeterteni, hogy megeri-e ? -
joey04
titán
na igen, ezt is kifejtettem már, hogy lényegében ezt az eszközt használja a legtöbbet az ember az életében. ébredéstől estig. és teljesen mindegy, hogy mi a felhasználási mód, lehet az hc geek, sima üzleti, vagy agyhalott fb függő pokemon játékos, mind sokat fogja nyomogatni.
-
<Lacy85>
addikt
"Jóval többet nyújt minden tekintetben egy drága készülék mint egy olcsóbb, így arra nem lehetsz büszke, hogy nem költesz rá sokat."
Néhány parasztvakító fícsört leszámítva miben ad akkora pluszt egy 300 ezres telefon a 100 ezreshez képest?
Kicsit gyorsabb? Vagy egy kicsit jobb a kamerája? Rögtön megérte a háromszoros árat. -
-
joey04
titán
Jóval többet nyújt minden tekintetben egy drága készülék mint egy olcsóbb, így arra nem lehetsz büszke, hogy nem költesz rá sokat. Ahogy autóknál szokták felhozni, mindegyik eljut A-ból B-be, de attól még nem hülye az, aki drágát vesz. Arra lehetsz büszke, hogy mérlegelesz és nem vered hitelbe magad. De attól nem vagy több, hogy kevesebb pénzt költesz valamire.
-
csongi
veterán
Akkor az Almas boltok elott satorozo embereknek nem kell penzt dobni igaz?
-
Dominó85
addikt
Igen, ez a szomorú valóság, bármennyire is nehéz elhinni/elképzelni. Amerikában szolgáltatóknál sokkal/jóval olcsóbb egy iPhone és ott kultusza van már. Akár a gyerkőc egyetemi alapjából is megveszik a legújabb iCuccot. Nem mellesleg az amcsik qrva nagy százaléka majd egész életében a hiteleket görgetve él. Van kint pár rokonom és olyan akikkel napi szinten chatelek. Ott a "hitelképesség" szó, nem olyan mint nálunk, hogy 30 dokumentummal és 3 ingatlannal kell rendelkezz, hogy azonnal az legyél. Állami cégnél dolgozok és 2 hónapnyi papírmunka után kaptam zöld utat a lakáshitelre. Szóval az amcsiknál a taknyos, suhanc 10-16 éevesek ezzel fognak rohangálni apuci/anyuci pénzéből. Én ezért is vagyok büszke, hogy mindent magam értem el és vettem meg magamnak eddig. Úgy hogy használtam az agyam és soha nem adtam ki felesleges tíz/százezreket egy ilyen jelentéktelen tárgyért. Lehet azt hinni, hogy az a menő akinek a legújabb, legdrágább van, de ez tévedés. Max jó érzés az egoista, önelégült és ripacskodó embereknek. Természetesen vannak olyanok is, akik azért veszik a legdrágábbat, legjobbat, mert megtehetik és az életszínvonaluk magasabb az átlagnál. Oda pedig csak ezek a tárgyak valóak.
-
agabe
addikt
A hirek alapjan amennyire megy a gyartas iden nem lesz meg joarasitott X, szoval valamikor 2018 elso negyedeveben varhato szerintem a jobb ar, de 300ezer talan kicsit keves lesz...inkabb 320-330-ra tippelnek.
Amikor mar lesz kaphato akkor sem fog annyira esni az ara mint a 8-asokank es nem azert mert annyival jobb, hanem mert ujdonsag par dologban es ha jol is fog mukodni minden szempontbol akkor mindenki akar majd venni. Akinek nincs penze egyosszegben fuggetlenul vasarolni az a szolgaltatoknal (vagy akar pl. istyle-nal) veszi majd reszletre igy sok embernek lesz majd.
Hasznalt vasarlasnal nagyon kell majd figyelni, mert ha telekomos akkor az tilthato mikozben fuggetlennek tunik, igy ha nincs rola szamla abszolut felejtos barkitol venni barmennyiert ahogy a 8-asokkal is mar igy van. -
kchris78
veterán
Nagyon nagyon kivancsi vagyok itthon mennyien fogjak venni. Ha a statisztikai eloszlast nezzuk akkor ahogy lepegetunk felfele arban toredekere esik a vasarlo igeny az alsobb szintekhez kepest... Szerintem egy jopar keszulek be fog jonni, kirakjak fel misire a nepperek... Aztan ha nem akarjak majd hogy ott is maradjon az addig amig tenyleg elertektelenedik mert mar rendelheto lesz barkinek kenytelenek lesznek engedni az arbol.
En 7+-al el leszek addig amig az X ki nem jon szurkearas-AFAmentes aron... 8+-t vennek az most 250 korul mozog jo arasitva, az X-nek ez az ara kb 300 korul kell legyen. Egy plusz 50-est meg mar meger hogy X legyen. Vagy veszek hasznaltan attol akinek nem kell. Addigra meg lesz tapasztalat is hogy vannak e gondok vele. Azert a 7+-8+ eleg kiforrott tipusok mar...
-
<Lacy85>
addikt
-
juuzer
addikt
Szerintem ezzel amúgy csak a Hypoeot generálják mint az Essential, szócal annyira aggódni szerintem nem kell.
-
agabe
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #39 üzenetére
Az a kivaras minimum 2-3 honap X eseteben, de lehet tobb is.
I8-akbol nincs hiany, es nem veszik annyira mint 7-eseket vettek tavaly (meg a korabbi szeriakat elozo evekben) ezert esik az ara gyorsabban mint szokott, de persze ez is csak a szurke importos arakra igaz.
X-nel majd ugy lesz (he nem lesz olyan hiba a teloban ami miatt meggondolnak magukat a vevok), hogy aki elo tud rendelni idoben az kap normal aron elso hetekben, de aki lekesik az csak sok het (esetleg itthon tobb mint 1 honap) varakozassal fog tudni vasarolni, igy az arak gsm boltoknal / neppereknel sem fognak igazan esni semmit.
Ez addig lesz igy amig nem lesz folyamatosan rendelheto barkinek barmikor. -
=Mentor=
őstag
Szerintem eleve csak a Iphone X-et kellett volna kiadni a 10 évfordulóra...
-
.Szaki.
addikt
válasz
#96302336 #55 üzenetére
iPhone ten-ként lett bemutatva a keynote-on a készülék, szóval hivatalosan iPhone tíz a neve. Angol nyelvű videókban is ten-t mondanak egyébként. Sokan azért találták ki, hogy márpedig ők "iksz"-nek fogják hívni, mert az OS X-et sem OS tíznek hívják, de ettől függetlenül ez téves. A másik réteg pedig az, aki tájékozatlan és fogalma sincs, hogy miről beszél.
-
ChuckyCheese
tag
Egyszer rájuk férne már egy pofára esés a nagy arcuk és az örökké éhes gyomruk miatt..
-
törölt tag
itt nálunk az iskolás gyerekek nagy részének 16-17 éveseknek majdnem mind iphone 7-es van mert az a trendi meg mást se hallok hogy milyen ciki ennek és ennek csak 6s van.Sajnos ilyen a társadalom.Amilyenek a szülök,elképzelem hogy megveszik a gyereküknek majd a X-et csak hogy ne nézzék ki őket a társaik.
Régen nem is volt ennyire tömegcikk az apple ameddig nem lehetet részletre vásárolni a szolgáltatóknál
-
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #44 üzenetére
Erődemonstráció? De kinek, vagy minek?
A telefon felét a konkurencia gyártja, a design-t meg már megkapod az utolsó dzsunka kínai gyártótól is. Az X meg még a kanyarban sincs. -
Bwin87
tag
Azért majd 3 milliót eladni 500 ezerért nem lesz semmi!
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Tudom nem ehhez a cikkhez tartozik, így off-ba is teszem.
Én nem tudom milyen lesz ez az X használat közben.
Ezek a suhintásos dolgok, "gomb" nélküli kezelés nekem az istennek nem megy.
Itt még virtuális gombok sem lesznek, hogy mondjuk a home-ra nyomjunk.
Szerintem ez igen nehézkes kezelés eredményez majd.
Érdemes megnézni a videókat, ahol használni próbálják... -
Mivel gyakorlatilag az i8 70- et esett kb 3 hét alatt, ha van esze valakinek kivár.
-
joey04
titán
3 millió? Az lóf*sz.
-
törölt tag
ezt a számozás dolgot én se értem hogy miért igy csinálták.Annyi biztos hogy egyik készülék se fogott meg.Nekem az X az egy gyorsan összetákolt telefonnak tünik,szerintem rengeteg lessz vele a probléma,és sajnos a hátulja szerintem nagyon csúnya lett,én biztos nem adnék a telefonért 350-400 ezer forintot.Lejárt a hűségem 94 óta előfizus vagyok,mindig veszek 2 évente telefont,de most biztos nem apple lessz.
-
madgie
titán
válasz
#63534592 #33 üzenetére
Égeti itt az Apple magát helyettünk, sokáig tartott, mire kivonták az OS X-et is (amit amúgy ugyanúgy iksznek ejtett itthon mindenki, hiába “ten”), konzekvensen lett logikus a rendszer, macOS, iOS, tvOS, normális, arab betűs számozás, erre most kiadja egyszerre (!) az iPhone 8-at, meg az X-et. Így, egyik ilyen, másik olyan, kilenc meg minek? Noooormális?
Akkor már lett volna inkább 7S az X mellé, úgyis inkább az a 8.
-
törölt tag
válasz
Lacikonyha83 #24 üzenetére
tanuljátok már meg hogy nem iksz a neve ahogy írod hanem tiz.Az az X az római tizes,mivel 10. évfordulós a telefon.Ha esetleg mész majd vásárolni,akkor ne égesd már magad hogy kérek egy iksz-et
-
ak76
senior tag
Szerintem az lesz,hogy a hatost előbb utóbb "bevonják",a hetes megy a hatos árszintjére,a nyolcas lecsúszik a hetes helyére,(nehogy rájuk rohadjon a készlet),az X-el meg tarolni fognak.
-
-
.Szaki.
addikt
Szerintem jövőre annyira el fognak terjedni a kávamentes telefonok, hogy eladhatatlan lenne a hagyományos kinézettel, de ez még nagyon messze van, előbb azt szeretném minél előbb megtudni, hogy milyen tartós használat közben a X.
"Logikátlan is lenne, ha ezt most kiadnák 440-ért, mint jubileumi, jövőre meg ugyan ezt megkapnád szériában 300-ért."
Egyébként lehet, hogy logikátlan lenne, de én ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ez lesz.
-
sgery
őstag
30 millió megcélzott eladás.
Darabonként legalább 150 000Ft-os tiszta haszonnal ([ez alapján]) számoljunk
30 000 000 * 150 000 = 4 500 000 000 000
Igen, 4,5 billió Ft.
4500 milliárt
Csak az egyik telefonjukból. Fél év alatt. KorrektHazánk 2017-es bevételeit 17 431 milliárd Forintra saccolták. Ezt gondolom az apple gond nélkül megelőzte.
Ebből minden mostanában kiszabott bírságuk olyan, mint ha mi kapnánk egy 5e Ft-os parkolási bírságot -
tolts.hu
őstag
Pedig ugyanolyan telefonunk lesz ugyanolyan telekomos nettel, csak nekem jó a dominó maraton is 4000ért 4gb, neki meg nagyon kell az általad nevezett "szolgáltatás" havi 20-30ezerért 2 évig - úgy hogy ebben pl. ingyen beszél - amit egyébként nem is használ, mert viber, messenger, stb.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Lacikonyha83 #24 üzenetére
Nem kell megsértődni, én mindennel hülyéskedem alaptermészet.
-
<Lacy85>
addikt
Én is azon agyaltam, hogy mire ez elérhető lesz, már befut egy adag jövő évi flagship is.
Ez a megéri / nem éri meg kérdés szerintem tök 8, ha almáról van szó, mert akinek nem kell más márka, az úgyis megveszi.
Szerintem már akkor sem érte meg a telefon, amikor bemutatták. Többet nem tud, mint a konkurensek (inkább még jóval kevesebbet is), de legalább ~másfélszer annyiba kerül. De akinek csak iPhone jöhet szóba, az pont tesz rá magasról. -
Szakiii
addikt
-
<Lacy85>
addikt
Almát ismerve jövőre is marad a mostani design. Ha meg a full screen kell, ott az X jó drágán.
Ha csak nagyon durván vissza nem esnek az eladások (amik mondjuk már most szépen lejtmenetben vannak), akkor marad a régi forma.
Logikátlan is lenne, ha ezt most kiadnák 440-ért, mint jubileumi, jövőre meg ugyan ezt megkapnád szériában 300-ért.
Azzal a lendülettel ki is végeznék az X-et.
Mire tényleg fel tudják pörgetni a gyártást, le is lehetne állítani. -
pusszycat
nagyúr
válasz
Lacikonyha83 #12 üzenetére
Muszáj te legyél az első? Ahhoz kellene egy 3 kívánságos aranyhal.
-
válasz
-Faceless- #4 üzenetére
Azért az a konkurens, akire gondolsz, szerintem pont nem hátráltatja a folyamatot.
Ami inkább hihetetlen, hogy egy alma kaliberű cég nem tudott a késést okozó lehetséges tényezőkre felkészülni... -
Jhonny06
veterán
Mivel abban a szolgáltatások is benne vannak, így semmi értelme összehasonlítani. Amit te megveszel negyed misiért használtan, ő megveheti újonnan azonnal, 350-400ért, kb. ennyi a különbség.
Azt meg mindenki döntse el magának, hogy szeretné-e azonnal (vagy egyáltalán), de ne próbáld már meg úgy beállítani, mintha te megvehetnéd ugyanazt 250-ért, amit ő 800-ért.
-
.Szaki.
addikt
Én is kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a visszhang a X-zel kapcsolatban, én úgy vagyok vele, hogy a következő iPhone szerintem helyből ilyen dizájnnal fog érkezni, csak kiforrottabb lesz, szóval én megvárom azt. Hacsak jövőre nem kapok egy brutálisan jó ajánlatot és csak olyat olvasni addig a topicjában, hogy bevált és jó.
-
Szakiii
addikt
Tömegtermékek már csak ilyenek
Nekem viszont az a véleményem hogy ez az egész idei széria el lett cseszve.. a simának és a plusznak is olyan külső kellett volna mint az x-nek és x úgy ahogy van nem kellett volna. Így most az emberek nem veszik a sima verziókat mert ezt várják de ebből meg nincs elég készlet, teljes káosz az egész. Bárki bármit mond ez most el lett bénázva.
-
Lacikonyha83
csendes újonc
vki tudja hogy lehet megvenni 3-án? elsöként!
persze nem 500e ftért, a hivatalos árért. -
DaveJr
őstag
Hát az első szériás X-ből sem vennék az biztos....ha alapból gondok vannak a kihozatallal akkor mennyi probléma lesz a kapkodás miatt nem elég alaposan letesztelt készülékekből?
Ne legyen igazam, de szerintem az első 1 hónapban elég sok hír fog érkezni, hogy mennyi probléma van az X-szel. -
#Chris
tag
válasz
TheBikerider #2 üzenetére
Akinek van esze az nem veszi meg az iPhone X-et, amíg nem raknak bele kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasót. Ezt csak azért adták ki, mert villantani kellett valamit a 10. évfordulóra és körétették a marketing bullshitet, hogy ez a jövő... Valójában csak nem volt piacképes még az ujjlenyomatolvasó a kijelzőbe építve.
-
agabe
addikt
Azt nem annyiért veszi a hirdető elhiheted.
Amcsiból kapásból sokkal olcsóbb és lehet onnan hoz be egyet és nem tudja még milyen árak lesznek majd neppereknél.
Amúgy az első szériából nem túl nehéz szerezni ha valaki startkor rögtön rendel tuti lesz, csak ehhez ott kell lakni valamelyik első körös országban vagy legalább valami rokonnak ismerősnek.
Itthoni startnál is biztos lehet majd normál áron szerezni ha valaki időben előrendeli, de azt még rövidebb idő alatt fogják szintén nepperek lenyúlni aztán marad a várakozás. -
-
Obyboy
addikt
válasz
-Faceless- #4 üzenetére
A konkurencia lehet többet szakít ezeken a készülékeken mint a sajátjaikon.
-
-Faceless-
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #3 üzenetére
Elég nehéz azért úgy koordinálni, hogy a fél telefont a konkurens gyártja.
-
KGI elemzőcég szerint időben készen állhatnak a mobilok, csak a vártnál kevesebb
Picit sok a szépítés a mondatban.
Magyarul nem áll készen az alma a megfelelő startra. -
-
oliverhr
csendes tag
Gondolom most is lesznek 5-600 ezer forintos apróhirdetések LOL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Béta iOS-t használók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest