- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Lehet keverek pár dolgot, de ha nem egyforma méretűek a subpixelek, akkor azért az befolyásolni fog. Nem érdekel, hogy telefon, engem a kijelző minősége érdekel, és az általunk felsorolt problémák zömnét az RGB-s SAMOLED is produkálja.
Én nem azt mondom, hogy szar, sőt elismerem, hogy sokaknak ez tetszik, de azért ilyet nem lehet állítani, hogy ez a legjobb, mert ez nem igaz! -
Cyberpunk
félisten
válasz
Oppenheimer #129 üzenetére
Nem.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Kapanyél #127 üzenetére
Na jó ez kicsit sántít.
Egyébként meg a titok nyitja a subpixel méret, amíg azok méretileg nem egyformák nincs miről beszélnünk, nem tud minden színt megjeleníteni. És ez a színátmenetes jelenségnél elég jól látszik.
Nézd meg ezt [link] vagy ezt [link]. Szerintem egyértelmű mi a problémánk.
Egy profi műszeresen kalibrált IPS kijelzővel nem veszi fel a versenyt, ha valós színekről van szó, ami fontos egy fotószerkesztésnél például.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
mrhitoshi #69 üzenetére
Nézz meg egy Note1-2-őt.
Remusz911: azért ne essünk erős túlzásokba nem kell azt nagyítóval keresni. Főleg nem a szürke átmeneteknél.
Értem én hogy tetszik, de attól ha valaki felhánytorgatja a hibáit még nem kell struccpolitikát fojtatni. Te nem látod, nem zavar jó neked.
-
Cyberpunk
félisten
Pedig ha valamit van értelme, fejlesztgetni az a kijelző, ugyan is nem a magok számát nézed, ha nem a kijelzőt.
Keldor papa: egyértelmű miért nem próbálkoznak TV/monitorban ilyennel az OLED az más, de attól meg messze vagyunk még. AMOLED-nél bizonyos dolgokban még egy TN-es TFT is jobb.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
mrhitoshi #55 üzenetére
Nem szeretem a mű színeket, nekem csak ez a bajom, ráadásul napfényben meg forgolódhatok. Fényerőben sehol nincs egy TFT-hez képest. Két előnye van. A magas kontraszt, és a fekete. Fogyasztás nem számít, mert amit a feketén nyer, azt elveszti a fehérnél, és böngészve a legtöbb oldal még fehér, vagy világos színes. Ráadásul beég.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Supernova82 #50 üzenetére
Mint ahogy ez a hozzászólás is az volt? 3210 írtam már feljebb.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Pete55555 #41 üzenetére
Mert nem keresel eléggé. Ott a szifon 5 4"-os. Akkor van egy 4,2"-os Blackberry Z10, vagy van pár WP7/8-as készülék is akörül. Senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy 5"-t kell venned mert... Nem találsz megfelelőt válts platformot! Ha a gyártók nagy ívben tesznek a más igényekre. Igen ez jól látszik. De ha itt sírtok minden egyes hírnél attól nem lesz jobb.
mrhitoshi: szebb színeket is add, az AMOLED jó ha az RGB színskála 50%-át lefedi.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Mr President #27 üzenetére
Ja fárasztóak, de én már beleuntam veszekedni velük, minden hírnél csak kárognak, minek ez minek az stb... Vegyetek egy 3210-est azt jóccakát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest