- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sweepy
csendes tag
3nap a Lumia 950-el:
735-t nyúzok 14 hónapja, így van viszonyításom.
A 8.1 winfos milliószor stabilabb mint a win10. A szövegírással többször gondom van. Lefagy a progi, teló restart.
Na ennyi negatívumot találtam.
Külső: Stabil, jól összerakott teló, nem recseg-ropog. Nekem túl sikamlós csúszós a hátlap. A kamera kilóg, de a hátlap védi. A kijelző körül körbe műanyag védelem, perem.
Oldalt a hangerőgombok közé szorított ki-be kapcs. gomb idióta megoldás. A printscreen így picit nehézkes. Az usb csatlakoztatása sötétben is egyszerű, mert mindegy hogyan dugod be. Ja igen. Egy hálótöltőt s egy usb 3.0-s kábelt adnak hozzá.
Hardveresen ott van a szeren a teló. Többször futtattam rajta tesztelő programot, melegedett, de egyenletesen, s nem volt sehol forró. Akadásmentesen gördül a menü a vagy a böngésző.
Windows helló jó poén, s kész. ☺Cortana (bár már a 735-n is használtam), jól működik.
Próbálok itt a fórumon felvetődő gondolatokra választ adni.
Így néz ki az áruház:
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest