- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
Mr President #45 üzenetére
nekem az alairasomban levő rommal szépen működik és folyékony, pedig gingerbread
én vettem észre hogy gyenge lenne, mobilon úgyse játszok már, böngésző pedig az Opera mini, az se kér sokat, launcher pedig most a launcher8, de a next launcher és a Go jelly bean is tök szmusz volt
s3 minire akkor sem cserélnék ha fizetnének, csunyabb és nincs wolfson chip
-
Pete55555
addikt
válasz
Mr President #27 üzenetére
Nem közvetlenül ezzel a termékkel van a probléma. Szerintem teljesen jogos az "ez minek" kérdés, ha nincs egy normális méretű telefon, lásd 4,3 és 5 között nincs semmi, de 4" körül sem igazán ontják magukból a készülékeket. Jó, van SGS3 mini, de én pl arra nem váltanék SGS1-emről, mert buta, de ahhoz képest jó drágán adják, ráadásul pl a kijelző csont ugyanaz, mint ami az enyémben van, tehát nincs előrelépés.
Tehát, minek gyártanak ekkora tepsiket, amikor nincs egy normális méretű teló, normális hardverrel. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Ja fárasztóak, de én már beleuntam veszekedni velük, minden hírnél csak kárognak, minek ez minek az stb... Vegyetek egy 3210-est azt jóccakát.
-
Kapanyél
őstag
válasz
Amikor meg bemutatnak egy "S" vagy "Advance" esetleg "Plus" vagy "Mini" típust, akkor meg azért megy a sírás, hogy minek mégegy szart kidobni, ha nem jobb, mint az előző és még drága is.
-
Remus389
veterán
válasz
+1, ráadásul nem kell megvenni, nem kötelező
most csak ennyit tudtak fejlődni, a holografikus megjelenítés még odébb van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest